|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 5.del
24.9.2012 14:51:59   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE JULIJA!

Pri nas je stanje naslednje - po 4ih dnevih brez AB se je angina ponovila in evo, ništa novo. user posted image  Zmešalo se mi bo.

Kaj pa operacija mandljev? Sem te že to vprašala? Boga pikica, je več v stanovanju kot zunaj zaradi teh bolezni.user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 651
24.9.2012 17:51:29   
Najaa
Kokica hvala za slike. Čudovite so! user posted image  Julija je taka mala princeska luštna, Valentin pa pravi mali mož. Ma vsi ste lepiiiiii!

Tulipan sej delamo na tem, da gre čimprej še mandeljne dat ven.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 652
25.9.2012 10:46:11   
KOKICA32
Dan!user posted image

Kako sta Tija in Lia?user posted image user posted image user posted image

Midve z Julijo pa sva imeli posvetovalnico, pri enem letu tehta 8300g in je velika 73 cm.user posted image Sedaj je v vrtcu, je prišla ravno na zajtrk in že delala am-mam-am! Njena najljubša beseda, ki pomeni dudo, vodo ali hrano.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 653
25.9.2012 11:32:39   
Tulipan12
Dober dan!user posted image

Z Lio sva bili včeraj pri P., pravi, da je uho ok, da je zdrava. Vročina je lahko posledica virusa, ki je še prisoten, če bo še čez 2 dni imela, prideva nazaj, če ne, lahko gre v vrtec!user posted image Danes je nima!user posted image

Wauuu, konkretna pupa, Julija!user posted image Mami, bodi srečna, da je am-am, naša izbirčna micka se vsak dan znova pogaja za: samo 3 žlice!user posted image Tudi Luka je imel am-am za pijačo in jedačo. Ljubico dudo je že od nekdaj poimenoval pravilno. ker mu je reeeeeeees pri srcu.user posted image Sem mu zjutraj rekla: Luka, kaj ti spiš? ON pa: ne. Zakaj pa imaš dudo? Luka dojenček, mami. Sem rekla, nisi dojenček, dojenčki se ne vozijo s kolesi. Ok, duda ge spat. In jo je odnesel v kinderpet.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 654
25.9.2012 12:16:44   
Najaa
Super, da je z Lio vse ok. user posted image

Tija je tudi boljše. Danes še ima eno dozo AB, v čet kontrolo, drug teden pa orl, katerega že komaj čakamo, da se pol upam da čimbolj ekspresno vse odvije naprej.

Drugače pa doma je še kup dela. Takih malenkosti... sej bo.

Neposredna povezava do sporočila: 655
25.9.2012 12:34:17   
KOKICA32
Super, da sta obe boljši!user posted image user posted image user posted image

Sedaj sem zlikala, posesala..sedaj pa malo relaxa.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 656
25.9.2012 14:09:02   
Najaa
Kokica že brojiš sitno?

Jaz tudi relax malo, pijem kavo. Popoldan jo bomo mahnile na en sprehod, čeprav sem rekla da bo danes Tija še notri... Sam ne morem več... obe sva potrebni svežega zraka.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 657
26.9.2012 9:11:37   
KOKICA32
Dan!user posted image

Ja, še malo Najaa, pa grem delati.user posted image OMG!!! user posted image Sploh ne morem verjeti. Uradno sem od nedelje že tako na dopustu.

MČ, vas vse lepo pozdravlja. Ko se bodo navadili na stvari se bo tudi tukaj kaj oglasila. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 658
26.9.2012 10:37:56   
Najaa
Vse lepo enkrat mine ja. A Julija se je lepo navadila na vrtec?

Jaz pa sem zdaj sama doma. Tija je šla malo h babici, da lahko v miru še ene stvari spucam... Čeprav ona je itak že super. Rada mi pomaga, pa tudi z njo ni nekega dela. Včeri je tako npr. pomila po tleh v kopalnici. Kaj čem, mene je vidla kako ribam dnevno in ne bodi len, ona bo tudi. user posted image
Popoldan smo pa delale ene majhne blazinice v obliki srčka. Sem zrezala iz ene stare majice (Moj še ne ve user posted image  sicer jih pa tolko, da ene ne bo pogrešal) po kroju in s Tijo sva šivali. Sploh nisem mogla verjet, kako je bila vztrajna in je lepo šivala. Potem pa natlačile peno noter in sta si vsaka svojo blazinico še porisali s flomastri. Sta tako ponosni na te svoje izdelke, še posebi Tija, ki je res vse sama naredila user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 659
26.9.2012 11:31:57   
KOKICA32
Najaa, super za vaše ustvarjanje. user posted image user posted image user posted image

Ja, Julija se je lepo navadila na vrtec, brez problemov je že. Danes zjutraj je celo že stegnila rokici k vzgojiteljici in mi pomahala.user posted image user posted image Moja velika punca!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 660
26.9.2012 12:02:10   
trezika
DanDan!
Malo pozdravim potem pa šibam v službo user posted image

Vsem bolanim en koš user posted image user posted image mi smo tudi malo prehlajeni, ampak načeloma smo ok....

Trgatve so mimo, je blo kar pestro user posted image

Bravo Julija... mi pa smo imeli na začetku neke izpade, ko kar naenkrat ni hotela več v vrtec it... potem pa smo hitro ugotovili, da se je bala novega vzgojitelja user posted image ... ampak se ga je hitro navadila in je že ok... gre spet z veseljem user posted image

Jaz pa v teh dneh čakam eno pomembno novičko... javim, ko se bo stvar razpletla...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 661
26.9.2012 12:14:48   
KOKICA32
Trezika a PLUS mogoče? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 662
26.9.2012 20:20:58   
KOKICA32
Čer!user posted image

Je kje katera?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 663
26.9.2012 20:23:03   
Najaa
Jaz sem tu. Poslušam tamale preko baby phona, ko mata žurko v sobi.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 664
26.9.2012 20:36:35   
KOKICA32
Oooo, Julija tudi še nekaj bluzi....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 665
27.9.2012 8:27:07   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Trezika a PLUS mogoče? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

se mi je kar zdelo, da boste na to pomislile?user posted image user posted image ampak ne (še)...user posted image

aja, Marušo imam doma, ker na polno bruha pa sumljivo kaka...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 666
27.9.2012 8:59:37   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image

Tak sem se že hvalila s tem vrtcem, da je ok, danes pa jok na polno.user posted image user posted image

Ampak četrtek je, mali peteeeeeekuser posted image user posted image user posted image , komaj čakam vikend... sem kronično zaspana, zaspana, zaspana... zvečer, ko pa vse potihne, pa jaz zaživim!user posted image user posted image user posted image

hvala, da deliš vse to z nami.user posted image user posted image Benjamin pa je že pravi jedecuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 667
27.9.2012 11:02:43   
tasa_m
daaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn, četrtek je, jupi jeee user posted image

pišem z malo šefico v naročju (tak ji nareč Lija pravi), čakama da se ata porihta da šibamo na sonček.

Brala vas nisem, vas bom pol pol pa pol pokomentirala za nazaj.
Pri nam nič novega, vse po starem..user posted image

aja, zdaj vam grem pa sliki iz P poslat. jih pošiljam že kak dan, dva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 668
27.9.2012 11:03:44   
KOKICA32
Dan!user posted image

Tulipan, verjetno je Lia spet malo pozabila na vrtec, ker je sedaj nekaj dni manjkala. Pa saj bo! user posted image

Jaz pa grem jutri za 3 dni na morje s prijateljico. Sami brez otrok!!! Jaaaaa!!! user posted image user posted image user posted image Sem si rekla, da moram konkretno zaključiti porodniško, ker je moja zadnja.user posted image Moram pa priznati, da me malo matrajo živčki, kako bo doma. user posted image Sem nora?

Neposredna povezava do sporočila: 669
27.9.2012 11:22:34   
Najaa
tasa jaz bi tud slikice. user posted image

Kokica sej je čisto normalno, da te stiska, kako bo... Sam pejdi pejdi, se boš mela super. Otroke bo pa že ata popedenu, sej zna. user posted image

S Tijo sva bili na kontroli pa je zdej ok... bomo vidli čez par dni, če je res zdrava.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 670
27.9.2012 11:28:34   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

daaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn, četrtek je, jupi jeee user posted image

pišem z malo šefico v naročju (tak ji nareč Lija pravi), čakama da se ata porihta da šibamo na sonček.

Brala vas nisem, vas bom pol pol pa pol pokomentirala za nazaj.
Pri nam nič novega, vse po starem..user posted image

aja, zdaj vam grem pa sliki iz P poslat. jih pošiljam že kak dan, dva user posted image

Iiiiiiiiiiii, super slikice! Hvala!user posted image
Ati je na očetovskem?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 671
27.9.2012 11:31:43   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dan!user posted image

Tulipan, verjetno je Lia spet malo pozabila na vrtec, ker je sedaj nekaj dni manjkala. Pa saj bo! user posted image

Jaz pa grem jutri za 3 dni na morje s prijateljico. Sami brez otrok!!! Jaaaaa!!! user posted image user posted image user posted image Sem si rekla, da moram konkretno zaključiti porodniško, ker je moja zadnja.user posted image Moram pa priznati, da me malo matrajo živčki, kako bo doma. user posted image Sem nora?

KOKICA, no comment, samo idiiiiii in uživaaaaaaaaaaj!!!!!!user posted image user posted image user posted image Živčki: spusti ventile, trije dnevi so kapljica v morje, to potrebuješ in si zaslužiš. Valentin in Julija bosta pa tak al tak uživala, saj veš, da jih atiji razvajajo po dolgem in počez, predvsem s tem, ko jih vedno babicam uturijo!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 672
27.9.2012 11:32:40   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

tasa jaz bi tud slikice. user posted image

Kokica sej je čisto normalno, da te stiska, kako bo... Sam pejdi pejdi, se boš mela super. Otroke bo pa že ata popedenu, sej zna. user posted image

S Tijo sva bili na kontroli pa je zdej ok... bomo vidli čez par dni, če je res zdrava.

Super za Tijo, zdaj pa ven, na sonček uživat dokler ga je še kaj!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 673
27.9.2012 11:34:47   
KOKICA32
Punce HVALA za vzpodbudo!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 674
27.9.2012 11:34:51   
Tulipan12
Bom še tu gor prilimala, za tiste, ki niste na FB:
♥ moje roke so majhne: ne pričakujte popolnost, ko pospravljam posteljo, rišem ali mečem žogo
♥ moje noge so kratke: hodite počasneje, da lahko hodim z vami
♥ moje oči še niso videle veliko sveta: pomagajte mi odkrivati svet. Ne omejujte me

...♥ Hišna opravila ne bodo pobegnila: jaz pa ne bom dolgo majhen, zato si vzemite čas za igro z mano
♥ Sem vaš poseben dar.., zato tako delajte z mano, kot z največjim zakladom
♥ Potrebujem vašo podporo dokler rastem. Ne grajajte in ne kaznujte me. Zapomnite si…lahko grajate moja dejanje.., a ne mene
♥ Dajte mi svobodo odločanja. Dovolite, da delam napake, da se lahko iz njih nekaj naučim. Le tako se bom lahko nekega dne pravilno odločal…
♥ Naj vas ne bo strah preživeti vikend brez mene…Potreben je čas vama brez mene in meni brez vaju… S tem mi pokažete, da sta pomembna tudi drug drugemu
♥ Vem, da je težko.., ampak ne primerjajte me z nikomer.., niti z brati ali sestrami..:)
♥ Ne počnite stvari namesto mene…Tako imam občutek, da nisem dovolj dober in da sem vas razočaral…

Zapomnite si…najraje na svetu vas imam…
Vi ste moj svet…in vse kar naredite…ali ne…pušča sled na meni..♥

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?