Sadrika
|
Hey punce, ful podpiram darovanje, sama sicer ne bom, ker sem se baje prepozno odločila... Sem pa dle prišla šele dpomov, pa sem dopoldan imela pregled pri G in naju je obe skor kap, ko sva vidli, da je pobček zopet na riti , zato mi je dala kar takoj napotico za zunanji obrat in sem tudi takoj šla v porodnišico, itak čakaš vsepovsod na polno, zdravnik je pa ful prijazen, čist nad pričakovanji. Čeprav je imel polno čakalnico naročenih pacientk, me je sprejel in opravil UZ, da vidi, če bo sploh možno in ker je mali imel glih malo dvignjeno rito, je takoj poskusil ga preobrnit, vendar ni šlo. Rekel je, naj pridem ob 14h direkt v porodno in bova potem poizkusila, povedal mi je vse možne scenarije in rekel naj ostanem tešča, v primeru, da bi morali narediti CR, zato sem na hitro skočila domov po stvari, za vsak slučaj in mojga sem poklicala v službo, da se pripravi na vse. Ob 14h so me priklopili na CTG, podpisala vse mogoče papirje in se pripravili na obrat, ki je uspelo po ca. 10Min. Moram pohvaliti vse osebje, posebno babice, so ful prijazne, sem naletela še na jutranjo izmeno, ker sem prišla malo pred 14h in nato na popoldansko, pa nisem mogla verjet kako te obravnavajo, res kapo dol. No, končno sem doma in sem že celo nekaj pojedla, končno, počutje je ok, samo pobču pa mislim, da ni glih vseeno, da smo ga nekako prisilili v drugo lego, kot mu je bila všeč. Mimgrede, ima 2800g. Upam, da ste vse ok, ste mi sumljive dons, ko niste tok dejavne
|