Inigo -> RE: Januarke 2013 (14.1.2013 15:24:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nitta Evo nas iz pregleda, ponavadi imam nekje uro pa dvajset_ do Velenja, danes 3 ure...nazaj grede pa sva 20m pred domom ostala vkopana v sneg, niti vrat nism mogla odpret :) ojej, več ko pol metra ga je, sm mela škornje preko kolen pa mi je vse notr padalo k sm gazla domov. Naša biba je čisto nora v trebuhu, miga ko zmešana :) drugače pa je tako lepo ko jo vidim takole na pregledu, se mi zdi da jo že kar poznam :) njene poteze na obrazeku, joj bo to en naš srček! evo, še 3x grem spat pa jo pocartam, komaj čakam! in v sredo ko moram v P bo seveda spet snežilo :) dobro da polovico zime ni bilo niti snežinke, zdaj ko se me spravljamo rodit pa takole :) pozdravčke vsem mama mia! sta se pa navozla dans... [sm=smiley29.gif] torej je pupi fajn in uživa še zadnje dni v maminem trebuščku [sm=smiley1.gif] hja, glede na vreme, ji prav kmal ne bo več tk fajn topl [sm=jezicek.gif] sj ne vem, a naši otročki čakajo na toplem al čakajo, da bo še več snega, da pridejo na svet... kr se pa kr nč in nič ne dogaja.
|
|
|
|