Inigo -> RE: Januarke 2013 (14.9.2012 13:54:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika Inigo, he he, hvala za izčrpna navodila za oblačenje, ker sem sama čisto zelena v tem. Sem prvič noseča in se še lovim, zato sem tudi začela prej pripravljati, sploh je bilo s sobico dosti dela, ker je bila prej namenjena vsemu drugemu. Pri oblačilih in drugih potrebščinah za nego bom pa verjetno imela kar precej preglavic in se še priporočam za kakšnokoli navodilo, opozorilo, nasvet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] dj nehi! še jst se lovim! julijski dojenček in januarski dojenček sta čist različni zgodbi, veš. dost manj kompliciranja je poleti. oblečeš enako kot sebe, ker je vroč. januarja pa morš res ful ahtat, da mu bo toplo... pa dobr januarja tk ne bomo kj vn šli. februarja pa sigurn. pa zadna leta je febraur bil najbolj mrzel mesec, torej bo treba dete fajn zadekat. to bo pa že kr mal znanost kaj vse mu navlečt gor, da mu bo udobno, da bo lahk dihal in da bo tiste pol ure al pa tričetrt ure zdržal zunaj. pa tut to bomo pogruntale [sm=smiley36.gif] bom sporočila kaj in kolko vsega si bom ta vikend zapisala, da je za nabavit, da bo malo za orientacijo [sm=smiley2.gif] potrebščine za nego ja.. hmm. jst sm mela pr Brinu Bubchen, zdj bom najbrž nabavla Alverde - takrat Alverde še ni blo. komplicirala z vsem možnim ne bom. kupla bom milo, lonsion al kremo za po kopanju in kremo za rit. kupla bom še bepanthen za primer vnete ritke in ribodermin za zaščito obrazka pred mrazom in vetrom. ta je tut ful fajn za nego občutljive in suhe kože pa za pregibe mazat in tko. jst ga mam tk še kr za Brina mazat... pa je star 4 leta [sm=smiley36.gif] fiziološko (pol litra al pa liter) mamo tk skos doma, 10ml brizgo za nego šmrkavga noska in nego popka. za ritico čistit bom uporabljala toto krpice in vodo - za doma, za vn pa mokre robčke - najbrž kr od DMja, sm mela do zdj dobre izkušnje z njimi. tu se pa kr zaključi.
|
|
|
|