|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2013
27.8.2012 14:39:12   
Rose Bay

No fajn, hvala za info kislina user posted image . Ravno v C&A še nisem šla, upam da mi uspe ta teden.

(odgovor članu kislina)
Neposredna povezava do sporočila: 751
27.8.2012 15:48:24   
ursa1981
Zdravo!

Če dovolite bi se vam pridružila še ena nosečka, ki pričakuje naraščaj v februarju.
Pa nekaj hitrih podatkov:
PDP: 10. februar, na nuhalni 5. februar - tako, da čakam morfologijo, da se zjasnijo :)
nosečnost: 3 nosečnost, doma že dve pikici stari 4 leta 9 mesecv in 2 leti in 9 mesecev:)
NP: 4.9.2012 , nato pa verjetno kmalu že čez kake 2 tedna morfologija (če sem prav gledala po materinski knjižici naj bi bila zdaj tam nekje v 18 tednu - tokrat mi je res vse postavljeno na glavo okoli teh datumov)

Od konca prvega meseca nosečnosti sem imela celodnevne slabosti, ki sem jih v službi dobro skrivala doma sem se pa zbruhala :) Tako, da je mož rekel, če nebi kar v službi ostajala. Je pa res, da sem imela podobne težave v obeh nosečnostih s to razliko, da sem drugo nosečnost preležala celih 6 mesecev. Tokrat upam, da zdržim pokonci do konca.
Še vedno nimam pravega okusa za hrano, se mi kar naprej spahuje po hrani, me daje kislina in me sili na bruhanje, čeprav bruhanja v zadnjem času res ni veliko.
vidim, da sprašujete glede nuhalne in kako gledajo ginekologi na to, da je prisoten zraven starejši otrok. Pri nas sem pri drugi in tudi pri tokratni nosečnosti imela s sabo otroke (prvič eno, zdaj pa dve) in so bili čisto ok, in mislim da je tako povsod nekaj normalnega. Pri nas bo težava samo morfologija, kjer bo prisoten mož otroci pa ne, ker je ginekologinja preseljena zaradi obnove ZD in ima UZ v sobici 2*2 metra :)

Toliko na kratko, se pa še oglasim, a danes me čaka še izpit na faksu tako, da je zame pester dan :)

LP
Urša

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 752
28.8.2012 11:30:44   
pikapoka.78
Živjo, a si vidla da sem ti poslala odgovor na ZS. Jaz te ne najdem na fb, pa pošiči ti mene user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: noseckec23

Joj nosecke kak vas je fajn brat :)). Mi je prav odleglo, ko vidim, da ze vse gledat vozicke in postlice itd., bom kar mojemu pokazala, da se ne bo tak jezil na mene :). Midva sva za vec stvari, ki sva jih narocala po spletu in niso imeli dostave v Slovenijo, napisala mail in so nama v vecini primerov (z dodatnimi stroski postnine, ki pa niso tak grozni) tudi odobrili dostavo.
Midva sva narocila sobico od mini meise 01, v beli barvi. Najprej sva jo zasledila na netu potem pa sva ugotovila da jih naroca Lutz v Avstriji. Drugace pa imajo v Lutzu res lepo otrosko pohistvo in v primerjavi z nasimi ponudniki neverjetno kvalitetno z razlicnim razponom cen, tako da se za vsakega kaj najde. So pa tako prijazni in takoj ko sva vprasala za popust, so nama ga odobrili 10%.

Prav tako je ze vozicek, bugaboo cameleon je v Lutzu za 10% cenejsi, to se pa kar pozna. Definitivno se splaca tam kupovat. :)

Neposredna povezava do sporočila: 753
28.8.2012 14:13:43   
yingyang
Pozdravljene punce!

Vas že nekaj časa spremljam, zdaj pa sem se odločila, da se vam pridružim tudi jaz user posted image  Nuhalno smo dali srečno skozi in tako naj bi 24.2. dobili fantka. Sicer je to moja druga nosečnost, prva se je končala s spontanim splavom, tako da sem zdaj toliko bolj vesela, da vse poteka tako kot je treba. Hujših težav, razen občasnih slabosti ter utrujenosti zaenkrat nimam in srčno upam, da bo tako tudi vnaprej.
Vidim, da ste se nekatere že vrgle v nakupovanje in ste že na tekočem z vsemuser posted image  Mene zaenkrat še ni zagrablo, tko da upam, da me bo kmalu user posted image  Sem pa šla včera malo pogledat za kakšne hlače, stare gredo gor bolj na tesno, ampak sem bila kar malce razočarana, nisem najdla čisto nič pametnega user posted image

Toliko zaenkrat, se bom še kaj oglasila tukaj, nameravam pa se vam pridružiti tudi na fb.

(odgovor članu pikapoka.78)
Neposredna povezava do sporočila: 754
28.8.2012 17:17:25   
noseckec23
Hei hei februarke :))!

Pozdravljene vse nove, upam da se neizmerno veselite vasih struck. :)

Se kateri ze kaj pozna trebuscek? :)

(odgovor članu yingyang)
Neposredna povezava do sporočila: 755
29.8.2012 8:35:08   
dizza
Meni se že kar pozna trebušček - no saj meni se tako zdi...Drugi imajo verjetno občutek da sem se samo tako veliko najedla:)... Poleg tega že nosim nosečniške hlače ker me svoje že tiščijo...Sem obiskala C&A ampak nisem našla nič kaj primernega vse kar sem probala mi je bilo še preveliko, tako da sem se zadovoljila s pajkicami in eno tunikouser posted image
V petek imam posvetovalnico potem pa me čaka že morfologija plodu...ne morem verjeti da sem že skoraj na polovici nosečnosti :)

Lep pozdrav!!

Neposredna povezava do sporočila: 756
29.8.2012 9:10:40   
Tangerina
hja, tudi jaz sem že kar okrogla, nosečniške hlače nosim že nekje od 12. tedna, ko so me moje začele tiščat... Mi smo danes stari 15t 4d. Tako kot praviš dizza, kako čas beži... user posted image

(odgovor članu dizza)
Neposredna povezava do sporočila: 757
29.8.2012 9:12:13   
Tangerina
Dizza, pojdipogledat v H&M, jaz sme svoje najdla tam, stojijo kot ulite, in še drage niso, majo jih pa kar nekja različnih modelov, od kratkih, kapri pa do dolgih kavbojk ali pa lahkih letnih hlač...user posted image

(odgovor članu Tangerina)
Neposredna povezava do sporočila: 758
29.8.2012 9:17:19   
noseckec23
Heei, meni se je zacelo malo poznat pred kaksnim tednom in pol, sedaj pa vedno bolj raste, zredila pa sem se v 18ih tednih za 4 kg. :)) tak da sem ko prava sunkica :P .

Neposredna povezava do sporočila: 759
29.8.2012 9:20:15   
Tangerina
uf noseckec, srečna ti, js sm pa v 16-ih tednih shujšala 5kg, upam da se bo tudi meni začelo kaj kmalu na tehtnici dvigovat navzgor...

Neposredna povezava do sporočila: 760
29.8.2012 9:43:30   
noseckec23
Tangerina user posted image kaj ti je blo tak slabouser posted image . Meni je blo prve tri mesece in sem se odrzala na isti kilazi, po teh mesecih pa je slo samo navzgor.. saj bo tebi tudi, samo mogoce pa bos ena od tistih lepih noseck, ko se jim bo samo trebuscek poznal :)

Neposredna povezava do sporočila: 761
29.8.2012 9:45:44   
Tangerina
prve tri esece je bil obup od slabosti user posted image potem pa še nosečnipki sladkor, pa dieta, ki je še zbila kilo, dve... upam pa res da ne bom pridobila gor pretirano maso kilaže user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 762
29.8.2012 10:26:27   
dizza

Tangerina: kako ti gre boj s sladkorno? Jaz sem bila kar pridna pri zadnjem pregledu sem imela 4,9 tako, da se mi ni treba 4x na dan meriti sladkorja, samo 1x in pa 2x na dan meriti ketone...Meni je pomagalo sprememba prehrane in da jem 5-6 majhnih obrokov na dan... Začela sem brati etikete na živilih ko grem v trgovino, prej sem samo metala stvari v voziček, sedaj pa nakupovanje traja malo dlje user posted image . Glede kil pa je bilo malo gor malo dol...Pridobila sem okoli 2kg v 4 mesecih....

Neposredna povezava do sporočila: 763
29.8.2012 10:31:51   
Tangerina
Na pregledu semm imela 2 uri po zajtrku 4,5 sladkorja, vendar si moram še zmeri merit 6x na dan user posted image kr neki, no... zadnje cajte sm malo pobrkala obroke, oz. mela sem točno določene ure kdaj grem jest, zj pa parkrat nism bla doma in s emi je sisitme malo zbrkal... moram to spet pošlihtat... drugače vrednosti so ok... je pa res da tut js vsako stvar obrnem in tabelco gledam, moj mož tudi že, se je kr nalezo user posted image dejansko šele zj opažava kako hranilne so določene zadeve, ko smo jih prej samo metal vase... user posted image

(odgovor članu dizza)
Neposredna povezava do sporočila: 764
29.8.2012 10:32:00   
kislina
meni se že kar nekaj časa pozna, sem imela precej težav, ker nisem navajena na trbušček (čeprav nisem suha, sem bla vedno floh v trebuh user posted image ) sem imela kar težave, 2-krat sem se celo opekla user posted image , ni bilo hudega, brazgotine pa se tudi ne poznajo user posted image . Sicer me pa stare hlače pretirano tiščijo in se v njih počutim ujeta, tako da sem večinoma v hlačah na elastiko, še dobro da sem doma, če bi hodila v službo bi pa že letala po trgovinah user posted image . Jaz že komaj čakam morfologijo, da spet boljše vidim mojo bibo user posted image .

(odgovor članu dizza)
Neposredna povezava do sporočila: 765
29.8.2012 11:50:46   
kislina
aja...kje na FB vas lahko najdem?

(odgovor članu kislina)
Neposredna povezava do sporočila: 766
30.8.2012 14:32:01   
Anabela27
Pozdravljeni!

Spet se oglašam po dolgem času. Zdaj sem zakorakala v 14 teden in čaka me amniocintezauser posted image . Včeraj bila na nuhalni in punčka ima

nuhalno svetlini 1,7 kar je ok, fantek pa 2,8, kar pa ni tako ok.user posted image

Zato grem na amniocintezouser posted image . Upam da bodo tam izvidi dobri :)

Drugače pa sem še vedno utrujena. Slabosti je manj, energije pa tudiuser posted image .

Hvalabogu da sem doma, ker drugače ne vem kako bi to izpeljalauser posted image ...

Lp,

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 767
30.8.2012 14:47:40   
kislina
Anabela27 držim pesti da je samo lažni rezultat pri fantku, da je vse ok tako kot mora biti user posted image

(odgovor članu Anabela27)
Neposredna povezava do sporočila: 768
31.8.2012 9:07:39   
Tangerina
Tudi jaz držim peščičke da bo vse tako kot mora biti in Vam pošiljam en kuuuupček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kislina)
Neposredna povezava do sporočila: 769
31.8.2012 9:46:32   
noseckec23
Anabela27 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , samo pozitivno in bo vse ok!

Punce to sem ze enkrat vprasala, ampak nobena takrat ni odgovorila :S.. Je katera razmisljala o nakupu vozicka Bugaboo Cameleon? ali pozna katera koga, ki ga ima, po internetu ga zelo hvalijo predvsem po ameriki in nizozemski, me pa res zanima, ce je katera ze imela izkusnjo z njim, ali pozna koga, ki ga dejansko ima?

Neposredna povezava do sporočila: 770
31.8.2012 11:13:53   
čebeli
hoj

se končno oglašam in "prijavljam" kot neanonimka... Moj PDP je po pregledu pri G popravljen na 24.2. (mislim, da sem se prej javla pod datum 26.2.). Pričakujem pa 3. user posted image . Moj trebuh je že gromozanski in je vsakemu jasno, kdor me pogleda, da bomo zibali.user posted image torej jasno, hlač kot so kavbojke ne morem že nekaj časa nosit in so prišle v poštev pajkice, ali pa kakšna trenirka. Nosečniških hlač pa v preteklih user posted image nisem ravno kupovala (razen enih "tanobel" črnih na rob), tako da bom tokrat verjetno morala malo na šoping-pohod.user posted image Ne maram nakupovanja...

Glede vozičkov za Bugaboo nimam pojma, sama sem kupila Baby boom, pa je en poden-vsaj zame...pri novemu iz fabrike je bila že zvita strehica od športnega dela, pa gume so mi kar naprej pokale..da ne govorim o napačni izbiri barve. Trenutno mi je všeč Quinny buzz, tisti na 4 kolesa. Iščem rabljenega v izključno črni barvi.

Neposredna povezava do sporočila: 771
31.8.2012 11:15:39   
čebeli
aja Js tudi držim pesti zate anabela...da bi bilo vse OK!user posted image user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 772
31.8.2012 13:55:03   
nika92
Oj!

Mi smo bili pa včeraj na NS in je vse v redu user posted image . G nama je napovedala fantka, sem bila malo presenečena saj smo v družini same punce user posted image ,
Ampak se že zelo veselim in mi je vseeno kaj bo samo da bo bitjece zdravo user posted image . PDP pa mi je na NS napovedala 8.3. , drugače pa naj bi bilo 26.2. tako da bomo videli kako bo user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 773
31.8.2012 19:15:55   
posavka30
Pozdravljene!
Odločila sem se, da se vam pridružim. Sem v 16.tednu To je moja prva user posted image , rok pa imam 6.2.2013. Prihajam pa iz Posavja. NS sem imela 2.8.2012 in je bilo vse uredu, za spol sva se pa odločila, da počakava do februarja. Se bova pustila presenetit.

(odgovor članu nika92)
Neposredna povezava do sporočila: 774
31.8.2012 19:23:32   
noseckec23
nika superca user posted image user posted image user posted image user posted image

posavka30 ti imas pa rok na iisti dan kot jaz, samo si se v tednih zmotila, si ze 17teden in dva dni :) hitro letijo :P

(odgovor članu posavka30)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?