Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (17.8.2012 13:47:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Joj, meni pa se 2. porodniška sploh ne vleče.....[sm=smiley13.gif] Kar beži mimo mene,....še mesec dni, pa bo Julija stara 1 leto...jaz pa že počasi v službo![sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Neeeeeee!!!! Ful me ima, da bi še produžila z dopustom, tam do novembra, ker ga res še imam ful dosti. No, saj, če bo problem z vrtecem pri Juliji bo tak treba to možnost izbrati. Pijača? Ja, sem ZA....Kdaj???? Saj meni je tut porodniška hitro minila, ono pred porodom se mi je vleklo kot jara kača. Porodniška pa kot si rekla, enkrat se obrneš, pa že prvo svečko pihaš. Prehitro gre.[sm=smiley13.gif] Kdaj planiraš it delat Kokica? Al boš se odločila glede na Julijin vrtec? Naja, na dopustu itak ni lun[sm=smiley1.gif], ker ni ure, datumov in časa, samo dan in noč[sm=smiley36.gif], sem mislila danes malo postit, ja, ker sem skoz neka napihjena, ampak to moram verjetno k zdravniku, ne na post... Bom danes res mogoč, sam je jutri sobota in smo doma, hmmmm... drugač pa sem s kilami na +/-2 konstanti in mi je ok. Verjamem v to, da si obdržujem z lunami to konstanto, ker nisem človek, ki bi skoz nekaj pazil, rada uživam v dobri hrani ali prigrizkih, zato so mi te lune zakon. Kokica kdaj bi ti? Vikend? Meni je načeloma vseeno, edino ura mi je pomembna, tak od 20.30 dalje sem jaz fraj. Ostale?
|
|
|
|