Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: feb2013 Punce, hvala vsem za čestitke za poroko :) Moram rečt, da če nam gre na tanko s časem, gre pa vsaj do sedaj (trkam na les), vse po maslu! Civilna urejena, cerkvena urejena, ansambel rezerviran, Julija Kramar nama bo v cerkvi zapela ave marijo-tudi rezervirana, gostilna-na vrhuncu dogovorov, cvetličar rezerviran.. Skratka "so far, so good" ;) Drugače pa se glavoboli umirjajo, manualna terapija pomagala ful! Danes imamo pa prvi pregled ob 15.30!!!!! Jupiiiiiii, komi čakam :)))) no, pred tem pa me čaka še izbiranje poročne obleke v enem od ljubljanskih salonov- mogoče se bo našlo kaj zame-za nevesto v 5. mesecu nosečnosti v oktobru :P kakšen dan, a ne? :P Pozdravljene punce!!! Tudi midva sva zaradi nosečnosti prestavila poroko iz prihodnje pomladi na oktober. Meni se zdi zelo malo časa, ampak ne bova nič kaj komplicirala, tako, da upam, da bo šlo brez problemov. Bo pa sigurno še pestro z vso organizacijo. Sem pa ravno s pregleda, je vse OK , tako, da lahko končno tudi mene vpišete v seznam: Anonimna_O, 28, Škofja Loka, 1, 0, 1, Lp, Anonimna_O
|