vesper
|
nusika jaz mislim, da mi gre kr fajn od rok no. Sem se sama tudi ful bala kako bo to izgledalo ja, sploh čiščenja popka meje bilo reeees strah. Pa je steklo kot po tekočem traku in tudi popek ni več noben problem. Pa imamo včasih kr pestro, ko se že lepo spedinamo in ščistimo in naoljimo se miško odloči pokakat mene in previjalno in še zraven polulat sebe itd...tako da je kr pestro in moramo it vse jovo na novo mali mi verjetno hoče povedat, da vaja dela mojstra al kaj Boš videla nusika, to ti steče kot namazano, vse boš zmogla, čeprav se ti zdaj ne zdi tako. nitta mislim, da je kr podobno kot pri naravnem porodu no. Prvih par dni oz.prvi teden je kr fajn teklo, sicer nobenih kosov ni bilo videt, tak kot so me nekatere "strašile" zdaj pa se že pri meni ful umirja. Samo minimum na vložkih čez dan. pikachu mogoče ti bo dr.Lukman dal sobo št.1, v tej sem bila jaz zdaj. Pravi luksuz še dodatna postelja za tvojega dragega in TV in kaj je najbolj pomembno, ljubi mir. Mene je operiral Ognjenovik, on pa je moj doktor. Dr.Lukman je pa tudi itak zakon. Saj so večina vsi tam zakon. Drugače pa prvi dan po CR boš odspodaj kjer so porodne sobe, na intenzivni negi. Mene so vprašali ali želim bit sama, ali imet sostanovalko, pa sem rekla naj me dajo zraven tiste gospe ko je tudi imela CR da nama je tisti dan na intenzivni prej minil. Itak bo hitro minilo, pa fajn je kr te babice in sestre tam rihtajo, ki so fuuuuuul prijazne, boš videla. Potem drug dan, pa te itak prestavijo na oddelek že. Aja, ti bo pa znalo bit zanimivo na intenzivni, boš videla, ko poslušaš krike bodočih mamic, ki rojevajo. Ajmeee sem si mislila, vse je za mano, kaj mi je bilo prihranjeno