Inigo -> RE: Januarke 2013 (12.9.2012 10:18:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nitta Evo nas iz morfologije, vse je super fajn, naše dete je tako živahno da smo komaj kaj videli :) skoraj pol kilograma že imamo, kar se tiče materničenga vratu in posteljice pa je tudi vse super. Imamo še vedno punčko, tako da zdaj malo lažje kupim kaj roza :D. Meni tudi niso ti vozički z velikimi kolesi najlepši ampak glede na to da imamo samo makadam okoli hiše in pri meni doma tudi bol off road pa še cena je bol ugodna kot moja Mima :D sicer če se že zmišljujem, mam od sestre Stookija na voljo ampak mi tok ni da joj :D včeraj je biu moj zraven na morfologiji in čsit notr padu da bi rad 3D vidu še, tako da vas leeepo prosim, sploh Celjanke al pa če je kaka Dolenjka, kam greste na 3D, v katerem tednu in koliko je cena? ker kakor gledam na netu je v Slovenj G. 50€, Dobrna je 80€, Domžale je pa celo 110€... ej kk sm vam fauš ko mate že morfologije!!! jst mam še 13 dni do pregleda... [sm=smiley13.gif] če maš dost makedama in veš, da boš vozičkala po "neurejenem" terenu, lahk Stokke kr pozabiš. bo ja pupiki slabo [sm=jezicek.gif] pol ti tk sam vlka kolesa prav pridejo - to je res. a si kj posurfala po netu, če ma kdo za prodat kako rabljeno Mimo mogoče? kolegica, letošnja januarka, ima Maxi cosi Muro na 4 kolesa. je tut tak " traktor", ampak je baje super za vozit. sploh po makedamu. si pogledala to varianto? pr maxi cosi in quinnyijh je fajn to, kr jih je dost in se da dobit npr. košaro, rabljeno in zelo lepo ohranjeno, kr se ne rabi dolgo. košaro kamot kupiš rabljeno, samega vozička pa js osebno neb nikol kupla rabljenga. sam upoštevaj, da sm jst ful smotana glede tega [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|