nusika2013
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesper fjonda in nusika jaz sem že ful ok. V bistvu jaz sem bila ok že tretji dan po CR. Res da še malo težko hodiš, letet ravno ne moreš še ampak je stanje mnogo mnogo boljše. Jaz četri dan nisem vzela več nobene protibolečinske terapije, niti tablete, mi je bilo že tolk boljše. Peti dan, ko sem šla domov, sem po stopnicah dobesedno letela Malega sem v bolnici previjala in ga negovala brez problema. Kaj se tiče brazgotine, je koma komaj vidna. Res, to je tako tanki vrez, da je nekje debeline lasu no. Pa čist nad stamno kostjo. Zdaj ko sem doma, bolečine sploh ni več, imam malo otečeno samo, ker seveda preveč migam. Ampak tudi to bo izginilo, malo bolj počivam potem kak dan in je ok. V glavenm jaz grem takoj spet tako rodit, moje izkušnje z CR so res super. Aja, pa tudi omotična sem bila samo kakšno urco po CR, ne tako kot pravijo ene kar cel dan. Jaz sem se po eni uri že vsega zavedala, pisala sms-e in vse. Ob 14h sem imela že malega pri sebi na cartanju in sem ga imela do 22h, potem pa so mi ga odpeljale da sem se naspala. Tudi dojit sem že probala prvi dan, mali je vlekel, ampak nisem še imela mleka. Tretji dan je bila zgodba že druga. Mleko je prišlo, peti dan že spet še več mleka, zdaj doma pa ga imam že za izvoz nusika nič se ne boj glede dojenja, vse se da, če se hoče, brez problema. Samo sprosti se in ga čimvečkrat pristavljaj od začetka, da otrok lepo sesa in boš videla da boš imela mleko. Kar pa je najbolj pomembno nič živčnosti in obremenjevanja s tem, v glavi si porihtat, da mleko bo in bo 100%, boš videla. Če vaju kaj zanima vidve še kr vprašajta, sem še sveža glede informacij hjoj kak si me pomirla vesper! super ej! tak kot je nitta napisala...morem rect, da sploh nimam zelje vaginalno roditi :) upam, da se ne bo obrnila, mi kr pase tako. sploh pa, ker se pri porodu glih tak lahko kaj zakomplicira, pa mas pol iste probleme oz. omejitve kot pri CR. super ej, da si imela tako izkusnjo. jaz upam, da bom na istem. komaj cakam res. upam tam na datum okoli 16.1. drugace pa sem dans taaak slabo spala. 3,5 ure sem prebedela, ker sem se zbudla ponoci, pol pa lulat, te pa je moja soncica zacela s svojimi vajami in adijo. kako mi je delala...sem ze mislila, da se bo obrnila...me je kr strah postalo, da se bo...heheheh.... drugace pa sem zdaj popoldan za 2 uri zaspala, zdaj pa me taaaak trebuh boli. celega trdega mam. obcutek imam, da mi ga bo ftrgalo ven, kriz mi od sile kr zvija proti trebuhu, tako, da me je zdaj se ful zacel kriz bolet. pa niti lezanje ne pomaga. hjooooj...sama sebi grem na zivce.
< Sporočilo je popravil nusika2013 -- 29.12.2012 19:05:36 >
|