|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
17.9.2012 23:36:21   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: Buska

alkohol se je uporabljal vcasih, zdaj priporocajo fiziolosko raztopino ....

sej če mene vprašaš, se mi zdi fiziološka bolj logična no. Je isto sterilna in ne peče. Alkohol zna po moje malo pečt dojenčka ali se motim user posted image user posted image Ne vem no, tak mi deluje malo grobo ta alkohol user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
18.9.2012 8:30:38   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

sej če mene vprašaš, se mi zdi fiziološka bolj logična no. Je isto sterilna in ne peče. Alkohol zna po moje malo pečt dojenčka ali se motim user posted image user posted image Ne vem no, tak mi deluje malo grobo ta alkohol user posted image

ne, alkohol se ne uporablja več. že kar nekaj let ne. zdaj priporočajo fiziološko. če se pa popek kaj gnoji ali paca, pa ti tako patronažna babica prinese antibiotično mazilo - če je res hudo - sicer pa pomaga tut bepanthen, ki itak razkužuje in hitro celi.

vesper glede postlce. ful je fajna res. jst mislim, da bi še enkrat isto kupla. takrat sem jo kupila v baby centru, zdj pa ne vem če jo še majo tam. na spletni strani je nimajo... sicer ne vem od kod si, ampak če hodiš kaj po LJ, pejdi tam v tisti največji BC in povprašaj. pa naj te ne zadane kap, ker je ful draga user posted image ampak je vredna. vsaj meni. kakšna je pa višina pa ti sploh ne znam povedat. nimamo je še sestavljene... pa mislim, da je kr neka klasika. mislim, da so razlike samo v dimenziji ležišča, v višini pa ne. tule na tej pdf strani piše, da je 90 visoka.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
18.9.2012 9:58:47   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

ne, alkohol se ne uporablja več. že kar nekaj let ne. zdaj priporočajo fiziološko. če se pa popek kaj gnoji ali paca, pa ti tako patronažna babica prinese antibiotično mazilo - če je res hudo - sicer pa pomaga tut bepanthen, ki itak razkužuje in hitro celi.

vesper glede postlce. ful je fajna res. jst mislim, da bi še enkrat isto kupla. takrat sem jo kupila v baby centru, zdj pa ne vem če jo še majo tam. na spletni strani je nimajo... sicer ne vem od kod si, ampak če hodiš kaj po LJ, pejdi tam v tisti največji BC in povprašaj. pa naj te ne zadane kap, ker je ful draga user posted image ampak je vredna. vsaj meni. kakšna je pa višina pa ti sploh ne znam povedat. nimamo je še sestavljene... pa mislim, da je kr neka klasika. mislim, da so razlike samo v dimenziji ležišča, v višini pa ne. tule na tej pdf strani piše, da je 90 visoka.

vesper - tole sem našla na bolhi. če mene vprašaš (glede na to kakšna je naša posteljica in je isto stara 4 leta), se ti tole ful splača kupit, če navijaš za bukelo: http://www.bolha.com/otroske-postelje/otroska-posteljica-bukela-oglas1281035375

< Sporočilo je popravil Inigo -- 18.9.2012 9:59:19 >

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
18.9.2012 15:13:27   
vesper
inigo hvala ti. Je moj tudi zasledil da je višina nekje 90 ja. To je čisto ok in sma vse lepo izmerila, tako da nama gre lepo noter. Mi smo drugače iz Mb-ja, ampak saj se do LJ peljat ni noben problem. Bom pa še vprašala v našem Baby Centru. Hvala ti za link od Bolhe, je res ful nizka cena. Tam na Bolhi je ona ki prodaja to rabljeno napisala da nova stane 700eur. Problem je samo ta, da moj noče imet nič rabljenega user posted image Boma šla pogledat novo, pa se boma itak verjetno odločila za njo, če jo najdeva. Ker se mi zdi da je res tako uporabna, da to zagotovo ne bo stran vržen denar user posted image

Imam pa še eno vprašanje punce in me malo zanima vaše mnenje. Kaj ve mislite o carskem rezu? Jaz sicer možnost imam, nisem še tako daleč razmišljala, malo premišljujem, pa sem rekla bom vas malo povprašala!

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
19.9.2012 8:31:11   
fjonda
Prav brez razloga si ga ne bi izbrala (CR), ni pa nič tako groznega. user posted image Jaz sem se kar hitro pobrala. Prvi teden si res boga boga, ker se komaj premikaš in obračaš, drugi teden si pa že ko avion. user posted image
Meni so kljub madenični legi otročka svetovali naraven porod, katerega pa nismo uspešno speljali. Danes bi se v taki situaciji mogoče kar odločila za CR.

Kaj pa je razlog za morebiten CR?

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
19.9.2012 8:33:34   
Inigo

inigo hvala ti. Je moj tudi zasledil da je višina nekje 90 ja. To je čisto ok in sma vse lepo izmerila, tako da nama gre lepo noter. Mi smo drugače iz Mb-ja, ampak saj se do LJ peljat ni noben problem. Bom pa še vprašala v našem Baby Centru. Hvala ti za link od Bolhe, je res ful nizka cena. Tam na Bolhi je ona ki prodaja to rabljeno napisala da nova stane 700eur. Problem je samo ta, da moj noče imet nič rabljenega user posted image Boma šla pogledat novo, pa se boma itak verjetno odločila za njo, če jo najdeva. Ker se mi zdi da je res tako uporabna, da to zagotovo ne bo stran vržen denar user posted image

Imam pa še eno vprašanje punce in me malo zanima vaše mnenje. Kaj ve mislite o carskem rezu? Jaz sicer možnost imam, nisem še tako daleč razmišljala, malo premišljujem, pa sem rekla bom vas malo povprašala!

ne ne, sama postlca ni 700eur. to je cel komplet, ki ga ona prodaja - s previjalnim pultom/desko... sama postla te bo prišla slabih 500eur. sm se spomnila, da sm jih vidla tut v lesnini. to pa mate v MB in maš bližje za vprašat user posted image

carski rez - jst bi rekla, da če res ni nujno potrebno, velik NE! rana po carskem rezu se dolgo celi, težje boš vstajala, nekatere porodnice imajo malo težav z mlekom po carskem (ne pa vse!!!). se spomnem prijalce, ko smo skup rodile in je ležala nasprot mene - ona je mela carskega, jst pa ne. Skos se je reva držala za trebuh, težko je vstajala, se pripogibala... pa še dlje je bla v bolnici. bolelo jo je, mene pa skoraj nič, kljub temu, da sm bla šivana. jst sm težk sedela, ona pa vstajala - vsaka je mela neki user posted image user posted image user posted image poleg tega se ti bo brazgotina poznala, čeprav zdj nardijo zelo na lepo oziroma se potrudijo kolikor se da. na maternici se pa za vedno pozna. ponavadi se potem pri drugi nosečnosti isto zgodi CR, ker se bojijo, da bi maternica počila po prejšnjem rezu. ta prijateljica pravi, da prav čuti boležine, kjer je bila rezana, ko se zdaj tam raztezajo stvari (btw, ona ma rok decembra, js pa januarja - kot da bi se zmenili).
tko, da če res ni nujno potrebno, bi jst rekla ne. eni pa carski rez totalno podpirajo.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
19.9.2012 8:35:33   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: fjonda

Prav brez razloga si ga ne bi izbrala (CR), ni pa nič tako groznega. user posted image Jaz sem se kar hitro pobrala. Prvi teden si res boga boga, ker se komaj premikaš in obračaš, drugi teden si pa že ko avion. user posted image
Meni so kljub madenični legi otročka svetovali naraven porod, katerega pa nismo uspešno speljali. Danes bi se v taki situaciji mogoče kar odločila za CR.

Kaj pa je razlog za morebiten CR?

kljub medenični legi? zanimivo. kako bi ga pa ven spravili? z rito naprej? user posted image

(odgovor članu fjonda)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
19.9.2012 13:48:16   
Anonimen
zelo simpatična tortica za mamico user posted image

http://cakecentral.com/gallery/1762150/pregnant-belly-cake

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1083
19.9.2012 14:35:26   
fjonda
Ja, z rito naprej naj bi se rodila. Ginekolog je namreč ocenil, da sem dovolj široka in da mala ni prevelika. Nas je pa zafrknila, ker se je vračala dol in gor po porodnem kanalu, nikakor pa ne ven. user posted image In zdaj v drugo naj bi rodila povsem normalno, če se bo dete le obrnilo. Ne bomo se matrali s ponovnim naravnim porodom v medenični vstavi.

Sama po carskem nisem imela težav z dojenjem, sam prav poskočna nisem bila. user posted image In nisem nikoli kasneje imela nobenih bolečin na mestu reza in tudi druga nosečnost poteka čisto brez težav. Pa moj ginekolog se je pohvalil, da dandanes to tako elegantno naredijo, da gremo lahko že takoj drugi dan po operaciji v bikinke! user posted image

Če se me pa vpraša ali se mi zdi prav, da se nekateri do CR preveč ležerno "obnašajo" in ali je prav, da je CR zdaj postal že prava modna muha... se strinjam s predhodnico...velik NE!

Uživajte v prihajajočem dežeku!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
19.9.2012 14:44:57   
MioBambino
VABILO na SREČANJE "JANUARKE 2013"- večerja v Kavalu

Četrtek, 27.9.2012 ob 17h

Kaval gostilna in picerija (Tacenska 95, Ljubljana)

* Prijave(in odpovedi) zbiramo do 24.9.2012(ponedeljek), na moj ZS, da rezerviramo mize.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
19.9.2012 14:45:02   
Inigo
Ja, z rito naprej naj bi se rodila. Ginekolog je namreč ocenil, da sem dovolj široka in da mala ni prevelika. Nas je pa zafrknila, ker se je vračala dol in gor po porodnem kanalu, nikakor pa ne ven. In zdaj v drugo naj bi rodila povsem normalno, če se bo dete le obrnilo. Ne bomo se matrali s ponovnim naravnim porodom v medenični vstavi.

mama mia! to bi bil pa pomoje kr težek porod, če bi šlo tko... držim pesti, da se dete zdaj obrne in rodite z glavo naprej user posted image user posted image

(odgovor članu fjonda)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
19.9.2012 15:50:01   
vesper
jaooo tudi jaz ne morem verjet, da so te poslali rodit naravno pri medenični legi. Moja kolegica je imela isto medenično lego in je roodila ravno pred dvema dnevoma user posted image user posted image in to brezpogojno z carskim rezom. Nekaj se še je borila, če bi lahko probala naravno in prosila doktorje vsaj za budnost pri carskem rezu, pa ji še tega niso dovolili. Skratka od CR niso odstopali niti v sanjah. Je pa rodila fantka 3270 in 52cm user posted image

Glede mojega CR je pa tako: nič ni povod za njega oz.zaenkrat še ni prav nobenega razloga zakaj bi ga imela. To je samo moja osebna radovednost in sem želela še vaše mnenje. Je pa res, da če bi si ga pač želela, bi ga lahko imela. Ampak sem si tudi včeraj malo brala po netu in mislim, da bo kr naravno ok. user posted image

aja inigo potem pa je to čist druga pesem glede postlice. Se mi je 700eur zdelo kr res ogromno no, čeprav je zelo funkcionalna. Bom šla en dan sedaj pogledat v lesnino ja. Hvala ti user posted image

joooj danes me kr cel dan nekaj špika po trebuhu in mi vse nekaj dol tišči user posted image vreme ali kaj user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
20.9.2012 8:29:34   
Inigo

jaooo tudi jaz ne morem verjet, da so te poslali rodit naravno pri medenični legi. Moja kolegica je imela isto medenično lego in je roodila ravno pred dvema dnevoma user posted image user posted image in to brezpogojno z carskim rezom. Nekaj se še je borila, če bi lahko probala naravno in prosila doktorje vsaj za budnost pri carskem rezu, pa ji še tega niso dovolili. Skratka od CR niso odstopali niti v sanjah. Je pa rodila fantka 3270 in 52cm user posted image

Glede mojega CR je pa tako: nič ni povod za njega oz.zaenkrat še ni prav nobenega razloga zakaj bi ga imela. To je samo moja osebna radovednost in sem želela še vaše mnenje. Je pa res, da če bi si ga pač želela, bi ga lahko imela. Ampak sem si tudi včeraj malo brala po netu in mislim, da bo kr naravno ok. user posted image

aja inigo potem pa je to čist druga pesem glede postlice. Se mi je 700eur zdelo kr res ogromno no, čeprav je zelo funkcionalna. Bom šla en dan sedaj pogledat v lesnino ja. Hvala ti user posted image

joooj danes me kr cel dan nekaj špika po trebuhu in mi vse nekaj dol tišči user posted image vreme ali kaj user posted image

bo naravno čist ok, a ne? ja CR je prava operacija... ne morš bit top fit takoj po njej. ni hec, ne... user posted image

700eur je res mal dost ja... sam če tkle pogledaš je tut 400 eur ogromno, glede na to, da dobiš zelo lep kinderpet že za 100eur... sj je res, da se ga ne da prilagajat kot bukelo, ampak vseeno s ceno zelo pretiravajo. je pa bukela delana po feng shui metodi, če mogoče kaj daš na to. jst o tem nimam kj ekrstra pojma, vem samo to, da je pametno poslušat svoje čute, ko gre za postavitev pohištva.

glede špikanja in tiščanja pa... si kaj takega delala včeraj? se prepogibala? lahk ma pa dete poskok v rasti in se je naenkrat mogla maternica spet raztegnit. to pa tk veš kaki občutki so. jst sm se glih včeraj zmerla spet in mam še vedno 97cm obsega. 14 dni mam že ist obseg. sm se pa mal zredila. jih mam zdj 67kg. torej sm v celoti na +8kg. hja... kr pridna pr pridobivanju user posted image me prav zanima s kakšno kilažo bom šla rodit.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
20.9.2012 10:13:52   
Mala BB
Zdravo vsem! Punce, mene pa nekaj drugega zanima - kako spite? Jaz že najmanj 14 dni več ne prespim cele noči. Se premetavam z boka na bok, poskušam čim več ležati na levem, malega čutim, vse me nekaj boli.... Si je katera mogoče že kupila "kačo"? Je res tako zelo dobra tudi za spanje in ne samo pol za dojenje? Kakšen predlog katera je dobra, pa kako velika mora biti, ker sem videla dve velikosti. Mislim, da večja, a ne? Lep dan želim!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
20.9.2012 10:22:48   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Mala BB

Zdravo vsem! Punce, mene pa nekaj drugega zanima - kako spite? Jaz že najmanj 14 dni več ne prespim cele noči. Se premetavam z boka na bok, poskušam čim več ležati na levem, malega čutim, vse me nekaj boli.... Si je katera mogoče že kupila "kačo"? Je res tako zelo dobra tudi za spanje in ne samo pol za dojenje? Kakšen predlog katera je dobra, pa kako velika mora biti, ker sem videla dve velikosti. Mislim, da večja, a ne? Lep dan želim!

jst spim kot ubita! včeraj sm šla spat 20:30 in sm se danes zbudila ob zvonenju budilke user posted image morm potrkat! tok tok...

blazino za dojenje mam jst še od sina. ampak kj dost ne spim z njo. na začetku sm jo uporabljala, ko mi je blo ful slabo. takrat mi je pomagala, zdj se pa znam naštimat tut brez nje. mogoče mi bo prišla prav čez par tednov. za dojenje je pa sploh nism uporabljala. na začetku sva se dojila leže, kot pokažejo v porodnišnici, kasneje pa sede ali pol leže. in vedno brez blazine. mi nekak ni pasalo met blazine okol. pomoje je čist tko kakor se navadiš.

moja je theraline, jo maš v BC. mel so znižane pred kratkim, mogoče jih imajo še zdaj. so pa notr tiste stiropor kroglice, da se ti res čist prilagodi.

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
20.9.2012 10:54:40   
Bijoux
Pri meni je pa čisto odvisno, so noči, ko se zbudim, ker moram nujno lulat, so pa noči, ki jih cele prespim. Sicer pa se včasih zjutraj zbudim čisto polomljena, pa sigurno ni kriv jogi, ker je precej nov in pred nosečnostjo sem spala zelo dobro.
Jaz sem si kupila to blazino v BC ravno zdaj, ko je bila znižana in mi je res super. Redko še spim brez nje..si jo pa ponavadi dam za hrbet in med kolena..čutim kar neko olajšanje in sproščenost, ko si podložim koleno user posted image Pa super je, ker se lahko s hrbtom naslonim nanjo.
A ve se vse trudite spati izključno na levem boku? Meni je to tako težko....saj gre, ampak mi včasih tok bolj paše desni bok, da se pač obrnem. Še na hrbtu se včasih znajdem user posted image Ampak verjetno to zdaj še ni tak problem, ko je trebušček še tako nekje srednje velik?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
20.9.2012 11:37:43   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Bijoux

Pri meni je pa čisto odvisno, so noči, ko se zbudim, ker moram nujno lulat, so pa noči, ki jih cele prespim. Sicer pa se včasih zjutraj zbudim čisto polomljena, pa sigurno ni kriv jogi, ker je precej nov in pred nosečnostjo sem spala zelo dobro.
Jaz sem si kupila to blazino v BC ravno zdaj, ko je bila znižana in mi je res super. Redko še spim brez nje..si jo pa ponavadi dam za hrbet in med kolena..čutim kar neko olajšanje in sproščenost, ko si podložim koleno user posted image Pa super je, ker se lahko s hrbtom naslonim nanjo.
A ve se vse trudite spati izključno na levem boku? Meni je to tako težko....saj gre, ampak mi včasih tok bolj paše desni bok, da se pač obrnem. Še na hrbtu se včasih znajdem user posted image Ampak verjetno to zdaj še ni tak problem, ko je trebušček še tako nekje srednje velik?

ma ni da ni kk ne spim user posted image user posted image user posted image dosktrat zdj zaspim na hrbtu, ko prej sploh nism spala na hrbtu. potem pa menjavam boke. nikoli samo na levem. tut rodila sm na desnem boku npr... mi levi ni pasal nikkr. pa mi ni noben kompliciral. je bolj pomembno kk se ti počutiš v določenem položaju. jst še zdj spim napol na boku in na pol na trebuhu. mi še uspeva user posted image spim točno tk kot tale deklina na prvi fotki: http://edition.cnn.com/2011/HEALTH/04/19/healthiest.sleep.position/index.html

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
20.9.2012 13:57:52   
Sadrika
He he, tud jst spim tko kot ti in ta 1.dečva, na pol trebuh/bok....včasih z manjšo blazino med koleni, druge še nimam in še ne rabim. 
Vam povem, sem prej lažje spala na levem boku, kot pa sedaj, ko mi je G svetovala in se vedno zbudim ali na desnem ali na hrbtu. Se pa že nekaj dni zbujam okoli 4:30 in ne morem več zaspati nazaj in vstanem, samo sem pa pa potem čez dan tok ubita, no res pa je, da grem pa zvečer okoli 21h že spat in spim kot mrtva. Se pa dragi pritožuje že od začetka nosečnosti kako smrčimuser posted image  ups... kot star pijanc.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
20.9.2012 15:16:36   
vesper
ja inigo bo naravni ja user posted image sma se ravno danes prijavila v šolo za starše, tako da začneva 2.10 ob 18h user posted image user posted image
ma glede bolečin pa kaj vem, saj vsak dan nekaj delam, če ne druga kaj okrog hiše in potem mogoče se malo preteram ali kaj user posted image Je pa res, da te bolečine čutim zdaj enih par dni no. Saj potem ko se vležem in umirim, se mi zdi da se tudi bolečina umiri. SIcer me je kolegica, ko ima en mesec pred mano rok, že malo opozorila na te bolečine, da njej se je tudi začelo veselje nekje v 25 tednu. Zgleda, da se res začne vse bolj širit, ko bebica pospešeno raste in potem vse bolj čutiš. Je njej rekel G da imajo običajno bolj suhe ženske večje probleme v nosečnosti glede bolečin. Zdaj pa ne vem, koliko je to res v praksi user posted image Imam vse kolegice suhe in sicer so že vse mamice, ampak ne morem primerjat kako je doživljala nosečnost recimo kera, ki je bolj močna user posted image Glede kil jaz nič ne vem, ker nimam tehnice doma, vem samo, da imam trebuh vsak dan večji user posted image Bomo videli koliko smo pridobili 4.10 ko imamo pregled.
inigo ja, imaš prav glede postlic, sem tudi jaz videla že zelo lepe za občutno majn denarja. Glede fengšuja pa jaz tudi nimam kaj dost za povedat, ker se ne spoznam kaj dosti na to. Je pa baje kr nekak odvisno kam postaviš postlico, koliko bo otrok spal. Baje se dajo neki izračuni oz.meritve nardit ali kako user posted image

pri meni glede spanja, je zaenkrat še vse super. Spim kot top ponoči, edino kaj moram večkrat lulat, pa zjutraj ko se zbudim sem bolj lesena. Drugače pa spim dobro. Res pa je, da brez črva ne zaspim več, ga imam že od začetka nosečnosti in mi je super user posted image user posted image Ta črv je bil odlična naložba in mi je vseeno če bo prišel prav pri dojenju ali ne, ker je že sedaj dosegel svoj namen user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
20.9.2012 18:46:45   
Sadrika
Ali je bila katera že na 3D? Jaz imam v pon. pa imam kar neakšno tremo, kako bom reagirala, ko bom videla svojega otročička...

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
20.9.2012 19:23:16   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika

Ali je bila katera že na 3D? Jaz imam v pon. pa imam kar neakšno tremo, kako bom reagirala, ko bom videla svojega otročička...

jaz sem bila Sadrika ja. Nič ne imej treme, je zelo lepo in zanimivo. Boš videla kake fajn slikice dobiš potem ven user posted image Je pa hecno kako izgleda otroček na sliki kot ena glinasta lutka user posted image vsaj meni se tako vidi no. Drugače se pa vse lepo vidi, kako zeha si cuza palec itd....meni je to bila fajn izkušnja no in še bi se odločila zanjo. Trema pa mislim, da je popolnoma odveč tukaj user posted image user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
21.9.2012 7:24:16   
MooZ
Dobro jutro punce!
Z mojim spanjem je tud precej drugače, kot je blo pred nosečnostjo. Ravno prejšnjo noč sem imela spet maraton...sem opazila, da se mi zgodi vsaj enkrat na teden, da pol ali več noči ne spim. Včeraj ponoči sem šla okrog 1ih na wc in pol je blo konc. Se premetavam in poslušam mojega kako spi in se dolgočasim user posted image Sej se ne sekiram preveč zarad tega, sam k nimam kaj počet in pol že lačna ratam pa tko naprej user posted image Posledično me je potem včeraj popoldne čist zmanjkalo za uro in pol. Danes ponoči sicer tud nisem takoj zaspala, ko sem prišla z wcja, ampak to ni blo niti omembe vredno. Zarad wcja pa itak da vsako noč vstanem enkrat do dvakrat.

Sadrika, trema je res odveč. Jest se vsakič tako veselim, da bom lahko videla naše dete in potem ko sem tam, se mi vedno oči zarosijo, ker mi je tako lepo videt to čudovito bitje user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
21.9.2012 7:39:02   
Sadrika
Tremo zaradi 3D-ja imam predvsem zato, ker zelo veliko pričakujem, morda preveč od njega in se bojim, da mi ne bi bil dojenček všeč user posted image

(odgovor članu MooZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
21.9.2012 8:38:16   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika

Tremo zaradi 3D-ja imam predvsem zato, ker zelo veliko pričakujem, morda preveč od njega in se bojim, da mi ne bi bil dojenček všeč user posted image

pa dj nehi no user posted image čist nora boš, tko kot smo ble vse user posted image lasten otrok ti je vedn najlepši pa če še tako smešno zgleda. in verjamem, da ti bo všeč! poročaj kako je blo user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 21.9.2012 8:49:17 >

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
21.9.2012 8:47:24   
fjonda
Sama sicer nisem še bila na 3D-ju, sem pa sama sebe presenetila že med prvo nosečnostjo, ko sem dobila slikico pri navadnem ultrazvoku. Dete je imelo po slikici nenavadno veliko čeljust, tako lahko bi rekli malo opičjo podobo in sem prav malo slabo ostala. user posted image Tako, da razumem, da si mogoče malce "v strahu" pred tem, kaj boš videla. No, v glavnem... rodila se je prelepa deklica, pravilnik "oblik in dimenzij" in je lepa še danes! user posted image
Aja, baje, da ultrazvok malce popači sliko.

Glede spanja... kot večina punc spim po obrokih, enkrat boljše, enkrat slabše, pa lulat, pa pokrivat ta malo, pa moža, ki štrči izpod odeje, pa spet lulat... user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......