|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
14.9.2012 13:17:25   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: mika

Pozdravljene januarke, se pridružujem klepetuuser posted image

pa gledam Cam-ove vozičke, v Italiji so le ti precej ceneje.

nitta, od vseh vozičkov ki sem jih videla, so camovi ali pa neonatovi vozički najbolj estetsko izdelani. , poleg tega je pa še cena kar o.k. Brala sem izkušnje in jih zelo hvalijo, tako da bomo definitivno kupili camovega. . Odločam se še med dvema

men pa tk plastično delujejo... kot špilike. in mi ful ne deluje fajn. user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
14.9.2012 13:36:39   
Sadrika
Inigo, he he, hvala za izčrpna navodila za oblačenje, ker sem sama čisto zelena v tem. Sem prvič noseča in se še lovim, zato sem tudi začela prej pripravljati, sploh je bilo s sobico dosti dela, ker je bila prej namenjena vsemu drugemu. Pri oblačilih in drugih potrebščinah za nego bom pa verjetno imela kar precej preglavic in se še priporočam za kakšnokoli navodilo, opozorilo, nasvet user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
14.9.2012 13:54:07   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika

Inigo, he he, hvala za izčrpna navodila za oblačenje, ker sem sama čisto zelena v tem. Sem prvič noseča in se še lovim, zato sem tudi začela prej pripravljati, sploh je bilo s sobico dosti dela, ker je bila prej namenjena vsemu drugemu. Pri oblačilih in drugih potrebščinah za nego bom pa verjetno imela kar precej preglavic in se še priporočam za kakšnokoli navodilo, opozorilo, nasvet user posted image

dj nehi! še jst se lovim! julijski dojenček in januarski dojenček sta čist različni zgodbi, veš. dost manj kompliciranja je poleti. oblečeš enako kot sebe, ker je vroč. januarja pa morš res ful ahtat, da mu bo toplo... pa dobr januarja tk ne bomo kj vn šli. februarja pa sigurn. pa zadna leta je febraur bil najbolj mrzel mesec, torej bo treba dete fajn zadekat. to bo pa že kr mal znanost kaj vse mu navlečt gor, da mu bo udobno, da bo lahk dihal in da bo tiste pol ure al pa tričetrt ure zdržal zunaj. pa tut to bomo pogruntale user posted image bom sporočila kaj in kolko vsega si bom ta vikend zapisala, da je za nabavit, da bo malo za orientacijo user posted image

potrebščine za nego ja.. hmm. jst sm mela pr Brinu Bubchen, zdj bom najbrž nabavla Alverde - takrat Alverde še ni blo. komplicirala z vsem možnim ne bom. kupla bom milo, lonsion al kremo za po kopanju in kremo za rit. kupla bom še bepanthen za primer vnete ritke in ribodermin za zaščito obrazka pred mrazom in vetrom. ta je tut ful fajn za nego občutljive in suhe kože pa za pregibe mazat in tko. jst ga mam tk še kr za Brina mazat... pa je star 4 leta user posted image fiziološko (pol litra al pa liter) mamo tk skos doma, 10ml brizgo za nego šmrkavga noska in nego popka. za ritico čistit bom uporabljala toto krpice in vodo - za doma, za vn pa mokre robčke - najbrž kr od DMja, sm mela do zdj dobre izkušnje z njimi. tu se pa kr zaključi.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 14.9.2012 13:55:25 >

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
14.9.2012 18:13:28   
Bijoux
Mika, med katerima dvema Camovima vozičkoma se pa odločaš(-ta)? Midva mava ogledanega Cam Dinamico, ampak me zmoti to, da naj bi imel samo zadnji dve kolesi napihljivi, sprednji pa sta klasični. In take dolgočasne barve so..

Zdaj sem na otroski-vozicki.com odkrila tudi Tako Captiva...katera mogoče pozna?? Na pogled je lep in specifikacije zgledajo ok, ampak ga morava it obvezno še v živo pogledat in preverit vse pomembne podrobnosti, preden ga razglasiva za resnega kandidata user posted image

Pri nas pa tudi nič kaj novega...končno tudi jaz čez cel dan čutim brcike in ugotavljam, da tole moje dete nič kaj dosti ne spi user posted image
Mooz, ugotavljam, da smo kar v podobni situaciji...midva tudi že od maja prenavljava stanovanje, zdaj smo končno prišli na neko normalno stanje..ampak sobica še ni prišla na vrsto, oblekice in ostale pomembne zadeve pa tudi še ne. Zdaj počasi sva začela nabirati, sva dobila posteljico in voziček začela zbirat. V Ikeo bova šla še pogledat za previjalno mizico in še kakšno malenkost...ostalo bo pa še kkšn mesec počakalo.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
14.9.2012 19:57:31   
mika
Mika, med katerima dvema Camovima vozičkoma se pa odločaš(-ta)? Midva mava ogledanega Cam Dinamico, ampak me zmoti to, da naj bi imel samo zadnji dve kolesi napihljivi, sprednji pa sta klasični. In take dolgočasne barve so..

Bijoux, odločava se med Combi elite in combi emotion. Jaz gledam barvo in dizajn, mož kolesa in ga skrbi, da so prešibkauser posted image . Nočem napihljivih koles, da mi slučajno kje ne spustijo, potem lahk dobim pošizitis. Pri prvi hčeri smo imeli Peg Perego, s podobnimi kolesi in na makadamu ni bilo problema.
Men so barve všeč, sploh ker so pastelne. Pričakujemo pupouser posted image in bo roza barve....pa sem vedno govorila, da nikoli ne bi kupila vozička roza barveuser posted image . Ta mi je zelo všeč, ker je kombinirano belo in sivo ogrodje, zg. del pa roza. Poleg tega ima kvalitetno, mehko, umetno usnje in s čiščenjem ne bi smel bit problem.

Vidim, da nekatere že pridno urejate sobice in kupujete oblačila. Prva hčerka je decemberska, druga bo pa janurska-mogoče celo decembrska, tako da kar se oblačilc zadeva, sva z možem zadela fajn tajminguser posted image . Pripravljat bom začela nekje novembra, ne prej-vsaj do sedaj sem tako mislilauser posted image . Ste mi naredile lušteuser posted image .

Combi elite:
http://www.bimbo.si/product.php?id_product=773

Combi emotion:
http://www.bimbo.si/product.php?id_product=772

Razlika je samo v dizajnu, ogrodje je enako.

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
14.9.2012 20:00:31   
Inigo
Tako captiva - men zgleda ful fajn. Vsec so mi kolesa in da je kosara kr visoko. Tazeleno-siva kombinacija al pa rdec sta mi se posebaj kul ;)

< Sporočilo je popravil Inigo -- 14.9.2012 20:01:25 >

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
14.9.2012 20:10:30   
mika
Inigo, vidim da imaš napisan kraj Velenkovac...a je to Velenjeuser posted image ?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
14.9.2012 20:25:16   
Bijoux
Mika, ja tale modela sta res lepših barv. Dinamico ima samo dve bež, temno sivo, temno modro in neko čudno rdečo..nič navdušujočega.. Bi pa pri tvojem modelu tudi mene skrbela kolesa, sploh za zimske mesece. Mene so nekako prepričali, da mora biti kolo konkretno in za po vseh terenih..res živim v mestu, ampak se bomo sigurno šli sprehajat še kam drugam kot samo po asfaltu, pa zato iščem malo bolj konkretna kolesa.

Inigo, prav zeleno siva kombinacija je tudi nama najlepša user posted image Zbirava bolj nevtralne barve, da bo tako za fantka kot za punčko.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
15.9.2012 13:03:10   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: mika

Inigo, vidim da imaš napisan kraj Velenkovac...a je to Velenjeuser posted image ?

Jp jp, Velenje :)

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
15.9.2012 13:07:22   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: Bijoux

Mika, ja tale modela sta res lepših barv. Dinamico ima samo dve bež, temno sivo, temno modro in neko čudno rdečo..nič navdušujočega.. Bi pa pri tvojem modelu tudi mene skrbela kolesa, sploh za zimske mesece. Mene so nekako prepričali, da mora biti kolo konkretno in za po vseh terenih..res živim v mestu, ampak se bomo sigurno šli sprehajat še kam drugam kot samo po asfaltu, pa zato iščem malo bolj konkretna kolesa.

Inigo, prav zeleno siva kombinacija je tudi nama najlepša user posted image Zbirava bolj nevtralne barve, da bo tako za fantka kot za punčko.

Moja izkusnja s takimi kolesi je zelo slaba, tako da takih koles neb kupla vec za nc na svetu. Smo mel take kolese pr plikotu in je bla katastrofa. So gladka in majhna, in si sploh ne predstavljam kako grejo po snegu in kaksni ledeni zaplati... Mi smo ga mel cez poletje in sm norela kr nikamr ni slo. Tut js sm za konkretna kolesa. Vsak zadnja morajo bit konkretna, da pomagajo sprednjim.

Glede napihljivih koles - ja ni fajn ce se predre. In res lahk znoris zravn... Ampak ima zdj ze veliko vozickov ta velika kolesa iz posebne pene in mocnim profilom in samo zgledajo napihljiva. To se splaca preverit.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 15.9.2012 13:08:37 >

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
15.9.2012 14:11:58   
Pikica_82
Nič skrbet, zimske dojenčke tud ni težko oblačit user posted image  Naš prvi je februarski, pa se hitro navadiš. Pač vse v dveh slojih+še kaj, ko greš ven. Upam samo, da nam bo vreme naklonjeno, ker si ne predstavljam, da bom mogla bit 2 mesca v hiši stacionirana user posted image

Mi imamo pa tak voziček: http://www.nasemimi.cz/bazar-detail/jane-nomad-1007-vyborny-stav--3001.html?id_sekce=5&strana=100 Meni mega vozek. Za vse terene, prostoren športni del, lahek, coolske barve... Upam samo, da ga hramba v kleti ni preveč zdelala...
Sva pa tudi midva začela preurejat stanovanje v smer novega družinskega člana... Moram nekaj igrač od malega preselit, da mu prostor v omarah nardim. Tak da sva danes naročla nekaj novih polic, pa računalniško mizo, da malo prerasortiram zadeve po stanovanju. Pa upam, da nam na morfologiji spol pokaže, da vem, če lahko razdelim cotike od malega, al jih hranim še naprej...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
15.9.2012 14:56:30   
Inigo
Valda! Bomo ze nagruntale :) Defenitivno pa treba dost bolj studirat kk pa kaj oblect. Tut js zelo zelo upam na cim manj slabih vremenskih razmer, ker se mi tur cist sfrtaljcka, ce bom mogla bit dolg doma. Tut zarad sina... Sam naj ne bo meter snega pa bo ok :)

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
17.9.2012 9:40:25   
Inigo
jutro!

da na hitro poročam o cotkah... imamo vač kot preveč cotk user posted image razsortirala sem vse od 50 do 68. edino kar rabim za prve mesece so par plišastih pajackov - z rokavi ali brez ter nekaj parov debelejših zoknčkov. al pa tudi ne, saj bo najbrž babi kj naštrikala user posted image pa da še povem, da sem porabila za vse presortirat in po vrsti zložit, 3 ure!!! ful mi je vzel ampak, imam do 68 rešeno. spomladi pa se lotim od 74 naprej. za poletje bom tko mogla precej nakupit, ker Brinove poletne cotke bodo premajhne ali pa ful prevelike. Tko da bo precejšen izdatek za poletje. zdajle pa skoraj nič. ful vesela!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
17.9.2012 11:31:20   
MooZ
O Inigo, to je pa fajn da ste za nekaj časa preskrbljeni user posted image Moja kolegica bo baje konec tega tedna presortirala njihove reči in pol dobimo, pa vidimo kaj bomo še rabili.

Joj, meni se pa meša, ker pohištva še vedno ni user posted image in nimam kam najinih stvari pospravit, kaj šele, da bi že za naše dete kam dajala reči. Ampak mi že nosijo domov lupinico, hojico, ležalnik, pa en voziček (enega še dobimo), pa še neke drobnarije...tko da kaos pa že imamo user posted image
Aja, pa začela sem puščat user posted image Danes zjutraj skuham kavo, se vsedem in čutim mokro majico. Sej za kako pikico kolostruma sem že opazila pred dobrima 2 tednoma, danes je blo pa nekaj več tega. Kaj še bo... user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
17.9.2012 11:39:29   
Mala BB
Tudi pri nas še vse mirno. Bom imela vse stvari (tisto kar dobim) do sredine oktobra, pa grem takrat v akcijo. Glede šopinga - zdaj sta na vrsti voziček in posteljica, za katero nimam pojma kakšno naj kupim. Kaj imate ve? Sem imela obdobje, ko so mi bile zibelke všeč, pa je mimo, gremo kr na kinderpetekuser posted image

Mooz, a tako hitro že? Joj, dobro, da si napisala, nisem vedela, da se to začne dogajati že tako zgodaj. Sorry, ker malo čudno vprašam - kako pa to zgleda, boli?

(odgovor članu MooZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
17.9.2012 12:05:38   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: MooZ

O Inigo, to je pa fajn da ste za nekaj časa preskrbljeni user posted image Moja kolegica bo baje konec tega tedna presortirala njihove reči in pol dobimo, pa vidimo kaj bomo še rabili.

Joj, meni se pa meša, ker pohištva še vedno ni user posted image in nimam kam najinih stvari pospravit, kaj šele, da bi že za naše dete kam dajala reči. Ampak mi že nosijo domov lupinico, hojico, ležalnik, pa en voziček (enega še dobimo), pa še neke drobnarije...tko da kaos pa že imamo user posted image
Aja, pa začela sem puščat user posted image Danes zjutraj skuham kavo, se vsedem in čutim mokro majico. Sej za kako pikico kolostruma sem že opazila pred dobrima 2 tednoma, danes je blo pa nekaj več tega. Kaj še bo... user posted image

pol mate pa res najbrž bombo! user posted image kje sta pa naročila pohištvo?

puščanje user posted image - enim se zgodi kar hitro, nekaterim pa sploh ne. jaz v prvi nosečnosti nism nič opazila pa sem imela mleka potem za izvoz. tako da to ni noben pokazatelj, če bo al ne bo mleka in kakšna bo količina. kupi tiste podložke za v moderček user posted image

mala BB - neeee, nč ne boli, sam morko je user posted image malo smotano, če se ti zgodi v službi in si potem cela mokra še cel dan. ampak tega ne morš vedet. glede opreme: kinderpet imamo mi od CRI Celje - bukela. mere so 140_x_70. s to velikostjo si do 3. leta čist na komot.

jst sm pa rekla, da bom kupila vse kar mislim v oktobru in novembru, ker decembra so prazniki in bo že tko za darila nekaj šlo. ko je praznikov konc pa še tk sam čakamo... user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 17.9.2012 12:06:43 >

(odgovor članu MooZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
17.9.2012 12:23:06   
Mala BB
Hvala. Priznam, da sem na te "problemčke" pa čisto pozabila. No, upam, da ne bo še tako zelo hitro user posted image

Ja, tudi sama razmišljam o takšnih merah za posteljico, nekako najbolje. So mi pa všeč tiste variante, ko je jogi malo dvignjen oz. se da dvigovat in spuščat.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
17.9.2012 12:43:40   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: Mala BB

Hvala. Priznam, da sem na te "problemčke" pa čisto pozabila. No, upam, da ne bo še tako zelo hitro user posted image

Ja, tudi sama razmišljam o takšnih merah za posteljico, nekako najbolje. So mi pa všeč tiste variante, ko je jogi malo dvignjen oz. se da dvigovat in spuščat.

to se dajo skor vse posteljice. ampak za vsak slučaj vprašaj koliko nivojev ima. naša ima mislim, da celo 4. na začetku ga maš tko čist na visoki, potem pa spuščaš. potem pa odstraniš eno steno in lahko mali sam gre na posteljo. naša ma celo tk nareto, da se na sredini dajo tri gitre ven in lahko malček pride sam ven in notri, kljub temu pa ga zabremza, da ne pade ven.
Brin jo je mel do 3 let, potem smo se pa tko preselil in smo mu kupli srednje visoki pograd. in še zdaj bi lahko spal v njem, pa je med večjimi otroki. nekateri pa prisegajo na manjše... 120_x_60.

http://www.cri.si/furniture/filelib/pohistvo-prospekti/prospekt-bukela.pdf

< Sporočilo je popravil Inigo -- 17.9.2012 12:44:24 >

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
17.9.2012 14:57:13   
vesper
inigo ta postlica pa zmaga user posted image meni je čudovita in se mi zdi res ful praktična. Pogledala sma že kr nekaj postlic ampak nobena me ni tako navdušila. Sem šla na njihovo spletno stran, ampak se ne znajdem nekaj najbolje tam user posted image Kaj še mi prosim te samo poveš kolikšna je višina celotne postlice? Sprašujem zato, ker imamo mi mansardo kjer bo postlica, pa me je strah da ne bi bila previsoka, ker potem jo lahko kar odmislim. Če bodo pa mere prave, pa mislim, da imamo favorita user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
17.9.2012 15:19:32   
MooZ

IZVIRNO SPOROČILO: Mala BB

Mooz, a tako hitro že? Joj, dobro, da si napisala, nisem vedela, da se to začne dogajati že tako zgodaj. Sorry, ker malo čudno vprašam - kako pa to zgleda, boli?

Neeee ne, nič ne boli. Kot je Inigo napisala prej, je samo mokro in zato nekoliko preseneti. Men še lajtunga ni takoj potegnila in sem že gruntala, če sem se s čim pošpricala, pol pa sem videla, da sem na obeh straneh mokra, da gre za nekaj drugega. user posted image Je pa res kr zgodaj za tole.
Bom videla kako bo v naslednjih dneh, pa če bo treba bom pa kako blazinico podložila. Sem pa brala, da to ni nujno neko merilo oz. garancija, da bo potem ful mleka. Upam pa vseeno, da bo šlo vse ok z dojenjem user posted image

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
17.9.2012 16:19:01   
Sadrika
Hey,

jaz pa imam eno vprašanje, pa ne se prosim smejat..... res mi je nerodno, ampak še nisem res nikjer zasledila, pa sem že vse preiskala in ne najdem odgovora.
Namreč, prebiram razne spiske kaj vse potrebuje novorojenček od opreme do kozmetike in pri vseh spiskih je poleg še napisan 70% alkohol in mi ni jasno za kaj bi ga potrebovala. Vse drugo mi je logično: gazice, krpice, fiziološka raztopina, ampak za kaj pa alkohol ? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MooZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
17.9.2012 17:16:53   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika

Hey,

jaz pa imam eno vprašanje, pa ne se prosim smejat..... res mi je nerodno, ampak še nisem res nikjer zasledila, pa sem že vse preiskala in ne najdem odgovora.
Namreč, prebiram razne spiske kaj vse potrebuje novorojenček od opreme do kozmetike in pri vseh spiskih je poleg še napisan 70% alkohol in mi ni jasno za kaj bi ga potrebovala. Vse drugo mi je logično: gazice, krpice, fiziološka raztopina, ampak za kaj pa alkohol ? user posted image user posted image user posted image

Sadrika mislim, da je alkohol namenjen čiščenju popka pri novorojenčku. Naj me katera popravi, če sem narobe napisala user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
17.9.2012 18:14:26   
MooZ
Res je alkohol namenjen čiščenju popka user posted image in Sadrika, ne se sekirat in naj ti ne bo nerodno, če se pojavi kako tako vprašanje, sej nas je več frišnih v teh zadevah user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
17.9.2012 18:37:34   
Buska
alkohol se je uporabljal vcasih, zdaj priporocajo fiziolosko raztopino ....

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu MooZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
17.9.2012 18:51:28   
Sadrika
Hvala vam user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......