Tulipan12
|
Dan! Mater ste načvekale! Tasa, lepo te je brat s temi občutki! Uživaj v teh trenutkih, ker res prehitro mine! Upam, da se ti joške čimprej zacelijo, tudi jaz ne poznam teh problemov. MČ super, da ste varno prispeli! Upam, da bo prišla kaj gor povedat, kak je novi domek. Kokica, piflarka, ne puči tolko! Naja, ne mej slabe vesti, jaz tut samo kuham danes, nič ne čistim. Persida ti pa res lepo skrbiš za ozimnico, ko te berem me ima, da bi se česa lotila, pa ne vem,če sem jaz za to. Aja, pečene paprike sem delala,to tut ni tak švoh, ne? Pa še dosti dela je z njimi... Natka uživaj/ta/te ! Komaj čakam na poročilo,kak je dejansko bilo. Jaz sem doma. Lia ima vneto uho, se ji je že par dni nekaj kuhalo, včeraj ponoči pa je jokala, da jo boli in sva šli danes k P. Jutri bo še doma z babi in Luko, jaz moram delat. Ampak je vsaj danes pasalo bit malo na izi, jutri je pa tak petek. Lukecu je bilo čisto čudno, da sva z Lio doma, skoz je spraševal, če ne greva v vrtec in službo. Očitno mu je jasno, da ni vikend, če ni atija, pa še babi je bila vmes tu, da ga nisem k zdravniku vlačila. Včeraj sem dobila krvno sliko, zdravnik je rekel, da sem popolnoma zdrava in da je vzrok verjetno kje drugje. Mi je rekel naj kr lepo obiščem svojo G, naj mi naredi neke preiskave za meno - še sam ni vedel, kak se to počne in da me še enkrat pregleda. Aja, imam minimalno povišan holesterol , je rekel, da se je začudil, ampak da je lahko to dedno... Jaz se pa ne čudim. Obožujem junkfood in vse kar je umetno in se nekak ne držim nazaj. Pa vem, da sem celo večer pred pregledom pojedla vrečko čipsa in rekla T., da bo jutri lepo na krvi pisalo Chio!! Popoldan gremo pa v gozd, malo kostanjčke prečekirat, če že Lia ne sme bit pretirano družabna z drugimi.
|