|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2013
22.8.2012 12:56:59   
noseckec23
6.2.2013 po NS pa 02.02.2013 zdaj pa bomo vidli :)

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 726
22.8.2012 15:17:22   
nika92
Ojla!

Tudi jaz se vam pridružujem v tej temi user posted image , PDP imam 26.2.2013, v ponedeljek pa imam NS pa bomo videli kaj nam bodo še tam povedali :).Čestitke tudi vsem februarkam user posted image Zanima pa me, če se na NS lahko zve že spol otroka (ne še 100%), saj sem marsikje zasledila da se lahko, ampak meni se zdi malo prehitro user posted image

< Sporočilo je popravil nika92 -- 22.8.2012 15:18:02 >

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 727
22.8.2012 16:49:55   
Rose Bay

Oj

Dobrodošla nika92 :)

Noseckec23 midve imava pa kar podoben PDP. Najprej sem imela 8.2. po NS pa 3.2. Me prav zanima, če bodo na morfologiji kaj spreminjali.

Drugače mi pa tale vročina že malo preseda. Prejle sem malo pospravljala (sesala in brisala), skuhala kosilo. No in zdaj sem čist prešvicana user posted image . Kako pa ve prenašate to vročino?
Res komaj čakam ohladitev.

nika92 sprašuješ, če se na nuhalni že vidi spol. Lahko se ampak pač ni 100%. Pa tudi lega mora biti idealna, da se kaj vidi.
Midva na NS nisva nič spraševala, ker mi niti ni tolk pomembno. Priznam pa da me zdaj malo firbec matra. Bomo videli na morfologiji, samo upam da se ne bo dete skrivalo.

Lep popoldan vsem

(odgovor članu nika92)
Neposredna povezava do sporočila: 728
22.8.2012 19:21:58   
nika92
No upam da se bo že dalo kaj videt, sem kar radovedna user posted image
Hvala za odgovor ;)

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 729
23.8.2012 8:22:01   
noseckec23
Rose Bay kak super :)), ja pa kaj so ti rekli v katerem tednu bi naj bila sedaj? Jaz bi naj bila v 17 ali pa 18 nekje... samo ko gleda po tistem koledarcku mi vedno drugace pove, tak da ne vem ravno :)).

nika92 meni je povedala spol. Je pa nogice drzal skupaj tako, da sem mogla malo hodit in se premikat potem pa se je lepo vidlo :). Je pa res, da najprej pogleda, ce je z otrokom vse vredu, potem pa te vprasa se, ce zeliva vedet spol :).

(odgovor članu nika92)
Neposredna povezava do sporočila: 730
23.8.2012 8:47:51   
nika92
noseckec23 upam da bom tudi jaz imela tako srečo, da se bo videl spol, me zanima že od samega začetka user posted image
hvala za odg. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 731
23.8.2012 9:24:05   
Anonimen
Pozdravljene!

Včeraj sem dobila domov izvid biopsije horionskih resic in je vse OK. user posted image user posted image user posted image Čakamo pa ponovno pobalina. user posted image

Drugače pa se mene v tej nosečnosti še kar drži smola. V ponedeljek zvečer sem na morju (bili smo na dopustu na Hrvaškem - Istra) kar močno zakrvavela. Sem samo spokala najnujnejše in gasa proti Izoli. So me zadržali čez noč, zjutraj pa sem na svojo željo odšla v Ljubljano (mi je bljiže domu). Tam me je sprejela kar moja osebna ginekologinja in poslala domov, ker nisem več krvavela. Ko sem prišla domov, sem ponovno začela krvaveti - vendar manj. S plodom in posteljico izgleda vse vredu. Tako, da sem sedaj na bolniški do sredine sebtembra in čakamo kaj se bo zgodilo. Zdravniki nimajo kaj storiti.

Skratka - same skrbi in težave. Sicer lep dopust se je tako klavrno končal. user posted image Upam, da se vse uredi in da bo druga polovica bolj mirna.

Drugače pa upam, da bo tule tema kaj bolj zaživela. Prave čvekice so se očitno prestavile kar na FB. user posted image

Uživajte in vsem želim čim manj zapletov.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nika92)
  Neposredna povezava do sporočila: 732
23.8.2012 15:15:45   
Rose Bay

Hej nosečke!

Končno malo osvežitve, danes se je pa kar dalo dihat.

O super anonimna za izvide. Pa upam da ta krvavitev ni bila nič takega. Optimistično naprej!

noseckec23 jaz gledam ta PDP ki mi ga je g. določil na NS in glede na to sem 16t 4d, kar pomeni da sem v 17. tednu. Všeč mi je koledarček na otročarije.net, kjer lahko pogledaš kdaj boš v določenem tednu.

Ja zgleda so čvekice na FB-ju, ampak mislim da se bo debata tudi tukaj razživela, ko se nas bo še kaj nabralo.

Jaz sem pa opravila prvi nakup za dojenčka. Kupila sem voziček, sicer rabljen ampak lepo ohranjen tako da sem zadovoljna.

Uživajte in se beremo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 733
23.8.2012 21:00:47   
K_a_t_j_a
Jaz se poslavljam od vas. Naša pikica je zelo bolana, prihodnji teden me čaka UPN. Zopet ista zgodna kot 2. nosečnost. Z neba me bosta čuvala 2 angelčka.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 734
24.8.2012 14:40:19   
noseckec23
K_a_t_j_a
hudo mi je zal user posted image , drzi se in misli na svojega zlatega sinceka, ki ga ze imas ob sebi. V zivljenju pa ti zelim same user posted image user posted image user posted image

Rose Bay, tudi jaz sem se mislila pridruzit skupini na FB, nato pa sem se odlocila, da se iz FB zbrisem, sedaj ko pricakujemo nasega malcka. Jaz sem pa mu kupila prvi jopico, ceprav so nasi doma tudi zaceli z malenkostmi. Sva pa prav tako ze narocila sobico in vozicek ( dobiva komaj, konec novembra). Kateri vozicek si izbrala?

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 735
24.8.2012 15:25:09   
liba
Ooo, vidim, da je kar precej novih, dobrodošle!
Jst drugače bolj na fb čvekam, sem in tja pa tudi sem pogledam user posted image .
Mi smo štartali 14. teden, kar verjet ne morem, da je prvo trimesečje že za mano, kar beži čas, se mi zdi, da se bomo še 2x obrnili, pa bo februar user posted image .

Midva za dojenčka še nič ne kupujeva, mož pravi, da je do februarja še veliko časa. Edino voziček imava zbran, zdaj samo iševa rabljenegauser posted image .

Mejte se lepo!

Neposredna povezava do sporočila: 736
24.8.2012 15:32:54   
Rose Bay

Oh, K_a_t_j_a resnično mi je žal user posted image Želim ti vso srečo naprej in drži se.

Jaz sem danes ponoči malo slabše spala, noben položaj mi ni pasal, mogoče še najbolj na hrbtu. Sem bila seveda zjutraj čist zalimana.
Kako pa ve spite, vas kaj tišči ta trebuh? Ker jaz sem do zdaj normalno spala, zdaj ene 2x pa takole.

noseckec23 lepo da vama domači podarijo kakšno malenkost. Najini niso(še) tako radodarni user posted image . Uf, vidva pa že kar sobico, jaz komaj o posteljici razmišljam.
Aja voziček je peg perego, en starejši model, niti ne vem kateri. Važno da je.

Lep vikend& uživajte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 737
26.8.2012 17:22:59   
Tangerina
Halo punce, po dolgem času evo zopet mene user posted image
Mi smo včeraj dopolnili 15 tednov, kako čas beži... user posted image Hvala bogu je z našim pikcem vse OK. Tudi jaz sem se izrisala iz FB, ker mi je šlo na živce stalno spraševanje kolegov in kolegic na zidu... Sami trači... user posted image
Tudi mi že imamo nagledan voziček, Peg Perego GT3, vendar se bomo k nakupu spravili šele decembra, ali januarja, da vidimo če bo v modelu 2013 kaka nova barva... user posted image
Drugače pa ostalo še izbiramo user posted image Tudi midva sva tkaoj po nuhani že kupila en bodi, bodoča botrca je pa kupila oblekico za prihod iz bolnišnice user posted image

Drugače pa lep pozdrav vsem novim članicam in bodočim mamicam user posted image user posted image

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 738
26.8.2012 19:39:57   
noseckec23
Rose Bay midva sva se kar odlocila, da bova sedaj kupila vse pri prvem in bomo cuvali še za tretjega :). Jaz sem cela zmesana in samo gledam stvari, ceprav mi moj non-stop pravi, da ne smem :P.

Tangerina Gt3 je super vozicek, samo bodi pozorna, da ti ne bo prevelik, na to so me kolegice opozorile, ker je super funkcijonalen, samo je potrebno imeti tudi velik avto.

Midva sva se odlocila za bugaboo cameleona, kaj je katera ze slisala mogoce kaj za njega? Ker me fuul zanima kako se odnese :).

Jooj kak je super danes ko se je malo ohladilo, upam da vse uzivate in pazite na svoje busije user posted image

(odgovor članu Tangerina)
Neposredna povezava do sporočila: 739
26.8.2012 19:44:47   
Tangerina

IZVIRNO SPOROČILO: noseckec23

Rose Bay midva sva se kar odlocila, da bova sedaj kupila vse pri prvem in bomo cuvali še za tretjega :). Jaz sem cela zmesana in samo gledam stvari, ceprav mi moj non-stop pravi, da ne smem :P.

Tangerina Gt3 je super vozicek, samo bodi pozorna, da ti ne bo prevelik, na to so me kolegice opozorile, ker je super funkcijonalen, samo je potrebno imeti tudi velik avto.

Midva sva se odlocila za bugaboo cameleona, kaj je katera ze slisala mogoce kaj za njega? Ker me fuul zanima kako se odnese :).

Jooj kak je super danes ko se je malo ohladilo, upam da vse uzivate in pazite na svoje busije user posted image

noseckec23, midva imava Alfo Romeo karavana, vendar preden ga kupiva bova prosila, če ga lahko zložijo da ga poskusimo dati v avto. Tudi midva sva slišala da je neroden ker je tolk velik, zato mi ni jasno, kako ga nekatere stlačijo v Puntota (!!!), ene ga pa v karavana ne morejo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 740
26.8.2012 19:48:23   
noseckec23
Ehhh joooj hehehe potem pa res ne bo problema :) midva imava polota, zato naju je bilo malo strah, s karavanom pa bo vama super. So pa punce res zadovoljne z njim. Mas pa drugace tudi celo novo kolekcijo Peg peregota letos, to sva zasledila v pikapolonici v katalogu, samo mislim, da je Gt3 super.

Neposredna povezava do sporočila: 741
26.8.2012 19:51:43   
Tangerina
haha, upam da res ne user posted image
Ja midva sva bila v začetku avgusta na potepu glede vozičkov, in mi je gt3 nekako najbolj padel v učk... js sm gledala kateri mi je všeč, moj mož pa kakšen grušt majo vozički user posted image user posted image tipično - ženske mamo na skrbi optiko, moški pa značilnosti user posted image drugače mi je pa seveda tudi zelo pomembno, da je udoben, tako zame kot za pikca, da je za vse terene, ter da se lahko športni del popolnoma položi v vodoraven položaj...

Neposredna povezava do sporočila: 742
27.8.2012 9:19:50   
dizza
Pozdravček vsem!

Se tudi jaz po dolgem času oglašamuser posted image ... Mi smo v 18. tednu v petek imam ponovni pregled, mi je pa uspelo z bolj zdravo prehrano "zbiti" ravn sladkorja v krvi, čeprav je težko ker me včasih prav popade želja po sladkem pa se zadržim, včasih pa pač ne greuser posted image ....Ampak zaenkrat je vse oki, ni kritično....

Midva sva tudi že kupila voziček in sicer čisto naključno sem zasledila oglas o rabljenem vozičku staremu par mesecev in bil je ravno tak kakršnega sva gledala v trgovini...Sevada sva ga šla iskat, bil je pol cenejši in skoraj nerabljen... Drugače se mi pa stvari že počasi nabirajo, ker imam sorodnike, ki imajo majhne otroke in mi dajejo stvari in obleke, ki so jih njihovi otročički že prerasli.
S septembrom sem se vpisala na telovadbo (1x tedensko) za nosečke, bi še katera hodila? Izbrala sem Bušček center Kranj.

Želim vam lepo user posted image še naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 743
27.8.2012 11:15:59   
kislina
Živjo!

Vidim da že veselo kupujete vozičke...jaz sem ga že izbrala, v petek ga grem pogledat, preizkusit, potem pa ga bom naročila v Nemčiji, ker so vozički lahko tudi polovico cenejši...Jaz sem se odločila za voziček podoben kot je Lux4kids, ker imajo ogromno barv, sem čisto nora na barvne stvari. Danes bom pa naročila posteljico z vsemi dodatki in pa tudi prenosno posteljico. Sva se odločila, da bova večino teh stvari uvozila, ker so pri nas ekstremno drage... Drugače pa je res lahko precejšen problem spravit voziček v avto, jaz v mojega (Renault 5) najbrž lepo spravim samo marelo user posted image ...ampak ker se s tem avtom ne bomo vozili na daljše razdalije mi je nekako vseeno user posted image Bova pač kupila trugo za na streho v kateri bova vozila voziček user posted image . A vas je večina iz Kranja?
Dizza, kakšna telovadba je to, imaš mogoče kakšen link od njih? Jaz se lahko končno začnem gibati ampak samo rekreativno, sedaj sem morala 3 mesece počivati in sem čisto brez kondicije user posted image , tako da moram malce razmislit o kakšni lažji telovadbi user posted image
Vsem želim zelo prijetno nosečnost, sama sem čisto navdušena user posted image

(odgovor članu dizza)
Neposredna povezava do sporočila: 744
27.8.2012 12:17:41   
dizza
Evo pripenjam link za vadbo če še katero zanima:

http://www.buscek-center.com/

Meni se zdijo ok, bomo videli... Sicer sama hodim na sprehode vsak dan in pa tudi kakšen hribček med vikendi tako, da sem kar aktivna nosečnica sploh ker imava še dva psa, ki me k temu veselo spodbujatauser posted image ...

(odgovor članu kislina)
Neposredna povezava do sporočila: 745
27.8.2012 13:22:22   
pikapoka.78
Živjo. Eno vprašanje, kje pa boš naročala posteljico pa pohištvo? Tudi midva sva v raziskovanju za pohištvo-za otroško sobico, samo nimam tok izkušenj s temi stvarmi preko interneta. Bi bila hvaležna kake dobre ideje user posted image Hvala, lp user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kislina

Živjo!

Vidim da že veselo kupujete vozičke...jaz sem ga že izbrala, v petek ga grem pogledat, preizkusit, potem pa ga bom naročila v Nemčiji, ker so vozički lahko tudi polovico cenejši...Jaz sem se odločila za voziček podoben kot je Lux4kids, ker imajo ogromno barv, sem čisto nora na barvne stvari. Danes bom pa naročila posteljico z vsemi dodatki in pa tudi prenosno posteljico. Sva se odločila, da bova večino teh stvari uvozila, ker so pri nas ekstremno drage... Drugače pa je res lahko precejšen problem spravit voziček v avto, jaz v mojega (Renault 5) najbrž lepo spravim samo marelo user posted image ...ampak ker se s tem avtom ne bomo vozili na daljše razdalije mi je nekako vseeno user posted image Bova pač kupila trugo za na streho v kateri bova vozila voziček user posted image . A vas je večina iz Kranja?
Dizza, kakšna telovadba je to, imaš mogoče kakšen link od njih? Jaz se lahko končno začnem gibati ampak samo rekreativno, sedaj sem morala 3 mesece počivati in sem čisto brez kondicije user posted image , tako da moram malce razmislit o kakšni lažji telovadbi user posted image
Vsem želim zelo prijetno nosečnost, sama sem čisto navdušena user posted image

(odgovor članu kislina)
Neposredna povezava do sporočila: 746
27.8.2012 13:51:39   
kislina
Ojla!

Midva večino stvari iz tujine naročava na ebay.de ali na amazon.de . Večino stvari je možno prejeti na dom, tako da moraš malce pogledati če dostavljajo v Slovenijo. Midva vse plačujeva prek PayPal-a, ker so res zanesljivi, sva tudi že poslala kupljeno stvar nazaj in sva dobila vrnjen denar... Edino kar je pri naročanju iz tujine, je problem garancija, predvsem to kako jo boš vnovčil, če do česa pride...s tem pa res še nisva imela izkušenj. Drugače imaš pa tako na ebay-u kot na amazon-u možnost kupiti nove ali rabljene stvari, saj vidiš po ceni user posted image .

Dizza hvala, mogoče se bom pa odločila za kakšno vadbo...

(odgovor članu pikapoka.78)
Neposredna povezava do sporočila: 747
27.8.2012 14:11:29   
Rose Bay

Oj

Lepo da se nosečke nabirajo user posted image .

Dizza, ko boš šla v Buščka na vadbo malo poročaj tukaj. Mene tudi zanima, samo zdaj še ne bi hodila, ker sem precej aktivna zunaj v naravi in sem rajši na sončku in svežem zraku.
Poleg tega je pa še toliko drugih aktivnosti in mi najbrž sploh ne bi zneslo. Bi pa mogoče hodila potem ko bo zunaj hladno in slabo vreme.

Nosečniška oblačila- zdaj sem malo gledala po trgovinah pa sploh ni nič pametnega, če pa je je pa drago. Verjetno si bom šla jaz tudi pogledat tisti pas v H&M.
Saj zdaj sploh ni krize, ampak potem ko bom tam decembra skakala okrog s trebuhom pa bo user posted image

Nič, grem še malo oddelat, lepo se imejte

(odgovor članu kislina)
Neposredna povezava do sporočila: 748
27.8.2012 14:27:26   
kislina
Živjo!

Drugače sem v Kranju v C&A videla veliko nosečniških hlač po zelooo ugodni ceni, pa menda jih imajo tudi v Kik-u zelo ugodno, se splača pogledat :)

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 749
27.8.2012 14:38:29   
noseckec23
Joj nosecke kak vas je fajn brat :)). Mi je prav odleglo, ko vidim, da ze vse gledat vozicke in postlice itd., bom kar mojemu pokazala, da se ne bo tak jezil na mene :). Midva sva za vec stvari, ki sva jih narocala po spletu in niso imeli dostave v Slovenijo, napisala mail in so nama v vecini primerov (z dodatnimi stroski postnine, ki pa niso tak grozni) tudi odobrili dostavo.
Midva sva narocila sobico od mini meise 01, v beli barvi. Najprej sva jo zasledila na netu potem pa sva ugotovila da jih naroca Lutz v Avstriji. Drugace pa imajo v Lutzu res lepo otrosko pohistvo in v primerjavi z nasimi ponudniki neverjetno kvalitetno z razlicnim razponom cen, tako da se za vsakega kaj najde. So pa tako prijazni in takoj ko sva vprasala za popust, so nama ga odobrili 10%.

Prav tako je ze vozicek, bugaboo cameleon je v Lutzu za 10% cenejsi, to se pa kar pozna. Definitivno se splaca tam kupovat. :)

(odgovor članu kislina)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?