Sadrika
|
Evo jaz sem doma iz P juhuhuhu. Danes nisem še tudi nič malega čutila in sem bila že kar panična, Kakor so me pa preklopili na CTG, evo brca.CTG lep, plodovnice še dovolj, pretoki ok, je pa res bolj miren in komentar zdravnice na komentar moje G - mlečna plodovnica je ok, da bi bil pa pokazatelj poroda, pa ni, oz. je skoraj nemogoče napovedati kdaj bo, lahko, da pridem še danes nazaj, lahko pa da bo šele čez 1 teden, tko, da zopet čakamo, zoprno je edino, ko telefon nonstop zvoni in folk sprašuje, če je že Grrrr.... bomo že javili, ko bo, mater jim Mala BB - na CTG greš direkt v P, mimo info okenca po stopnicah in potem na desno, itak piše ful na velko - CTG, Ambulanta in Porodni blok, tam bo verjetno že tudi nekaj nosečk, ki bo čakalo na njega. Pa jaz tud nočem bit v NT , sem se zato že nekak veselila, da bo pa prej. Meni ni včeraj nič zmerila , samo pretoke, lego in pa ta komentar, da je plodovnica že mlečna in da bo v roku 2 dni. HotCat - meni je sicer rekla G, da naj grem že kao včeraj v P na CTG, ker sem ji omenila, da slabše čutim , za preglede naprej pa se sploh ni hotela menit, ker kao bom itak že do pon. rodila. Potem naj 3.1. samo sporočim sestri Anki, da sem rodila in je to to. Pa očitno ne bo šlo po besedah G. Se bomo kar prepostili in ne bomo več tko napeti in čakali, najrajši bi še samo tel. izklopila. nitta - tvoja se zna pa še obrnit do PDP-ja, še ni vse izgubljeno, sicer p, tudi, če bo CR, menda ni tako grozno, glavno je, da je z otročičem vse ok.
|