|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
23.12.2012 15:56:51   
nusika2013
nitta pol je verjetno to to, da ima tud moja rada mehur :) sicer ni tako hudo, da bi se mi vlilo, ampak me pa kr konkretno zapece in vem, da zaradi nje, ker cutim ko se premika. najprej sem mislila, da sem dobila vnetje, pol pa mi je blo jasno, da to ni to. hja kaj cemo. v petek imam tako pregled in bomo videli kaj bo moja G spet novega izumila, da me bo lahko v slabo voljo spravila.

mislim ti dohtarji pa so res ful razlicni. evo tipicni primer sta vidve, ko imata vse isto, pa eni komplicirajo, drugi pa ne. smesno...

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
24.12.2012 10:51:54   
vesper
hej punce samo da se vam na hitro javim. Midva grema danes ze domov. Pocutiva se super, vse je ok. Najbolj pa se veselimo da bomo danasnji vecer ze preziveli kot druzinica. Neprecenljivo. Punce zelim vam prelep in caroben bozicni vecer. Pa se itak javim v kratkem.

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
24.12.2012 11:50:12   
Sadrika
Odlično Vesper user posted image user posted image
sem tak vesela za vas, da boste danes skupaj doma. Lep božični večer vam želim
Tudi vsem vam puncam, lepo preživite v krogu svojih najdražjih božični večer

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
24.12.2012 12:30:20   
nusika2013
super vesperuser posted image ...vse dobro vam zelimo!

tudi jaz vsem zelim lepo prezivet vecer in miren bozic! cim manj tezav in dobro prespano noc :)

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
24.12.2012 17:10:16   
nitta
evo me punce, bozicni vecer bom prezivela v bolnisnici, moram rect da sm prav zalostna :( na CRGju je zjutraj zdravnica zaznala popadke, mala je se vedno v medenicni, tako da so me raje obdrzali na opazovanju. Za 3 tedne je zaostanka v rasti, 2,5kg imamo trenutno. Upam da boste vsaj ve doma v krogu najblizjih prezivele ta lep vecer, jst sm sama v sobi in morm rect da je kar malo depresivno vse skupaj, tako imam rada te praznike, sploh Bozic, Novo leto mi je vseeno kje sem, za Bozic pa bi tako rada bila z mojimi. Ampak vse za naso punco, da bo ja zdrava ko pride na svet. Pozdrav vsem trebusckom.

Neposredna povezava do sporočila: 2980
24.12.2012 17:21:25   
Pikica_82
Vsem želim en čaroben božič, poln smeha in veselja!

Nitta user posted image  A bo lahko vsaj tvoj s tabo ostal, da ne boš čisto sama?

Vesper superca, da boste božič preživeli v troje!

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
24.12.2012 17:26:10   
nusika2013

IZVIRNO SPOROČILO: nitta

evo me punce, bozicni vecer bom prezivela v bolnisnici, moram rect da sm prav zalostna :( na CRGju je zjutraj zdravnica zaznala popadke, mala je se vedno v medenicni, tako da so me raje obdrzali na opazovanju. Za 3 tedne je zaostanka v rasti, 2,5kg imamo trenutno. Upam da boste vsaj ve doma v krogu najblizjih prezivele ta lep vecer, jst sm sama v sobi in morm rect da je kar malo depresivno vse skupaj, tako imam rada te praznike, sploh Bozic, Novo leto mi je vseeno kje sem, za Bozic pa bi tako rada bila z mojimi. Ampak vse za naso punco, da bo ja zdrava ko pride na svet. Pozdrav vsem trebusckom.

ojej nitta! eh ne sekiraj se prevec. samo en bozic bos zrtvovala, naslednji pa bodo toliko lepsi. verjamem pa, da ti je bedno. smo v mislih s tabo!

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
24.12.2012 17:26:56   
nusika2013
vsem zelim lep bozicni vecer!

Neposredna povezava do sporočila: 2983
24.12.2012 21:09:05   
Mala BB
Drage souser posted image ! Vsem želim vse najlepše v teh prazničnih dneh. Veliko pozitivnih misli! Samo še malo....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2984
25.12.2012 9:24:10   
vesper
dobro jutro punce

nitta pošiljam ti tisoč user posted image verjamem da si žalostna, tudi jaz sem včeraj res upala da me pustijo domov, da ne bi bila na božični večer v bolnici. Ampak glej na to s pozitivne strani, da se bliža čas, ko boš prav kmalu v rokah držala svojo majhno štruco.

sadrika_sadrika saj ne vem, če sem ti že čestitala za tvoji dve mali pikici. Čestitam ti iz srca user posted image user posted image user posted image user posted image lepo lepo se cartajte

punce še moja porodna zgodba: V sredo sem torej ob 17h prispela v porodnišnico, nardili so mi vse potrebne preiskave, to pomeni CTG, EKG, vzeli kri. Nato sem odšla v sobo, kjer sem se vsaj malo naspala in naklepetala, kljub živčnosti, v pričakovanju četrtka. Za CR sem bila na vrsti prva, to pomeni zjutraj ob 8.15h sem bila že pripravljena na operacijski mizi. Pred tem mi je še dr.nardil UZ, da je pogledal točno lego mojega srčka in ga izmeril. Dali so mi klistir, vstavili kateter, namestili infuzijo za popadke, oz.neko tekočino, da je malega malo zbudila in ga pripravila na operacijo in ne bi doživel prevelikega šoka. Dragi je bil ves čas ob meni, do operacijske sobe. Mene so odpeljali noter, dragi pa je moral počakat zunaj do konca operacije. Punce to vse skupaj s pripravami na operacijski mizi, do mojega zbujenja, je trajalo vsega slabo uro. Osebje tako prijazno, da je to že neverjetno. Takoj so mi povedali, da je z otročkom vse ok, koliko je velik in koliko tehta. Ati pa ga je seveda tudi takoj videl in cartal. Nato so me po eni uri odpeljali na intenzivno nego, kjer sem bivala še z eno sostanovalko in sma prav fajn klepetale. Otročka sem dobila takoj ko sem rekla za njega, s tem da sem pač prvi dan preležal in so mi ga babice pristavljale v posteljo kolikor sem želela. Res neverjetno in zame je to bila zelo lepa izkušnja. Dojit smo se začeli takoj isti dan zvečer, sicer bolj malo, ker še mleka ni bilo. No, po vstrajanju imamo danes mleka za izvoz in prsi kot Pamela Anderson user posted image user posted image
Drugi dan sem že odšla na oddelek in sva se že z mojim Jakecom cartala cele dneve.
Bolečine prvi dan so bile kr čutne, ne prehude, ker imaš itak protibolečinske doze, ko sem ležala dejansko ni bolelo nič, ob premikanju pa. Prvo vstajanje je bilo hudo, drug dan že sto proti ena, danes že hodim kot da ni bilo nič. Malo še sicer tu pa tam zaboli, res malo, ampak sem že od predvčeraj popolnoma brez protibolečinskih tablet. Rana je kooooomaj opazna. Zares komaj.

Sedaj pa smo že doma in se že razvajamo. Ati svojega sinčka razvaja tako, da mu je celo noč, to pomeni od 11h do 6.30h zjutraj prespal na njegovih prsih. No, pa mama je 2x mezmes dala papico in takoj zaspala kot hrček user posted image Smo zelo pridni, edino malo čutimo krčke med 18h in 22h uro, ampak potem se nekako uredi in zaajamo nazaj.

No evo, to so moje izkušnje in moja zgodba.

Punce zdaj pa hitro hitro za mano, da še ve poveste svoje lepe porodne zgodbe. user posted image user posted image

Aja, še nekaj, tiste ki boste prvič postale mamice, ta občutek, ki ga doživiš ob stisku svojga otročka je tako neverjeten, da vam niti opisat ne znam z besedami. Ni je večje ljubezni, prav zares ne user posted image user posted image user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
25.12.2012 15:20:01   
nitta
ooo vesper, zdaj si me pa skoraj malo v jok spravila :) kako lepa zgodba... čestitke še enkrat.

Torej jst sm danes doma, z bolnišnično zapestnico okoli roke, uradno sem v bolnišnici, ampak ker danes popoldne ni preiskav in ker je ravno božič so me spustili domov k bližjim in ni ga lepšega občutka, potem šele ceniš to kar se ti poprej zdi samoumevno. Vesela sem da sem doma, zelo vesela. Drugače je pa tako da imam neko vnetje sečil, mehur, ledvice... jutri dobim natančne izvide, tako da grem zjutraj gor in bom verjetno ostala notr dokler se ne zrihta. CTG mi ni več pokazal popadkov, samo včeraj zjutraj sem jih imela-tako da mi tole ni čisto jasno kaj to pomeni. Tako da vam poročam jutri kako bo z našimi izvidi, sem pa v Celju in moram rečt da tako prijazno osebje v bolnišnici še nisem videla, včeraj zvečer ko je moj prišel k meni, so ga spustile do mene zvečer in men so se kar solze vlile in so bile prav razumevajoče in prijazne, tudi danes zjutraj je biu pri meni lahko od 7h pa dokler nisem šla domov. To res veliko pomeni, kakšen je kolektiv, tukaj so super. lep božični dan vsem, moj bo preživet v postelji - ampak domači ;)

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
25.12.2012 15:39:58   
alenkita1
Živijo,najprej vesel in srečen božič želim vsem;)

Nitta:Mene pa so za danes tudi spustili domov,nekaj lažnih popadkov sem tudi imela ampak nič resnejšega.V četrtek bom morala nazaj da mi nardijo ultrazvok in takrat bomo vidli ali je kaj otročiček napredoval v teži oz kako pa kaj.
Upam da bo stabo pa z otročičkom vse ok nič se ne sekiraj.Jst pa sporočim v četrtek kako je blo.

papa;)

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
25.12.2012 15:53:37   
nikky887
vesper lepo napisano...si dala po moje prou vso pozitivno energijo kar jo premoreš skozi to zgodbo...jo je blo prou fajn prebrat za te,k nas porod še čaka...;)

jst sem tist komcert v ned odpela,mi je prou fajn ratau, včeri sva z dragim šla še h pounočki,dans pa večino časa kar notr-pr nas ful pihauser posted image

dragi je pa priden-spucau kopalnco komplet in spalnco,tk da sem prou dobre volje, ker danes sem tolk na nuli z energijo da sm že 2h in pol spala zdej po kosiluuser posted image

drugač pa vsem lep požiš(kar je od tega dneva še ostalo) in lepe praznike in pridno odštevanje do dneva ko bomo dobile v roke svoje štručkeuser posted image user posted image

(odgovor članu alenkita1)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
25.12.2012 16:07:51   
nitta
o alenkita super, je fajn doma ane. Sicer grem jst jutri nazaj ko dobijo izvide, včeraj so mi delali 3x UZ pa je vsak zdravnik rekel da je malo majhna ampak da ni nič kritičnega, tako da sem malo pomirjena, sedaj smo na 2500g kar pa tudi ni tako zelo slabo.Je pa ena so-nosečka v porodnišnici imela zanimivo zgodbo, nardil so ji celo paniko da ima njeno dete samo 1800g, pa je potem prostovoljno hotela zapustit porodnišnico ker se je super počutla in ji je potem zdravnk predno je šla še enkrat naredil UZ in ji nameril da ima dete 3200g. Zdej pa naj meni nekdo tole razloži... drugi so pa rekli (UZ pred porodom) da ima mali okoli 3500g pa je potem rodila čez dve uri in je imal preko 5000g... sej ne morejo točno rečt... važno da mam plodovnice dovolj.

SIcer pa imam že celo popoldne občutek da naša biba nima več glave v mojem želodcu...al pa je samo občutek, joj saj vem da se ne smem veselit samo kaj pa če se je obrnila? ker prej se je tako premikala kot da bi se mi cel trebuh sesul, komaj čakam da naredimo UZ jutri.

(odgovor članu nikky887)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
25.12.2012 16:29:55   
alenkita1
Super je doma;))2500g sploh ni po mojem slabo sej še je do konca pdp čas da se zredi;)sigurno tko kot moj.Mene prov zanima kaj mi bodo rekli v četrtek cel teden sem samo ležala tako da upam da bo vse ok.;)
To pa za to nosečnico je pa res zgodba,to je dokaz da ne zaupam ultrazvoku.Sem pa slišala dosti podobnih zgodb.
V bolnici vse so-nosečke so rekle da se jim zdi kr brezveze da sem gor,da ni razloga zarad teže pač eni so malo manjši.Važno da je otročiček zdrav.

Želim ti srečo jutri.;)

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
25.12.2012 18:08:02   
Sadrika
Vesper -hvala za tako lepo opisano porodno izkušnjo, me je kar ganila. Upam, da tudi nas čakajo tako lepi porodi z lepimi izkušnjami, da bomo lahko brale same lepe zgodbice, pa naj bo vsak dan ena napisana.
nitta in alenkita1 - vajini zgodbici sta še samo en oz. dva dokaza več, kako zmotljivi so UZ. Ne vem pa zakaj tolko komplicirajo s temi težami, ko pa imata vajina user posted image čist ok za vajini postavi. Pa tud ne vem za te popadke, ki jih kao zazna CTG, Pušenjak pravi, da popadkov, ki jih nosečnica ne občuti, pa čeprav jih CTG zazna, jih ni. Sem pa mnenja, da vseeno je boljši občutek (vsaj meni), da te imajo bolj pod nadzorom in gledajo deteta, če jim le kaj primanjkuje, kot pa premalo in se lahko hitro kaj zgreši.

Sem pa sama tolko utrujena zadnje dni in samo spim, hodim zelo težko, ker me ful bolijo noge od zatekanja, da še samo racam iz kavča do wc-ja in nazaj. Danes teden imam PDP in se še praktično nič ne dogaja, kot pa samo malega zelo slabo občutim in tako redko se tudi "oglasi", kolca tudi skoraj nič več, upam, da se še dobro počuti. Sem pa želo neučakana, prav tako vsi domači, sorodniki in znanci in imam prav že vrh glave tel.klicev "a si že rodila?", sem samo še jaz kinder jajčka - smo imele 3 znanke ful blizu PDP-je in sta obe že rodili user posted image
Lepo še praznujte in čim mirnejše čakanje želim vsem user posted image
Novopečenim mamicam pa čimslajše cartanjeuser posted image

(odgovor članu alenkita1)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
25.12.2012 18:37:17   
Sadrika
Amm.... še eno vprašanje, ker še nisem nikjer zasledila. Nekajkrat sem občutila namesto brcik nekakšno "hitro boksanje", težko to sicer opišem, ampak še najlažje bi nekako primerjala z "vibriranjem" user posted image Tako smešen občutek, to traja nekaj sekund, nikoli dolgo, pomislila sem na vse sorte, ali se mali preteguje tako, da ga zraven trese ali doživlja - bognedaj- kakšne napade ali čisto kaj četrtega? Je že katera to doživela?

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
25.12.2012 20:58:59   
sandra_sandra
vesper čestitke,čestitke in še enkrat čestitke.. občutek..kot sem napisala NEPRECENLJIVO!!!
kako veš da imata krčke..ker moja dva tud neki matra pa sem misla da je od mleka..jst sem mela namene dojit pa dodajat adap.mleko,pa je ravno obratno..mal sem sama zaj... s tem mojim mlekom..verjetn bi si mogla večkrat na dan črpat da bi ga blo več..skratka..patronažna mi je rekla da otrci ki niso dojeni ne dobijo dovolj za odžejat in da je lahko da to razlog da jih zvija..uglavnem kakšen dan majo kakec tak v kroglicahuser posted image in takrat se matrajo da ga spravjo ven, včasih pa tak..normalen..joj kok nakladam!!! zdej pa več ne vem a jih matrajo krčki..al hrana!?!
nitta moja user posted image se je rodila v 36 tednu in je tehtala 2555g in je taka bajsika zdej..tko da to nič ne pomeni,pa ni bila niti v topli posteljici kaj šele v inkubatorju,tamauček pa je tehtu 2000g pa enako kot ona..pa tud če bi moral biti v inkubatorju ni konc sveta sam da je živ in zdrav! pozitivne misli privabijo pozitivno!!!

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
26.12.2012 9:54:10   
nusika2013
hei punce!

vesper super zgodba. jaz bi zelela isto kot ti. hvala bogu, da ti je vse ostalo v lepem spominu :) cestitke se enkrat in cim manj krckov :) komaj cakam, da bom jaz mojo tudi tako drzala v rokah. vsak dan ze sanjam o tem!!!

punce nic se sekirat za tezo. saj smo govorile ze o tem, da ful tezko to predvidijo. se sami povejo, da to tezko ocenijo. jaz vam samo recem...bodite srecne, da so zdravi in vam ne komplicirajo zaradi cesa drugega. mene je prav strah , ker grem v petek spet k moji G in bo sigurno kaj komentirala. meni je pomembno samo, da bo z njeno glavico vse ok, pa da se normalno razvije. da bo zdrava in je to to. vsak dan molim za to.

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
26.12.2012 10:54:54   
vesper
sandra_sandra jaz sklepam da so krčki, oz.po pogovoru z patronažno sem dobila nekako ptrdilo no. To pa zato, ker se začnejo skoraj vedno vsak dan ob isti uri nekje med 18h-22h ga kr fajn zvija. Tako nogice steguje in krči in se napenja revček. Drugače pa je cel dan ful zadovoljen in spi. Res je tudi, da ful slabo podiramo kupčke, ker je naš fantič en taki mali lenuh. Po hranjenju kr zaspi in ga moram budit, pa vseeno noče podret kupčka, je zelo trmast user posted image user posted image Zaradi tega se zvečer verjetno nabere malo preveč plinov v trebušku in potem krčki, dokler se fajn ne sprda in podre kupčka. Je pa res, da jaz ga samo doji, imam res ogromno mleka, še sama ne morem verjet da toliko. Bi si mogla počasi začet črpat, ker mali ne folga jest, meni bo pa joške razneslo user posted image user posted image
Čez dan pa itak skozi spi in ga moram zbujat nonstop za hranjenje. Pač ga grem vedno prej previt, da ga malo predramim, potem pa ga dam na zizo in itak spet spanje dalje.
Kakec imamo mi super, skozi tekoč je rekla, patronažna da je super kakec. Ampak res ker je dojen in se zato ne rabi nič mučit da kaka.
Na koliko pa ju ti hraniš Sandra? Kaj se ti zdi da imaš premalo mleka?

Neposredna povezava do sporočila: 2995
26.12.2012 11:01:03   
vesper
nusika sej bo, boš videla. Jaz sem bila zadnji tedn res nonstop obkrožena z nekimi črnimi mislimi in skozi sem neke bedarije tuhtala kaj če bo se zgodilo to in ono....pa so mi vsi govorili naj neham z negativno energijo obremenjevat sebe in malega, ker bo še res kaj narobe. No, pa vseeno ni bilo in sem imela res zelo lepo porodno izkušnjo user posted image
Pač za moje pojme je logično, da nas je strah kaj bo in da bo z štruco vse ok itd....saj pa smo samo ljudje user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
26.12.2012 12:15:00   
Kristalis
Ojla punce, tudi čakam. 14.1. imam pdp. Pred dvema tednoma sem imela zadnji pregled, naslednji pregled pa šele 7.1.
Meni se to zdi dolgo za zadnji mesec nosečnosti. Kaj mislite - ali naj grem vmes kaj na dežurno ali pač čakam, dokler ni nobenih posebnih znakov ali težav? Sicer pa je vse vredu.
Kolikokrat imate vi sedaj preglede?
Pa sandrika - tudi jaz poznam to "vibriranje", a nimam razložitev, kaj to je...

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
26.12.2012 12:56:27   
araucaria
Vesper, hvala za vzpodbudne besede. Nusika2013, tudi jaz mam pol kufr teh dohtarjev... V ponedeljek sva bila zopet na ultrazvoku, ker je moja ginekologinja pred dvema tednoma rekla, da ima mali eno nogo malo krajso od druge. V ponedeljek sva bila pri drugi ginekologinji, ker je moja na dopustu. Kot prvo sva cakala 1 uro dlje, kot drugo je bila zoprna kot hudic, kot tretje je med pregledom nekaj momljala sebi, da sploh nisem razumela kaj in kako. Sem jo vsaj 10krat vprasala kako je z nogami in ce mi lahko pove koliko je to odstopanje, koliko mm, al je to 10mm ali 1mml ali 0.1mm, pa me je popolnoma ignorirala. Je rekla, da ni veliko, ampak da na grafu izgleda ogromno. Wow, kaksna tolazba!!! user posted image Sem cist padla v jokuser posted image , ko sem prisla ven iz ordinacije, me je moj komaj umiril. Sej upam in verjamem, da je vse ok, ampak zakaj hudica, potem delajo tak halo. Bivsa sodelavka je zarad ene take pripombe njene ginekologinje na zacetku nosecnosti odklonila vse nadaljne preglede in teste - je rekla, kar bo, pa bo. Pa sta oba otroka zdrava! Jaooo

Drugace pa mali brca, zopet se je postavil na glavo - jeeeej, le naj tako tudi ostaneuser posted image .

Vceraj sem pekla potico, njam njam, danes pa me dragi pelje v shopping - je rekel, da mi kupi gugalnik, pa tudi za posteljico si je premislil - bova za prve mesece kupila kosaro-zibelko; posteljico pa kasneje.

Bodite lepo, pozitivne misli vsem, tistim, ki ze zibateuser posted image user posted image user posted image , in tistim, ki bomo sele zibaleuser posted image

(odgovor članu Kristalis)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
26.12.2012 15:13:30   
Sadrika
Pozdravljena Kristalis - dobrodošla med namiuser posted image
Kar zadeva naročanja pri G, smo že kar vse ugotovile, da zlo šparajo s temi pregledi, tudi mene je bolj poredko naročala in jutri imam zadnji pregled in skupaj v celi nosečnosti jih bo glih 10, niti 1 več ali manj. Ampak po drugi strani pa mislim, da če bi bilo pa kaj narobe oz.bi kaj sumila, takrat bi nas sigurno nas bolj pogosto naročale. Tko, da, če ni pri tebi nič narobe, lahko po moje komot počakaš na naslednji pregled, če pa bo kaj vmes prišlo, pa itak pogličeš svojo G, če pa tisti čas ne dela, pa pokličeš v P, ali se direktno tja napotiš. Meni je natanko s takimi besedami tudi moja G povedala.
Glede "vibriranja" bom pa še ju3 svojo G vprašala kaj bi to naj bilo.
nitta - kako si danes rihtala?

(odgovor članu Kristalis)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
26.12.2012 17:18:33   
sandra_sandra
vesper kar se tiče hranjenja..jst sem ju na začetku zbujala na 3 ure..zdej nič več..ko se zbudita se zbudita,..razen ob pol 22h ju na nazadnje previjem in nahranim in spita nekje do 3h,pa pol do 6 pa pol tam do 9-10h..okvirno tko gre to pri nas! čez dan pa tok spita da ju grem pogosto krat zbudit,ker mi ju je žal da tok dolg spita brez hrane..pol itak v snu tist spijeta in spita naprej..mi tud mal slabs s fantkom podiramo..in mislim da ga to matra..isto tko se napenja pa preteguje..ma prov vid se da ga ful matra..probala sem mu mal čaja dat..tko mi je patronazna svetovala..pol pa se sprdi pa je boljsuser posted image
PUNCE
Kar se tiče PREGLEDOVmen je moj ginekolog relek,da kadarkoli mi kej čudnega hodi po glavi naj kar lepo pridem do njega in bova naredila UZ da me pomiri..in res! Vsakič če mi kej ni blo sem lepo sla do njega se pogovorila o mojem strahu naredila UZ ..na konc mi je vedno rekel..a bo za en teden mir v glaviuser posted image user posted image ..uz mi je naredil na vsakem pregledu..ko vas upraša če brca...jst sem rekla..da danes malo manj čutim..takoj je naredil UZ..seveda sem se lagala..sam da se prepričam da je vse ok! če mene kej vprašate...je to vedel vseskoziuser posted image .. aja pa ni nek privat ginekolog da bi si s tem polnil žepe..je kr iz ZD LJ..

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Nakupovanje
Ela123

Ali radi nakupujete?

Da (73%)

Ne (27%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!