|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 5.del
27.9.2012 11:35:01   
Najaa
Hmmm vidim ja, da pišete o sončku ampak pri nas že par dni dežuje. No ja, včeri je malo sijalo sonce sam več al manj dežuje. user posted image  Sicer pa mene neki grabi zdej. Neki sem zavirusana. user posted image  Nova beseda by me. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 676
27.9.2012 11:35:10   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

tasa jaz bi tud slikice. user posted image

Kokica sej je čisto normalno, da te stiska, kako bo... Sam pejdi pejdi, se boš mela super. Otroke bo pa že ata popedenu, sej zna. user posted image

S Tijo sva bili na kontroli pa je zdej ok... bomo vidli čez par dni, če je res zdrava.

Super za Tijo, zdaj pa ven, na sonček uživat dokler ga je še kaj!user posted image

PODPIS!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 677
27.9.2012 11:36:49   
KOKICA32

Bom še tu gor prilimala, za tiste, ki niste na FB:
♥ moje roke so majhne: ne pričakujte popolnost, ko pospravljam posteljo, rišem ali mečem žogo
♥ moje noge so kratke: hodite počasneje, da lahko hodim z vami
♥ moje oči še niso videle veliko sveta: pomagajte mi odkrivati svet. Ne omejujte me

...♥ Hišna opravila ne bodo pobegnila: jaz pa ne bom dolgo majhen, zato si vzemite čas za igro z mano
♥ Sem vaš poseben dar.., zato tako delajte z mano, kot z največjim zakladom
♥ Potrebujem vašo podporo dokler rastem. Ne grajajte in ne kaznujte me. Zapomnite si…lahko grajate moja dejanje.., a ne mene
♥ Dajte mi svobodo odločanja. Dovolite, da delam napake, da se lahko iz njih nekaj naučim. Le tako se bom lahko nekega dne pravilno odločal…
♥ Naj vas ne bo strah preživeti vikend brez mene…Potreben je čas vama brez mene in meni brez vaju… S tem mi pokažete, da sta pomembna tudi drug drugemu
♥ Vem, da je težko.., ampak ne primerjajte me z nikomer.., niti z brati ali sestrami..:)
♥ Ne počnite stvari namesto mene…Tako imam občutek, da nisem dovolj dober in da sem vas razočaral…

Zapomnite si…najraje na svetu vas imam…
Vi ste moj svet…in vse kar naredite…ali ne…pušča sled na meni..♥

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 678
27.9.2012 11:38:37   
KOKICA32

Hmmm vidim ja, da pišete o sončku ampak pri nas že par dni dežuje. No ja, včeri je malo sijalo sonce sam več al manj dežuje. user posted image  Sicer pa mene neki grabi zdej. Neki sem zavirusana. user posted image  Nova beseda by me. user posted image

Res? Zanimivo!!! Pri nas pa se že cel teden delajo črni oblaki, veter na polno a sonček pa imamo še vedno!user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 27.9.2012 11:40:52 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 679
27.9.2012 12:05:50   
Tulipan12
Joj, ja, veter je tak, da te lahko odpihne, ampak piha pa toplo! Mi vsak dan pobegnemo v gozd, malo kostanje nabirat, liste in gobice preučevat, pa še piha ne tam.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 680
27.9.2012 12:08:35   
Tulipan12

Ej, vsi so neki bogi. Smo imeli v petek neko zabavo, pa je pol folka manjkalo zaradi teh virusov.user posted image Jaz sem že mimo, sem imela par dni poln nos, kihanje, pritisk v glavi, pol pa en dan vročina in sem kr ok. Grlo še žgečka, ampak to mi je samo ponoči moteče, ker moram kašljat.user posted image
Napij se sirupov al pa tablet, kaki borovničevec zraven, pa bo.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 681
27.9.2012 12:08:52   
KOKICA32

Joj, ja, veter je tak, da te lahko odpihne, ampak piha pa toplo! Mi vsak dan pobegnemo v gozd, malo kostanje nabirat, liste in gobice preučevat, pa še piha ne tam.

pametno!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 682
27.9.2012 14:13:52   
Najaa

kaki borovničevec zraven, pa bo.user posted image

Z veseljem te bom ubogala! user posted image user posted image  eh pa jutri moram biti ok dopoldan, ko grem najini kolegici (P) pomagat pro selitvi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 683
27.9.2012 14:32:02   
Tulipan12
Grem.
KOKICA če se ne beremo, res uživaj maksimalno! Naspi se, uživaj v miru, daj si duška. Še prehitro bo minilo!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 684
27.9.2012 15:28:19   
tasa_m

Grem.
KOKICA če se ne beremo, res uživaj maksimalno! Naspi se, uživaj v miru, daj si duška. Še prehitro bo minilo!

se tu kar podpišem! UŽIVAJTA MAX, user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 685
27.9.2012 18:09:07   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dan!user posted image

Tulipan, verjetno je Lia spet malo pozabila na vrtec, ker je sedaj nekaj dni manjkala. Pa saj bo! user posted image

Jaz pa grem jutri za 3 dni na morje s prijateljico. Sami brez otrok!!! Jaaaaa!!! user posted image user posted image user posted image Sem si rekla, da moram konkretno zaključiti porodniško, ker je moja zadnja.user posted image Moram pa priznati, da me malo matrajo živčki, kako bo doma. user posted image Sem nora?

malo ja user posted image user posted image user posted image eh, hecam se... ti se samo odklopi, uživaj kolikor se le da... kdo ve, kdaj boš spet imela takšno priliko... jaz bi tudi šla....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 686
28.9.2012 9:36:48   
KOKICA32
Dan!user posted image

Še malo pa šibam....user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 687
29.9.2012 9:37:18   
Najaa
Kokica uživaj!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa zbolela. Imam angino. Noro no... pa tak lepo sem mela splaniran vikend. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 688
1.10.2012 11:47:07   
Natka23
OJ!!

Evo mene poročeneuser posted image user posted image user posted image .kaj se je spremenil, ničuser posted image user posted image user posted image user posted image .

V glavnem še vedno pod vtisi Grčije oz otoka Kos.kaj naj rečem občutek sanjski skoraj neresničen, user posted image user posted image ma zdej se že zdi mal daleč, verjetno ker spet kuham pospravljam, perem itduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 689
1.10.2012 11:55:23   
KOKICA32
Oj!user posted image

Jaz sem nazaj! Bilo je super! user posted image Sem odklipila. Otroci so bili popedinani v nulo!user posted image

ga. Natka user posted image user posted image user posted image

Najaa user posted image user posted image user posted image Si bolje?

Ostale?

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 690
1.10.2012 12:02:54   
Tulipan12
Dober dan!
Natka še tu gor:čestitke iz srca! In še enkrat, prelepa oblekca, bravo!
Naja user posted image user posted image user posted image upam, da čimprej ozdraviš!

Evo, pester vikend za nami... skoz dogaja... in že je oktober! Še malo pa bo Debeli skozi dimnike skakal!user posted image

Kak ste? Kje ste??? No, razen Kokice, za katero ne dvomim da uživa?user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 691
1.10.2012 12:04:51   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

OJ!!

Evo mene poročeneuser posted image user posted image user posted image .kaj se je spremenil, ničuser posted image user posted image user posted image user posted image .

V glavnem še vedno pod vtisi Grčije oz otoka Kos.kaj naj rečem občutek sanjski skoraj neresničen, user posted image user posted image ma zdej se že zdi mal daleč, verjetno ker spet kuham pospravljam, perem itduser posted image user posted image user posted image

Oj, gospa!user posted image
Kdo je bil vse na obredu? Daj opiši nam malo in pričaraj malo romantike tu gor!user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 692
1.10.2012 12:06:09   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Oj!user posted image

Jaz sem nazaj! Bilo je super! user posted image Sem odklipila. Otroci so bili popedinani v nulo!user posted image

ga. Natka user posted image user posted image user posted image

Najaa user posted image user posted image user posted image Si bolje?

Ostale?

Super!user posted image Sem si nekak zračunala, da se vrneš komaj jutri! Kje sta bili?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 693
1.10.2012 12:11:02   
KOKICA32
Rabac...ne le vikend varianta je bila..od petka do nedelje....

Neposredna povezava do sporočila: 694
1.10.2012 13:34:31   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

OJ!!

Oj, gospa!user posted image
Kdo je bil vse na obredu? Daj opiši nam malo in pričaraj malo romantike tu gor!user posted image

OJ!!

Uh zdej mi je mal padlo v vodo vse, ker nama je zgleda en kolega zameriluser posted image .

Drugače v soboto na cerkveni poroki je bilo 10 ljudi, najini starši in midva ter brata in sestra.V grčiji pa smo bili na plaži sami z županom in 2 pričama.V glavnem, ko sva prišla na Kos naju je poiskala koordinatorka za poroke v tujini, nama razkazala možne plaže.Midva sva izbrala to, ker je edina bila bolj na samem. V sredo je po naju prišel avto,ter naju odpeljal na plažo, kjer so nama postavili slavolok z belim cvetjem in ob strani z oljkama.Bilo je ma filmsko, zadaj so udarjali valovi, mir in čudovit sončni zahod, enostavno se prepustiš dogajanju, nimaš nobenih skrbi.Otroka sta se igrala, midva pa sva v angleščini ponavljala zaobljube(iz filmov). nato pa sva se slikala.najlepši del je pa itak bil res ampak res čudovit s.zahod

< Sporočilo je popravil Natka23 -- 1.10.2012 13:35:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 695
1.10.2012 13:40:30   
Najaa
Natka čudovita nevesta si bila! Tudi ženin je bil lep! user posted image  Naredila sta to, kar si večina želi pa nima poguma. Tudi midva nisva imela poguma it eno sredo na magistrat in enostavno se poročit brez pompa. Zato naj zamerijo kolker hočejo, ta dan je vajin in za vedno bo. Ne si ga pustit pokvarit. user posted image

Jaz sem boljše ja sam me še bezgavke bolijo pa taka švoh sem... še kak dan ali dva pa bom kot nova. user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 696
2.10.2012 10:52:14   
Tulipan12
Dober dan!user posted image
Kaj počnete? Kaj kuhate?
Jaz sem za danes skuhala gobjo juhico, potem še naredim ajdove žgance, zabeljene z ocvirki in kosilce je gotovo. Še vreme je tako, da mi paše to danes. Pa gob je letos full dosti, sem full vesela, da smo dosti v gozdu in nabiramo gobe in kostanje.
Greste kam za krompirjeve počitnice?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 697
2.10.2012 11:19:00   
KOKICA32
Dan!user posted image

Tulipan, meni je sedaj v prvem planu, da pridem v službo, tako, da o kakih počitnicah še ne razmišljam. Kdaj pa sploh so? Konec oktobra, ker tam nekje imam tak planiran dopust, če ga bom dobila.user posted image

Oba otroka mi kar kašljata, pa pijeta smrekove vršičke, čistimo noske, smo veliko v naravi. Je pa nekaj, da
je Julija že cel mesec v vrtcu, pa še na srečo brez bolezni. user posted image Že trkam!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 698
2.10.2012 11:23:44   
KOKICA32
Kosilo: Makaronflajš+ z. solata + rižev narastek

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 699
2.10.2012 11:37:48   
tasa_m
Dober dan.

Natka, res bila si prečudovita. In oblekca...waw!
Kokica...no, sedaj vidiš da gre, če kam pobegneš za vikend, boš si še lahko privoščla user posted image
Tulipan...kak si mi lušte nardila z gobovo juho. Jaz pa gob ne smem user posted image

Drugače pa nič novega, prebrala sem vas, samo ne sfolgam pokomentirat. user posted image Malo še počakajte, da noter padnem pa bo user posted image

Nič, šibam pod tuš pa pičima na UZ srčka. So ji šun pri tednu dni ugotovili pa pičima na UZ da vidimo, kaj bo UZ rekel.

Čao bao kakao user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?