Sadrika
|
Hey punce, Nitta - čestitam za izpraznjeno črevesje! A ne, kako se potem človek počuti kar naenkrat lahkega kot pero? Zatekam pa jaz že kar nekaj časa, tako v roke in noge. Prstanov pa ne nosim že skor od začetka N. Se zjutraj zbudim s safaladami, ne s prsti, poleg tega imam še sindrom karpalnega kanala, da ne govorim, da sem si kupila že 2 para čevljev 1 št. večjih in še v te sedaj komaj spravim noge. Upam, da bom čimprej rodila, da bo mimo. Obseg trebuha - hmm... ga imam 112cm, od začetnih 63, čeprav se mi ne zdi, da imam velikega, sem pričakovala, da bo večji, pa očitno je res. Saj mi tudi vsi govorijo, da imam velikega, tudi G in sestra. S tem, da sem še precej nizke rasti in se že hecajo, da se vidi samo en velik trebuh, ki se kotali - hodi, ker se m kao noge ne vidijo - to pa je že pretiravanje, a ne? Vožnja - za enkrat še zmorem, mi še ni na poti. Vesper - ko omenjaš kako te zgaga muči - ne, sorry, nimam žal nobega recepta, ker vsaj zaenkrat me še ni pekla. Sem se pa spomnila na eno mojo bivšo stranko, ko je prišla s 14 dni staro pupo s ful lasmi na glavi - ampak res ful, take frizure še nisem videla pri tako majhnem dojenčku... no, in ji rečem (bolj za šalo kot za res) - Oooo, vas je pa pekla zgaga v nosečnosti in sem bila zato precej presenečena, ko mi je čisto resno odgovorila - O, ne omenjati, koliko Donata sem spila čez celo nosečnost, ampak res od začetka me je pekla - skoz do zadnjega dne, ko sem šla rodit. Mogoče pa je le res kaj na teh čenčah in bo tudi tebe presenetil kuštravi sinček Danes začneva z materinsko šolo, res ful pozno, ampak nisem vedela, da je taka gneča in da se moraš skor 3 mes.prej prijavit
|