RE: Januarke 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

vesper -> RE: Januarke 2013 (23.9.2012 17:46:21)

hej punce kako ste kaj? Malo je zamrla ta naša tema, nič kaj ne čvekamo [sm=smiley36.gif]
Jaz in moja pikica sma ok. Ne vem kaj ji je, ampak zadnja dva dni je tako živahna, da mi tudi ponoči ne pusti spat. Čutim take brcike, da me kr prebudi in potem težko zaspim nazaj, pa še takrat ko sem že na robu zaspanja dobim spet eno fajn batko. Ne vem kaj mi želi povedat [sm=smiley36.gif]
Imam še eno vprašanje če mogoče kera ve kako je z merjenjem materničnega vratu pri G? Jaz imam sedaj 4.10. spet pregled, pa me zanima če je že na vrsti merjenje MV ali kdaj to pride na vrsto če veste?
Pa še nekaj me zanima, za kakšne previjalne mizice se ve odločate? Pri nama je problem, ker zaenkrat še nimamo otroške sobice in bo naša pupa mogla na njo še kako leto počakat, da dokončamo hišo [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif] Mislite da so te variante previjalnih mizic ok?
http://www.mali-vragci.si/previjalna-miza-in-banjica-roba-natur-1251 ta se mi zdi nekako praktična no. Kaj pravite ve?

Sadrika -> RE: Januarke 2013 (23.9.2012 17:58:43)

Kar zadeva merjena MV, ga je meni v 22.tednu, ko sem imela morfologijo.
Mi sicer imamo sobico za dojenčka in tudi previjalno komodo, če pa ne bi imela prostora, verjetno tudi ne bi komplicirala. Verjetno bi dala na kakšno površino (pralni stroj ali kaj podobnega) samo previjalno podlogo z vsemi pripomočki.
Sem pa našla na strani Babycentra (ko smo prejšnje dni komentirale) za kaj naj bi imele 70% akohol. kopiram:
 Alkohol 70 % (za razkuževanje termometra, previjalne mizice, škarij za striženje nohtov, za umivanje popka, če gre za infekcijo, …)

vesper -> RE: Januarke 2013 (23.9.2012 18:32:53)

pri meni to za čez pralni stroj ne pride v poštev ker imam pralnico posebej in tam imam samo pralnico in perilo za likanje itd... Jaz bi jo dala najraje v kopalnico, zato gledam takšne in podobne kot tista na linku. Zanima me edino kakšno mnenje oz.dejanske izkušnje s temi mizicami, ker ene znajo bit kar fajn nestabilne [sm=zmeden.gif]
A da ti je že izmerila na morfologiji. Hmmm zanimivo. Moram točno prečekirat zdaj na tem pregledu kako je s tem sedaj [sm=zmeden.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (23.9.2012 19:11:00)

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

pri meni to za čez pralni stroj ne pride v poštev ker imam pralnico posebej in tam imam samo pralnico in perilo za likanje itd... Jaz bi jo dala najraje v kopalnico, zato gledam takšne in podobne kot tista na linku. Zanima me edino kakšno mnenje oz.dejanske izkušnje s temi mizicami, ker ene znajo bit kar fajn nestabilne [sm=zmeden.gif]
A da ti je že izmerila na morfologiji. Hmmm zanimivo. Moram točno prečekirat zdaj na tem pregledu kako je s tem sedaj [sm=zmeden.gif]

Men zgledajo take nestabilne, take plasticne. Sj se mogoc motim, kr pac nimam izkusenj... Js bi raj mela kak pult pa podlogo gor. Mi bomo meli previjalno povrsino na pralnem stroju, kr se mi tur zdi najbolj toplo v kopalnici pa najbolj priročno pr kopanju. Ampak kot si sama rekla ti ne pride prav na pralnem stroju, kr maš pralnico posebaj. ka pa takj v tem smislu? http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/70153805/ maš lahk pol kjerkoli: al u dnevni al v kopalnici. vem da jih majo tut na koleščke.

merjenje MV pa delajo po 20. tednu. tk da 4.10. ti ga bodo najbrž že zmerli. jst že komi čakam - mam v sredo končno morfologijo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

HotCat -> RE: Januarke 2013 (23.9.2012 19:12:17)

Vesper: tudi meni je zmerila MV na morfologiji v 22 tednu.

Kar se pa tiče teh ozkih previjalnih, jaz je ne bi imela. Veliko bolj praktične in varne so tiste, ki so kot predalčniki in potem imajo na vrhu prostor za previjanje. Prijateljice je imela takšno ozko v kopalnici pa ji je enkrat skor mali dol padel, in je rekla da nikoli več...takoj ko se začne malo premikati sem ter tja lahko zelo hitro dol pride do roba..

Inigo -> RE: Januarke 2013 (23.9.2012 19:17:08)

IZVIRNO SPOROČILO: HotCat

Vesper: tudi meni je zmerila MV na morfologiji v 22 tednu.

Kar se pa tiče teh ozkih previjalnih, jaz je ne bi imela. Veliko bolj praktične in varne so tiste, ki so kot predalčniki in potem imajo na vrhu prostor za previjanje. Prijateljice je imela takšno ozko v kopalnici pa ji je enkrat skor mali dol padel, in je rekla da nikoli več...takoj ko se začne malo premikati sem ter tja lahko zelo hitro dol pride do roba..

jst sm mela tole od lip poljčane, pa mi je mali glih tko parkrat skor dol pobegnu. [sm=smiley36.gif] tko da sm ga pol začela na uni puzlah iz pene na tleh previjat. to se pa začne tam pr ene 8 mescih... tam nekje. so pa vseeno najbolj na komot te široke previjalne - to pa sigurno. pa najbolj praktične, kr maš spodaj vse cotke lahk zložene, ob strani podloge pa reči za previjanje. je pa res, da zavzame največ prostora.

tole mam od Brina, pa je zdaj ne bomo uporabili http://www.lip-poljcane.si/spletna-trgovina/previjalne-komode/lana.php živimo drugje in imamo manj prostora, tako da bo pralni stroj zakon [sm=smiley36.gif]

vesper -> RE: Januarke 2013 (23.9.2012 19:50:56)

uuu inigo ta pa mi je všeč, ko si mi dala link. Pa sma zadnjič bila v Ikei, pa se nisem zavzela zanjo [sm=zmeden.gif] To pa grem definitivno pogledat. Ker saj pravim, tudi meni se te na kolice in plastične zdijo ful nestabilne. Mislim, da bo ta kr favorit. Zgleda stabilna, pa še lepo zgleda [sm=bravo.gif]
To enako, ko pa si dala link od lip poljčane, ki si jo imela za Brina pa je imela moja sestrična za oba dojenčka in je tudi rekla, da je zlo fajna. Še zdaj jo ima in je kot nova, mi jo je tudi ponudila, ampak kaj ko je nimam kam vtaknit. Pa še najboljše se mi zdi jo imet v kopalnici ko je res najbolj topla.
A potem še glede MV ni prepozno upam no. Sicer bom takrat že v 27 tednu. Iiiiii inigo poročaj kako bo na morfologiji [sm=bravo.gif]
Mene pa danes in včeraj tak nekak dol tiši v trebuhu, vsake pol ure sem na Wc-ju. [sm=zmeden2.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (23.9.2012 19:56:14)

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

uuu inigo ta pa mi je všeč, ko si mi dala link. Pa sma zadnjič bila v Ikei, pa se nisem zavzela zanjo [sm=zmeden.gif] To pa grem definitivno pogledat. Ker saj pravim, tudi meni se te na kolice in plastične zdijo ful nestabilne. Mislim, da bo ta kr favorit. Zgleda stabilna, pa še lepo zgleda [sm=bravo.gif]
To enako, ko pa si dala link od lip poljčane, ki si jo imela za Brina pa je imela moja sestrična za oba dojenčka in je tudi rekla, da je zlo fajna. Še zdaj jo ima in je kot nova, mi jo je tudi ponudila, ampak kaj ko je nimam kam vtaknit. Pa še najboljše se mi zdi jo imet v kopalnici ko je res najbolj topla.
A potem še glede MV ni prepozno upam no. Sicer bom takrat že v 27 tednu. Iiiiii inigo poročaj kako bo na morfologiji [sm=bravo.gif]
Mene pa danes in včeraj tak nekak dol tiši v trebuhu, vsake pol ure sem na Wc-ju. [sm=zmeden2.gif]

men je ta ikeina tut ful lepa. sm jo misla nabavit... pa sj jo mogoč še bom [sm=smiley36.gif] itak še mislimo it kj okol ikee. najbrž novembra, če bo dragi kak vikend "slučajno" fraj... [sm=zmeden.gif]

mogoče se ti je pa dojenček obrnil na glavo in ydaj čutiš malo pritiska, ker ravno z rokicami po tvojem mehurju praska [sm=smiley36.gif] a veš ka mislim?! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

naš je že zihr na glavi, ker prav čutim brce pri mehurju oziorma spodaj in brce zgoraj pod želodcem. no, sj lahko je tut na noge obrnjen... [sm=smiley36.gif] sam se je defenitivno obrnil in nima več glavice na desni kot jo je mel na zadnjem uz. je pa naše dete ful živahno.... Brin ni nikooooool tok brcal. pomoje v celi nosečnosti ni tok prebrcal kot je že tale do zdaj! jooooj, upam da to ne pomeni da bo raztur tut pol ko se rodi... [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]

vesper -> RE: Januarke 2013 (23.9.2012 20:11:31)

ja inigo vem kaj misliš in nekaj more bit glede tega pritiska navzdol ja. Pa zdaj ko si to že omenila, ne vem če ne bo res tako, ker glede na to, da tudi dva dni že nonstop brca v istem položaju, to je v desnem zgornjem delu trebuha točno pod rebrami. Ne vem če se res mogoče ni že obrnila ja. [sm=bravo.gif]
OMG naša baba je tudi nenormalno hiperaktivna in res upam, da ne bo tudi zunaj in potem predvsem ponoči tako [sm=smiley36.gif] Drugače sem pa prav vesela, da je tako živahna, vsaj vem, da je ok [sm=bravo.gif]
Midva bova tudi še šla v Ikeo itak ja. Enkrat bom pa šla še malo sama, da v miru kupim kakšne drobnarije še, ker moj me kr malo živčno včasih dela, ko nima potrpljenja...on je kot fijakarski kojn včasih, ko mu rečeš grema gledat za recimo previjalno, se osredotoči samo na to in če tega ni na vidiku, hitro ven s trgovine [sm=smiley36.gif] Pol ko pa ga recimo natulim glede tega, ker vedno zraven sili, pol pa gnjavi, pa mi govori, kaj si noooora, meni pač ni problem, za mojo Zojiko vse [sm=zardeva.gif] jaoooo ti moški, kdo bi jih razumel [sm=smiley36.gif]

daya -> RE: Januarke 2013 (23.9.2012 21:38:12)

Živjo!

Se opravičujem, ker sem uletela, ampak mogoče bo kateri prav prišlo namreč prodajam dve stvari, ki jih boste vse kmalu potrebovale :-)

Prodam avtosedež lupinico od 0 do 13 kg Maxi Cosi cabrio, turkizno modre barve, lepo ohranjen za 40 eur. Lahko se jo uporablja tudi skupaj z vozički Quinny.

Otroško posteljico 120x60 z dvema nastavljivima višinama, ter pomično stranico, ki se jo lahko tudi odstratni, bele barve za 70 eur. Zraven po želji podarim tudi jogi.

Za slike in več info pišite na ZS.

Uživajte v nosečnosti in lp,

Daya

Inigo -> RE: Januarke 2013 (24.9.2012 8:15:59)

IZVIRNO SPOROČILO: daya

Živjo!

Se opravičujem, ker sem uletela, ampak mogoče bo kateri prav prišlo namreč prodajam dve stvari, ki jih boste vse kmalu potrebovale :-)

Prodam avtosedež lupinico od 0 do 13 kg Maxi Cosi cabrio, turkizno modre barve, lepo ohranjen za 40 eur. Lahko se jo uporablja tudi skupaj z vozički Quinny.

Otroško posteljico 120x60 z dvema nastavljivima višinama, ter pomično stranico, ki se jo lahko tudi odstratni, bele barve za 70 eur. Zraven po želji podarim tudi jogi.

Za slike in več info pišite na ZS.

Uživajte v nosečnosti in lp,

Daya

sigurno bo kateri prav prišlo [sm=bravo.gif]

nitta -> RE: Januarke 2013 (24.9.2012 9:44:18)

Torej punce, katere vozičke ste nabavile za naše male brckote? jst sm že čisto zmešana in več nič ne vem kaj bi rada, kaj si lahko privoščimo, kaj je nujno, kaj je samo lepotnega pomena :(

Inigo -> RE: Januarke 2013 (24.9.2012 10:30:57)

IZVIRNO SPOROČILO: nitta

Torej punce, katere vozičke ste nabavile za naše male brckote? jst sm že čisto zmešana in več nič ne vem kaj bi rada, kaj si lahko privoščimo, kaj je nujno, kaj je samo lepotnega pomena :(

evo, spet bom jst prva "pametna" [sm=smiley1.gif] pomoje me mate že poln kufer [sm=smiley36.gif][sm=zmeden.gif]

vse kar kupiš ti more bit tut všeč. nenazadnje boste to vsi uporabljali, predvsem najbrž ti. moraš pa tudi pri čisto vseh stvareh gledat na uporabnost, uporabnost in uporabnost. to sm se jst tk fejst naučila pri sinu, da je kr kej! [sm=smiley13.gif] ja, sm mela kr ornk šolanje. škoda samo to, da sem morala to tako drago plačat - dobesedno.

zdaj bom napisala kar jaz mislim in kaj sem jaz najbolj gledala pri izbiri vozička. nekaterim ene stvari nekaj pomenijo, drugemu pa ne bo to pomenilo čisto nič... zato moraš najbolj sama pri sebi poštudirat kaj dejansko res rabiš.

js sm si postavla naslednje kriterije:
1. velika strehica,
2. vsaj par velikih koles,
3. prilagodljiv ročaj - tudi premik ročaja na drugo stran (da lahko v hipu obrneš otroka stran od sonca - dežnički so po mojih izkušnjah totalno neuporabni in čisto preveč zanimivi otrokom in se potem raje igrajo z njim kot, da bi ga ščitil pred soncem in spet je otrok na soncu, tisti veliki črni senčniki pa včasih preveč zakrijejo in otrok nikamor ne vidi - pa smo spet tam [sm=zmeden.gif]),
4. velika spodnja košara (da vanjo zložiš stvari za previjanje, pa šekaj iz trgovine, igračko... - na živce mi je šla še previjalna torba na vozičku, ki je veselo migljala po ročaju in me samo motila...),
5. vsaj trije položaji športnega dela ne glede na to ali je obrnjen stran ali proti tebi (vsi te možnosti nimajo ali pa so položajo različni - quinny buzz ima npr. različne pozicije glede na to kako je otrok obrnjen, in če mene vprašaš ravno napačne),
6. vzmetenje (to imajo skoraj vsi, vsaj do neke mere)
7. profilna kolesa (vsaj na enem paru, ker vsi šrije gladki koleščki... no go! to se kr nekam samo vozi, po mokrem gre katastrofalno, da o malo poledenelem sploh ne govorim...),
8. primerna teža...

to so ble moje zahteve in moje izkušnje. nekatere so super zadovoljne s Peg perego plikoti - jst ga pa videt ne morem več. Prav tako s quinny buzzi - jst še napišem ga tešk... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] na konc smo meli marelo quinny zapp. ta je bil res vredu in ga še imamo. ampak ima tudi svoje pomanjkljivosti... ne da se poležat, majhna košara spodaj (nujno rabiš še torbo zravn), smotana streha in nogice so vedn ona soncu. ampak si rečeš ok, ker jo imaš itak samo za SOS variante in za na hitro kam in potem, ko so otroc že mal večji. dokler spi, pa niti pod razno...

nikol več nebi kupovala vozička za eno leto in potem še spet enega za "marelo". ampak bi kupila in bom kupila voziček, ki ga bom uporabljala do konca. ne vem u čem je finta, da družine kupujejo po dva vozička... kupiš enkrat vredu in maš do konca.

mi smo se sedaj odločili za Bugaboo cameleon. je drag, ampak ga bomo kupili ko bo akcija z boni pr BC in ko skup potegneš te pride čist isto kot marsikateri drug vozek, ki nima niti pol mojih zahtev...

- strehica je velika in prilagodljiva, sam si izbereš barvo in izbereš čisto svoje barve za voziček.
- ima dve veliki in dve majhni kolesi (zgledajo napihljive, vendar niso. so iz posebne pene, ki se super prilagaja podlagam in se ne obrablja. sprednji dve se data zamenjat za bolj terenske koleščke, ki so iz istega materiala kot veliki dve zadaj)
- ročaj je prilagodljiv po višini in da se premikat naprej in nazaj s preprosim klikom
- spodnja košara je ful velika (zadnjič sm na Piki Nogavički vidla je mela ena notr naloženo svega i svašta [sm=smiley36.gif]),
- športni sedež se da v tri položaje ne glede na to kam otrok gleda. vsi položaji so enaki - če greda k teb al pa stran - popolnoma sedeč (90 stopinj), položaj za počiteek in chill out [sm=smiley1.gif] in spalni položaj)
- kolesa so vzmetena, le to pa lahko tut prilagajaš glede na teren - ima tri stopnje,
- velika kolesa imajo profil, tako da sneg in kamenčki niso problem. sprednja nimajo profila, lahko kih zamenjaš s takimi, ki imao profil (se dokupi) ali pa preprosto obrneš ročaj in greš z velikimi naprej)
- skupaj s športnim delom/košaro tehra slabih 9 kg

evo, zdj sm pa vse napisala. zdj si tk najbrž mislite, da jst prodajam tte vozke [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ne, sploh ne. ampak sm jih pa res ful naštudirala. lahk nardim magistrsko kr iz ttga vozka... madonca! [sm=smiley36.gif]

nitta -> RE: Januarke 2013 (24.9.2012 11:05:38)

Indigo [sm=bravo.gif] morm se ti iz srca zahvalit za tele izčrpne informacije! res, mislim da si ujela vse moje misli, želje in vprašanja :) in mi prihranila še veliko uric razmišljanja in razglabljanja o tem presnetem vozičku. Najbol me je skrbelo da prva mala kolesca ne bodo nikamor šla-v mislim imam neraven teren in sneg, pa sem prebrala tvoj post in še nekaj opisov na netu in vidim da se da v skrajni sili dokupit večja kolega (verjetno enaka kot so zadnja) ali pa enostavno obrneš in imaš sredaj ta velika-to sigurno ni moški patentiral ker je predvsem uporabno! :) pa še luštn voziček je, sploh ni slab in kot praviš je čisto simpatična marela za kasneje. V soboto grem v Italijo, v upanju da ga imajo in da je tam kaj cenejši :( ker cena me ni najbol prepričala-mi prosim razložiš kako je s temi akcijami v BC, na kako ceno potem prideš s popusti? ker glede na to da je 1000€ (gledala na malih vragcih), kaj dobiš za to ceno, vse od košare, jajčka, športnega dela, zimskega mufka za v košaro.... Še enkrat hvala :)

Inigo -> RE: Januarke 2013 (24.9.2012 12:25:14)

Indigo [sm=bravo.gif] morm se ti iz srca zahvalit za tele izčrpne informacije! res, mislim da si ujela vse moje misli, želje in vprašanja :) in mi prihranila še veliko uric razmišljanja in razglabljanja o tem presnetem vozičku. Najbol me je skrbelo da prva mala kolesca ne bodo nikamor šla-v mislim imam neraven teren in sneg, pa sem prebrala tvoj post in še nekaj opisov na netu in vidim da se da v skrajni sili dokupit večja kolega (verjetno enaka kot so zadnja) ali pa enostavno obrneš in imaš sredaj ta velika-to sigurno ni moški patentiral ker je predvsem uporabno! :) pa še luštn voziček je, sploh ni slab in kot praviš je čisto simpatična marela za kasneje. V soboto grem v Italijo, v upanju da ga imajo in da je tam kaj cenejši :( ker cena me ni najbol prepričala-mi prosim razložiš kako je s temi akcijami v BC, na kako ceno potem prideš s popusti? ker glede na to da je 1000€ (gledala na malih vragcih), kaj dobiš za to ceno, vse od košare, jajčka, športnega dela, zimskega mufka za v košaro.... Še enkrat hvala :)

haha, malenkost! z veseljem to napišem, ker vem, da bi meni to tk prekleto pasalo prebrat 4 leta nazaj... pa ni noben o tem pisal.

večja kolesa za spredaj so malo manjša kot tista zadaj. imajo pa profil in so tk kot pomanjšana zadnja... tk si boš najbolj predstavljala.

v Italiji pomoje ni kj bolj poceni... ampak vseen preveri. meni se je zdela najugodnejša varianta ta, da ga naročim v BC in plačam zanj pač teh 800eur. in sm se zmenla, da mi ga skladiščijo do akcije, ko dobiš bone nazaj. in tk bom pol dobila za vsakih 50eru nakupa 10 eur nazaj v bonu. to je pol 160eur bonov. za to bom pa kupila kako cotko, kozmetiko in drobnarije. ti pa lahko za teh 160eur potem kupiš lupinico in strehico. vreče jst njihove ne bom kupovala, jo mam še od Brina. sicer je od stokke, ampak paše v čist vse vozičke. itak majo vsi na hrbtni strani luknje za trakce za pripenjanje. lahk kupiš kakšno cenejšo, bo glih tk šlo skos. razen če ful želiš met komplet... men vreča ni bla tok pomembna (nam jo je pol babica kupla, ona je pa super za komplicirat).

v kompletu prodajajo ogrodje, košaro, športni del, spodnjo košaro in dežno prevleko. strehico z zaščito na košari pa dokupiš po svojem okusu. v BC kupiš vse psoebej, na malih vragcih maš pa že sestavljene variante. maš tut zdj neki znižano, ampak mislim, da je ta varianta brez strehce: http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-bugaboo-cameleon-osnovni-del-orangedark-blue-1 in http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-bugaboo-cameleon-osnovni-del-orangedark-brown-1.

naroči pa čim prej, ker če nimajo na zalogi, boš čakala od 4 do 6 tednov. jst sm ga naročila 2.8. pa me še zdj niso poklical, da je pršu... sj se ne mudi, kr mi ga bodo itak skladiščli do akcije. ampak da ne bo akcija preden bo prišel. pol pa kr znorim!

cena je res velika. ampak kot sm rekla... ko pa sešteješ nek drug komplet in potem še marelo čez pol leta... prideš pa še na kj čez in maš gužvo v kleti [sm=smiley36.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (24.9.2012 12:26:20)

.

nitta -> RE: Januarke 2013 (24.9.2012 12:47:29)

Pomagaj mi prosim, kakšna je razlika med tema dvema (poleg barve in cene), edn ima strehico, drugi nima al kako?

http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-bugaboo-cameleon-osnovni-del-sandorange

in

http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-bugaboo-cameleon-special-edition-jade-green

Inigo -> RE: Januarke 2013 (24.9.2012 13:11:20)

Pomagaj mi prosim, kakšna je razlika med tema dvema (poleg barve in cene), edn ima strehico, drugi nima al kako?

http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-bugaboo-cameleon-osnovni-del-sandorange

in

http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-bugaboo-cameleon-special-edition-jade-green

mislim da mata ta dva oba strehco v ceni, ker piše v oklepaju komplet.

noseckec23 -> RE: Januarke 2013 (24.9.2012 13:28:09)

Pozdravljene januarke :) tudi jaz se vam malo oglasam, namrec se mi zdi, da bo nas kar januarcek in ne februarcek.. ker se mi zdi med PDP po ZM in PDP po ultrazvoku prevec narazen :)). Tudi mi smo narocili bugaboo cameleona, all black special edition in je finta, da v special edition dobis zraven stvari, ki jih mores pri drugi ediciji dokupit. Ampak to so neke malenkosti. Zdaj ne vem al se gre tukaj mogoce za mosquito netz, in dezno pokrivalo.. nisem sigurna. Tudi midva sva ga narocila v Babycentru, ampak morem rect, da je ta vozicek super kul, ampak glede na to, da sva z vsemi stvari, ki sva jih zraven narocila prisla na 1800EUR kar konkretno drag. :S.. oki saj potem je ta akcija 50/10, ampak vseeno te na koncu pride 1400 eurov.

Inigo -> RE: Januarke 2013 (24.9.2012 13:30:30)

IZVIRNO SPOROČILO: noseckec23

Pozdravljene januarke :) tudi jaz se vam malo oglasam, namrec se mi zdi, da bo nas kar januarcek in ne februarcek.. ker se mi zdi med PDP po ZM in PDP po ultrazvoku prevec narazen :)). Tudi mi smo narocili bugaboo cameleona, all black special edition in je finta, da v special edition dobis zraven stvari, ki jih mores pri drugi ediciji dokupit. Ampak to so neke malenkosti. Zdaj ne vem al se gre tukaj mogoce za mosquito netz, in dezno pokrivalo.. nisem sigurna. Tudi midva sva ga narocila v Babycentru, ampak morem rect, da je ta vozicek super kul, ampak glede na to, da sva z vsemi stvari, ki sva jih zraven narocila prisla na 1800EUR kar konkretno drag. :S.. oki saj potem je ta akcija 50/10, ampak vseeno te na koncu pride 1400 eurov.

WUHUUUUUU, sta si pa privoščila [sm=smiley36.gif] dežna prevleka in komarnik je pri vseh zravn. pr "navadnem" je sam streha za dokupit in tisto pregrinjalo na košari zgoraj.

nitta -> RE: Januarke 2013 (24.9.2012 13:34:50)

2x

noseckec23 -> RE: Januarke 2013 (24.9.2012 13:35:54)

aja pol pa to, sem vedla samo da je neka malenkost... jooj Inigo, ce pa nisva vedela, da so taksne cene, midva sva mislila, da so te malenkosti poceni, zdaj nama ga pa ze imajo spakiranega tam. Mojega je skoraj infarkt zadel zraven :))). Dobro bo ze, je pa res hvaljen vozicek in se tolazim, da ga bova koristla se pri ostalih otrocih :).

nitta -> RE: Januarke 2013 (24.9.2012 13:37:41)

ojej mamamimija 1800€ :( da me ne bo še kap danes :D tukaj na malih vragcih kakor sem dala linke, piše kot da je komplet in jst razumem da moram nabavit zraven samo še jajčko in je to to, al me bo potem še kaj glava bolela ker ne bo tako kot pri Mimi recimo niti podna od košare v tej ceni vštetega :(

noseckec23 -> RE: Januarke 2013 (24.9.2012 13:39:40)

nitta to so vse stvari, ki jih lahko tudi od druge firme nabavis.. midva res nisva vedela, da so tako drage in so res nekatere stvari, ki jih res res ne potrebujes. Zraven sva dokupila: zimska kolesa, zimsko vreco za sportni del, zimsko vreco za kosaro, marelo, nastavke za jajcko, jajcko, nastavek za pijaco in usnjeno previjalno torbo (ker od te firme vec nimajo navadnih, to ko sva si zelela). Tako da, dejansko je potrebna samo jajcka se z nastavki

Inigo -> RE: Januarke 2013 (24.9.2012 13:54:06)

IZVIRNO SPOROČILO: noseckec23

nitta to so vse stvari, ki jih lahko tudi od druge firme nabavis.. midva res nisva vedela, da so tako drage in so res nekatere stvari, ki jih res res ne potrebujes. Zraven sva dokupila: zimska kolesa, zimsko vreco za sportni del, zimsko vreco za kosaro, marelo, nastavke za jajcko, jajcko, nastavek za pijaco in usnjeno previjalno torbo (ker od te firme vec nimajo navadnih, to ko sva si zelela). Tako da, dejansko je potrebna samo jajcka se z nastavki

TOČN TO!

brez skrbi, dno tale košara ma kr zravn [sm=smiley36.gif] ful hvalijo namreč tole ležišče, ki ga ima notri... ne vem u čem je finta.

jst zdle študiram, da bi nabavila tut zimska kolesa... ampak bom počakala, kk bo šlo z malimi. če bo kriza, bom nabavla takrat večja, sicer pa ne. prišparamo 70eur.
zimsko vrečo lahk kupiš kero drugo... jst za košaro ne bom mela zimske vreče, kr sm kupla kombinezon/vrečo za malega. ga bom še pokrila z dekco in čez zaprla s tisto zaščito in mislim, da bo to čist dovolj. vrečo za športni del pa kupiš šele pol jeseni. boš kupla takrat tisto, ki ti bo všeč in ti bo cenovno dostopna. to lahk za zdj spustiš (pomoje). adapterje za jajčko jst ne bom kupovala, kr mal dvomim, da bo to dost potrebovala. če pa že, ga bom pač prestavla v košaro iz jajce. ne zdi se mi tok pomembno... le te lahko kupim tudi rabljene, če bi se pokazalo, da bi ful rabla... pa jst zlo dvomim. nastavka za pijačo tut ne bom naročala. vržeš flašo v spodnjo torbo in čau. previjalne torbe pr prvem nism nč rabla, zdj jo bom še pa manj. ponavad sm plenico ali dve, robčke in kremco vrgla kr v svojo torbo in gremo naši. kako tetra plenico še mogoč in je to to. mal brezveze se mi zdi celo torbo potrebščin skos s sabo fedrat. če greš kam tko za cel dan, je pa itak nahrbtnik bolj praktičen al pa zložiš stvari v tisto vrečo pod vozkom. pa je rešeno.

jst tut mislim, da rabiš samo jajčko, vse ostalo lahko nakupiš, če se ti bo zdelo potrebno, kasneje.

Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>