Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (2.11.2012 9:13:52)
|
Kokica, nauči se drsat, full je fajn![sm=smiley1.gif] hoja jaz vedno rečem, da mi je bilo lažje, ko nista hodila in če je otrok zdrav, je čist vseeno, kdaj shodi. Isto mnenje imam o kahlici. Tak.[sm=smiley36.gif] Aja, nismo prišli do zobozdravnika, ker je zbolela in nas prestavila na december. Saj sploh ne vem, če ji bo kaj delala, ker ko me je klicala, je rekla, da ji mora zobke premazat. Ker pa je bil T. nazadnje z njo, pa mi itak ne zna povedat, kaj mu je rekla.[sm=zmeden.gif] Moški... 1. zobozdravnik, jaz sem Luko peljala kar enkrat zraven, ko je imela Lia pregled. Moja2 sta oba full hitro dobila zobke, zato smo imeli kaj za pokazat v ustih, drugače ga še ne bi peljala. V sredo smo šli na izlet na Ribniško Pohorje, malo na sneg, vam povem, sonce, full snega, res popolna idila... potem smo nadaljevali pot k moji babici na Koroško, smo se imeli full lušno... potem pa pozno popoldan Lia začela bruhat in je bruhala ene 15x do 22h, ko je končno zaspala.[sm=smiley13.gif] Ponoči še driska, zjutraj pa kot nova, edino kaj je bila full shujšana[sm=smiley19.gif][sm=smiley13.gif]. Saj ne vem, kaj je bilo, al spet kaki enodnevni virus, al bi jo morala peljat k P... ne vem. Mogoče sem preveč flegma, da če si v enem dnevu opomore, je ne vlačim okrog. Kak ve naredite?
|
|
|
|