trezika -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (18.9.2012 19:40:48)
|
Čer. Kako kaj? Ja, dnevi imajo čisto premalo ur za vse, kar bi človek rad naredil... sploh zdaj, ko so še lepi dnevi in jih poskušamo na polno izkoristit... no, ko smo že pri tem, pri Maruši veliko hodijo ven, se mi to zelo dopade... pa če pridem popoldan bolj pozno po njo, so sigurno zunaj na igrišču...če je seveda lepo vreme... Drugače pa pri nas nič novega... Maruša je postala pravi mali vragec, se mi zdi, da me nič ne uboga... je bila zdaj že nekajkrat zvečer brez risanke, pa danes bo tudi...mogoče še bo kaj iz tega.... sicer se kar joka in prosi, pa pravi, da bo pridna, ampak sem postala ful vztrajna kar se teh kazni tiče... Aja, sestra je zaključila program in je že en teden doma...po pravici povedano me je kar strah, ker mi še ne deluje zadosti pripravljena... ampak to je bila njena odločitev in lahko samo upam, da ne bo znova zabluzila.... Ata je super... so začeli stanovanje prenavljat, da bo bolj njemu prilagojeno... mamo vsak dan, ko pride iz službe, čaka kosilo na mizi (ata ga skuha, ne sestra:) no, zdaj, ko je doma, mu že malo pomaga... skratka, super se je odvilo... Jutri pa grem še jaz Evo pogledat, ker mi zadnjič ni zneslo... aja, ko smo že pri tem.... zdaj, ko imam službo za nedoločen čas, bi M. rad, da sem decembra že na bolniški [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|