|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
15.10.2012 8:42:45   
Inigo
nusika - tut jst čutim neke čudne pritiske/bolečine. ne vem sploh kako bi jih opisala. pomoje gre za poskok v rasti ploda in potem nakenkrat ni toliko prostora in pritiska tako, da čutimo te bolečine. moja razlaga user posted image bi kr znal bit, a ne? user posted image

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
15.10.2012 8:54:43   
Rose Bay

Dobro jutro!

Kaj jaz to berem, da se mi hitro pozdravite! user posted image . Res upam da vam gre na bolje, to res ni fajn.
Jaz se na srečo še otepam raznih prehladov, glede na to da so okoli mene že skoraj vsi nekaj preboleli.

Drugače pa nimam nobenih novih nosečniških težav, razen teh bolečin. Če mirujem je ok, če pa si privoščim recimo 1 uro in pol sprehoda me pa takoj začne nekaj tiščat tam okol sramnih kosti in nižje..., potem se mal uležem za 15 min in bolečina izgine.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
15.10.2012 9:03:44   
nusika2013
Inigo znalo bi biti ja. Ni mi cist jasno. Sam pac cudno mi je, ker vcasih imam obcutek, kot da bi mogla zacet pritiskat...zdaj ne vem, ce je podobno potem pri porodu, ampak ce bo tak, pol vem kdaj bom mogla pritiskat. Jaz upam, da je to tak nedolzno. No malo me pomirja, ker mine in je pol vse ok.

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
15.10.2012 10:05:04   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: nusika2013

Inigo znalo bi biti ja. Ni mi cist jasno. Sam pac cudno mi je, ker vcasih imam obcutek, kot da bi mogla zacet pritiskat...zdaj ne vem, ce je podobno potem pri porodu, ampak ce bo tak, pol vem kdaj bom mogla pritiskat. Jaz upam, da je to tak nedolzno. No malo me pomirja, ker mine in je pol vse ok.

smešno rečeno, ampak je tko - pritiskat začneš, ko imaš občutek, da te tišči kakat. isti filing je! boš vidla user posted image sj ti bodo v porodnišnici isto rekli. tk, da kot te bo pr popadkih začel tiščat kakat, boš vedla, da si tik pred koncem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1404
15.10.2012 10:27:41   
nusika2013
aha no dobro da vem...predvidevam, da ce te zacne tiscat na kakanje, da potem tudi to storis...sem slisala, da klistirjev vec ne delajo..user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
15.10.2012 11:05:41   
Inigo

aha no dobro da vem...predvidevam, da ce te zacne tiscat na kakanje, da potem tudi to storis...sem slisala, da klistirjev vec ne delajo..user posted image

nekje menda ja, nekje pa ne. jst ga nism mela. je pa res, da me je tk spucalo, ko so se začel popadki... huj ko kak klistir user posted image je pa smotano. jst bi raj mela klistir kot da mi uide na porodni.

Neposredna povezava do sporočila: 1406
15.10.2012 11:51:49   
nusika2013

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

nekje menda ja, nekje pa ne. jst ga nism mela. je pa res, da me je tk spucalo, ko so se začel popadki... huj ko kak klistir user posted image je pa smotano. jst bi raj mela klistir kot da mi uide na porodni.

Ja saj lih to je problem. Nekak nimam zelje, da bi vse mozne potrebe tam opravljala. Sicer vem, da so one vsega navajene, samo vseeno...ceprav po moje ti je pol ze vseeno, ko si tam.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
15.10.2012 12:18:46   
fjonda
Ja, ko si enkrat tam, ti je res vseeno. user posted image Jaz sem si haljico popravljala, ko sem na mizo lezla, da mi kaj ven ne pošpega, pa noge skup pazljivo tiščala... ko se je pa začelo... smak svijeta! user posted image Čisto vseeno mi je bilo, sam mislim, da prav fajn ni za videt. Mož je zelo uvidevno sicer povedal, da ni bilo lepo, ma da niti ne tako grozno. Meni so skozi menjavali tiste rjuhe pod mano... user posted image Mah pustmo to...

Nusika, kaj si uredila s previjalno?

Aja, evo nam je po poti do 26T brez dvoma odpadel lulček in imamo potrjeno še eno pupo! To bo žurka... predvsem za tatija, ki bo blažen med ženami! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1408
15.10.2012 12:39:44   
nusika2013
Hjoj saj tega se jaz lih "bojim". Mislim nehigienicno mi deluje to. Ampak kaj cemo...jaz bi si sama doma klistir naredla, ce bi vedla kdaj tocno bo slo cist zares. No bomo vidli kako in kaj se bo zgodilo.

fjonda nisem se nic bila v avstriji, so pa me ravnokar klicali od tam, da so koncno vse dele za vozicek dobili, tako da juhu...v soboto gremo gor, pa da vidimo kaj bomo naredili s to previjalno.

Hjoj joj kaj punck bo v SLO :) Same puncke vsepovsod naokoli. S taprve bi jih zdaj lahk 10 nastela, ko jih bo dobilo ali pa ima puncke. No saj lepo, sam da ne bodo kje fanti "izumrli" user posted image user posted image

(odgovor članu fjonda)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
15.10.2012 12:58:15   
Inigo
punce moje, rabim vašo pomoč!

na tej povezavi lahko glasujete za našo družinsko zgodbico: https://www.facebook.com/radiocenter/app_424304437632931 ne potrebujete FB, samo klik na beli oblaček pod številko 1.

prosim, prosim, prosim!

če poznate še koga, ki bi nam pomagal, mu prosim posredujte link.

najlepša hvala user posted image

Glasujete lahko še samo dane
s.

Neposredna povezava do sporočila: 1410
15.10.2012 12:59:11   
Inigo

Hjoj saj tega se jaz lih "bojim". Mislim nehigienicno mi deluje to. Ampak kaj cemo...jaz bi si sama doma klistir naredla, ce bi vedla kdaj tocno bo slo cist zares. No bomo vidli kako in kaj se bo zgodilo.

fjonda nisem se nic bila v avstriji, so pa me ravnokar klicali od tam, da so koncno vse dele za vozicek dobili, tako da juhu...v soboto gremo gor, pa da vidimo kaj bomo naredili s to previjalno.

Hjoj joj kaj punck bo v SLO :) Same puncke vsepovsod naokoli. S taprve bi jih zdaj lahk 10 nastela, ko jih bo dobilo ali pa ima puncke. No saj lepo, sam da ne bodo kje fanti "izumrli" user posted image user posted image

to je res grozn ja... ampak samo ta občutek kaj se ti je godil. jst bi pomoje stisnala noge skup in porod bi še nazadoval povrhi... user posted image tako smo pač nareti - te stvari radi počnemo sami user posted image

tk kot so letos pupike, so bli julija 2008 fantje. v SG porodnišnici so bli rojeni takrat sami fantje. in sm mela našga Brina včasih v roza oblačilcih user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 15.10.2012 13:04:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 1411
15.10.2012 13:04:31   
nusika2013

na tej povezavi lahko glasujete za našo družinsko zgodbico: https://www.facebook.com/radiocenter/app_424304437632931 ne potrebujete FB, samo klik na beli oblaček pod številko 1.

prosim, prosim, prosim!

s.

ne vem kam naj kliknem...ni belega oblacka. :(

< Sporočilo je popravil nusika2013 -- 15.10.2012 13:05:43 >

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
15.10.2012 13:14:14   
Inigo

prosim, prosim, prosim!

s.

vidiš tam, ko so napisana imena in priimki, so spodaj en zelen kvadratek s srčkom in zraven je še en bel. klikni na belega. če se spremeni številka, ti je uspelo user posted image

sicer gledam, da jih imajo drugi pa veliko veliko vče in imamo zelo malo možnosti... ampak, še vedno upam user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 15.10.2012 13:15:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 1413
15.10.2012 13:32:01   
nusika2013

prosim, prosim, prosim!

s.

vidiš tam, ko so napisana imena in priimki, so spodaj en zelen kvadratek s srčkom in zraven je še en bel. klikni na belega. če se spremeni številka, ti je uspelo user posted image

sicer gledam, da jih imajo drugi pa veliko veliko vče in imamo zelo malo možnosti... ampak, še vedno upam user posted image

aha...hjoj kak sem smotana. jaz sem sla pod zgodbice in sem brala..zato nisem nasla kje je ta oblacek. Evo urejeno :)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
15.10.2012 13:41:56   
Inigo
nusika - naaaaj naaaajlepša ti hvala! če še imate doma kak računalnik, lahko ponovno glasuješ. pali na posamezen računalnik user posted image torej vsak računalnik lahko glasuje enkrat - razen če glasuješ preko fb profila, potem lahko vsak fb profil glasuje enkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 1415
15.10.2012 13:53:14   
Mala BB
Inigo - opravljeno!!!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
15.10.2012 13:54:33   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Mala BB

Inigo - opravljeno!!!

hvala!

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
15.10.2012 15:02:15   
Saškaa
glasovala! držim pesti user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
15.10.2012 15:04:08   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Saškaa

glasovala! držim pesti user posted image

bolj slabo kaže, ampak vseeno ful hvala user posted image

prepozn sm stopla v akcijo. tk je če nimaš FB... user posted image

(odgovor članu Saškaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
15.10.2012 19:18:43   
Sadrika
Inigo, tudi z moje strani si dobil glas - žal samo 1  user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
15.10.2012 19:27:43   
vesper
hej punce

mi smo ravnokar iz šole in je bilo danes super. Smo imeli temo rokovanje z dojenčkom in je bilo zlo zanimivo in poučno user posted image sestra ki je predavala je bila zlo fajna in smo se kr fajn nasmejali.
Glede poroda pa ja, tudi mene že kr zvija v želodcu, ko se spomnim kako bo to izgledalo, to kakanje in lulanje in....jaoooo user posted image user posted image saj vem, da ne bom edina ki se ji to zgodi, ampak vseeno totalno neprijetno user posted image
inigo za nos pa jaz uporabljam neko raztopino z morsko soljo, ki je malo bolj intenzivna kot fiziološka. Ker fiziološka mi res čistoooo nič ne pomaga, pa si je lahko liter vlijem v nos user posted image ta raztopina je boljša, ampak za ponoči še vseeno premalo, tak imam zašopan nos. Pa še pihnit ne morem nič ven user posted image
Jaz sem tudi glasovala za tvojo zgodbico user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
15.10.2012 20:25:45   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

hej punce

mi smo ravnokar iz šole in je bilo danes super. Smo imeli temo rokovanje z dojenčkom in je bilo zlo zanimivo in poučno user posted image sestra ki je predavala je bila zlo fajna in smo se kr fajn nasmejali.
Glede poroda pa ja, tudi mene že kr zvija v želodcu, ko se spomnim kako bo to izgledalo, to kakanje in lulanje in....jaoooo user posted image user posted image saj vem, da ne bom edina ki se ji to zgodi, ampak vseeno totalno neprijetno user posted image
inigo za nos pa jaz uporabljam neko raztopino z morsko soljo, ki je malo bolj intenzivna kot fiziološka. Ker fiziološka mi res čistoooo nič ne pomaga, pa si je lahko liter vlijem v nos user posted image ta raztopina je boljša, ampak za ponoči še vseeno premalo, tak imam zašopan nos. Pa še pihnit ne morem nič ven user posted image

Ej kaj pa kake inhalacije z mentolom, kafro in te finte? To zna kj odstopat nos.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
16.10.2012 7:50:13   
nusika2013

hej punce

vesper a ti bos tud prvic mamica? Kam pa hodita v solo? Ja mene tud skrbi to izrebljanje, ni za nobenega lih prijetno, ki so tam v sobi, ampak ko je sila je ocitno sila. user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
16.10.2012 9:09:27   
vesper

hej punce

vesper a ti bos tud prvic mamica? Kam pa hodita v solo? Ja mene tud skrbi to izrebljanje, ni za nobenega lih prijetno, ki so tam v sobi, ampak ko je sila je ocitno sila. user posted image

ja, tudi mi bomo prvič postali starši in je za nas še vse novo user posted image user posted image Hodiva pa v šolo v Mariboru, ker sma tudi sicer od tam user posted image
Nama je super in nič dolgočasno. Res, da sma dva predavanja, ki se mi že po naslovu nista zdela zanimiva spustila ven, ostalo pa sva šla in sem prav vesela. Se mi zdi, da teh informacij, ki jih zveš tam, ti ne posreduje noben. Imam ogromno prijateljic, ki imajo otroke in so polne izkušenj, kar je super, ampak takšnih info ki sma jih dobila tukaj, nama ni povedal še noben user posted image user posted image
Kaj pa vidva, že hodita v šolo?

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

Neposredna povezava do sporočila: 1424
16.10.2012 9:34:24   
nusika2013

hej punce

ja, tudi mi bomo prvič postali starši in je za nas še vse novo user posted image user posted image Hodiva pa v šolo v Mariboru, ker sma tudi sicer od tam user posted image
Nama je super in nič dolgočasno. Res, da sma dva predavanja, ki se mi že po naslovu nista zdela zanimiva spustila ven, ostalo pa sva šla in sem prav vesela. Se mi zdi, da teh informacij, ki jih zveš tam, ti ne posreduje noben. Imam ogromno prijateljic, ki imajo otroke in so polne izkušenj, kar je super, ampak takšnih info ki sma jih dobila tukaj, nama ni povedal še noben user posted image user posted image
Kaj pa vidva, že hodita v šolo?

o super. Tud midva bomaa sla v Mb, ker sma od tukaj. Zdaj novembra boma sla, ker moj zaradi sluzbe ni mogel ta mesec. Ja saj tud midva ne boma sla na vse. sem gledla kaj imate zdaj oktobra, pa tako je vsak mesec isto. Edino ni mi jasno kako to, da pise ogled bolnisnice ene 5 krat. user posted image Sigurno ti povejo koristne info, sploh za nas, ko se nimamo otrok. Sicer tako vsak potem po svoje kaj dela, ampak vsaj osnove ti nekdo razlozi. Na katera predavanja pa nista sla?

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......