trezika -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (21.8.2012 19:54:54)
|
Čer. No, danes sem že malo boljše volje... v bolnici bo najverjetneje do petka, je pa krivo vnetje ušes ja.... ampak so ji morali danes najprej ušesa spucat, da so sploh bobnič vidli [sm=smiley13.gif] nimam pojma, od kod se ji je toliko tega masla nabralo... pa strogo nam je prepovedal palčke za ušesa uporabljat, katerih pa na Maruši itak nisem uporabljala... no, zdaj pa dobiva antibiotik direkt v žilo...je že ful dobre volje, norije ji že grejo po glavi, pa kolegico Pio ima v sosednji sobi tako da ji ni dolgčas... jaz pa grem še jutri delat, potem pa sem itak v čet in petek fraj in bom jaz z njo... saj sem vidla, da ji z atijem nič ne fali...če pa njega ne bi blo zraven nje, potem pač k... gleda službo in bi si jaz vzela bolniško... aja, je pa bla še baje fora, ko so jo pripravljali na čiščenje ušes, sta jo Matej pa še ena med. sestra držala in ji baje nista bila skoraj kos, da se je zdravnik na njiju drl, če mislita teh 15 kg držat pri miru.... Maruša pa se je baje drla: "na pomoč!" [sm=smiley1.gif] ja, zdaj mi je malo smešno, sploh ko sem jo videla in je bila že super, pa zraven me ni blo danes.... v tem primeru pa bi tako še mene morali držat [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|