|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
4.12.2012 14:24:53   
Mala BB
Neonaia - tudi meni je ta zadeva z javno banko ok. Ampak nekaj me zanima, kakšen je pa postopek, če bi pol jaz rabila celice? Ti jih dajo, ker si jih ti tudi daroval al kako? Tega ne razumem ravno... Te lahko še prosim za kakšen kontakt ali kar samo tja na info kličem?

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
4.12.2012 14:55:00   
nitta
Jeje res je fajn občutek biu, sm mojmu poslala sms k je biu v službi, je biu glih en tok vesel k jst :D hehe, kok malo je treba včasih za srečo user posted image

Glede matičnih celic, seveda popolnoma podpiram to darovanje-čudno mi je le to da ni to samoumevno, če bi drugače po rjuhi stekle in šle stran, zakaj je treba to izpolnit obrazec in potem dobiš tist paket ki ga moraš seboj nest v porodnišnico in ti klicat kurirja potem-tako so nam razložili. V šoli za starše smo imeli 2x predavanja od teh privat bankah in oderuških cenah, meni so se prav zasrali. V eni sapi je povedala da najuspešneje zdravijo bolezni ki je pri človeku pojavijo po 30tem letu, a so le te najbol aktivne in primerne za uporabo prvih 5 let in še to da jih hranijo le 20let. Torej v praksi težko da bi jih tvoj otrok rabiu?!Tukaj je meni bilo jasno koliko je ura, da je to navaden nateg! vem koliko stane ena jeklenka tekočega dušika ker ga v službi dobesedno stran zlivamo in se, če je neprodušno zaprt, ne porabi, nikakor ni to številka večja od par centov in ajde še tisti prostor kjer ga hranijo, ki pa tudi ne more bit velik, glede na velikost tiste vrečke v katero ti shranijo celice.... eh pa hočjo met 2000e+. In potem slišiš po radiju da lahko tut mlečne zobke shranijo da so tam tudi matične celice...

Saj je nakaj na tem, ampak če bi bile tako uprabne v praksi, če bi z njiim delali metre zdrave kože in nove ledvice, kostni mozeg itd. zakaj potem ni to tako kot krvodajalstvo ustaljena praksa ki rešuje življenja? Se mi zdi da nekaj hudo smrdi tukaj no...

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
4.12.2012 15:45:59   
Mala BB
DM BON - skoraj bi pozabila! Če bi katera želela bon od DM (kupon) za 30% na fotografiranje v studiu Prispodobe, naj mi na ZP pošlje svoj naslov in ji ga z veseljem pošljem.

Glede matičnih celic pa mislim, da bomo definitivno dali v javno banko, problem je le v tem, da povsod piše, da bi se morala prijaviti do 34. tedna, js pa sem že mimo.

Mejte se!!!

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
4.12.2012 16:36:56   
vesper
hej punce. Pri nas pa tako lepo snežiii. Moj dragi in kužka so šli na en zasnežen sprehod, jaz pa uživam doma na toplem kavču user posted image
No ja, pol pa mene čaka generalka, kopanje kužkov, rihtanje uhic itd...pol pa še njuna večerja in hrgoljenje na toplem kavču do jutra. Ah ja, komu lepše user posted image

inigo daj pol pa vprašaj glede tega magnesola ja, da si ne bom jaz kaj zavirala user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
4.12.2012 19:29:17   
Sadrika
oooooooo kolk sneži, mi2 sva glih iz materinske šole, psst sva 1 uro prešpricala, sorry, ampak nism več zdržala na tistih trdih stolih, pa zatekat sem začela nenormalno, pa da ne govorim o križu, ojmene, je pa res ja, da so druge vse druge bile z manjšimi trebuški, prav mi je, kaj se pa nism prej zmigala, a ne.... sam mislim, da ne bova šla več, itak nism nč novega zvedla. A katera ve, je kaj narobe, oz.verjetno te popišejo za vsak obisk, ko prideš in bo videla, da naju ni - Mala BB, ti si hodila vse 4 dni?
Se mi pa dogaja že od nedelje, da imam nekakšne krče, sicer bolj blage čist spodaj v trebuhu,, prav tako se mi je "spustilo" vse ful dol in otročka čutim čist v sramni kosti in na straneh pri prepogibu z nogami in me je prav strah se prepogibat, da mu ne bi kaj zdrobila ali poškodovala. user posted image . pa včeraj sem se ful nerodno zaletela v trebušček blizu popka in ima zdaj tam malo krastico, valjda sem ratala kar panična, da mu nisem kaj naredila, mi tam ponavadi "ven porine" mislim, da koleno ali kaj. Jutri imam pa itak pregled in bom povprašala G, če sem kaj škode naredla.
Lepo čuvajte bušije

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
4.12.2012 19:44:13   
Mala BB
Sadrika - ja, js sem res bila vse 4 dni, ampak sama. Popisala nas je samo 1.dan, dala žig v materinsko k. in to je to. Sem jo vprašala, če bi morala ponovit to prvo predavanje o porodu še 1x ko bova oba, pa je rekla da ni panike. Samo tistih 17 ali kulk že eur bomo plačali in bo lahko zraven. V glavnem, ne bo več preverjala prisotnosti, teme pa so še dojenje, kopanje, pa ena (privat banka) bo prišla predstavit matične celice.... Ma, kaj pa vem, vse sem že prej prebrala tudi na netu, tako da.... Sploh pa tisti stoli, sorry to bi pa lahko bili malo bolj uvidevni.

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
4.12.2012 20:53:55   
fjonda
Mimogrede glede matičnih celic... pridne vse, ki se odločate za darovanje. Če lahko vsaj enemu malemu žužku bilo kje pomagam... sem že srečna. user posted image Pa še nič nas ne stane. Ne gledam pa na to shranjevanje kot nateg, le relativno novo je vse skupaj. To so neke vrste začetki, zdaj shranjujejo in ugotavljajo za kaj vse pridejo prav. Se pa strinjam, da ni smiselno shranjevanje v zasebno banko. Glede na procente "uporabnosti".

To je njihov kontakt: espok-ztm@ztm.si

Vse je rešeno v tednu dni. Po mailu ti pošljejo obrazce, ki jih poskenirane vrneš in čez 3 dni je set za shranjevanje že pri vas. Zoprno je le to, da gre vse skupaj v nič, če rodiš med vikedom, ko celic ne shranjujejo in ne prevzemajo. user posted image

Uživajte!

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
4.12.2012 21:21:04   
neonaia
mala BB: tukaj si lahko prebereš več o darovanju PK. ko sm šla js tja po papirje, kšn mesec nazaj, mi je ena prijazna gospa vse razložila in sama rekla, da če bi slučajno moj otrok rabil te celice, da moram le povedat, da sem darovalka in jih dobi. so pa načeloma vsem dostopne in kot sm rekla, v slo so v 4 letih odkar majo to shranjevanje, pomagali dvema otročkoma z levkemijo, pa še to so ble najbolj primerne celice iz tujine (ne spomnim se iz kerih držav)...prijaviš se lahko po 32.tednu...torej, če še nisi rodila, se lahko prijaviš user posted image . edina smotana stvar je pa res ta, da med vikendom ne shranjujejo, celice pa morajo biti shranjene v roku 48ur po odvzemu. torej, če rodiš v petek od 11h do sobote do 11h, ti jih žal ne morejo shranit.

(odgovor članu fjonda)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
4.12.2012 22:58:28   
nikky887
heeeei!
evo..še ena k se vam pridružuje malo pozno...vendar ne prepozno...
user posted image
moja pikica v trebuščku veselo nagaja svoji mamici že zdej s svojim razgrajanjem-brcanjem... ;)
veselo pa tudi odštevamo dneve do pdp (6.1.2013)
lep pozdravček

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
5.12.2012 8:00:59   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: nikky887

heeeei!
user posted image
moja pikica v trebuščku veselo nagaja svoji mamici že zdej s svojim razgrajanjem-brcanjem... ;)
lep pozdravček

Dobro jutro punce, user posted image
Danes pa smo odlično spali, nič tiščanja in nič. user posted image Kljub temu, da sem se pred spanjem napokala s pico user posted image
nikky dobrodošla. Midve pa imava isti PDP user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu nikky887)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
5.12.2012 8:12:50   
nusika2013
hei hei!

tudi jaz sem jim pisala, da mi naj posljejo obrazce za darovanje. mislim, da ce lahko komu pomagas, zakaj nebi. upam, da bo komu to kdaj koristilo!

drugace pa sem se dans koncno naspala, je bila moja zaba mirna ponoci :) upam, da se ji pocasi spreminja ritem :)

(odgovor članu nikky887)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
5.12.2012 9:16:49   
nikky887

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

heeeei!
user posted image
lep pozdravček

Danes pa smo odlično spali, nič tiščanja in nič. user posted image Kljub temu, da sem se pred spanjem napokala s pico user posted image

HEI HEI!
bomo kje cimre v porodnišnci ;) joj,moja je bla pa dns čist lumpi :( no,sam morm nekam potrkat,mogoč je o tretja noč,da mi ni dal spat :)
jst sem tut drugač poslala obrazce za shranjevanje PK. mal je vse nerodno,da pač čez viknd ne pridejo iskat...jst mam vseeno upanje,da bojo lohk shranli našo PK oz. jo uporabli za raziskave...k sm mnenja da to je tko k krvodajalska akcija...s tem da pač ta kri,če jo ne shraniš gre pravzaprav v nič :(
mislim pa da je tk,da če jo daruješ jo pol tut dobiš primeru če jo rabiš oz. tvoj otrok, sam ne dobiš svoje.
papa

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
5.12.2012 10:16:04   
Bijoux
Nama so glede shranjevanja matičnih celic rekli ravno to, da ni zagotovila, da dobiš tiste, ki si jih darovala..ker če jih rabijo za drugega otroka, jih bodo tam tudi porabili. Tako da ne boste slepo upale, da boste ravno svoje celice dobile, če jih boste kdaj potrebovale. V vsakem primeru pa jih dobiš, če jih potrebuješ, tudi če nisi darovala.
Se strinjam, podpiram darovanje in user posted image vsem, ki se za to odločijo(mo)..samo dejstva morajo biti jasna, da ni zavajanja in napačnih pričakovanj o tem, da dobiš svoje celice, če jih potrebuješ.

(odgovor članu nikky887)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
5.12.2012 10:43:43   
nusika2013

heeeei!
user posted image
lep pozdravček

HEI HEI!
bomo kje cimre v porodnišnci ;) joj,moja je bla pa dns čist lumpi :( no,sam morm nekam potrkat,mogoč je o tretja noč,da mi ni dal spat :)
jst sem tut drugač poslala obrazce za shranjevanje PK. mal je vse nerodno,da pač čez viknd ne pridejo iskat...jst mam vseeno upanje,da bojo lohk shranli našo PK oz. jo uporabli za raziskave...k sm mnenja da to je tko k krvodajalska akcija...s tem da pač ta kri,če jo ne shraniš gre pravzaprav v nič :(
mislim pa da je tk,da če jo daruješ jo pol tut dobiš primeru če jo rabiš oz. tvoj otrok, sam ne dobiš svoje.
papa

jaz se tud s tem strinjam. sicer je ful mala moznost, da bodo lahko pri kaksni bolezni pomagali. ja kot darovalec lahko dobis celice, ampak skor sigurno ne svojih :), sicer pa ce ti od koga drugega koristijo, potem se ne bos sekiral :)

(odgovor članu nikky887)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
5.12.2012 16:49:49   
Sadrika
Hey punce,

ful podpiram darovanje, sama sicer ne bom, ker sem se baje prepozno odločila... Sem pa dle prišla šele dpomov, pa sem dopoldan imela pregled pri G in naju je obe skor kap, ko sva vidli, da je pobček zopet na riti user posted image , zato mi je dala kar takoj napotico za zunanji obrat in sem tudi takoj šla v porodnišico, itak čakaš vsepovsod na polno, zdravnik je pa ful prijazen, čist nad pričakovanji. Čeprav je imel polno čakalnico naročenih pacientk, me je sprejel in opravil UZ, da vidi, če bo sploh možno in ker je mali imel glih malo dvignjeno rito, je takoj poskusil ga preobrnit, vendar ni šlo. Rekel je, naj pridem ob 14h direkt v porodno in bova potem poizkusila, povedal mi je vse možne scenarije in rekel naj ostanem tešča, v primeru, da bi morali narediti CR, zato sem na hitro skočila domov po stvari, za vsak slučaj in mojga sem poklicala v službo, da se pripravi na vse. Ob 14h so me priklopili na CTG, podpisala vse mogoče papirje in se pripravili na obrat, ki je uspelo po ca. 10Min. Moram pohvaliti vse osebje, posebno babice, so ful prijazne, sem naletela še na jutranjo izmeno, ker sem prišla malo pred 14h in nato na popoldansko, pa nisem mogla verjet kako te obravnavajo, res kapo dol. No, končno sem doma in sem že celo nekaj pojedla, končno, počutje je ok, samo pobču pa mislim, da ni glih vseeno, da smo ga nekako prisilili v drugo lego, kot mu je bila všeč. Mimgrede, ima 2800g.
Upam, da ste vse ok, ste mi sumljive dons, ko niste tok dejavne

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
5.12.2012 17:05:21   
vesper
bravo sadrika za zunanji obrat. Sem vesela zate, da vam je uspelo user posted image user posted image Miškeca ste verjetno malo razjezili, ko ste ga premikali prosti svoji volji, ampak bo hitro pozabil user posted image

uf, danes sem končno odnesla vse te papirje na CSD za porodniško in sem sedaj rešena vsaj v tej smeri user posted image

Punce mi smo se pa po pogovoru z mojim G odločili za CR in imam napovedanega v dveh terminih: Prvi, če bo sedaj 13.12 ko imam CTG vse ok, bomo nardili CR 24.12, tako da nam bo Božiček prinesel najlepše in najbolj dragoceno darilo na svetu. Če pa bo CTG pokazal kakšne popadke ali bo karkoli "sumljivega" na pregledu, pa imam datum za sprejem 17.12. Tako da v vsakem primeru bomo imeli doma decembrčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
5.12.2012 17:53:46   
Mala BB
wow, očitno se je začelo! Imam občutek, da bo kar nekaj januarčkov prišlo že letos user posted image

Sadrika - v katerem tednu si že ti? Joj, si pa res imela aktiven dan! Koliko časa moraš zdej počivat?

Vesper - a CR je dokončen? Zakaj pa? No vidiš, pa boš res imela prečudovite praznike!

Pazimo nase in uživajmo v vsakem trenutku posebej!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
5.12.2012 18:36:48   
nikky887
hei!
jst mam pa ju3 pregled...
hmmm...kako pa naj bi ginek vidla kako je obrnjen-a,k jst sm mela 3tedne nazaj ultrazvok,pa je takrat bla z glavico navzdol,mislim,da mi zdej ne bo več delala ultrazvoka...no,jst upam da je vs tko k je blo...
kako pa zgleda to zunanje obračanje?
bye bye

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
5.12.2012 18:56:34   
Sadrika

bravo sadrika za zunanji obrat. Sem vesela zate, da vam je uspelo user posted image user posted image Miškeca ste verjetno malo razjezili, ko ste ga premikali prosti svoji volji, ampak bo hitro pozabil user posted image

uf, danes sem končno odnesla vse te papirje na CSD za porodniško in sem sedaj rešena vsaj v tej smeri user posted image

Punce mi smo se pa po pogovoru z mojim G odločili za CR in imam napovedanega v dveh terminih: Prvi, če bo sedaj 13.12 ko imam CTG vse ok, bomo nardili CR 24.12, tako da nam bo Božiček prinesel najlepše in najbolj dragoceno darilo na svetu. Če pa bo CTG pokazal kakšne popadke ali bo karkoli "sumljivega" na pregledu, pa imam datum za sprejem 17.12. Tako da v vsakem primeru bomo imeli doma decembrčka user posted image user posted image user posted image

Vesper, zakaj pa imaš že dogovorjen CR? Imaš pa fajn datum, če bo 24.12., tudi jaz bi imela rada takegauser posted image
Fajn, da si zrihtala papirologijo za CSD, vem kako se je meni odvalil kamen.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
5.12.2012 18:58:31   
Sadrika

IZVIRNO SPOROČILO: Mala BB

Sadrika - v katerem tednu si že ti? Joj, si pa res imela aktiven dan! Koliko časa moraš zdej počivat?

jaz sem zdaj v 37.tednu. Pa naj bi 2 dni bolj počivala...vendar moram biti pozorna na vse, če bi se slučajno kaj začelo, moram nemudoma nazaj.

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
5.12.2012 19:01:21   
Sadrika

hei!
jst mam pa ju3 pregled...
hmmm...kako pa naj bi ginek vidla kako je obrnjen-a,k jst sm mela 3tedne nazaj ultrazvok,pa je takrat bla z glavico navzdol,mislim,da mi zdej ne bo več delala ultrazvoka...no,jst upam da je vs tko k je blo...
kako pa zgleda to zunanje obračanje?
bye bye

Pri meni je bil do 33.tedna na riti, v 33.tednu sem imela UZ in takrat je bil na glavi in sem mislila, da bo tako ostal, no danes je pa preverila, če je še, no, zgodbo naprej pa že veš. Obrat se dela "ročno" preko trebuha. Pošiljam link o ZO.
http://www.bibaleze.si/clanek/nosecnost/video-zunanji-obrat.html

(odgovor članu nikky887)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
5.12.2012 19:28:51   
Inigo
dober večer!

se kr pozna, da sm doma in se mi ne da bit na računalniku user posted image sicer pa sm tko bolj malo doma zadnje dni. moram dat vse kolegice skos in vse opravke, potem pa počitek.

danes sva s prjatlco šetkale po Celju, sva meli en mini baby shower. me je plejala v šoping, da sm izbrala stvari, ki sva se dogovorili, da jih ona kupi. kupili sva krtačko in glavnik, škatlico za milo, termometer za vodo, eno MAM flaško in bodi, ki gor piše baby brother. user posted image

drgač pa komaj čakam na jutri, ko imam spet pregled. da vidmo našga poba kk raste. user posted image user posted image user posted image

sadrika - madonca, ti si pa mela celo akcijo dans! joj joj! glavo, da si dobro uredila. zdaj pa res malo bolj počivaj, da se ne začne prehitro.

vesper - navijam za 24.12.! bo božičkovo dete user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
5.12.2012 19:30:03   
vesper
hej punce. Uuu, Sadrika ti si pa res že blizu. Zdaj pa kr lepo počivaj. To ti sicer pravi nekdo, ki bi tudi moral počivat, pa mi to bolj malo uspeva user posted image Kr nekih tisoč opravkov še imam zdaj naenkrat za nardit. user posted image

CR pri meni zato, ker me je danes pregledal moj doktor (oz.bom rekla G, ki se pač osebno poznamo), me opozoril, da bom imela zelo težek porod. Prvič zato, ker imam maternični vrat obrnjen nekako pod nekim čudnim kotom (to sem itak že zvedela, ko so mi delali IVF) Drugič, ker imam neko brazgotino na MV zaradi ene operacije pred leti in bi ta posledično zavirala porod. Saj ne, da ne bi šlo, ampak zelo bi se namučila in na koncu tudi ni potem izključeno, da bi po ne vem kolikih urah mučenja morali nardit vseeno CR. Zato me je vprašal kakšne imam jaz občutke in kaj jaz želim. No, skratka po pogovoru, sma se potem odločila, da bomo nardili CR.
Datuma pa sem dobila dva zato, ker bi najboljši čas za CR bil 24.12. glede na tedne nosečnosti, ampak ker imam že tolk skrajšan in zmehčan MV, se lahko zgodi, da bomo mogli za en teden pohitet. To se bo pa najbolje videlo sedaj 13.12 ko imam spet pregled pri moji G.

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
5.12.2012 19:36:02   
vesper
inigo sem se že spraševala kje si kaj ti.

Jaz še tudi moram v šoping po te malenkosti, kot so glavniček in krtačka in flaške itd...Nekaj mi povej, glede flašk. To od mam ko si ti kupila, te so ok? Kaj je več različnih oz.kakšno moram kupit, da je primerna za novorojenčka itd..? Jaz sem čist zgubljena pri teh stvareh user posted image

Pa še nekaj me zanima punce. Te tetra plenice, sem jaz prala sedaj samo malo praška in nič mehčalca. Dala sem jih posušit v sušilni stroj, ampak so vseeno takooo trde user posted image user posted image Nič ni fajn občutek, se mi ful zdi, da majnka mehčalec. Kaj ve nardite? Kje sem ga pobiksala?

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
5.12.2012 19:42:37   
nikky887
jst sem te tetra plenice samo speglala (zlikala) lohk pa poskusiš dat prat (tut ostale stvari)normalno ampak z dodatkom alkoholnega kisa-boljš je za pralni stroj,cunje ostanejo dlje časa sveže,pa tut mehkejše so...
moja sestra je mela od mam (tiste k so za pit pl kasnej), druge je mela pa stekleno od nuk (jst jo bom tut mela k sm vidla kk se je fajn obnesla pr mojmu nečakcu)...
joj,jst res upam,da me moja pikica ne bo prehitela,mam 23.12.še en koncert za "oddelat"..hihihih

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......