|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
29.12.2012 19:01:56   
nusika2013
IZVIRNO SPOROČILO: vesper

fjonda in nusika jaz sem že ful ok. V bistvu jaz sem bila ok že tretji dan po CR. Res da še malo težko hodiš, letet ravno ne moreš še user posted image ampak je stanje mnogo mnogo boljše. Jaz četri dan nisem vzela več nobene protibolečinske terapije, niti tablete, mi je bilo že tolk boljše. Peti dan, ko sem šla domov, sem po stopnicah dobesedno letela user posted image
Malega sem v bolnici previjala in ga negovala brez problema. Kaj se tiče brazgotine, je koma komaj vidna. Res, to je tako tanki vrez, da je nekje debeline lasu no. Pa čist nad stamno kostjo.
Zdaj ko sem doma, bolečine sploh ni več, imam malo otečeno samo, ker seveda preveč migam. Ampak tudi to bo izginilo, malo bolj počivam potem kak dan in je ok.
V glavenm jaz grem takoj spet tako rodit, moje izkušnje z CR so res super. Aja, pa tudi omotična sem bila samo kakšno urco po CR, ne tako kot pravijo ene kar cel dan. Jaz sem se po eni uri že vsega zavedala, pisala sms-e in vse. Ob 14h sem imela že malega pri sebi na cartanju in sem ga imela do 22h, potem pa so mi ga odpeljale da sem se naspala. Tudi dojit sem že probala prvi dan, mali je vlekel, ampak nisem še imela mleka.
Tretji dan je bila zgodba že druga. Mleko je prišlo, peti dan že spet še več mleka, zdaj doma pa ga imam že za izvoz user posted image user posted image
nusika nič se ne boj glede dojenja, vse se da, če se hoče, brez problema. Samo sprosti se in ga čimvečkrat pristavljaj od začetka, da otrok lepo sesa in boš videla da boš imela mleko. Kar pa je najbolj pomembno nič živčnosti in obremenjevanja s tem, v glavi si porihtat, da mleko bo in bo 100%, boš videla.
Če vaju kaj zanima vidve še kr vprašajta, sem še sveža glede informacij user posted image

hjoj kak si me pomirla vesper! super ej! tak kot je nitta napisala...morem rect, da sploh nimam zelje vaginalno roditi :) upam, da se ne bo obrnila, mi kr pase tako. sploh pa, ker se pri porodu glih tak lahko kaj zakomplicira, pa mas pol iste probleme oz. omejitve kot pri CR. super ej, da si imela tako izkusnjo. jaz upam, da bom na istem. komaj cakam res. upam tam na datum okoli 16.1.

drugace pa sem dans taaak slabo spala. 3,5 ure sem prebedela, ker sem se zbudla ponoci, pol pa lulat, te pa je moja soncica zacela s svojimi vajami in adijo. kako mi je delala...sem ze mislila, da se bo obrnila...me je kr strah postalo, da se bo...heheheh....

drugace pa sem zdaj popoldan za 2 uri zaspala, zdaj pa me taaaak trebuh boli. celega trdega mam. obcutek imam, da mi ga bo ftrgalo ven, kriz mi od sile kr zvija proti trebuhu, tako, da me je zdaj se ful zacel kriz bolet. pa niti lezanje ne pomaga. hjooooj...sama sebi grem na zivce.

< Sporočilo je popravil nusika2013 -- 29.12.2012 19:05:36 >

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
29.12.2012 19:10:12   
nusika2013
IZVIRNO SPOROČILO: nikky887

hei,hei!
mi pa še ju3pa pol vstopimo v 40.teden...user posted image user posted image
eno vprašanje...ma katera probleme z mlečnimi izdelki?oz.bolj natančno laktozo? jst pr sebi opažam zadn mesec da mam na momente pri zaužitem mleku-jogurtih,pa nekatere hrane pol ful probleme z prebavo...pa me zanima če je še ktera kaj podobneha opazla pr seb? sam do 9.mesca sem pa normalno jedla vse.ponavad sem še mleko pila,če me je dajala zgaga...
mene je pa kr začelo skrbet dojenje..prej se sploh nism obremenjevala s tem, zdej pa bolj se bliža pdp bolj me skrbi,če mi bo to šlo...

jaz nimam problemov s mlekom oz. laktozo. vsako jutro jem cokolino al pa kosmice itd. pa me kr hitro na wc pritisne.zadnja dva meseca tudi ful hodim...sigurno 2-3 krat na dan. pred tem pa je bil kr problem. bolj proti koncu gre, boljso prebavo imam :)

sem pa slisala, da imajo ene res probleme z laktozo.

< Sporočilo je popravil nusika2013 -- 29.12.2012 19:18:02 >

(odgovor članu nikky887)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
29.12.2012 19:10:40   
nusika2013
inigo kak si zrihtala??

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
29.12.2012 20:05:00   
Sadrika
eno mal čudno vprašanje... v torek mam rok, mene pa še noben ni vaginalno pregledal, no razen moja G mi je z vaginalnim UZ zmerila MV pri morfologiji v 22.tednu. Mene zdej zanima, kako je kaj z mojim MV, a se že kaj tanjša, sem morda že kej odprta, pa mi tega še ni nihče povedal. A se da to sploh videt na UZ čez trebuh? Čep mi še ni šel, vsaj opazila nisem, da bi, a to pomeni, da je vrat še čvrst in zaprt? Se opravičujem za taka neumna vprašanja, sam sem res neumna pri teh stvareh
Inigo - kako si in predvsem kje si?

Neposredna povezava do sporočila: 3054
29.12.2012 20:06:11   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: nusika2013

inigo kak si zrihtala??

evo meee! user posted image

ctg kaze neke popadke, ampak so prešibki. je rekla zdravnica, da bolj masirajo kot da bi bli koristni user posted image Mv zmehčan, odprta nism, mali nizko. tk da smo v nizkem štartu. čakamo na kj resnejšega - odtek vode, redni popadki. pol pa gremo!

naj zdrži do drugega leta... sam to! je še zdravnica rekla, da nj počaka do novga leta user posted image

tk da to je to. hvala bogu ni blo treba ostat tm.

Neposredna povezava do sporočila: 3055
29.12.2012 20:09:25   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika

eno mal čudno vprašanje... v torek mam rok, mene pa še noben ni vaginalno pregledal, no razen moja G mi je z vaginalnim UZ zmerila MV pri morfologiji v 22.tednu. Mene zdej zanima, kako je kaj z mojim MV, a se že kaj tanjša, sem morda že kej odprta, pa mi tega še ni nihče povedal. A se da to sploh videt na UZ čez trebuh? Čep mi še ni šel, vsaj opazila nisem, da bi, a to pomeni, da je vrat še čvrst in zaprt? Se opravičujem za taka neumna vprašanja, sam sem res neumna pri teh stvareh
Inigo - kako si in predvsem kje si?

ti kr reč naslednjič nj te še vaginalno pregleda. reč, da maš čudne občutke... sj je to njihovo delo. Mv lahk preveri samo vaginalno, da se tut z UZ, ampak tk pozno se ne vidi več, kr je plod prevelik. tk, da morejo to na roke potipat. ni prijetno... ampak drgač ne gre. če ti reče, da je MV čvrst in zaprt, pomeni, da še stvari niso pripravljene na porod. MV se mora zmehčat. vsaj zmehčat, lahko je zaprt, pa pride v zelo kratkem do poroda. če je pa čvrst, pa še ne bo kr takoj user posted image ne vem pa kaka je povezava z razpokom mehurja in čvrstostjo MV.

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
29.12.2012 20:22:13   
Mala BB
Sadrika - tudi mene ni oz. me ne bi ampak sem 1x tako zatežila, da me vse boli in da mi mali "dol sili", pa me je pol celo vaginalno pregledala in ugotovila da je vse ok, zaprta 38 mm (kar sem pol prebrala, da sploh ni tako ok). To je bilo okoli 32.tedna, pol pa ne več. Meni tudi ni jasno kako je s tem. Nič, v četrtek jim bom v P rekla, če me pogledajo.... A zdej, ko si bila tam, ti ni nihče nič rekel? Ma, pol je že vse ok, vsaj tako mislim

Punce, očitno se nam je res vsem začelo dogajati na polno. Držim pesti za vse nas, pa da vidimo kako bo..... pol pa tako počasi odpremo novo temo, a ne?user posted image Lep in miren prehod v novo leto vam želim!!!!

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
29.12.2012 20:42:21   
vesper
hej babike

jaoooo malo me ni gor, pa že zamujam user posted image
inigo pri tebi pa kaže, da je zadeva že kr resna, boš prišla prva za mano user posted image user posted image No, jaz ti želim, da mali počaka še malo, na tvojo željo in se rodita 2013 user posted image

nusika iskreno, med nami, tudi jaz nisem imela nobene želje po naravnem porodu user posted image sem kr zadovoljna, da smo se odločili za CR. user posted image

Joooj zdaj, ko vas takole berem, kako vam pikeci še vedno brcajo v trebuščku in te nespečnosti in vse te tegobe, me je kr malo nostalgija zajela user posted image mi je kr žal, da tega pri meni ni več user posted image Mah kako sem smotana, prej pa sem samo jamrala, kako komaj čakam, da ne bo več trebuha itd... user posted image user posted image
Zdaj pa ko gledam to malo štruco tukaj zraven mene, kako mirno aja, pa si mislim, da bi še po pravilih mogla bit v trebuhu, si sploh ne predstavljam več. Ko pa je že tako živahen in tako lepo gleda in se joka in sploh je taka faca mala user posted image Danes smo stari 9 dni user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
29.12.2012 21:20:32   
Sadrika
Mala BB - ne, kar se tiče MV, mi ni nihče nič rekel zdaj v P. Tud ne vem, če je mali že nizko, ali ne, vem samo, da imam včasih občutek kot da me žgečka v nožnici. Si pa že želim, da bi že kaj začelo, zato tudi upam, da je spodaj že kaj "razrahljano". Ma se že tko težko premikam....me že vse boli user posted image , trebuh otrdeva, sprehode imam sedaj še samo 15 -minutne, pa je tko fajn vreme, da mi je kar škoda, ampak ne zmorem dlje, že to mi je taka muka, kot bi hodila cel dan. In ko pridem domov, sem tak utrujena, da spim pol 2 uri.
Inigo - a to ko si krvavela, a je bil čep, ali kaj drugega? Sem pa vesela, da si še prišla domov, pa upam, da bosta dočakala 13 2v1
nitta - kje boš ti rodila? A tudi v CE P?

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
29.12.2012 21:29:27   
nitta
ja mi bomo rodili v Celju če bo CR, če se obrne pa gremo v Postojno, če bo pa ful na hitr kaka panika pa letim v NovoMesto k ga mam 10 min stran.

inigo, so rekl šibke popadke, si gledla na CTG kake cifre so se vrtele? prva številka je verjetno utrip pol druga pa morjo bit kok se krči maternica, pa sploh ne vem kok morejo bit vrednosti da jih smatrajo za popadek... Sm pa vesela da ste doma, ni nič luštno tam bit sploh za praznike.

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
29.12.2012 22:04:20   
nikky887
ma,sej jst sem tut do zdej jedla normalno...no...čokolino,kosmiče pa jogurte in ostalo...zdej se mi pa že neki časa zdi,da če jem mlečno me po max2h prežene na wc...
user posted image
moji sestri so to laktozno intoleranco "ugotovili" med nosečnostjo, mela je sicer podobne znake,sam njo je pregnalo na wc kasnej po zaužiti hrani kot pa mene...tk da mi ni jasno...pa mlečno nam je v šoli rekla,da je priporočljivo...
hmm...men tut MV ni še pregledala...sm kaj pa vem jst svoji ginek.kr zaupam,pa ji sploh ne težim kaj vse mora pogledat...mam kr v glavi,da bo to itak v porodnišnci,ko bom šla pogledala,da prej ni tolk pomembno se s tem obremenjevat...
pa tut tišči me ne tolk dol še (na momente ja)ampak na splošno se mi zdi,da bo moja pikica ostala še kr neki časa notr user posted image
joj...mene je pa dns po nevem kolkem času "prjela" zgagauser posted image user posted image

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
29.12.2012 22:06:51   
nikky887

IZVIRNO SPOROČILO: nitta

ja mi bomo rodili v Celju če bo CR, če se obrne pa gremo v Postojno, če bo pa ful na hitr kaka panika pa letim v NovoMesto k ga mam 10 min stran.

inigo, so rekl šibke popadke, si gledla na CTG kake cifre so se vrtele? prva številka je verjetno utrip pol druga pa morjo bit kok se krči maternica, pa sploh ne vem kok morejo bit vrednosti da jih smatrajo za popadek... Sm pa vesela da ste doma, ni nič luštno tam bit sploh za praznike.

kako to da ste se odločli za postojno,če mate nm bližje?
no,jst tut hočm lj,pa mam do lj1h do nm pa 20min,sam moj lih ni navdušen nad tem da bi me pelau v lj user posted image

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
29.12.2012 22:10:22   
nitta
ma NM me sploh ne mika zarad tistih "posebnih občanov ki tu na tem območju živijo", res si ne predstavljam da bi bla v sobi z katerim od njih, pa da pride pol cela familija na obisk, men se zmeša... Postojna-zaradi epiduralne ker je tam 24-7, če ne bi mi blo to tok pomembno bi pa šla v Brežice k ni tiste rase ljudi tolko :)

(odgovor članu nikky887)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
29.12.2012 22:27:26   
pikachu
Pozdravljene punce, tudi jaz sem januarka in imam pdp 24.01. Pa bi imela eno vprasanje za vas, sama sem narocena na cr 14.01 ampak morem prit v bolnico baje ze 11.01 zdaj pa nevem zskaj toliko prej ma katera podobne izkusnje ali pa je katera tu ki ji so tudi naprej za cr povedali? Aja grem pa na Ptuj.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
30.12.2012 8:39:01   
nikky887
nitta: veš da ti to dam čist za prou glede nm...jst sploh nism razmišlala o tem,k večina k jih poznam so rodile v lj,pa je tam itak dovoljeno sam za očkote in otroke...
jt sploh ne vem zakaj bi mogla babice pa dedki in ostala familija hodit že v porodnišnco...sej unih 3dni pa že "zdržiš",pa izkoristiš čas zase in za svojo štručko...pol pa domov pridejo...
jst mislim,da od mojih noben ne bo hodiu...tašči pa tadtu je"predeleč"nm (rabjo pol dneva priprav na odhod v nm)user posted image moji mami sem pa itak že rekla,da ko se bom počutla bom jst pršla h njem...user posted image
ti boš epiduralno vzela? jst to sploh nism razmišlala,k nam je una v šoli itak rekla,da tut če se odločiš za to,da ni zihr da bomo dobile...
joj,kulk sm jst sama sebi kr idiot včasih-jst sama sebe kr že celo nosečnost prepričujem,da bo porod zame sm tk-prideš,stisneš in je zuni...pol pa kdaj razmišlam kaj gre lohk narobe oz. tut to,da verjetno ne bo tk ko si jst to predstavlam,me pa kr panika grabi...user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
30.12.2012 9:25:03   
nusika2013
meni je vedno pogledala MV, poleg tega mi je zadnje 3 krat tud CTG delala z ultrazvokom. edino v petek mi ni gledla MV, ker tak predvideva, da nic ni, sploh ce bo CR. nevem...se ne sekiram lih.jaz komaj cakam, da pride ta 7.1., da se zmenim za CR. vidim, da vse ki imate rok 1 tedn pred mano, da ze mate rezerviran datum...jaz bi tuuud :( kak to pa da ste ze zmenjene? kje pa ste se zmenle? no jaz tak vem, da se bom na rizicnih, sam vseeno mi je tak malo pozno, ce delajo v 39T. to pomeni, da bi okoli 16.1. mogla imeti, to pa dvomim, da bo fraj, ce ej samo 1 teden razlike s pregledom...hm...

(odgovor članu nikky887)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
30.12.2012 9:54:36   
Inigo
Sadrika - bil cep ja. Bilo je veliko sluzi in krvavo. Morm rect da je bilo precej bolj krvavo kot v prvi nosecnosti. Takrat so ble sam neke nitke. Zdj je blo pa precej vec krvi kot sluzi :/ Zato me je mal napanicarlo... Priznam!

Vesper - ma kaj pa vem ce bom naslednja :) Mam obcutek, da bom se kr cakala. Ravno zato, ker si zelim cimprej opraviti. Sj ves Murphy pa to :) Vse bi dala za 6.1., ce bo kak dan prej ne bo nc narobe, ce bo pa kasnej... Bom pa jezna! ;) Hehe, se heeeecam! Ko bo, bo. Prav nimam nobenga vpliva.

Neposredna povezava do sporočila: 3067
30.12.2012 10:04:32   
nitta

nitta: veš da ti to dam čist za prou glede nm...jst sploh nism razmišlala o tem,k večina k jih poznam so rodile v lj,pa je tam itak dovoljeno sam za očkote in otroke...
jt sploh ne vem zakaj bi mogla babice pa dedki in ostala familija hodit že v porodnišnco...sej unih 3dni pa že "zdržiš",pa izkoristiš čas zase in za svojo štručko...pol pa domov pridejo...
jst mislim,da od mojih noben ne bo hodiu...tašči pa tadtu je"predeleč"nm (rabjo pol dneva priprav na odhod v nm)user posted image moji mami sem pa itak že rekla,da ko se bom počutla bom jst pršla h njem...user posted image
ti boš epiduralno vzela? jst to sploh nism razmišlala,k nam je una v šoli itak rekla,da tut če se odločiš za to,da ni zihr da bomo dobile...
joj,kulk sm jst sama sebi kr idiot včasih-jst sama sebe kr že celo nosečnost prepričujem,da bo porod zame sm tk-prideš,stisneš in je zuni...pol pa kdaj razmišlam kaj gre lohk narobe oz. tut to,da verjetno ne bo tk ko si jst to predstavlam,me pa kr panika grabi...user posted image

jst imam v mislih tu v NM predvsem romske družine ki pridejo na obiske k tebi v sobo potem, pa na sploh mi ni pijetno okoli njih. Epiduralna v Postojni je pa 24-7 dostopna vsem ki se za to odločijo-no zato je meni bila prva odločitev Postojna, v šoli za starše sva bila v Brežicah kjer je tudi super osebje, meni so bili zelo prijazni, ampak je epiduralna dostopna samo takrat ko ima anastezist pač čas.

jst tut komaj čakam da dobim datum za carskega, bi ga že mogla met pa je bla zadnič moja zdravnica na dopustu, tista ki jo je nadomeščala mi ga pa ni dala, pa v porodnišnici so me skos spraševali če že imam datum in jim je bilo čudno da ga nimam....meni pa tut. Eh pa sej bo kmalu petek da se to zmenimo na pregledu. Kaj to vam ginekologinja da datum al se morte it v porodnišnico zmenit za datum?

(odgovor članu nikky887)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
30.12.2012 10:11:08   
nusika2013

IZVIRNO SPOROČILO: nitta

jst imam v mislih tu v NM predvsem romske družine ki pridejo na obiske k tebi v sobo potem, pa na sploh mi ni pijetno okoli njih. Epiduralna v Postojni je pa 24-7 dostopna vsem ki se za to odločijo-no zato je meni bila prva odločitev Postojna, v šoli za starše sva bila v Brežicah kjer je tudi super osebje, meni so bili zelo prijazni, ampak je epiduralna dostopna samo takrat ko ima anastezist pač čas.

jst tut komaj čakam da dobim datum za carskega, bi ga že mogla met pa je bla zadnič moja zdravnica na dopustu, tista ki jo je nadomeščala mi ga pa ni dala, pa v porodnišnici so me skos spraševali če že imam datum in jim je bilo čudno da ga nimam....meni pa tut. Eh pa sej bo kmalu petek da se to zmenimo na pregledu. Kaj to vam ginekologinja da datum al se morte it v porodnišnico zmenit za datum?

ja meni bo dal on v amb. za rizicne, ker tud on dela carske drugace. ne vem pa kak je, ce ne bi bila tam. po moje G poklice al kak...pojma nimam.

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
30.12.2012 10:40:01   
nusika2013

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

Sadrika - bil cep ja. Bilo je veliko sluzi in krvavo. Morm rect da je bilo precej bolj krvavo kot v prvi nosecnosti. Takrat so ble sam neke nitke. Zdj je blo pa precej vec krvi kot sluzi :/ Zato me je mal napanicarlo... Priznam!

Vesper - ma kaj pa vem ce bom naslednja :) Mam obcutek, da bom se kr cakala. Ravno zato, ker si zelim cimprej opraviti. Sj ves Murphy pa to :) Vse bi dala za 6.1., ce bo kak dan prej ne bo nc narobe, ce bo pa kasnej... Bom pa jezna! ;) Hehe, se heeeecam! Ko bo, bo. Prav nimam nobenga vpliva.

inigo samo ti mas rok na sredini januarja ne? al sem kaj zamesala? kdaj si pa prvic rodila? si bila preko roka?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
30.12.2012 10:41:21   
nitta
No, bomo vidli v petek kako bo na pregledu, se mi zdi da smo že kar vse precej nestrpne, bi že kr rade imele v rokah naše štruce tak ko naša vesper ane :) sej bo kmalu, jutri še pa je že naš mesec in akcije :) Aja sm razmišljala da bi šla na te razprodaje sezonske ki bodo sedaj v januarju, čeprav so baje že povsod znižanja, okaidi ima tudi baje že znižano...pa se sama tako težko peljem kam :( mojga v trgovino spravit je pa tak al tak misija nemogoče :) še darilo za božička nism dobila ker mu je tako grozno po trgovinah hodit...ah naši moški :)

Neposredna povezava do sporočila: 3071
30.12.2012 10:43:41   
nusika2013
eno vprasanje punce...ne vem, ce se katera kaj spozna na to oz. ukvarja z numerologijo. zanima me, ce bi mi dal zdravnik 3 mozne datume za CR, za katerega se naj odlocim. vcasih pravijo, da imajo neki datumi svoj pomen...saj vem, da sem nora, sam men so take stvari zanimive :)

Neposredna povezava do sporočila: 3072
30.12.2012 10:45:55   
nitta
13.1.2013 bi biu zanimiv datum :) ampak mislim da je ravno vikend...

Neposredna povezava do sporočila: 3073
30.12.2012 11:06:19   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: pikachu

Pozdravljene punce, tudi jaz sem januarka in imam pdp 24.01. Pa bi imela eno vprasanje za vas, sama sem narocena na cr 14.01 ampak morem prit v bolnico baje ze 11.01 zdaj pa nevem zskaj toliko prej ma katera podobne izkusnje ali pa je katera tu ki ji so tudi naprej za cr povedali? Aja grem pa na Ptuj.

pikachu jaz sem imela 10dni nazaj CR na Ptuju. Po mojih izkušnjah te 11.1 ne bodo še noter zadržali. Mislim da ti bodo nardili samo tiste osnovne preglede, ki so potrebni za CR. To je CTG (to še ti bodo itak tud dan pred CR delali parkrat) pa potem EKG za tebe in odvzem krvi. Noter boš morala en dan prej, to je 13.1. potemtakem Ob kakih 17h popoldan, nič prej. Vsaj pri meni je bilo tako no. Nimaš kaj delat tam tri dni prej. Kdo te bo pa operiral?

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
30.12.2012 11:43:39   
Sadrika
Kaj imate že vse izbrana imena...
Saj ga imava mi2 tud, samo sem vsak dan bolj skeptična, če je res tisto pravo user posted image Nekateri pravijo, da ko otročka vidiš, da veš, ali mu ime paše ali ne.
Jaz sem že od otroštva govorila, če bom imela pa kdaj sineka, bo pa..... ampak se moj s tem imenom ful dolgo ni strinjal in sva skupaj izbrala enega, pred kratkim se je pa omehčal in rekel, če sem si pa to ime res tok želela, pa naj bo.

< Sporočilo je popravil Sadrika -- 30.12.2012 11:44:18 >

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

ime za julijske otročke
katrinka

izberite katero vam je najbolj všeč

cesarčki in cesarične (16%)

bibike (11%)

sončki (37%)

julijančki in julije (18%)

žogobrčki in žogobrčice (6%)

zakladi (12%)

Število vseh glasov: 278

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!