|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 5.del
13.9.2012 11:00:36   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image  Za Valentina in da se Julija ne okuži.
Tija je pa danes že dosti boljše. Na srečo. Sam vzuni je tak slabo vreme tak da vseeno ne moremo ven neki hodit. Pa kok se je ohladilo! Moram danes res vzet iz škatel bolj debela oblačila pa jakne... jao... kok se mi ne da spet tega obračat okoli. user posted image

Super za Tijo, da je boljša!user posted image Sem te zadnjič mislila vprašat, pa sem pozabila - kaj torej misliš glede te operacije žrelnice, je sploh kaj pomagalo, glede na to, da si zadnjič omenjala mandlje???

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 576
13.9.2012 11:05:13   
Tulipan12
Vreme pa se je res malo hitro obrnilo, ja.user posted image Lahko kar lepo šibam v trgovino, ker nima Lia nič za obut razen balerink in all stark, ki pa premočijo, pa še visoke so in na vezalkeuser posted image user posted image user posted image , totalno neprimerne za vrtec.
Kaj ve kupujete podložene gumi škornje al "prazne"?

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 577
13.9.2012 11:54:18   
KOKICA32
Valentinu so "prazni" gumi škornji še prav in še mu bodo za to jesen, podložene pa mu tudi vedno kupim v Hoferju, ker nam lanske niso nič premočile.

Glava me boli.user posted image

Vreme user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 578
13.9.2012 12:43:40   
trezika
DanDan!

Tasa, še tukaj.....iskrene čestitke ob rojstvu druge hčerkice.... obilo, obilo zdravja, sreče in medsebojnega razumevanja vam želim... pa ostanite še naprej tako super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 579
13.9.2012 13:20:26   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Valentinu so "prazni" gumi škornji še prav in še mu bodo za to jesen, podložene pa mu tudi vedno kupim v Hoferju, ker nam lanske niso nič premočile.

Glava me boli.user posted image

Vreme user posted image

Lii spomladanski več niso prav, ker je imela lanske. Sem bila zdaj v Hoferu, pa nimajo številk.user posted image Saj sploh ne vem, kolko bi morala podložene kupit... ima nogo 25, torej potrebuje čevlje 26, podložene pa 27?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 580
13.9.2012 13:21:23   
Tulipan12
Kokica glava - pritisk? Vreme je že pravo za to.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 581
13.9.2012 19:33:33   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Tija je pa danes že dosti boljše. Na srečo. Sam vzuni je tak slabo vreme tak da vseeno ne moremo ven neki hodit. Pa kok se je ohladilo! Moram danes res vzet iz škatel bolj debela oblačila pa jakne... jao... kok se mi ne da spet tega obračat okoli. user posted image

Super za Tijo, da je boljša!user posted image Sem te zadnjič mislila vprašat, pa sem pozabila - kaj torej misliš glede te operacije žrelnice, je sploh kaj pomagalo, glede na to, da si zadnjič omenjala mandlje???

Odkar nima žrelnice, nima vnetih ušes kar je super, ker prej jih je imela vsak mesec. zdej se pa angin ne moremo losat. In bo morala še mandlje dat ven. Kot da to niso mogli istočasno naredit. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 582
13.9.2012 20:22:58   
KOKICA32
Čer!user posted image

Da se tukaj prva pohvalim.

Bile smo na obisku pri mali Evi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je srčkana in kako je podobna sestrici Liji! Čista fotokopija!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 583
14.9.2012 8:21:19   
Tulipan12

Odkar nima žrelnice, nima vnetih ušes kar je super, ker prej jih je imela vsak mesec. zdej se pa angin ne moremo losat. In bo morala še mandlje dat ven. Kot da to niso mogli istočasno naredit. user posted image

Saj zato sprašujem, ker res ne razumem, da tega ne naredijo skupaj. Bogi otročki.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 584
14.9.2012 8:23:12   
Tulipan12

Čer!user posted image

Bile smo na obisku pri mali Evi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je srčkana in kako je podobna sestrici Liji! Čista fotokopija!user posted image user posted image user posted image

Ouuuuuuuuuu, jeeeeeeeeaaaaaaaaaahhhhhhh!!!user posted image user posted image user posted image
Res je lepa pikica šmikica.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 585
14.9.2012 8:27:46   
Tulipan12
Pa dobro jutro!user posted image
PPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKK!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ob 7h že dala kri, morala sem bit seveda tešča in ker sem bila takoj na vrsti, sem vprašala sestro, če v tem laboratoriju običajno ni gužve. Pa je rekla, da je, ampak da odprejo malo prej, vse porihtajo, da si potem lahko kavico privoščijo.user posted image Pa sem ji kr rekla, da jo popolnoma razumem, sploh pa danes, ko sem šla od doma brez kave in sem kooooooomajjj čakala, da bom konec, da zviznem na kofi. In sem imela full časa, spila v miru kavico, prelistala trač revijo, nobenega stresa zjutraj z otroci... v glavnem super duper!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 586
14.9.2012 10:14:59   
KOKICA32
Dan!user posted image

Petek je ja. Pa zebe me kot psa!user posted image Pa so napovedovali 18 stopinj.user posted image

Otroka sta v vrtcu, jaz pa na easy!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 587
14.9.2012 11:55:02   
Tulipan12

Dan!user posted image

Petek je ja. Pa zebe me kot psa!user posted image Pa so napovedovali 18 stopinj.user posted image

Otroka sta v vrtcu, jaz pa na easy!user posted image

Ne vem, če bo prišlo do 18.user posted image Mene tut zebe, mam balerinke na boso nogo, pa se ne morem nikak segret.user posted image Sem nama s T.-jem kar savno rezervirala za jutri, ker mi je tak mrzlo, da se mi je zaluštala.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 588
14.9.2012 11:57:05   
Tulipan12
Danes zvečer, če bo vse po sreči (bosta otroka šla spat z atijem), grem na Tease dance.user posted image Se mi lušta nekaj novega probat in ker je uvodna ura, mi ne bo nerodno, ker ne bom znala plesatuser posted image . Pa zanima me, kak zgleda!

Neposredna povezava do sporočila: 589
14.9.2012 17:09:26   
Najaa

Saj zato sprašujem, ker res ne razumem, da tega ne naredijo skupaj. Bogi otročki.user posted image

Čist odvisno je od bolnice, od zdravnika... V Lj recimo bi ji dali vse na enkrat ven. V Ce pa najprej dajo žrelnico in če ni bolje še mandeljne. Sam če bi ti pogledala Tiji v usta, bi sama vidla, kak so mandeljni veliki, poleg tega na vseh receptih jasno piše, da so veliki in razbrazdani... ne vem no... razočarana sem in žalostna, ker je treba otroka tak mučit.

Neposredna povezava do sporočila: 590
14.9.2012 17:11:03   
Najaa

Čer!user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kdaj pa gresta kaj domov?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 591
17.9.2012 8:34:39   
Tulipan12
Dobro ponedeljkovo jutro!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 592
17.9.2012 8:35:28   
Tulipan12

Čer!user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kdaj pa gresta kaj domov?

Sta že doma, ampak tak verjetno že veš, ne?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 593
17.9.2012 9:46:49   
PERSIDA
Morgen.
Vas pozdravim pol,pa šibam delat ,da me čas ne povozi.Boga molim ,da otroka ostaneta ta teden zdrava ,da uredim kar je za naret.Jaz ne vem al se staram al kaj v glavnem mi ne znese več.Prejšnji teden sem jih dvigovala iz vrtca ob 12 in seveda nič naredila .Tako,da upam na mojo dobro voljo ,da vse naredim ta teden samo sonček naj bo.
Danes ima zunaj delo vrtičkam in kosilnica bo pela .Hiša ,pa je potrebna cele čistke ,medtem bi mogla še tašči eno krilo zašit ,ki jo že pol leta šivam beri eno mi je uspelo celo,druga še čaka na večnostuser posted image .V omarah je treba naredit red ,ker je spet nekja premalega user posted image in volja za kaj zašit bavcema je prišla sedaj še moram samo udejanjit.V glavnem dela ne zmanjka ,samo večinoma ga ne vidim ali le po malouser posted image . Ok malo zares malo za hec dela puno,če bom mela energije.
Eno pitanje peče katera kruh doma ?????In seveda receptura?????? Ja po novem še tudi to uvajamo ,ker smo iz vaje user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 594
17.9.2012 10:02:13   
Tulipan12
Persida sploh ne omenjaj omar in cunj, ker sem cel vikend obračal, ven jemala, pisala kaj rabimouser posted image , pa še nisem na polovici.user posted image V glavnem, rešila sem se dveh velikih vreč oblačil za otroka, sem kar malo vesela, da sem lahko dala dalje in da imam malo prostora za zdajšnje, kar je za pospravit.
Zdaj pa se bom počasi lotila dnevne sobe, moram kupit velik kavč, na katerem bova spala in spalnico v celoti preuredit v otroško sobo. Seveda prodat kinderpet in previjalno, ker mi zavzemata preveč prostora.
Kruha ne pečem, ne znam in smo zelo mali potrošniki, torej ne rabim znat.user posted image Večinoma imamo doma toast, ker če kupim kruh, mi ostaja, pa ga rešujem kramerjevimi kruhki ali ostane za račke hranit.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 595
17.9.2012 10:04:36   
Tulipan12
Da se še malo pohvalim: drugi dan brez joka v vrtec!!!user posted image user posted image user posted image user posted image V soboto zjutraj je bila kar žalostna, ker ni šla v vrtec.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 596
17.9.2012 11:09:21   
Natka23
Oj!!!

Ta vikend je bil spet leteč, pa cel teden bo, danes sem likala, jutri malo v šoping in zobozdravniku, potem čistka stanovanja ker je katastrofa, pa pakiranje, Pika itd...

Persida JAZ PEČEM KRUHA SAMA in sicer po temlem receptu:

-750 g moke
-pol kvasa
-2 žličke sladkorja
-2 žliče soli
0,5l mlačne vode

Najprej 15 min pečem na 220 stopinj, naslednjih 20 min pa na 200.

Aha naj še povem, da ga ne gnetem sama, ker mi gre na jetre un občutek, ko se vse na prste prime, nisem fina, si ohtov ne lakiram, sam od malega me to jezi, zato sem si kupla mum http://www.ideo.si/a/kuhinjski_aparat_MUM8_professional_MUM54420_BOSCH, nima sicer toliko dodatkov, ker je bil 70€, apak naredi to kar hoče.m

< Sporočilo je popravil Natka23 -- 17.9.2012 11:10:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 597
17.9.2012 12:17:43   
PERSIDA
Hvala Renata malo ,da vidim kakšne kombinacije delate pri kruhu.Ker namreč mi imamo zelo radi zrnaste.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 598
17.9.2012 14:27:50   
Natka23
Persida tudi miuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 599
18.9.2012 8:55:47   
PERSIDA
Jutrooooo. Lep sončen dan vam želim.Jaz grem izvajat peko kruha ,tak,da sem zasedena user posted image .

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......