nusika2013
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesper IZVIRNO SPOROČILO: nusika2013 IZVIRNO SPOROČILO: vesper hej punce mi smo ravnokar iz šole in je bilo danes super. Smo imeli temo rokovanje z dojenčkom in je bilo zlo zanimivo in poučno sestra ki je predavala je bila zlo fajna in smo se kr fajn nasmejali. Glede poroda pa ja, tudi mene že kr zvija v želodcu, ko se spomnim kako bo to izgledalo, to kakanje in lulanje in....jaoooo saj vem, da ne bom edina ki se ji to zgodi, ampak vseeno totalno neprijetno inigo za nos pa jaz uporabljam neko raztopino z morsko soljo, ki je malo bolj intenzivna kot fiziološka. Ker fiziološka mi res čistoooo nič ne pomaga, pa si je lahko liter vlijem v nos ta raztopina je boljša, ampak za ponoči še vseeno premalo, tak imam zašopan nos. Pa še pihnit ne morem nič ven Jaz sem tudi glasovala za tvojo zgodbico vesper a ti bos tud prvic mamica? Kam pa hodita v solo? Ja mene tud skrbi to izrebljanje, ni za nobenega lih prijetno, ki so tam v sobi, ampak ko je sila je ocitno sila. ja, tudi mi bomo prvič postali starši in je za nas še vse novo Hodiva pa v šolo v Mariboru, ker sma tudi sicer od tam Nama je super in nič dolgočasno. Res, da sma dva predavanja, ki se mi že po naslovu nista zdela zanimiva spustila ven, ostalo pa sva šla in sem prav vesela. Se mi zdi, da teh informacij, ki jih zveš tam, ti ne posreduje noben. Imam ogromno prijateljic, ki imajo otroke in so polne izkušenj, kar je super, ampak takšnih info ki sma jih dobila tukaj, nama ni povedal še noben Kaj pa vidva, že hodita v šolo? o super. Tud midva bomaa sla v Mb, ker sma od tukaj. Zdaj novembra boma sla, ker moj zaradi sluzbe ni mogel ta mesec. Ja saj tud midva ne boma sla na vse. sem gledla kaj imate zdaj oktobra, pa tako je vsak mesec isto. Edino ni mi jasno kako to, da pise ogled bolnisnice ene 5 krat. Sigurno ti povejo koristne info, sploh za nas, ko se nimamo otrok. Sicer tako vsak potem po svoje kaj dela, ampak vsaj osnove ti nekdo razlozi. Na katera predavanja pa nista sla?
|