RE: Januarke 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Inigo -> RE: Januarke 2013 (11.1.2013 13:25:58)

IZVIRNO SPOROČILO: pinkaponka25

INIGO sem takoj zato res bi lahko blo prej pa glih zdaj ko so prepovedani obiski no vsaj v sg-ju tk da inigo si še sobo sku zrihtama nama ne bo dolg čas najini [sm=duda.gif]
bojo tak spali pa bojo pridni[sm=jezicek.gif]

kamot! kr podpišem [sm=smiley36.gif]

pinkaponka25 -> RE: Januarke 2013 (11.1.2013 13:26:30)

INIGO - ja tako se zmenma 13.1 se dobima v sg-ju rodima na ta lep datum potem sva skup v sobi da kero rečema obiski so tk prepovedani tk da si bova lahko izkušnje delile [sm=smiley36.gif]

pinkaponka25 -> RE: Januarke 2013 (11.1.2013 13:28:39)

A gre še kera rodit v sg pa ma rok konc januarja?
INIGO a mas fb?

nitta -> RE: Januarke 2013 (11.1.2013 13:49:34)

hvala za čestitke, je to eno tako malo rojstvo, prva objava :) Aja doktorat delam iz Biotehničnih znanosti, objavljen je pa v European journal of plant pathology, 2kvartil so.

tako, pesa sm peljala ven, šla v trgovino, zakurila v peči, čufti in krompir se kuhajo, pecivo je pečeno, posesala sm pol stanovanja, pospravila otroško sobo, hm... mislim da je bonus za danes izpolnjen :) mam nekaj viške energije tako da vam jo pošiljam če katera rabi :)

Inigo -> RE: Januarke 2013 (11.1.2013 14:56:24)

IZVIRNO SPOROČILO: pinkaponka25

INIGO - ja tako se zmenma 13.1 se dobima v sg-ju rodima na ta lep datum potem sva skup v sobi da kero rečema obiski so tk prepovedani tk da si bova lahko izkušnje delile [sm=smiley36.gif]

zmenjen! se vidiva v nedeljo [sm=smiley36.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (11.1.2013 14:57:25)

IZVIRNO SPOROČILO: nitta

hvala za čestitke, je to eno tako malo rojstvo, prva objava :) Aja doktorat delam iz Biotehničnih znanosti, objavljen je pa v European journal of plant pathology, 2kvartil so.

tako, pesa sm peljala ven, šla v trgovino, zakurila v peči, čufti in krompir se kuhajo, pecivo je pečeno, posesala sm pol stanovanja, pospravila otroško sobo, hm... mislim da je bonus za danes izpolnjen :) mam nekaj viške energije tako da vam jo pošiljam če katera rabi :)

opa! huda mami [sm=bravo.gif]

si pa pridna dans. maš vso mojo energijo... [sm=smiley36.gif] js sm dans kot kup nesreče.

Bijoux -> RE: Januarke 2013 (11.1.2013 15:13:38)

Hihi, ko sem jaz imela tak naval energije, je trajal tri dni, nato je sledil en dan, ko sem šla sama sebi na živce in jokala in bila sitna in sem si res nenormalno želela, da dan čim hitreje mine..no naslednji dan sem šla pa rodit [sm=smiley36.gif]

MalaBB čestitke!!!!!!! [sm=bravo.gif] uiii, vedno več nas je [sm=bravo.gif]

Na kratko poročam, kaj se pri nas dogaja...dojenje nam je kar steklo..[sm=bravo.gif] Zadnji večerni obrok pa še nadomestim s flaško (moje izbrizgano mleko ali formula), zato da je hitreje mimo in da se malček res naje, tako da potem malo dlje spi. Sicer se mi zdi, da je kar bolj pogosto lačen zdaj ko se samo dojiva, tako da ne vem...upam da dobi dovolj. No saj ga bomo naslednji teden spet stehtali, pa bomo videli.
Sicer pa sem že čisto naveličana biti doma..zaradi tega čudnega vremena, ko so temperature nekje vmes in pogosto piha, se sploh ne upam iti na sprehod. Tudi sama bi rada že šla kam v kakšno trgovino in po opravkih, da ne bi bilo treba vse mojemu..pa tudi tega ne smem zaradi vse poplave viruskov, ki razsajajo. In dejansko sva ujeta v eni rutini med štirimi stenami. In zdaj še sneg napovedujejo, tako da še dlje nikamor ne bova mogla [sm=smiley13.gif] Pa še obiskov ne sprejemamo zaradi viruskov in ker so vsi bolni [sm=smiley13.gif]

Se mi pa zdi, da se mu je ena učka malo vnela..ima katera že kake izkušnje s tem pri tako majhnih? Ko joka, se mu tak rumen izcedek pojavi..pa čistim s fiziološko in je malo bolje ampak vseeno me skrbi. Pa še vikend bo, tako da ne bom mogla patronažne dobiti, da bi jo vprašala, če bo karkoli šlo na slabše.

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (11.1.2013 15:48:34)

hjoj punce kolko mene jezi ta RR. zdaj sem sigurno 10 x kliknila okence, da se je koncno odprlo.

sploh pa sem dans nadrkana ko ze dolgo ne. moja tamala se tolko premika noter in boli ko hudic. prej se mi je tak premaknila, da sem zgubila vso moc v nogi, ocitno mi je stisnila nek zivec...adijo ej. skoraj koraka nisem mogla narediti. drugace pa mi skoz skace po mehurju, da me tako pece...kaj ima katera enake probleme? nitta mogoce ti, ki imas isto obrnjeno kot jaz? dans me je prav malo strah postalo, ker se mi zdi, da jo cutim cist pri sramni kosti in nevem, ce imate vse taksne obcutke. skrbi me pac, ker je na riti in bi rabla urgentni CR, ce bi bilo kaj, sploh pa ne vem kak je s tem, da ce otrocek zleze prevec nizko v porodni kanal. dans sem cist zmedena in me je prav strah postalo glede vsega.

poleg tega me je razp... se sestra pri G. ze v pon bi morala G poklicati, da bi povedla kaj sma se zmenla v amb. za rizicne (mi more dolociti se en pregled pred 24.1.), pa je nisem dobila, v torek klicem, pa ji vse povem, pa mi recem, da bo povedala G in me bo nazaj poklicala. pa seveda nic...klicem vceraj, ji se enkrat vse povem, mi rece naj prinesem mimo papirje, ki sem jih dobila v pon, da bo G pogledla in povedla kako in kaj. seveda se dans odpravim tja, oddam, mi rece, da me bo do pol 3 poklicala, da mi pove za pregled in spet nic...tisti tel bi ji kr zabila nekam. res nimam vec zivcev s temi sestrami in G, hkrati pa bi rada, da mi pogleda MV, kaj pa ce se kaj dogaja, pa ne vem...hjoj ej...prav panicna sem.

aja glede obcinske pomoci sem vceraj vprasala ono kolegico in je rekla, da ona ni placala davka. tak da po moje te je ona tam nap....dvomim, da ima katera obcina kaksne posebnosti glede tega...ne vem no.

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (11.1.2013 15:50:47)

IZVIRNO SPOROČILO: Bijoux

Hihi, ko sem jaz imela tak naval energije, je trajal tri dni, nato je sledil en dan, ko sem šla sama sebi na živce in jokala in bila sitna in sem si res nenormalno želela, da dan čim hitreje mine..no naslednji dan sem šla pa rodit [sm=smiley36.gif]

Na kratko poročam, kaj se pri nas dogaja...dojenje nam je kar steklo..[sm=bravo.gif] Zadnji večerni obrok pa še nadomestim s flaško (moje izbrizgano mleko ali formula), zato da je hitreje mimo in da se malček res naje, tako da potem malo dlje spi. Sicer se mi zdi, da je kar bolj pogosto lačen zdaj ko se samo dojiva, tako da ne vem...upam da dobi dovolj. No saj ga bomo naslednji teden spet stehtali, pa bomo videli.
Sicer pa sem že čisto naveličana biti doma..zaradi tega čudnega vremena, ko so temperature nekje vmes in pogosto piha, se sploh ne upam iti na sprehod. Tudi sama bi rada že šla kam v kakšno trgovino in po opravkih, da ne bi bilo treba vse mojemu..pa tudi tega ne smem zaradi vse poplave viruskov, ki razsajajo. In dejansko sva ujeta v eni rutini med štirimi stenami. In zdaj še sneg napovedujejo, tako da še dlje nikamor ne bova mogla [sm=smiley13.gif] Pa še obiskov ne sprejemamo zaradi viruskov in ker so vsi bolni [sm=smiley13.gif]

Se mi pa zdi, da se mu je ena učka malo vnela..ima katera že kake izkušnje s tem pri tako majhnih? Ko joka, se mu tak rumen izcedek pojavi..pa čistim s fiziološko in je malo bolje ampak vseeno me skrbi. Pa še vikend bo, tako da ne bom mogla patronažne dobiti, da bi jo vprašala, če bo karkoli šlo na slabše.

bijoux jaz sicer nimam prakse z vnetimi ockami, ampak kolko vem mu lahko kapnes kapljico svojega mleka noter. baje ful pomaga....

Inigo -> RE: Januarke 2013 (11.1.2013 16:10:43)

a reees?! ja to bi blo več kot fajn, a bi blo tut pr men tk... [sm=bravo.gif]

super za dojenje! [sm=bravo.gif] kr tko naprej. glede učk je pa točn tk kot je nusika rekla - kani mu notri malo svojega mleka. res pomaga. glede filinga, da se premal naje... jst mislim, da se ti to bolj zdi, kot bi držalo. ker se bojiš, da bi blo tko... lahko pa da ma poskok v rasti. takrat jih tut ne morš nafojtrat [sm=smiley36.gif] se spomnem kk je blo pr Brinu... sm tut misla, da nimam dovolj... pa je bil poskok v rasti, kr je minilo v nekaj dneh. itak pa ni nč narobe, če mu po podoju daš še malo dodatka. sj boš vidla kolk bo dejansko pojedu. če bo pol zbruhal... je blo zihr ful preveč. če pa ni in je bil miren, mu je pa ravno to manjkalo. sj tut če ostaneta na pol pol, je to super!

nitta -> RE: Januarke 2013 (11.1.2013 16:35:11)

nusika, dejmo 2x globoko vdihnit vidim da si res razp*** danes---kdo pa ne bi bil! in imaš prav mene tako peče nekje pri mehurju-sploh ko grem lulat tako na koncu, neka čudna pekoča bolečina-čisto drugače ob vnetem mehurju, pa ko se cela gor na mehur spravi, kok je to neprijeten boleč občutek, tak nek vakum, pritisk, sej se ne znam izrazit niti. Je pa naša tako čez dan full nizko dol-mi je rekla zadnič na pregledu G da je z rito zasidrana v kanal že in da ni šans da se obrne. Samo čez noč, to mam pa direkt pod zizam jo, dol spodaj pod popkom mam pa ravno, ma jst mam itak hecn trebuh, ko en stožec mam ko se vsedem in se prav vidi glava (stožec direkt na sredini med rebri) potem pa gre tak ovalno dol v rito, pa roke in noge seveda povsod :) vsi mi govorijo da tazga trebuha še niso vidli, moja mami se ga je kr ustrašla včeraj, tak zgleda kot da skos glavo gor obrača in me gleda :D

sm bla zdajle malo zunaj, presneto da se bo res ohladilo, je tak mraz... zdaj pa spet ne vem kaj naj delam, kuhinjo sm v nulo spucala in otroško, sm prej za hec pogledala katere nadaljevanke se kaj vrtijo zdaj-niti ena ni prebavljiva, pa bi tut to gledala v taki sili samo da ure minejo. Moj je pršu iz službe, pojedel z mano kosilo, se poknu na kavč za eno uro zaspal, zdaj pa je zunaj, evo motorko je zalaufau, vidim da ga še ne bo kmalu... eh ja...

araucaria -> RE: Januarke 2013 (11.1.2013 16:44:28)

IZVIRNO SPOROČILO: nusika2013

bijoux jaz sicer nimam prakse z vnetimi ockami, ampak kolko vem mu lahko kapnes kapljico svojega mleka noter. baje ful pomaga....

Potrjujem, sem slisala enako! Skodit ne more...

neonaia -> RE: Januarke 2013 (11.1.2013 17:38:40)

pozdravljene!

najprej seveda čestitke in vse naj-naj Filipu! [sm=torta.gif]

učeri je bil pa res smotan dan ja! js sm že v sredo zvečer začutla tak popadek kot pravjo.začel se je zgoraj, šlo čez križ in dol...tak čudn feeling.nebi mogla rečt da je bolel (js mam zelo visok prag bolečine), se je pa intenzivnost počasi stopnjevala. no sm pogledala na uro in poskušala zaspat. čez točno 20min spet, čez novih 20min spet...in tko skor celo noč. res sm bla vesela da se je začel! no zjutri so se mal zgostil in niso bli tko redni kot ponoči..na 10min, pa na 15, pa na 7, 5min...res nism vedla kdaj it u P...par ljudi mi je rekl da nej kr grem, da mi bojo že tm dal še umetne, pa bo hitr konc. in sva šla...popoldne enkrat. na ctgju (bla prvič) je seveda kazal te moje popadke in sestra mi je rekla: o vi boste pa že dons rodila! [sm=smiley1.gif] valda sm bla še bolj vesela. počakal smo še na zdravnika, pol pa šok! ena ful neprijazna dr. me je pregledala, rekla da nism odprta in nahrulila zakaj sm sploh pršla! da morjo bit močni popadki na 5 minut vsaj 3 ure! [sm=smiley3.gif] tko je zgledal kot da sm si zmislla da mam popadke in rekla da naj se ne koncentriram tok na otrdevanje trebuha...ojoj tok sm bla užaljena in razočarana da sm ene 10min mojmu u ramo jokala...pol me je še sestra pršla potolažt da smo zdej občutljive in da naj se ne sekiram...da mormo še počakat. eh ja...js pa cela zmučena od noči in celga dneva, pa še kašljam za povrh...sva sam domov pršla, pojedla in zaspala. 15 ur sm spala! in spet ne duha ne sluha o popadkih..vsake tok otrdi trebuh, to je pa to.

u nedeljo se morm spet pridt pokazat...bomo vidl kaj bo. upam da se bo že začel kej dogajat [sm=smiley13.gif]

Luna je bla pa prazna včeri...mogoče smo ble zato vse tečne [sm=smiley35.gif]

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (11.1.2013 18:16:37)

ja res sem bla nadrkana prej,sem zdaj za 1uro zaspala,pa je malo boljse,ceprav se z mojim ze od jutra ne menima,pol pa ga prej se naderem,da mu je tak vseeno kak se jaz pocutim.torej obstaja se manjsa moznost da se pobotama dans:)

drugace pa imama midve nitta isti polozaj punck,sam ni mi jasno kaj se mi z rito tak fejst premika pri mehurju.pa men se cez cel dan premika,gibov definitivno ne rabim stet:)mene se skoz nekaj spika spodaj,ampak nic hujsega...smesno res!
cestitke za filipa...vse dobro vam zelimo!!!

matejad -> RE: Januarke 2013 (11.1.2013 19:53:13)

Neonaia, zelo neprijetna zgodba[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Žal si naletela na to gin., verjetno bi pa lahko že cartala, če  bi te drug gin. prijel v roke.
Kar nekaj nas je, ki imamo v nedeljo pregled. Pa da vidimo...to bo verjetno naval novičk tle gor [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Tudi od mene čestitke za Filipa! Lepo se cartajte.

Men trebuh otrdeva na polno, občasno se bolečina širi na križ... Ne štejem, ker mi tole v bistvu ni nič.... Grem si še eno kopel naštimat, že zjutraj sem si jo, pa do zdaj ni bilo še nič...

Lep večer vsem.

neonaia -> RE: Januarke 2013 (11.1.2013 20:44:57)

ja, v nedeljo pa res upam da bomo vse, ki pridemo v P tut rodile. Pa še datum je tak fajn...same srečne trinajstke [sm=smiley2.gif]
bo pa nedelja tut BELA baje! Snegc čakajo in pravo zimo tile naši januarčki! [sm=smiley36.gif]

Bijoux -> RE: Januarke 2013 (11.1.2013 21:52:00)

Hvala punce! Bomo poskusli še z mlekom [sm=smiley1.gif]

Držim pesti za vse v nedeljo, da se vam končno uresničijo želje o cartanju [sm=bravo.gif]

vijolica80 -> RE: Januarke 2013 (12.1.2013 9:28:58)

Evo,
prazna luna definitivno na mene ne deluje dovolj močno, da bi zaj pisala iz porodne [sm=smiley1.gif].

nitta -> RE: Januarke 2013 (12.1.2013 10:00:40)

mam jst občutek da bo res pestra nedelja :) na FB pa dogaja na polno, vsak dan po 2 punce minimalno zdaj ko malo bol spremljam, so pa take in drugačne zgodbe, ene imajo res srečo al kaj bi to bilo in je vse brez problema, drugim pa kar kaj ponagaja, ampak važno da je vse prežeto z optimizmom. Sem včeraj namensko manj pila zvečer (jst sm cel dan tako žejna da 3dcl na eks spijem za vsak ko vidim kozarec) in sm šla samo 1x lulat torej smo super spali :)

danes mi je dragi obljubil da greva malo ven, v trgovino, zadnjim sama :) pa kaj ga je že tašča zahaklala da dol neke drve premetavata, tak da greva po kosilu verjetno. Pa kaj mi teži s tem da bo ona kuhala kosilo, kdo ga je pa cel teden? bom že rekla če ne bom mogla...jao je sitna, mojmu se pa smili ker mora sama jest kosilo in bi tok rad da skupaj jemo....pa sm že lani povedla da men ne bo noben kuhal dokler mam 2 roki in nogi, ne rečem po porodu tako da bo kaj prav prišlo kdaj-pa tut to, sm nakuhala celo skrinjo samo za pogret. jaaao tašče ta glavne na svetu [sm=smiley36.gif]

matejad -> RE: Januarke 2013 (12.1.2013 10:48:55)

Dobro jutro, dober dan še od mene! Zunaj je tako lep sonček, me je moj vabil na sprehod, pa sem se raje podala v pranje perila in sesanje. Sma se zjutraj malo pocartala, pa da vidimo, če res pomaga, kot pravijo. Trebuh sicer otrdeva že par dni nonstop, pritiska tako čudno navzdol...Bomo videli, kaj jutri porečejo gospod ginekolog... Trudim se ful, res ne bi rada, da mi umetnih našopa...prvič je šlo tako lepo z mojimi popadki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Naša bejba je sicer obrnjena na glavo, ampak tudi tako močno žoka v živce nog, da kr elektrika trese[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] 

Nč, želim vam lep dan...mi smo povabljeni na kosilo, tako da se zvečer javim, če se ne zapeljema kar naravnost v P[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (12.1.2013 12:39:21)

a ste pripravljene na dozo smeha??? [sm=smiley36.gif]

grema midva z mojim včeraj zvečer na rokometno tekmo v SG. malega sma peljala k babici, midva pa sva rekla, da greva. jst pomoje do konca sezona tk nobene ne bom več vidla... vedn so zvečer, ko treba otroke spat spravit... in če bo mali pridno na zizi, lahk kr pozabim.
no, in tekma mine, greva domov in na polovici poti jst začutim neke čudne med nogami. se potipam - MOKRO! šit! cela posrana povem mojemu, da sm mokra med nogam! primem po hlačah, povoham - brez vonja. najprej sm tk misla, da sm se polulala, ker me je tut ful lulat tiščalo. se primem še enkrat in čisto pri luliki ni blo nč mokro. KA ZDJ?! primem torbo, ki sm jo mela na krilu - cela mokra. no in tk pol ugotovim, da se mi je plastenka z vodo odprla in polila [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] vse je blo mokro: jst, sedež, vse notri, materinska in potni list... ni da ni!

prigoda, a?! nikol ne bom pozabla!

dans sm pa tečna ko sam [sm=hudicek1.gif] prav sama seb grem na živce...

a na FB pa pravite, da dogaja? ja super... se odpira [sm=bravo.gif] upam, da se bo še tu na RR katera začela dans/jutr odpirat. naprimer js [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (12.1.2013 12:40:22)

IZVIRNO SPOROČILO: nitta

mam jst občutek da bo res pestra nedelja :) na FB pa dogaja na polno, vsak dan po 2 punce minimalno zdaj ko malo bol spremljam, so pa take in drugačne zgodbe, ene imajo res srečo al kaj bi to bilo in je vse brez problema, drugim pa kar kaj ponagaja, ampak važno da je vse prežeto z optimizmom. Sem včeraj namensko manj pila zvečer (jst sm cel dan tako žejna da 3dcl na eks spijem za vsak ko vidim kozarec) in sm šla samo 1x lulat torej smo super spali :)

danes mi je dragi obljubil da greva malo ven, v trgovino, zadnjim sama :) pa kaj ga je že tašča zahaklala da dol neke drve premetavata, tak da greva po kosilu verjetno. Pa kaj mi teži s tem da bo ona kuhala kosilo, kdo ga je pa cel teden? bom že rekla če ne bom mogla...jao je sitna, mojmu se pa smili ker mora sama jest kosilo in bi tok rad da skupaj jemo....pa sm že lani povedla da men ne bo noben kuhal dokler mam 2 roki in nogi, ne rečem po porodu tako da bo kaj prav prišlo kdaj-pa tut to, sm nakuhala celo skrinjo samo za pogret. jaaao tašče ta glavne na svetu [sm=smiley36.gif]

si ga le prepričala [sm=bravo.gif] superca. uživajta na polno, nakupi vse in še kaj zraven - za dušo [sm=smiley1.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (12.1.2013 12:41:37)

IZVIRNO SPOROČILO: matejad

Dobro jutro, dober dan še od mene! Zunaj je tako lep sonček, me je moj vabil na sprehod, pa sem se raje podala v pranje perila in sesanje. Sma se zjutraj malo pocartala, pa da vidimo, če res pomaga, kot pravijo. Trebuh sicer otrdeva že par dni nonstop, pritiska tako čudno navzdol...Bomo videli, kaj jutri porečejo gospod ginekolog... Trudim se ful, res ne bi rada, da mi umetnih našopa...prvič je šlo tako lepo z mojimi popadki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Naša bejba je sicer obrnjena na glavo, ampak tudi tako močno žoka v živce nog, da kr elektrika trese[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] 

Nč, želim vam lep dan...mi smo povabljeni na kosilo, tako da se zvečer javim, če se ne zapeljema kar naravnost v P[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

uf, najino "cartanje" nč kj ne pomaga... [sm=jezicek.gif] očitno še ni čas [sm=smiley13.gif] držim pa pesti zate! [sm=bravo.gif]

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (12.1.2013 14:36:04)

hei punce!

ja na FB kr lepo dogaja. mislim, da so vceraj 4 rodile. ce se ne motim. ja res je cas, da ena tukaj na RR rodi...saj bo...ta teden se bo zacelo. ze jutri bo po moje zanimivo :) drzim kostike za vas [sm=smiley36.gif]

nitta super, da si svojega uspela prepricat, da greta malo okoli. upam, da vama ne bo kaj vmes spet prislo.

gibi ej zdaj koncno razumem vse tiste. ki ste govorile, da vam mrtvijo roke ipd. meni je ocitno tamala vceraj zlezla nekam ful nizko, cutim skoz premikanje cisto spodaj, hkrati pa vsakic ko se premakne ne cutim nog in mam obcutek kot da mi bo mehur predrla. res je ful ziva noter, prava ritonja.je pa ena napisala glede belega toka. jaz se mi zdi, da ga mam v zadnjih dneh tud vec. a to kaj pomeni?

inigo verjamem, da si bla presenecena, ko si vidla mokre hlace...hihihi...malo se je usoda poigrala s tabo :) Mogoce pa ti to kaj sporoca...bo jutri dan D.

Pikica_82 -> RE: Januarke 2013 (12.1.2013 14:59:07)

Jaz mam spet en tečkasti dan danes... Najprej je mali scene delal ponoči, naspala se nisem nič. Potem mi moj obljubi lepinjo za kosilo, iz česar ne bo nič, ker ga je brat nekaj vmes klical. Jaz pa sem si že v živo predstavljala tisto mljaski lepinjo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Je pa sestrična danes rodila, je mela rok 3 dni pred mano... Frajerka, jaz bi že tudi... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Inigo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]  Dobra štorija.

Belega toka mam jaz že cel teden za izvoz... Samo pravi moja G, da je to od glivic, mi je dala neke globule.

Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>