|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
24.9.2012 14:07:42   
noseckec23
Sigurno! Tudi zimska kolesa za ta vozicek so na bolhi - mislim da za 45 eur in to lepo ohranjena. Drugace pa lahko res vozicek obrnes in gres s sprednjimi naprej. Joj pa to mi je fajn, kak si ga lahko nastavis, ce si na plazi :)).

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
24.9.2012 14:09:41   
nitta
Od katere firme pa paše gor jajček? ker ravno gledam da bi ga rablenga vzela, glede na to da jajčka ne rabiš dolgo ga nihče verjetno ni do konca ponucal :D

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
24.9.2012 14:11:56   
noseckec23
midva sva vzela od maxi cosi.. mislim pa da peg perego tudi gre gor- preveri. Zdaj ce ga bos imela tudi za na vozicek, potem rabis se adapterje za vozicek za to jajcko.. ce pa samo za v avto potem pa ne

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
24.9.2012 14:15:51   
Inigo
majo adapterje za maxi cosi, chicco, graco, peg perego in britax romer. tk da maš kr izbiro, kero lupinico boš izbrala. ampak mislim, da se največ tk za maxi cosi prodajajo. tk boš lažje tut rabljene dobla.

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
24.9.2012 14:18:26   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: nitta

Od katere firme pa paše gor jajček? ker ravno gledam da bi ga rablenga vzela, glede na to da jajčka ne rabiš dolgo ga nihče verjetno ni do konca ponucal :D

a veš da je to ful odvisno. kelgica je maleno furala v jajci od maxi cosi do enga leta. brez problema! našga smo pa pr pol leta prestavli, kr ga nismo več notr natišali - je pa res da je bil in še vedno je, med večjimi otroki. tk, da računaj na nekje 8 mesecev - tam tam. maxi cosi so pa itak med večjimi jajčkami. poglej kk je z rabljenimi, in bodi previdna, da ni bila udeležena v karambolu.

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
24.9.2012 14:25:20   
nitta
Kaj pa ta varjanta da kupimo avtosedež že zdaj tak ki bo za naprej in preskočimo jajčko, saj zdaj na zimo tako ne bomo v jajčku na vozičku vozil k je premrzlo za tako malo bebo. Al se bol splača it v nakup lupinice in teh adapterjev? kako pa potem iz porodnišnico prinest štručko... ojej jst mam res en kup komplikacij :D

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
24.9.2012 14:50:29   
fjonda
Mi se nagibamo k nakupu avtosedeža http://www.mali-vragci.si/avtosedez-rmer-first-class-plus-trendline-felix-2012, ki je od 0-18kg. Najprej zaradi tega, ker jajčka nikoli nisem vozila na vozičku (baje ni priporočljivo, spala je kot ubita in sem jo komot prestavila v košaro, pa še ni se mi dalo skozi jajčka ven pa not z avta jemat) in drugič zaradi tega, ker vedno več prebiram o tem, da je dobro otroka čim dlje vozit v obratni smeri vožnje (skandinavske države baje celo do 4 leta). Seveda zaradi varnosti. Iz bolnišnice sem pa mojo prvo bejbo nesla lepo v naročju do avta.

Drugače je pa Indigo odlično opisala nujne "potrebe" vozička. user posted image In ta cameleon je neuničljiv. Vsaj tako pravi prijateljica, ki je z enim sfurala dva otročka.

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
24.9.2012 14:56:40   
nitta
Aha torej voziček mi je jasno-kolikor toliko :D

glede lupinice tudi... samo to mi ni jasno kako je s tem iso-fiksom, moraš kupit torej lupinico (nekje 150€ recimo) in še tisti nastavek iso fix (dodatnih 150€ približno) + to da moraš imet avto z iso-fix opremo?

(odgovor članu fjonda)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
24.9.2012 15:07:07   
noseckec23
hehe nitta isofix nastavka ne potrebujes, ker lahko jajcko pripnes s pasom, tak da ti je strosek samo jajcka

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
24.9.2012 15:21:52   
vesper
oj punce. No, pa da se še jaz malo vmešam v to debato user posted image
Glede vozičkov bi jaz tako rekla, da je fajn malo počekirat drugje kot samo v baby centru, ker je razlika v ceni učitna. Jaz sem tudi sicer bolj takšne narave, da se mi kaj dosti ne da brskat po netu in iskat stvari vse naokrog ampak so me potem v babycentru tako razkurili glede cen, da sem pa šla malo primerjat in je res razlika user posted image user posted image
Recimo pri stokku je bila razlika krepkih 300eur za voziček. Ni mi jasno kako je to možno, ampak je. Mi bomo imeli stokke, je že naročen in vam znam konkretno razložit glede njega, ker sem se pač zanj najbolj pozanimala. Drugače pa sem že itak enkrat omenila, da se za Stokke in Mimo najbolj splača it pogledat v Zagreb v West center.
Če slučajno kero zanima glede stokke vozička naj mi napiše ZS, ker sem našla eno zelo dobro cenovno ponudbo user posted image
Se pa popolnoma strinjam z inigo glede vozička. Boljš kupit dober voziček in ga imet do konca, kot pa jih potem menjavat in prideš itak na isti cenovni strošek kot za bugaboo, stokke, mima itd....Res pa je, da finance vedno ne dopuščajo tega user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

Neposredna povezava do sporočila: 1135
24.9.2012 15:35:26   
noseckec23
Midva sva mislila narocit bugabooja preko kolegice, ki zivi na nizozemskem, ampak je cena popolnoma enaka kot pri nas.. Tako, da ne vem kako ga lahko nekatera predvsem internetna podjetja prodajajo toliko ceneje. Tudi ona je toliko dala za njega na Nizozemskem in je dejansko nizozemski vozicek. V Zagreb sva tudi nameravala, ampak je edina razlika kaj bi jo dobila 16 % davka, ki dobis vrnjenega, se nama pa ne splaca, ker dobiva tukaj ze osebni popust v priblizno istem procentu. Tako, da bi nama bilo drazje ce bi se se tja vozila.  

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
24.9.2012 15:48:14   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: noseckec23

Midva sva mislila narocit bugabooja preko kolegice, ki zivi na nizozemskem, ampak je cena popolnoma enaka kot pri nas.. Tako, da ne vem kako ga lahko nekatera predvsem internetna podjetja prodajajo toliko ceneje. Tudi ona je toliko dala za njega na Nizozemskem in je dejansko nizozemski vozicek. V Zagreb sva tudi nameravala, ampak je edina razlika kaj bi jo dobila 16 % davka, ki dobis vrnjenega, se nama pa ne splaca, ker dobiva tukaj ze osebni popust v priblizno istem procentu. Tako, da bi nama bilo drazje ce bi se se tja vozila.  

ja sej če je tako se itak ne splača. Jaz itak ne vem glede cen bugabooja, mislim vem koliko približno stane, ampak se nisem nikoli podrobno zanimala za razlike. Jaz sem za Zagreb rekla, glede Stokke in Mime, za bugaboo niti ne vem, če ga tam imajo user posted image Mislim edino glede baby centra, da je dražji, ker sem že sama naletela na to, pa še od marsikoga sem tudi slišala.
Ne vem, mogoče pa kot je dejala inigo imajo te akcije in se na koncu koncev v baby centru najbolj splača...

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

Neposredna povezava do sporočila: 1137
24.9.2012 15:52:00   
noseckec23
saj jaz drugace tudi nisem pristas babycentra, sploh glede teh njihovih popustov.. da ti kupis nekaj za 400 evrov in dobis 8 evrov popusta je absurd :)). Ampak v tem primeru pa so vredu.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
24.9.2012 17:35:40   
Sadrika
Hey,

mi2 sva pa nabavila BabyBoom-a in upam, da me ne boste sedaj popljuvale, ker sva dala za ves komplet 350 eur. Sva se pa zanj odločila zgolj zaradi hvale sosede, ki ga uporablja že dobro leto in pri poplavi vseh vozičkov na tržišču se res nisva mogla odločit katerega izbrati, zato sva se odločila, da poslušava rajši izkušnje. No, upam, da se kljub ceni obnese....
Prihajam pa ravno od 3D UZ in moram rečt, da sem zelo navdušena, čeprav je mali v zelo "hecnem" položaju in ga nismo mogli dobro videti tudi zaradi popkovnice, ki jo ima pred obrazom, tehta že krepkih 800g.
Me je pa G malo prestrašila, ko je rekla, da je še vedno v medenični legi in je lahko verjetno, da tudi tako ostane do konca, saj je bil že pred 4 tedni tako pri morfologiji in ko sem ji omenila, da me je tudi mama tako rodila, da sem šla z rito naprej, je bila še bolj prepričana, saj je lahko baje dednouser posted image . Ampak glede na mojo velikost, bo verjetno CR. WTF? Sem ostala brez besed.... da se moramo že tako zgodaj (26 T) pogovarjati o carskem. No, kakorkoli, jaz sem zdaj bolj bod vplivom mojega nogometaša user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1139
24.9.2012 18:09:00   
vesper
sadrika ah daj no, zakaj bi te pa popljuvale. Saj prav da si se odločila za ta voziček, če ti je všeč in če ti še seveda nekdo pove svoje pozitivne izkušnje o njem. Hvala bogu, pa za takšno ceno, skoraj kot da si zadela na lotu user posted image user posted image

jeeeej čestitke za 800g štručko. Jaz sem tudi imela 3D in je takrat še mala ležala prečno, res pa je, da sem jo imela že v 22tednu kr zraven morfologije. Drugače pa, če te lahko kaj potolažim glede CR, moja kolegica je ravno pred 1tednom z CR rodila zdravega fantka težkega 3270g in tudi zaradi prečne lege. Skratka kolegica se počuti super, nič ni več bolečin, malo tu pa tam kakšna špika, ampak kot da je pri naravnem porodu ni, če si recimo šivan. Druga kolegica isto CR, sicer urgentni, zaradi prezgodnjega poroda in nekih komplikacij, fantek zdrav, ona se počuti super in je po 14dneh že začela malo vozičkat, tako da... po moje, če bo CR kar pogumno. user posted image
Ja kaj hočemo, naši štrumfi že sedaj v trebuhu uveljavljajo svojo voljo user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
24.9.2012 18:16:19   
HotCat

Ojla punce, mi2 sva po tehtnem in dolgem razmišljanjku vzela JOOLZ DAY, brat ima bugabooja in je tudi z njim zelo zadovoljen. Imata zelo podobne karakteristike, le da so pri nekaterih malenkostih Joolza malo bolj pohvalili. Ampak sta pa res skora enaka user posted image user posted image tako da tiste ki imate oz. boste kupile bugabooja boste sigurno zelo zadovoljne!
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=246351

Sva pa imela to srečo da je bil ravno v petek v BC v internetni trgovini znižan za 20%, in še to jeans barva...točno to ki sva jo želela imetiuser posted image ¨...sedaj pa komaj čakam da nama ga pripeljejo, juhu user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
25.9.2012 8:32:31   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: HotCat

Ojla punce, mi2 sva po tehtnem in dolgem razmišljanjku vzela JOOLZ DAY, brat ima bugabooja in je tudi z njim zelo zadovoljen. Imata zelo podobne karakteristike, le da so pri nekaterih malenkostih Joolza malo bolj pohvalili. Ampak sta pa res skora enaka user posted image user posted image tako da tiste ki imate oz. boste kupile bugabooja boste sigurno zelo zadovoljne!
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=246351

Sva pa imela to srečo da je bil ravno v petek v BC v internetni trgovini znižan za 20%, in še to jeans barva...točno to ki sva jo želela imetiuser posted image ¨...sedaj pa komaj čakam da nama ga pripeljejo, juhu user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

men je bil joolz druga izbira. ampak je zmagal bugaboo. sj sta si po videzu dost podobna, ampak funkcije pa čist drgačne. tale jeans izvedba je pa itak najtalepša! user posted image

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
25.9.2012 8:33:49   
Inigo
btw... včeraj me je klicala sestra moja ginekologinje in mi prestavla morfologijo user posted image user posted image user posted image sicer sam za en dan, ampak ko se mi že tk al tk tk vlečeeeeeeee! aaaa!

no, zdj mamo šele v četrtek... user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
25.9.2012 13:57:13   
noseckec23
Inigo pa to bo minlo ko user posted image . se pa res vlece, ko cakas na datum :)). P.s.: kaj katera ve kdaj približno je ta akcija 50/10 v BC?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
25.9.2012 14:48:50   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

btw... včeraj me je klicala sestra moja ginekologinje in mi prestavla morfologijo user posted image user posted image user posted image sicer sam za en dan, ampak ko se mi že tk al tk tk vlečeeeeeeee! aaaa!

no, zdj mamo šele v četrtek... user posted image

inigo pol pa imava midve na isti dan pregled user posted image ti sicer morfologijo, jaz pa rednega in tudi upam da mi bo izmerila MV in nardila UZ in tako naprej user posted image
Saj bo hitro minilo, boš videla user posted image
Punce kako pa je s temi nekimi paprirji, ki jih moraš uredit preden greš v porodnišnico? Nekje sem nekaj brala o tem, ampak ne vem več kje, pa pojma nimam kaj moram uredit sploh user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
25.9.2012 14:58:22   
Sadrika
Vesper, sem ravno včeraj vprašala sestro  (ko sem imela 3D+redni pregled), tudi za materinsko in je rekla, da bo to povedala, ko bom noseča čez 30, se baje takrat vse ureja na CSD.
Punce, kako ste pa kaj s hemoglobinom? Vam ga pregledajo na vsakem pregledu? Meni ga je samo v 22.tednu in sem ga takrat imela malo nad spodnjo mejo, čeprav jemljem Elevit in sem mislila, da mi bo tudi zdaj preverila, pa ni user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
25.9.2012 14:58:23   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: noseckec23

Inigo pa to bo minlo ko user posted image . se pa res vlece, ko cakas na datum :)). P.s.: kaj katera ve kdaj približno je ta akcija 50/10 v BC?

ful se vleče... ko že komi čakaš in odštevaš dneve, pol te pa pokličejo, da so te prenaročil... grrr!

nimam pojma kdaj bo. zdj je že neki časa ni blo, tko da bo najbrž počas. če ne prej, bo sigurn decebra kj, ko so praznični popusti in te stvari.

Neposredna povezava do sporočila: 1147
25.9.2012 15:00:49   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika

Vesper, sem ravno včeraj vprašala sestro  (ko sem imela 3D+redni pregled), tudi za materinsko in je rekla, da bo to povedala, ko bom noseča čez 30, se baje takrat vse ureja na CSD.
Punce, kako ste pa kaj s hemoglobinom? Vam ga pregledajo na vsakem pregledu? Meni ga je samo v 22.tednu in sem ga takrat imela malo nad spodnjo mejo, čeprav jemljem Elevit in sem mislila, da mi bo tudi zdaj preverila, pa ni user posted image

sj to ti vse pr G povejo, ko je čas za to.

jst vedno samo urin oddam. kri so mi vzeli samo po prvem pregledu. takrat sm mela ful dobro kri. sj zdj mi bodo pa tk spet vzel kri, kr sm negativna na toksoplazmozo in mi bo najbrž dala še za krvno sliko zravn.

js pa zdj jemljem samo vitamin C za lizat in Mg tabletke za raztopit. drugih vitaminov pa ne. se mi zdi, da kr ok jem in se mi ne zdi potrebno... bomo vidli kaka bo kri.

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
25.9.2012 16:42:28   
skarabej
Vesper - aleluja - tebe najdit - mačji kašelj!

Kako - oz. vidim, da sta s prinčipeso ok. A si bila v ponedeljek (17.) v laboratoriju? Se mi zdi, da si bla- sam med tisto množico se pa res nisem drla:"Vespeeeer!" Če bi vedela tvoje ime, bi pa verjetno se! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
25.9.2012 17:35:46   
vesper
sadrika hvala za pojasnilo. Torej mi tak začnemo sedaj 2.10.s starševsko šolo in bom potem tam izvedela user posted image A še je katera od tukaj, ki je mogoče s štajerskega konca in tudi prične s šolo za starše v tem terminu? (v Mb-ju seveda)

drugače pa, meni vsakič vzame tudi kri na pregledu. S tem, da sem toksoplazmozo že prebolela in ni več bojazni za okuženje z njo, pa tudi glukozo za sladkorno sem že pila, ampak mi vedno da nardit celotno krvno sliko. Pa krvni sladkor je bil tudi takrat BP.

skarabej ja, sem ti že včeraj pisala nazaj na ZS. Kaj nisi dobila mojega posa? user posted image

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......