Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 13:48:10
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH Jaz s to opico na levi tudi ne.... no ja.... No ja...
|
|
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 13:49:22
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: posh bom morala tudi jaz zamenjati..., ker s tem ptičem na levi res nimam nič skupnega Ajde, če si upaš ... pa nekaj, kar te bo vsaj malo opisovalo. Sem prav radovedna... Aja,... kaj pa tvoj nick pomeni? ko imam dober dan
|
|
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 13:51:44
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: posh bom morala tudi jaz zamenjati..., ker s tem ptičem na levi res nimam nič skupnega Ajde, če si upaš ... pa nekaj, kar te bo vsaj malo opisovalo. Sem prav radovedna... Aja,... kaj pa tvoj nick pomeni? ko imam dober dan o šiiiiiiiitttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z njo imam le to skupno, da obe imava lepega moža, pa še to moj ni štopl
|
|
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 13:53:03
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: posh bom morala tudi jaz zamenjati..., ker s tem ptičem na levi res nimam nič skupnega Ajde, če si upaš ... pa nekaj, kar te bo vsaj malo opisovalo. Sem prav radovedna... Aja,... kaj pa tvoj nick pomeni? ko imam dober dan A ona sploh ve, da tta slika kroži po netu? :)))) Na tejle se je še trudila nasmejat... :P
|
|
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 13:55:13
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: posh bom morala tudi jaz zamenjati..., ker s tem ptičem na levi res nimam nič skupnega Ajde, če si upaš ... pa nekaj, kar te bo vsaj malo opisovalo. Sem prav radovedna... Aja,... kaj pa tvoj nick pomeni? ajde bom..zvečer, moram premislit.. ja nick me tepe.., je ravno ta nesrečna Posh bila na tv-ju ko sem se prijavljala na RR.
|
|
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 13:57:09
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH ko imam dober dan Takrat pa najdeš, da ne omenjam, da ti copy/paste dela... Ogabna je... meni vedno bila nikakva. Nima nobene energije v sebi, čisto zamorjena... no, vsaj tak je v medijih prikazana, da ne bi slučajno ji krivice delala. Posh, a ti torej nimaš po Posh ime?
|
|
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 13:57:13
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: posh bom morala tudi jaz zamenjati..., ker s tem ptičem na levi res nimam nič skupnega Ajde, če si upaš ... pa nekaj, kar te bo vsaj malo opisovalo. Sem prav radovedna... Aja,... kaj pa tvoj nick pomeni? ko imam dober dan si pa opica , pa še potrudila si se najt sliko, kjer je kot da bi se v žlico gledala..
|
|
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 13:57:27
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan [A ona sploh ve, da tta slika kroži po netu? :)))) Na tejle se je še trudila nasmejat... :P Bi rekla, da ne. Bi že zradirala pol googla.
|
|
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 14:01:04
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH IZVIRNO SPOROČILO: Tutan [A ona sploh ve, da tta slika kroži po netu? :)))) Na tejle se je še trudila nasmejat... :P Bi rekla, da ne. Bi že zradirala pol googla. Men se zdi, da vidim brke
|
|
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 14:01:04
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: posh si pa opica , pa še potrudila si se najt sliko, kjer je kot da bi se v žlico gledala.. Hja, kaj čem.... sem pač dobra
|
|
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 14:01:43
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: posh si pa opica , pa še potrudila si se najt sliko, kjer je kot da bi se v žlico gledala.. Točno tako... Posh, malo opazuj kake slike nam HHH lepi na hujšanju. Ne veš ali bi na temi crkno od lakote ali od smeha
|
|
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 14:04:23
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
a se ve zavedate, da ste na forumu "imena" , in ne "kokodajsanje"? btw.....odpiram novo temo. resno. in lepo porosim za pomoc. res, mudi se mi.- odgovor rabim v najkasneje pol ure.
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 14:06:16
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* a se ve zavedate, da ste na forumu "imena" , in ne "kokodajsanje"?
|
|
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 14:06:23
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* a se ve zavedate, da ste na forumu "imena" , in ne "kokodajsanje"? btw.....odpiram novo temo. resno. in lepo porosim za pomoc. res, mudi se mi.- odgovor rabim v najkasneje pol ure. sorry...
|
|
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 14:07:46
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* a se ve zavedate, da ste na forumu "imena" , in ne "kokodajsanje"? Saj se piše o imenih... posh o Posh, pa LuLu o Lulu, pa še HHH čakam, da izda izvor imena...
|
|
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 14:07:58
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* a se ve zavedate, da ste na forumu "imena" , in ne "kokodajsanje"? btw.....odpiram novo temo. resno. in lepo porosim za pomoc. res, mudi se mi.- odgovor rabim v najkasneje pol ure. Kje ti je zdaj ta tema?
|
|
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 14:09:39
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* a se ve zavedate, da ste na forumu "imena" , in ne "kokodajsanje"? Saj se piše o imenih... posh o Posh, pa LuLu o Lulu, pa še HHH čakam, da izda izvor imena... zraven naj še doda kako ji dela copy/paste. Miška itak ti ne morem pomagat, moram it.
|
|
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 14:09:49
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
evo. prva na čveku
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 14:10:13
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* a se ve zavedate, da ste na forumu "imena" , in ne "kokodajsanje"? Saj se piše o imenih... posh o Posh, pa LuLu o Lulu, pa še HHH čakam, da izda izvor imena... Google me je ravnokar narežal....
|
|
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 14:10:16
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* a se ve zavedate, da ste na forumu "imena" , in ne "kokodajsanje"? btw.....odpiram novo temo. resno. in lepo porosim za pomoc. res, mudi se mi.- odgovor rabim v najkasneje pol ure. Kje ti je zdaj ta tema? Ja... iščem ko zmešana na RR, da upravičim kokodajsanje Samo miš.mcc .. na Spolnosti, če boš Anonimna, ne bomo vedle, da si ti...
|
|
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 14:13:08
|
|
|
|
posh
|
Miš, zaradi šniclov naš preganjaš????????' Še dobro, da res moram it.
|
|
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 14:13:12
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH Uuuu, daj nehaj Daj napiši še kaj sploh trije H-ji pomenijo... Hip Hip Hura?
|
|
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 14:16:14
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: HHH Uuuu, daj nehaj Daj napiši še kaj sploh trije H-ji pomenijo... Hip Hip Hura? Ja, res paše k temu hrustu
|
|
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 14:16:26
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
nisem še bila anonimna v moji kaRRieri.... evo, javno priznam da sem jih imela veliko!
|
|
RE: ne dajajte čudnih imen!!! 24.5.2012 14:22:09
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* nisem še bila anonimna v moji kaRRieri.... evo, javno priznam da sem jih imela veliko! Ko to preberem, pa takoj pogledam tvojo miško... ti kar verjamem Jaz tudi še nisem bila anonimna... mah... itak sem neznana 99,9% vsem forumašicam
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?