Sadrika
|
IZVIRNO SPOROČILO: araucaria Zivjo punce, Jaz sem bila danes zjutraj na ultrazvoku in glej ga zlomka mali se je obrnil na noge, medtem, ko je bil prejsnji teden ze lepo postavljen na glavo. Sem slutila, da bo kaj takega, ker sem cutila neko 'centrifugo' s srede na cetrtek ponoci. Sedaj mi je jasno - obrnil se je. No sedaj se bova z mojim lahko igrala z lucjo po trebuhu in ga probala obrnit nazaj...bomo videli kako bo slo:) G pravi, da ima mali cca. 1600g in da bo ob porodu imel nekih 3200g do 3500g. Sicer sem v 32. tednu (PDP: 04/02/2013). Je rekla, da ni premajhen, morda malo pod povprecjem, ampak, da mi ni treba vec jest zaradi tega. Naslednji pregled 24/12/2012, ker se mali ni dal prevec motit in se ni dalo vsega zmerit... alala Bodite v cvetju.... V tvojih tednih je še čist verjetno, da se bo sam nazaj postavil na glavo. Moj je bil v 33.tednu že lepo na glavi, to sredo, ko pa sem imela redni pregled v 37.tednu je pa bil zopet na riti in sem šla na ZO, vendar bolj, kot premišljujem, bolj mi je žal. Mali verjetno ni brez razloga na riti, pa tudi takoj po ZO in včeraj se je zopet zlo kobacal, da me je vse bolelo, zato predvidevam, da je zopet na riti. Danes je že bolj miren, no, brcne že vsake toliko. Prav tako slišim srček zopet zlo visoko, pa sem se odločila, da ga pustim sedaj na miru, če bo želel, se bo že obrnil, drugače bom pač imela CR. Slišala/brala sem tudi, da obstajajo vaje, da ga nekako prepričaš, da se obrne, samo mislim, da je zate še prekmalu. http://fit.ringaraja.net/clanek/vaje-pomagajo-plodu-da-se-obrne_566.htm Upam pa, da se oba najina še premislita in ugotovita, da bi bilo bolje biti na glavi
|