pikapoka.78
|
Sem ti poslala odgovor na ZS, vas je več s tem imenom, pa dodaj ti mene ali pa mi pošlji link na fb-ju. Lp IZVIRNO SPOROČILO: feb2013 Hej hej, drage mamice damice :) Tako zelo sem vesela, ler me že 2 dni ne boli glava in nimam nekih hudih start nosečniških simptomov, da moram to delit z vami :) Komaj čakam, da se vam pridružim še na fb-ju, ko mi pikapoka pošlje povabilo ;) Sicer pa smo v pričakovanju nuhalne, ki se mi je iz 9.8. prestavila na 13.8. Vse tiste nosečke, bodoče neveste, če želite, si lahko preko ZS izmenjamo kakšne info, napotke, nasvete.. Mislim, da smo do sedaj tri take, če sem katero spustila, brez zamere. Drugače pa sem sedaj res v fazi pomerjanja oblek..izbire precej, četudi bom skoraj že v 5. mesecu, samo cene so pa čisto druga pesem... Za vse tiste, ker trepetate zaradi manj ugodnih rezultatov na NS, držim pesti, da čas pokaže nasprotno, da bo vse ok. Jaz se NS zelo veselim, čeprav me je po drugi strani tudi strah, ker nikoli ne veš, kaj izveš.. Veliko vsem!! Kako pa je kaj z vašimi trebuščki?? Moj je v zadnjem tednu zelo narastu, da ga opazi lahko že prav vsak ob prvi ohladitvi bo potrebno zaviti v štacuno, ker kar se hlač tiče ne zapnem več ničesar, da me ne bi tiščalo
|