nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (11.1.2013 15:48:34)
|
hjoj punce kolko mene jezi ta RR. zdaj sem sigurno 10 x kliknila okence, da se je koncno odprlo. sploh pa sem dans nadrkana ko ze dolgo ne. moja tamala se tolko premika noter in boli ko hudic. prej se mi je tak premaknila, da sem zgubila vso moc v nogi, ocitno mi je stisnila nek zivec...adijo ej. skoraj koraka nisem mogla narediti. drugace pa mi skoz skace po mehurju, da me tako pece...kaj ima katera enake probleme? nitta mogoce ti, ki imas isto obrnjeno kot jaz? dans me je prav malo strah postalo, ker se mi zdi, da jo cutim cist pri sramni kosti in nevem, ce imate vse taksne obcutke. skrbi me pac, ker je na riti in bi rabla urgentni CR, ce bi bilo kaj, sploh pa ne vem kak je s tem, da ce otrocek zleze prevec nizko v porodni kanal. dans sem cist zmedena in me je prav strah postalo glede vsega. poleg tega me je razp... se sestra pri G. ze v pon bi morala G poklicati, da bi povedla kaj sma se zmenla v amb. za rizicne (mi more dolociti se en pregled pred 24.1.), pa je nisem dobila, v torek klicem, pa ji vse povem, pa mi recem, da bo povedala G in me bo nazaj poklicala. pa seveda nic...klicem vceraj, ji se enkrat vse povem, mi rece naj prinesem mimo papirje, ki sem jih dobila v pon, da bo G pogledla in povedla kako in kaj. seveda se dans odpravim tja, oddam, mi rece, da me bo do pol 3 poklicala, da mi pove za pregled in spet nic...tisti tel bi ji kr zabila nekam. res nimam vec zivcev s temi sestrami in G, hkrati pa bi rada, da mi pogleda MV, kaj pa ce se kaj dogaja, pa ne vem...hjoj ej...prav panicna sem. aja glede obcinske pomoci sem vceraj vprasala ono kolegico in je rekla, da ona ni placala davka. tak da po moje te je ona tam nap....dvomim, da ima katera obcina kaksne posebnosti glede tega...ne vem no.
|
|
|
|