RE: Marčevke 2009 - 5.del (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (29.10.2012 11:15:29)

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro![sm=smiley1.gif]

Jaz pa sem danes sama doma. [sm=bravo.gif] Sedaj začnem s pucanjem bajte, ker me bo drugače kap, pa še zlomim si lahgko kaj, če kje čez kaj padem.[sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif] Mami, ne pretegni se, čez par dni bo isto![sm=smiley36.gif] Malo se daj na off in uživaj v miru![sm=smiley1.gif]

Ja, saj maš prav no...samo me je že tako fesjt motilo....vem, da bo že popoldan, ko bodo vsi doma podobno...a vsaj vem, da je bil prah pobrisan, pa pod sedežno posesano....pa itd....jutri pa kopalnica, terasa, pa Valentinova sobica.

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (29.10.2012 11:16:13)

PRVA!!!!!!!!!!!!!!!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (29.10.2012 11:22:53)

MOja dva imate štrample obute že ja....

Mi bomo načeloma tudi doma, ker ati tak dela, otroka bosta tudi v petek z mano doma...v soboto in nedeljo smo mrzle urice popoldneva preživeli v Bumbarju! Je bilo super. Juliji tako zelo, da je tam celo shodila.[sm=smiley36.gif]

Čez praznike pa tudi kakšno kopanje...Kam hodite na drsanje, Tulipan? Je že na Trgu Svobode?

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (29.10.2012 11:40:59)

Ne, ni še zunaj. Zaenkrat v dvorano Tabor. Ti moram rečt, da je bilo v nedeljo res polno, sem bila presenečena.
Čuj, opica[sm=hudicek.gif], pa ne bi ti kakega sms-ja poslala, ko pridete v naše kraje, da se vsaj otročki malo podružijo, če se že me ne dobimo!!![sm=hudicek1.gif]

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (29.10.2012 11:43:16)

Še eno vprašanje!!! Sem skoraj pozabila! Lia ima danes zobozdravnika in prejšnjič je rekla, da ji bo morala zvezdico naredit, ker ima eno pikico... Je že kateremu zobozdravnik kaj delal? Ali boli ali delajo to z ono lasersko lučko? Ne bi rada, da se ji zameri in bo taki šajser kot jaz, pa jo moram malo pripravit?!

Natka23 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (29.10.2012 11:49:04)

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Še eno vprašanje!!! Sem skoraj pozabila! Lia ima danes zobozdravnika in prejšnjič je rekla, da ji bo morala zvezdico naredit, ker ima eno pikico... Je že kateremu zobozdravnik kaj delal? Ali boli ali delajo to z ono lasersko lučko? Ne bi rada, da se ji zameri in bo taki šajser kot jaz, pa jo moram malo pripravit?!

Naši niso nič še delal, edin zaščito kao morajo naredit.Ampak zadnjič ko je šla na rutinski pregled, je imela to nesrečo, da je pred njo se en mali tak drl not pri zob., da je spraviš kje več ne
.[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (29.10.2012 14:12:10)

Bravooooooooo Julija!!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mami ti pa res na izi hehe, čez par dni bo vse isto. [sm=smiley36.gif]

Tulipan moji dve pod hlačami dejansko še nista imeli žab, sta jih meli pa žabe+oblekica. Ponavad začnemo z njimi pod hlačami tam nekje okoli 0 stopinj.
Tija bo pa dobila drsalke za RD konec nov. Pa ne vem al jih čem še za Niko vzet... Ona nekako nad ničesar takšnim ni navdušena. Je taka kot jaz, da rada opazuje iz daljave. [sm=smiley36.gif]
Tiji je zobozdravnica že krpala luknje ja. Seveda malo boli in prvič je bila pogumna kot le kaj, potem pa konec. Tako da zdaj ima eno luknjico, bili sva tam že ene 3x pa ni dovolila delat. Baje, da v tem primeru potem pošljejo na stomatološko, kjer je ogromno študentov in se imajo čas ukvarjat z otrokom... V glavnem, razloži ji, da luknjico naredi črviček in jo mora pač zobozdravnik popravit zdej, da je ne bi bolel zob. Aja, Tijo včasih boli ta zob, kjer je luknjica. [sm=smiley13.gif]

Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (29.10.2012 14:15:22)

Danes je pa res en čuden dan, sončen. [sm=bravo.gif] Tako da nam je uspelo iti spet malo ven, ravno da sta naredili vsaka enega snežaka. Je pa toooooliko dela s tem oblačenjem, o kje si poletje... [sm=smiley36.gif]
Pa že cel dan imam občutek, da je nedelja... obe sta doma, moj pa dela popoldan... no zdej je že šel tako da je ponedeljek tudi že za mene. [sm=smiley36.gif]

Natka23 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (29.10.2012 14:48:45)

kokica [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]julija Men se pa zdi, da Žiga sploh shodil ne bo[sm=smiley1.gif]No enkrat bo sam v kratkem ne. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Se mi zdi mali dirkalnik po vseh štirih, tašča ga bi skoz vodla na roke, da bi že shodu, on pa se kar na vse štiri postavlja, nema, kar izgubi noge, če ga sili.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]Sej mene ne mot, sam se vprašam če sploh rabi zimske čevlje[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

žabe jaz jih Žigiju oblačim sam za not, če ne se sleče sezuje, ko gremo ven slečem.Sicer jaz jih oblačim po občutku, in kolk vem še en čas ne bom, po men za ravnat se ni, ker poslušam že hude kritke iz strani žlahte prim + 18 stopinj, jaz Žigiju dam gor sam jopco, od tašče brat svojem vnuku bundo, in potem imajo pripombe, zakaj jaz je mu nisem dala, pa zakaj kape ne, pa zakaj je tak malo oblečen itd[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (30.10.2012 7:50:28)

Dobro jutro![sm=smiley1.gif]

Sonček!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Valentinu še tudi zobozdravnik nič ni delal, si me pa spomnila, da ga moram naročiti na kontrolo, sedaj pri tistem, ki dela v šoli in že za večje otroke. [sm=smiley36.gif] Imamo tako od treh let dalje.

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (30.10.2012 7:58:15)

Natka, saj Julija je še tudi zelo nesigurna v hojo. Res je, da zelooo rada hodi, ker nas je že prej 2 meseca skoz za prst prijemala in hotela hoditi, tako da....

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (30.10.2012 8:01:00)

Najaa, snežaka???? Kaj ste imeli toliko snega? Pri nas ga je bilo za vzorec, pa še to le v nedeljo, včeraj ga ni bilo ni bilo več skoraj nič.

Lepo, da drsate, meni je to bilo vedno všeč a sama nikoli nisem, pa priznam, da tudi za otroka pozabim, da obstaja. No, saj Valentin lani je drsal parkrat....

Sedaj sem ga naročila pri zobozdravniku, sedaj pa moram že Julijo al kdaj je že šrvi obisk pri zobozdravniku? Sem pozabila!!! [sm=smiley36.gif]

Natka23 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (30.10.2012 8:04:56)

Natka, saj Julija je še tudi zelo nesigurna v hojo. Res je, da zelooo rada hodi, ker nas je že prej 2 meseca skoz za prst prijemala in hotela hoditi, tako da....

Ma če primerjam Žigija pa Tjašo sta ko noč in dan, sicer je mali hitrejši spretnejši v gibanju, ampak fizično pa je Tjaše hitreje napredovala.Sej pravim mene ne moti, mi je smešen kak pa vsi pričakujeo da bi mogel že hodit[sm=zmeden.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (30.10.2012 8:14:38)

Joj, Natka, vem ja...se spomnim kako je bilo pri Valentinu je tašča tako forsirala, da ga je non stop za roko vozila, že od 10 meseca dalje, ker je pač njen sin shodil z 9 meseci. [sm=smiley29.gif]. Jaz pa skoz pravim....kam se tako mudi, že tako bodo morali vso življenje hoditi po dveh.[sm=zmeden.gif]

Natka23 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (30.10.2012 8:25:25)

Joj, Natka, vem ja...se spomnim kako je bilo pri Valentinu je tašča tako forsirala, da ga je non stop za roko vozila, že od 10 meseca dalje, ker je pač njen sin shodil z 9 meseci. [sm=smiley29.gif]. Jaz pa skoz pravim....kam se tako mudi, že tako bodo morali vso življenje hoditi po dveh.[sm=zmeden.gif]

Ma sej našo je pa čist vrgel, ker je vnuk od njenega brat shodil, pa ko je tak buckast naš pa tak suh, bi pa ja moral prej[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (30.10.2012 11:22:42)

Dan... Tudi pri nas je sonček in gremo malo ven. [sm=bravo.gif]

Kokica ja snežaka in to kar dva. Sam ko smo šle čez ene 3 ure pogledat, ju ni bilo več. [sm=smiley36.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (30.10.2012 11:48:53)

Pa saj ta sneg je bil čisto prezgodaj, ne? Še sploh vso listje ni odpadlo z dreves,...res prehitro.[sm=smiley13.gif

V mojem otroštvu je sneg ponavadi prvič zapadel za moj RD, decembra....ne pa tako.

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (2.11.2012 9:03:01)

Dobro jutro.[sm=smiley1.gif] Sem edina v službi?[sm=zmeden.gif]

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (2.11.2012 9:13:52)

Kokica, nauči se drsat, full je fajn![sm=smiley1.gif]
hoja jaz vedno rečem, da mi je bilo lažje, ko nista hodila in če je otrok zdrav, je čist vseeno, kdaj shodi. Isto mnenje imam o kahlici. Tak.[sm=smiley36.gif]
Aja, nismo prišli do zobozdravnika, ker je zbolela in nas prestavila na december. Saj sploh ne vem, če ji bo kaj delala, ker ko me je klicala, je rekla, da ji mora zobke premazat. Ker pa je bil T. nazadnje z njo, pa mi itak ne zna povedat, kaj mu je rekla.[sm=zmeden.gif] Moški...
1. zobozdravnik, jaz sem Luko peljala kar enkrat zraven, ko je imela Lia pregled. Moja2 sta oba full hitro dobila zobke, zato smo imeli kaj za pokazat v ustih, drugače ga še ne bi peljala.

V sredo smo šli na izlet na Ribniško Pohorje, malo na sneg, vam povem, sonce, full snega, res popolna idila... potem smo nadaljevali pot k moji babici na Koroško, smo se imeli full lušno... potem pa pozno popoldan Lia začela bruhat in je bruhala ene 15x do 22h, ko je končno zaspala.[sm=smiley13.gif] Ponoči še driska, zjutraj pa kot nova, edino kaj je bila full shujšana[sm=smiley19.gif][sm=smiley13.gif]. Saj ne vem, kaj je bilo, al spet kaki enodnevni virus, al bi jo morala peljat k P... ne vem. Mogoče sem preveč flegma, da če si v enem dnevu opomore, je ne vlačim okrog. Kak ve naredite?

Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (2.11.2012 17:12:55)

Tulipan, če je enodnevna viroza, je res ni treba vozit h P. Sploh pa pri teh trebušnih virozah nimajo kaj razen da ti rečejo veliko pit in počivat. Če bi bruhala par dni skupaj in malo pila je pa druga stvar.

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.11.2012 7:37:28)

Dobro jutroooo! Ponedeljeeeekkkk je [sm=smiley36.gif]
dajmo se veselit še ponedeljka če se že petka tak azveselimo...

alarm...

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.11.2012 8:22:04)

Dobro jutro![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Ja, ponedeljek je....po 9 dnevih sem spet v službi! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Jaz se ga nič ne veselim, Tasa![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Tulipan, ni razloga za paniko, tudi meni sta moja dva že oba zvečer bruhala, pa ponoči a zjutraj sta bila kot nova, živahna in lačnaaaaa.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Tako, da jaz za take stvari ne hodim k zdravniku, ker potem pa so ziher bolani, ker se še tam česa nalezejo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Tako da....

Alarm....sem se nasmejala, ker sem se spomnila, kako smo se drle to besedo v letu 2009.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Kasneje pa še samo vsaka posamezno (pri 2. otroku).[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.11.2012 9:26:08)

Ja, imate prav... se ne splača samo zarad bruhanja itzdravniku. Meni je Lija tud bruhala prejšno soboto in bila čist boga, v nedeljo kot da ni nič. Medtem ko pa je mene v ponedelejk bolj vrglo, jedla 2 dni nič tak da sma ristale na dodatku ker je Eva tulila v eno ko je na dojki bla. Ampak pol sem si jo nazaj pristavljala, da se mi je mleko nardilo tak da se sedaj samo dojima [sm=smiley1.gif] Ma se mi vseeno zdi da ni čez kamot, čeprav vse moje prijateljice pravijo, da je lažje bit na flaši.
Sploh si ne predstavljam, da bi se mogla ponoči vstat pa it vodo segrevat, medtem ko sedaj jo samo pristavim in spima dalje [sm=smiley36.gif]

Joj, sovražim a tako vreme... naša Eva bi se takrat samo nosla..

Zdaj posteljnino preoblačima [sm=smiley1.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.11.2012 10:18:12)

Tasa, jaz sem skusila oboje, dojenje in flaško (pri Valentinu od 4 meseca dalje, prej pa je pil izčrpano moje mleko)...res je joška luksuz, pa še posebej, če si take sorte kot jaz, ko sem jo res vsepovsod dojila....ne glede na čas in prostor. Drugače pa kot praviš, ponoči 1A!!! Pa brez prekuhavanja dud, cucljev ter seveda stroškov, ki so povezani z AM. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] 
Super, da vama je ponovno steklo![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.11.2012 10:48:19)

Ja,ja jaz jo podojim vsepovsod. Če kateremu kaj ne paše, se naj obrne vstran, jaz se pa zarad dojenja tud ne mislim od kod izolirat in skrivat, ker pa je to res čist nekaj naravnega.
Se spomnim, ko sem Lijo enkrat podojila, ko sem bila s kolegico na kavi in je bila stara 5 mesecev. Čeprav sva sedeli bolj v kotu so me res vsi gledali. Od tistega časa me več v tem fency lokalu niso videli...
Tu malo naprej od nas, Avenija al kak se reče če katera pozna?

Ki pa te Tulipan je danes?

Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>