nikky887 -> RE: Januarke 2013 (16.1.2013 8:27:51)
|
hei hei! kako ste? za nami je prva noč doma...:D sicer je princeska mogla večino noči prespat pri meni...sam ni problem...pridna je ful,joka sam takrat ko je pokakana...:D porod je potekan (na mojo veliiikooo srečo) brez večjih posebnosti,sicer se mi je zdelo kar hitro a zelooo boleče-ob 13.30sem dobila klistir ob 16.35 je bla pa moja frajlica že zuni...nič rezana,šivana,tko da super res:D tut prvo noč na oddelku smo ble same dve v sobi,kar mi je ful pasalo,glede na to da sem pol v nedeljo zjutri dobila cimro (zelooo komplicirano žensko,k dejansko sama svojemu otroku postavlja diagnoze in išče kaj bi lohk blo narobe z njim[sm=smiley13.gif]) seveda je bla vsaj 10krt na dan na telefonu in vsakemu razlagala podrobnosti svojega poroda in to tako na glas,da se jo je moja pupa na momente kr vstrašla (seveda tut njena in ženski dejansko ni kapnlo da njen otrok joka zato ker preglasno govori),no,da o nočeh ne govorim,nevem kako ji je uspelo sploh zaspat-njej in njeni ,ker je imela celo noč prižgano luč [sm=smiley13.gif] no,verjetno si pol predstavljate moje dodatno veselje,ko so m iučer rekli-vse je super,grete domov..[sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif] moj dragi je že pravi očka-čist zalublen v svojo princesko in je nikakor ne more nehat gledat [sm=bravo.gif]
|
|
|
|