KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (23.8.2012 21:14:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Midve z Julijo sva se tudi sedaj najedli...pa kakala je spet v kahlico. Zdaj jo kar redno dajem na njo, ko vem, da bo kakala. Pa kar uspeva. [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Julija! Bravo tudi mami, ker meni se odkrito povedano, še ne da.[sm=smiley9.gif] Eh, saj meni se tudi ne bi dalo, če bi v službo hodila....ampak sedaj jo tak imam doma skoz brez plenice, pa je bolj komot. No.da vam povem, da sem jo včeraj tudi dala na kahlico in je lepo kakala in lulala ...jo umijem in se mala še nekaj zaigra v kopalnici, ko sem se vrnila po njo pa me je skoraj kap, ko sem videla, da je ŠE kakala in je bilo vse lepo razmazano po ploščicah, tepihu, celo po vratih omarice, ne rabim pa vam omenjati, kakšna je bila Julija, ne?[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=hudicek1.gif] Dala sem jo kar v bano in jo stuširala in fajn namilila....mala pa se je smejala, kot da šteka, kaj je naredila. [sm=smiley36.gif] Očitno v kahlico ni dovolj, pa je morala še malo po tleh.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|