Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesper inigo hvala ti. Je moj tudi zasledil da je višina nekje 90 ja. To je čisto ok in sma vse lepo izmerila, tako da nama gre lepo noter. Mi smo drugače iz Mb-ja, ampak saj se do LJ peljat ni noben problem. Bom pa še vprašala v našem Baby Centru. Hvala ti za link od Bolhe, je res ful nizka cena. Tam na Bolhi je ona ki prodaja to rabljeno napisala da nova stane 700eur. Problem je samo ta, da moj noče imet nič rabljenega Boma šla pogledat novo, pa se boma itak verjetno odločila za njo, če jo najdeva. Ker se mi zdi da je res tako uporabna, da to zagotovo ne bo stran vržen denar Imam pa še eno vprašanje punce in me malo zanima vaše mnenje. Kaj ve mislite o carskem rezu? Jaz sicer možnost imam, nisem še tako daleč razmišljala, malo premišljujem, pa sem rekla bom vas malo povprašala! ne ne, sama postlca ni 700eur. to je cel komplet, ki ga ona prodaja - s previjalnim pultom/desko... sama postla te bo prišla slabih 500eur. sm se spomnila, da sm jih vidla tut v lesnini. to pa mate v MB in maš bližje za vprašat carski rez - jst bi rekla, da če res ni nujno potrebno, velik NE! rana po carskem rezu se dolgo celi, težje boš vstajala, nekatere porodnice imajo malo težav z mlekom po carskem (ne pa vse!!!). se spomnem prijalce, ko smo skup rodile in je ležala nasprot mene - ona je mela carskega, jst pa ne. Skos se je reva držala za trebuh, težko je vstajala, se pripogibala... pa še dlje je bla v bolnici. bolelo jo je, mene pa skoraj nič, kljub temu, da sm bla šivana. jst sm težk sedela, ona pa vstajala - vsaka je mela neki poleg tega se ti bo brazgotina poznala, čeprav zdj nardijo zelo na lepo oziroma se potrudijo kolikor se da. na maternici se pa za vedno pozna. ponavadi se potem pri drugi nosečnosti isto zgodi CR, ker se bojijo, da bi maternica počila po prejšnjem rezu. ta prijateljica pravi, da prav čuti boležine, kjer je bila rezana, ko se zdaj tam raztezajo stvari (btw, ona ma rok decembra, js pa januarja - kot da bi se zmenili). tko, da če res ni nujno potrebno, bi jst rekla ne. eni pa carski rez totalno podpirajo.
|