RE: Januarke 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

nitta -> RE: Januarke 2013 (15.1.2013 10:43:46)

naša skos čiča na riti pa je kolcanje vedno čutiti tam okoli popka, jst ne vem kako so to zviti revčki notr, včas se hoče pretegnit al nekaj podobnega in men tako kožo zategne da me prav peče boli, tak občutek ko da bom poknla, ko da me bo razneslo in bo samo tamala vn pogledala, hey mami glej me :D

vesper -> RE: Januarke 2013 (15.1.2013 10:54:32)

nitta držim pesti za jutri. Ni tako huda bolečina, boš videla. Saj ti dajo protibolečinsko terapijo in je ok. Pa še cela boš itak vshičena zaradi pupike, tako da nič bat. Pa srečno in javi kaj, ko boš lahko [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (15.1.2013 11:02:14)

hihihi...nitta poznam obcutek, ko mislis, da ti bo koza poknila :) Jaz pa cutim kolcanje cisto spodaj, vceraj pa sem zacutila nad popkom, pa sem ze mislila, da se je obrnila. ampak sem malo prej spet spodaj cutla kolcanje. po moje jaz rito vedno cutim, ko se ji kolca....glava pa mi pride ven vedno pod desno prsjo...ajoj...moj kr ne more verjet, ko to vidi. te pa mu recem..ja saj ti si jo nardil, da je tak zivec :)

hjoj nitta se malo. verjamem, da te je strah. mene bo tud naslednji teden, sam po moje bo obcutek neprecenjliv, ko bos jo drzala v rokah. jaz komaj cakam!! naj ze mine ta teden [sm=bravo.gif] vse bo ok. ti se samo sprosti, pa cakaj na trenutek, ko jo bos vidla.

vesper -> RE: Januarke 2013 (15.1.2013 11:18:11)

joj punce, se točno spomnim tega strahu pred CR. Ta občutek ti ostane v spominu za vedno in vsakič, ko se ga spomnim, mi postane neverjetno toplo pri srcu. To je nek strah, ki ga sploh ne znam opisat, strah sreče, pričakovanja, v glavnem tega strahu ne bi zamenjala za nič na svetu. Sploh, ko potem objameš svojo štručko... [sm=smiley27.gif]

Bijoux -> RE: Januarke 2013 (15.1.2013 11:40:49)

Jaaaa, vesper pa bo res že en mesec, odkar sta najini štručki na svetu [sm=bravo.gif] Jaz se skoz hecam, da grem v nedeljo šele rodit, ker sem imela rok na 20. 1. [sm=jezicek.gif]

Ampak je nastalo neko zatišje tule na forumu..vedno manj vas piše, tako da mislim, da zdaj se pa res dogaja. Tudi jaz komaj čakam, da bo še katera čvekala o svojih težavah in lepih trenutkih. Več glav več ve in več nasvetov prav pride :)

nitta -> RE: Januarke 2013 (15.1.2013 11:52:09)

Sej glede na to kokrat morma kliknit odgovor da lahko kaj napišem....

vesper, sm ti kr mal fouš ko je že to za tabo, je pa res ena taka čudna mešanica občutkov. Prvi dan vem da bo bolelo za znoret :( ampak bom pa vidla prvič mojo pikico :) pa še ta sneg bo spet v četrtek tako da sm mojmu rekla da naj kr pred P kampira :) si sploh ne predstavljam da ne bi biu nekje blizu ko jo bova prvič videla, verjetno jo bo on tako pred mano, ko bodo mene še rihtali po porodu, ampak glede na to da sm se odločla za lokalno, bom tut jst upam da kmalu z njima :) pa da vidimo nadnaravno moč mamic, se mi zdi da res lahko gore premikaš potem za te male štruce in če me bo še tako bolelo jo bom želala objet :) eh men gre že na jok, pa sploh nism taka jokica drugače, take materinske zadeve me pa čist omokrijo :D že po Tv ko vidim kako mamico ki stisne otročka al pa kak tak moment, jočem ko dež :D je reku moj da ne bo robčkov nosu v P ampak kar rjuhe :D

pinkaponka25 -> RE: Januarke 2013 (15.1.2013 16:05:30)

tako tudi moj dan d se bliža v ponedeljek je bilo 38t in presenečeno ugotovili odprta 2-3cm občasno čutim popadke ampak nič resnega tako da imam v petek pregled zjutraj in če nič ne bo bom v nedeljo sprejeta v bolnišnico in mi bojo sprozili porod v ponedeljek zjutraj in tako bi bil moj najlepši dan v mojem zivljenju saj bi dobila najlepše darilo za roj.dan in to je moj zakladek [sm=duda.gif] upam da zdrzim do ponedeljka ce pa bo prej bom pa tud srečna!

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (15.1.2013 16:22:48)

IZVIRNO SPOROČILO: pinkaponka25

tako tudi moj dan d se bliža v ponedeljek je bilo 38t in presenečeno ugotovili odprta 2-3cm občasno čutim popadke ampak nič resnega tako da imam v petek pregled zjutraj in če nič ne bo bom v nedeljo sprejeta v bolnišnico in mi bojo sprozili porod v ponedeljek zjutraj in tako bi bil moj najlepši dan v mojem zivljenju saj bi dobila najlepše darilo za roj.dan in to je moj zakladek [sm=duda.gif] upam da zdrzim do ponedeljka ce pa bo prej bom pa tud srečna!

joj kak lepo. bomo drzali pesti, da se malo pocaka:) ce pa ne bo pa to samo pomeni, da si noce RD deliti s tabo...hehe...hoce svoj dan v letu.

makr -> RE: Januarke 2013 (15.1.2013 17:08:52)

[sm=bravo.gif] držimo pesti[sm=smiley1.gif]

neonaia -> RE: Januarke 2013 (15.1.2013 21:21:42)

oi!

ja, pa je res nekam tiho dons...mateja, inigo, vijolica? se kej dogaja? [sm=bravo.gif]

pr nas pa še zmer nič...dons sm 1tedn čez rok in čist zaprta. u petek sprožijo, če se bom začela odpirat, če ne pa CR. [sm=smiley13.gif]

upam da nebo treba pod nož...no v vsakem primeru bomo mel hmal našo pupiko u naročku [sm=smiley4.gif]
komi čakam!

dons sm pa sešila sling! mi je tko hitr cajt minil...je pa fajn ratu, sva sprobala s plastičnim dojenčkom in se super nosi [sm=smiley36.gif]

lahko noč vsem [sm=zaspan.gif]

pero666 -> RE: Januarke 2013 (15.1.2013 22:54:05)

lep pozdrav vsem.
Ker vem, da je moja draga prebirala ta forum, vam sporočam, da imava sinčka Jašo
rodil se je včeraj, šlo je hitro, seveda je čakal na sneg. Šlo je hitro, ob 23-ih sva še brskala, če ma prave al lažne popadke, potem sem šel kidat pred garažo, ob 00.30 sva prispela v porodnišnico, ob 3.30 pa se je že jokal :)
3490 pa 51. Je rekla babica, neglede na to ka jih merim, vsi so 51 :)
Mamica je vijolica80
lp, Peter

Inigo -> RE: Januarke 2013 (16.1.2013 7:32:02)

IZVIRNO SPOROČILO: pero666

lep pozdrav vsem.
Ker vem, da je moja draga prebirala ta forum, vam sporočam, da imava sinčka Jašo
rodil se je včeraj, šlo je hitro, seveda je čakal na sneg. Šlo je hitro, ob 23-ih sva še brskala, če ma prave al lažne popadke, potem sem šel kidat pred garažo, ob 00.30 sva prispela v porodnišnico, ob 3.30 pa se je že jokal :)
3490 pa 51. Je rekla babica, neglede na to ka jih merim, vsi so 51 :)
Mamica je vijolica80
lp, Peter

Bravo mami in ati! hura za Jašo! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] čestitam! super novica za dobro jutro [sm=smiley1.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (16.1.2013 7:34:43)

dobro jutro!

jst sm še pa kr v celem... [sm=smiley13.gif] nč novga. ob 10h mam pregled. ctg pa to... itak je pa vse mirno, tile lažni popadki, ki trajajo že ohoho časa, so še vedn tu... pravih pa od nikoder. mali se kobaca sem in tja, tko da pomoje še tut ni na pravem mestu za porod... tko, da s pregleda ne bom prišla z nobeno spodbudno info.

nitta - mislim nate! dans še zadnji dan priprav, potem pa cartanjeeeee [sm=bravo.gif] fauš do amena! [sm=smiley36.gif]

neonaia - super za sling! kakšnega si sešila - za vezat al kot vrečo (pouch)?

pinkaponka25 - torej čakava in v najslabšm primeru se vidiva v pondelk? [sm=smiley36.gif]

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (16.1.2013 7:56:56)

hei punce!

pa smo le prav predvidevale za vijolico...super! Cestitke celi druzinici! Veliko cartanja....[sm=bravo.gif]

inigo je pa res prisel tvoj datum, na katerega sem upala jaz, pa kot vidis tud nic. kaj cema. jaz upam, da vsaj tebi uspe dans. se je dolg dan :) Jaz imam tudi danes ob 11 pregled. bomo vidli kaj bo meni rekla. sicer mam tak predviden CR, ampak nikoli ne ves.

nitta drzimo pesti zate! sporoci kako je v bolnici, ce bos lahko prisla na RR, ce ne pa ti zelimo vse dobro za jutri in cim lepse prve trenutke s tvojo pikico! sporoci kako si, ko bos pri moceh.

nikky887 -> RE: Januarke 2013 (16.1.2013 8:27:51)

hei hei!
kako ste?
za nami je prva noč doma...:D sicer je princeska mogla večino noči prespat pri meni...sam ni problem...pridna je ful,joka sam takrat ko je pokakana...:D
porod je potekan (na mojo veliiikooo srečo) brez večjih posebnosti,sicer se mi je zdelo kar hitro a zelooo boleče-ob 13.30sem dobila klistir ob 16.35 je bla pa moja frajlica že zuni...nič rezana,šivana,tko da super res:D tut prvo noč na oddelku smo ble same dve v sobi,kar mi je ful pasalo,glede na to da sem pol v nedeljo zjutri dobila cimro (zelooo komplicirano žensko,k dejansko sama svojemu otroku postavlja diagnoze in išče kaj bi lohk blo narobe z njim[sm=smiley13.gif]) seveda je bla vsaj 10krt na dan na telefonu in vsakemu razlagala podrobnosti svojega poroda in to tako na glas,da se jo je moja pupa na momente kr vstrašla (seveda tut njena in ženski dejansko ni kapnlo da njen otrok joka zato ker preglasno govori),no,da o nočeh ne govorim,nevem kako ji je uspelo sploh zaspat-njej in njeni ,ker je imela celo noč prižgano luč [sm=smiley13.gif] no,verjetno si pol predstavljate moje dodatno veselje,ko so m iučer rekli-vse je super,grete domov..[sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]
moj dragi je že pravi očka-čist zalublen v svojo princesko in je nikakor ne more nehat gledat [sm=bravo.gif]

Pikica_82 -> RE: Januarke 2013 (16.1.2013 9:07:39)

Jutro. Tale RR je obup, a bodo poštimali že to al ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

vijolica in ati iskrene čestitke!

Naša noč spet obupna, spet neki lažni popadki, pa tiščanje na wc, zjutraj pa kot da nič ni blo... Ne vem, al sem jaz tak občutljiva, ampak tole mene psihično ful utrudi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Ko bi vsaj mir bil, bi lažje počakala tud do februarja...

Kuham kurjo juhico zdaj, sva oba z malim še vedno neka prehlajena. Radosti zime...

Fajn opravite na pregledih pa na pripravah! Mogoče pride še katera z lepimi novičkami domov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Pikica_82 -> RE: Januarke 2013 (16.1.2013 9:08:56)

nikky super, da sta že doma! Cimre v P pa znajo včasih obupne bit ja, včasih te one bolj ob živce spravijo, kot pa kaka tečna sestra recimo...

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (16.1.2013 9:46:48)

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

nitta držim pesti za jutri. Ni tako huda bolečina, boš videla. Saj ti dajo protibolečinsko terapijo in je ok. Pa še cela boš itak vshičena zaradi pupike, tako da nič bat. Pa srečno in javi kaj, ko boš lahko [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

vesper kak pa je tvoja brazgotina od Cr zdaj? Te se boli kaj? kako pa se to sploh vidi? zginja??

symona -> RE: Januarke 2013 (16.1.2013 10:52:14)

POzdravljene januarčice,
sporočam vam, da je včeraj ob 22.32 vaša januarčica hubika (moja sestra) rodila pčunčko alino, 2900 g in 50 cm.

lp

Inigo -> RE: Januarke 2013 (16.1.2013 11:11:33)

IZVIRNO SPOROČILO: symona

POzdravljene januarčice,
sporočam vam, da je včeraj ob 22.32 vaša januarčica hubika (moja sestra) rodila pčunčko alino, 2900 g in 50 cm.

lp

ČESTITAAAM! ja kk fino... sporoči ji, da ji želimo vse najlepše [sm=bravo.gif]

no, se je le začelo.

Inigo -> RE: Januarke 2013 (16.1.2013 11:15:54)

pa še poročilo z mojega pregleda... ki to sploh ni bil! mela sm ctg, ki je bil tako raven, resnično raven. nikoli še nisem imela takega ctg-ja. pa sm jih dala skozi že cel kup v prvi nosečnosti in zdj je bil tretji... grozn! tkle ne bom nikol rodila! pregledala me ni, uz-ja mi ni nardila in naročila me je... a bote ugibale??? 25.1.!!! en dan pred zadnjim rokom! [sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley34.gif][sm=smiley34.gif][sm=smiley34.gif][sm=smiley34.gif][sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif]

araucaria -> RE: Januarke 2013 (16.1.2013 11:18:11)

Zivjo punce!

kolcanje - nitta, nusika2013 - mene tud kr boli pri srcu, ko cutim to kolcanje in si mislim in govorim trebuhu naj neha... za vikend pa sem cutila nekaj podobnega prdecu zgoraj med prsmi in popkom, pa sem rekla mojmu ''o, super, mali ze prdi al pa kaka''. Nic cudnega, ko pa pije tole tekocino, pa se mu kolca... Sam za tole kakanje pa nism zihr al njemu ze dela prebavni sisem ali ne v 38. tednu...

Ooo, Inigo, se malo pa bos tam:)

Neonaia - pogum!

Pikica - midve sva pri zadnjih, ne? Tud jest mam pocas dost, sam ok, bom prezivela. Probam se cim manj pritozevat. Dans sem se zmenla na sihtu, da pridem samo se do naslednjega torka, pol pa fertik. Jeeeej, komaj cakam.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

araucaria -> RE: Januarke 2013 (16.1.2013 11:23:28)

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

pa še poročilo z mojega pregleda... ki to sploh ni bil! mela sm ctg, ki je bil tako raven, resnično raven. nikoli še nisem imela takega ctg-ja. pa sm jih dala skozi že cel kup v prvi nosečnosti in zdj je bil tretji... grozn! tkle ne bom nikol rodila! pregledala me ni, uz-ja mi ni nardila in naročila me je... a bote ugibale??? 25.1.!!! en dan pred zadnjim rokom! [sm=smiley7.gif] [sm=smiley7.gif] [sm=smiley7.gif] [sm=smiley7.gif] [sm=smiley7.gif] [sm=smiley34.gif] [sm=smiley34.gif] [sm=smiley34.gif] [sm=smiley34.gif] [sm=smiley3.gif] [sm=smiley3.gif] [sm=smiley3.gif] [sm=smiley3.gif]

Inigo, saj bo, ocitno so se zakaluliral[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Jest sem mela pregled 03/01, naslednjega pa 22/01, pol pa bomo vidl. Sem tud jest presenecena, da tko na redko narocajo zadnji mesec, sploh, ker sem nekje prebrala, da naj bi narocevali vsak teden... Morda pa ginekologinja upa, da prej rodis. Sej bo, sej bo.

Sadrika -> RE: Januarke 2013 (16.1.2013 11:38:20)

Ojla punce!

Najprej čestitke vsem novim mamicam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] bodite zdravi! Vsem pa, ki še čakate, pa srečno in pogumno!
Jaz sem prispela domov - v dvoje včeraj, rodila sem 10.1. ob 12:26 fantka Tilena, težkega 4130g in 51cm, z urgentnim CR, kaj več pa ne bi o samem porodu, ker sem itak že pozabil kakor sem dobila štručko v roke[sm=bravo.gif]
Zdaj se privajamo vsi skupaj doma, težave pa nam povzroča dojenje/hranjenje [sm=smiley19.gif], pa mislim, da se bo tudi to uredila čez čas. Dolgo vas nisem brala in, ko utegnem, bom šla brati vse nazaj odkar vas nisem mogla več spremljati.

HotCat - kako si ti? Še čakate? Mala BB - vidiš, pa si me prehitela in seveda čestitke tudi tebi, bodite zdravi

vesper -> RE: Januarke 2013 (16.1.2013 12:11:17)

jupiiiii jejjjjj punce, pa se je začelo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] evo, samo snegec je moral zapadit [sm=smiley36.gif]

iskrene čestitke vsem mamicam in očkom in veliko veliko cartanja vam želim z vašimi štručkami [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] vreme je idealno za cartanje v troje [sm=bravo.gif]
sadrika si pa povila kr orng dečka, super [sm=bravo.gif]

inigo saj bo, saj bo. Bo pa potem toliko bolj sladko [sm=smiley31.gif]

nusika ah kje, šivov že zdavnaj več ni, sploh ne vem kdaj so odpadli, bolečine že zdavnaj več ni, mi že prakticiramo dolge sprehode, brez problema. Delam že vse, kot da CR sploh ni bilo. Brazgotino si lepo mažem z B pantenom za rane in se lepo lepo poslavlja. Normalno, da se še zdaj malo vidi, vendar je črta tanka kot las. Ko pa več ne bo rdečice, pa bo brazgotina tudi počasi izvenela po moje [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>