Bijoux -> RE: Januarke 2013 (10.9.2012 19:19:49)
|
Joj, kako imajo ginekologi različne reakcije..jaz sem od 13. do 19. tedna dobila 5kg, pa mi nihče ni nič rekel. Pa sama vem, da je to preveč in da bo treba bolj pazit. Zdaj sem pa od 19. do 21. tedna dobila še 1kg, pa spet nihče nič. Meni se zdi sicer pametno, da ginekolog ali sestra na to opozori in te opomni, če se res preveč zrediš, ampak ni pa treba ljudi spravljat v paniko. Ker če se ti s tem obremenjuješ toliko, da te je strah pregleda, to sigurno ni dobro za otroka. Poskusi se nekako psihično pripravit na to, da zna težit, ampak naredi okoli sebe en ščit. Če veš, da drugače normalno ješ, se ne prenažiraš in imaš vredu prebavo, potem se nimaš kj sekirat. Enim se več vode nabere, pa se zato kg kopičijo. Pri tebi pa mislim, da to ni še nič kritičnega. No, pa da povem še to...mi smo imeli danes morfologijo in so ugotovili, da nimamo [sm=rozacrtici.gif], ampak imamo [sm=modricrtici.gif]. Veselje je ne glede na spol, odleže pa, da zdaj veva kaj je [sm=bravo.gif] G. je rekel, da je stoprocenten, tako da upam, da zdaj ne bo več presenečenj v stilu...ups, zmotili smo se pri spolu [sm=smiley1.gif] Sicer pa je vse ok [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|