|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 5.del
19.9.2012 12:14:34   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tasa, user posted image user posted image user posted image . Pa joj tote zize!user posted image
Meni na srečo ni nikoli nič poknilo a bolelo me je prvi mesec ful. Potem pa uživancija, saj veš! Si probala z nastavkom?

user posted image user posted image user posted image za zize, tudi pri meni ni blo teh težav, sem si jh pa mazala že ne od 7 meseca nosečnosti za utrditev.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 626
19.9.2012 12:16:25   
Natka23
Evo spucanooouser posted image user posted image user posted image Zdej grem lahko z tamalima brez slabe vesti jutri na pikouser posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 627
19.9.2012 12:43:08   
KOKICA32
Natka, pridna!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes sčistila dvorišče in zunanje stopnišče, sedaj bi morala še teraso pomiti, pa se mi ne da več. Sploh sedaj po obilnem kosilu!user posted image user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 628
19.9.2012 13:22:42   
Natka23
Žiga že 3,5h spi, sej ok sem pospravla, kuham, pakiram, cote perem, amapk dolgčas mi je po njem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 629
19.9.2012 13:58:50   
Najaa
tasa user posted image user posted image user posted image , jaz tudi nisem mela teh problemov ampak me boli sam ko pomislim... user posted image

Kok ste vse pridne, jaz pa totalno neproduktivna. user posted image user posted image user posted image Ah sej bo še dosti dela. Par dni bomo itak sam pucali doma.
S Tijo greva popoldan v kino, sem zadela vstopnici za film Pogum. user posted image Neka otroška risanka, ravno za njo, ko so same kraljične in princi in gradovi. user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 630
19.9.2012 18:00:36   
tasa_m
Hvala vam.
Kokica, saj dojim samo z nastavkom še. Takrat po tvojem pogovoru v P sem dojila samo še z nastavkom in se nisem več ozirala na sestre, ko so mi rekle, da naj brez.

Natka max. uživajta v nedeljo in pol še ko boste sami 4. Pol pa nam le kakšno slikico pivošči, ko se vrnete user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 631
20.9.2012 7:34:51   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Hvala vam.
Kokica, saj dojim samo z nastavkom še. Takrat po tvojem pogovoru v P sem dojila samo še z nastavkom in se nisem več ozirala na sestre, ko so mi rekle, da naj brez.

Natka max. uživajta v nedeljo in pol še ko boste sami 4. Pol pa nam le kakšno slikico pivošči, ko se vrnete user posted image

Hvala bovauser posted image user posted image Bom poskusla gor dat, če se bom spomnila kakouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 632
20.9.2012 10:16:37   
KOKICA32
Dan!user posted image

Tasa, fajn, da si me poslušala, ker ene so res pametne tam...saj ga boš lahko počasi opustila, ko se bodo bradavice navadile, utrdile.user posted image Ste že kopali Evo?

Jaz pa kuham gobjo župico, jem sendvič, sedaj pa počasi na delo veselo. Dnevna doba me čaka, pa kopalnica.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 633
20.9.2012 10:36:31   
PERSIDA
Jutro babike.
Kavico in bero smeha sem dobila pri sosedih.Sedaj,pa me čaka delo.Je treba delat ni kaj user posted image .Glede na sonce sem tudi jaz z malo več volje ,tako,da izkoristim preden me mineuser posted image .

Natka vi ,pa uživajte maksimalno mi je ful všeč vajina varianta user posted image .Pa za mene se še malo v morje vržiuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 634
20.9.2012 12:02:59   
KOKICA32
Tako, naloga opravljena.

Je pa pisala MČ, da so prispeli in da so vsi okej. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 635
20.9.2012 13:24:39   
Najaa
Kokica ti delaš generalko doma?

Mene pa že cel dan lovi glavobol. Sem vzela lekadol sam je očitno premalo. Pa toliko enega letanja me še čaka popoldan... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 636
20.9.2012 14:16:11   
Tulipan12
Dan!user posted image
Mater ste načvekale!user posted image
Tasa, lepo te je brat s temi občutki!user posted image  Uživaj v teh trenutkih, ker res prehitro mine!user posted image  Upam, da se ti joške čimprej zacelijo, tudi jaz ne poznam teh problemov.
super, da ste varno prispeli!user posted image  Upam, da bo prišla kaj gor povedat, kak je novi domek.user posted image
Kokica, piflarka, ne puči tolko!user posted image
Naja, ne mej slabe vesti, jaz tut samo kuham danes, nič ne čistim.
Persida ti pa res lepo skrbiš za ozimnico, ko te berem me ima, da bi se česa lotila, pa ne vem,če sem jaz za to.user posted image  Aja, pečene paprike sem delala,to tut ni tak švoh, ne? Pa še dosti dela je z njimi...
Natka uživaj/ta/teuser posted image ! Komaj čakam na poročilo,kak je dejansko bilo.user posted image

Jaz sem doma. Lia ima vneto uho, se ji je že par dni nekaj kuhalo, včeraj ponoči pa je jokala, da jo boli in sva šli danes k P. Jutri bo še doma z babi in Luko, jaz moram delat. Ampak je vsaj danes pasalo bit malo na izi, jutri je pa tak petek. Lukecu je bilo čisto čudno, da sva z Lio doma, skoz je spraševal, če ne greva v vrtec in službo.user posted image  Očitno mu je jasno, da ni vikend, če ni atija, pa še babi je bila vmes tu, da ga nisem k zdravniku vlačila.
Včeraj sem dobila krvno sliko, zdravnik je rekel, da sem popolnoma zdravauser posted image  in da je vzrok verjetno kje drugje. Mi je rekel naj kr lepo obiščem svojo G, naj mi naredi neke preiskave za meno - še sam ni vedel, kak se to počneuser posted image  in da me še enkrat pregleda. Aja, imam minimalno povišan holesteroluser posted image , je rekel, da se je začudil, ampak da je lahko to dedno... Jaz se pa ne čudim. Obožujem junkfood in vse kar je umetno in se nekak ne držim nazaj. Pa vem, da sem celo večer pred pregledom pojedla vrečko čipsa in rekla T., da bo jutri lepo na krvi pisalo Chio!!user posted image user posted image user posted image

Popoldan gremo pa v gozd, malo kostanjčke prečekirat, če že Lia ne sme bit pretirano družabna z drugimi.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 637
20.9.2012 14:29:08   
Natka23
OJ!!

Punce jaz komaj v nedeljo potujem kam se vam mudiuser posted image user posted image user posted image V soboto se še tu doma cerkveno ženivauser posted image

HVALA ZA LEPE ŽELJEuser posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 638
22.9.2012 9:51:06   
Nina00
Sem prišla samo malo pokukat kaj se dogaja, pa ne morem, da ne bi vsaj par stvari napisala.

Tasa ČESTITKE TEBI, OČKU IN SESTRICI  za malo Evo! Vidim, da je punca malo pohitela in se že cartate doma user posted image  Uživajte!

Natka ČESTITKE ZA POROKO!

Naja ČESTITKE ZA DIPLOMO!

upam, da bo za vse to lepa avantura!

Kokica sem vesela, da uvajanje lepo poteka user posted image

Persida ti mi vedno gušte narediš. Jaz bi tudi imela vrt! No, letos smo malo "kmetovali" kar na balkonu, a jaz bi več. Mož pravi: "Kar sanjaj draga." Torej vam je jasno, da s tem bolj slabo kaže.

Tulipan user posted image  za Lio. Upam, da je do danes že boljše. Pa tudi, da tebe porihtajo user posted image

No, sedaj pa šibam. Še par tednov zdržim pa bo user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 639
24.9.2012 11:01:20   
Tulipan12
Dober dan!user posted image

Ponedeljek!user posted image user posted image user posted image Ploskam pa zato, ker sem čist fuč od tega vikenda. Lia še ni prišla k sebi, tudi danes se je zbudila z vročino 38Cuser posted image ], bova morali danes k nazaj k P. Zgleda, da nam tokrat AB ne uide, ker ne vem kaj bi jo drugega pozdravilo. Kapljice za ušesa ima od četrtka, vročino zbijam po potrebi, pa nič ne gre nazaj, ne bolečina v ušesu, ne vročina.

Včeraj sem na podlagi tega, da sem dan preživela notri, spucala shrambo, zmetala proč 5 črnih vreč krame in si naredila prostor za ozimnico.user posted image

Kokica
, kako ste praznovali?
Natka upam, da se imaš lepo, gospa!user posted image user posted image
tasa kak spite ponoči?Ste zdaj vsi spalnici al kak mate, sem že malo pozabila kak si mi rekla, da boste imeli razporejeno?
Naja je Tija že boljša?user posted image
Nina kaj bo čez par tednov?user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 640
24.9.2012 11:22:37   
KOKICA32
Ojla!

Ja, hvala vsem za lepe želje...Mi imamo od včeraj dalje doma še enega malčka, nič vem dojenčkov.user posted image user posted image Julija je stara 1 leto. user posted image Praznovali smo super..nekaj slikic ravno pišiljam po e- pošti.user posted image V petek sem imela organizirano praznovanje za mamice s katerimi sem vozičkala, v soboto pa je bilo za vse ostale- prijatelje.user posted image

Lia user posted image user posted image user posted image

Tasa, kako kaj?

Ostale?

Neposredna povezava do sporočila: 641
24.9.2012 12:54:52   
Najaa
user posted image user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE JULIJA!

Pri nas je stanje naslednje - po 4ih dnevih brez AB se je angina ponovila in evo, ništa novo. user posted image  Zmešalo se mi bo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 642
24.9.2012 12:54:52   
KOKICA32
Sem sedaj sortirala svojo garderobo za jesen-zimo in kar nekaj stvari izločila, na koncu pa sem žalostna ugotovila, da potrebujem ful novih za to obdobje. Hmmmmm....I need some extra money!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 643
24.9.2012 12:55:37   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE JULIJA!

Pri nas je stanje naslednje - po 4ih dnevih brez AB se je angina ponovila in evo, ništa novo. user posted image  Zmešalo se mi bo.

Hvala!

Hmmmm....user posted image user posted image user posted image Pa joj!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 644
24.9.2012 13:34:37   
Tulipan12
Punce, kaj bi naredile ve v tej situaciji? Lia ima od prejšnje srede vročino. Ko spije Calpol, ji pade, je nima, potem pa spet čez par ur zakuha. V čet. sva bili pri P, je dobila kapljice za uho, ko se je včraj doma močno osmrknila, jo je to uho bolelo. Zjutraj je imela 38C, zdaj je nima.user posted image Iz nosa ji teče zeleno, kar je gnojno in se mi zdi, da vedno oznanja konec... Bi šle danes k P ali ne?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 645
24.9.2012 13:36:54   
Najaa
No jaz sem mela toliko izkušenj z ušesi, da bi šla nazaj ja. Sploh pa Tiji kapljice niso pomagale, če je bilo vnetje. Ni fajn, da se to vleče.

Neposredna povezava do sporočila: 646
24.9.2012 13:38:01   
KOKICA32
Jaz bi šla tudi nazaj. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 647
24.9.2012 14:41:01   
Tulipan12
Hvala, bom šla nazaj.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 648
24.9.2012 14:44:14   
Tulipan12

Sem sedaj sortirala svojo garderobo za jesen-zimo in kar nekaj stvari izločila, na koncu pa sem žalostna ugotovila, da potrebujem ful novih za to obdobje. Hmmmmm....I need some extra money!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jooooooj, vsako leto isto!user posted image Vsaj pri meni! Pa nikoli nimam toliko denarja, da bi rekla, tak, zdaj pa grem po novo garderobo in do npr. pomladi ne potrebujem več nič. Nikoli!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 649
24.9.2012 14:50:11   
Tulipan12

Ojla!

Ja, hvala vsem za lepe želje...Mi imamo od včeraj dalje doma še enega malčka, nič vem dojenčkov.user posted image user posted image Julija je stara 1 leto. user posted image Praznovali smo super..nekaj slikic ravno pišiljam po e- pošti.user posted image V petek sem imela organizirano praznovanje za mamice s katerimi sem vozičkala, v soboto pa je bilo za vse ostale- prijatelje.user posted image

Lia user posted image user posted image user posted image

Tasa, kako kaj?

Ostale?

O, super! Sem mislila, da si bila včeraj v akciji.user posted image Hvala za slikice, vidim, da je bilo lepo.user posted image In sem se končno zavzela za Julijin nos - res ima Valentinovega!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?