|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
26.12.2012 17:23:46   
nusika2013

IZVIRNO SPOROČILO: araucaria

Vesper, hvala za vzpodbudne besede. Nusika2013, tudi jaz mam pol kufr teh dohtarjev... V ponedeljek sva bila zopet na ultrazvoku, ker je moja ginekologinja pred dvema tednoma rekla, da ima mali eno nogo malo krajso od druge. V ponedeljek sva bila pri drugi ginekologinji, ker je moja na dopustu. Kot prvo sva cakala 1 uro dlje, kot drugo je bila zoprna kot hudic, kot tretje je med pregledom nekaj momljala sebi, da sploh nisem razumela kaj in kako. Sem jo vsaj 10krat vprasala kako je z nogami in ce mi lahko pove koliko je to odstopanje, koliko mm, al je to 10mm ali 1mml ali 0.1mm, pa me je popolnoma ignorirala. Je rekla, da ni veliko, ampak da na grafu izgleda ogromno. Wow, kaksna tolazba!!! user posted image Sem cist padla v jokuser posted image , ko sem prisla ven iz ordinacije, me je moj komaj umiril. Sej upam in verjamem, da je vse ok, ampak zakaj hudica, potem delajo tak halo. Bivsa sodelavka je zarad ene take pripombe njene ginekologinje na zacetku nosecnosti odklonila vse nadaljne preglede in teste - je rekla, kar bo, pa bo. Pa sta oba otroka zdrava! Jaooo

Drugace pa mali brca, zopet se je postavil na glavo - jeeeej, le naj tako tudi ostaneuser posted image .

Vceraj sem pekla potico, njam njam, danes pa me dragi pelje v shopping - je rekel, da mi kupi gugalnik, pa tudi za posteljico si je premislil - bova za prve mesece kupila kosaro-zibelko; posteljico pa kasneje.

Bodite lepo, pozitivne misli vsem, tistim, ki ze zibateuser posted image user posted image user posted image , in tistim, ki bomo sele zibaleuser posted image

tocno vem kak se pocutis. glej... moja kolegica je imela cist isti primer z to nogico, pa je do konca mislila, da je nekaj narobe, pol pa je blo vse ok. sploh pa...kak te oni vejo da je ena krajsa bemti. po moje zdaj sploh zmeriti ne morejo vec obeh. meni nikoli ni merila nogic. samo vedno eno kot, pac od ene nogice in je blo to to. po moje je to kr nekaj. saj z mojo glavico tudi tak pretiravajo. se dobro, da imamo nase moske, da nas malo pomirijo, ker drugace bi se mi ze zmesalo. v petek je mojega ze strah kak klic bo dobil po pregledu. je reko, da vedno samo caka prvi glas, ko se javim... :(

(odgovor članu araucaria)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
26.12.2012 17:38:07   
nitta
ojla punce, mene iz 5 urnega spanca, tok ponoči že dolgo nisem spala, tale dež me je pa tako lepo uspaval to popoldne, tako da sm kot beba, kosilo potem pa spat pa spet nekaj pojest :) če se mala zdaj ni poredila pol pa tut hudič, jst vem da sm se :D hihi
Danes so mi povedali da so testi za neka vnetja ledvic ok, tako da so me spustili domov-spet-do jutri zjutraj. Tako da grem zjutraj nazaj da mi naredijo UZ in če bo vse ok, če je viden napredek v rasti kakor sem razumela, grem lepo nazaj domov. Sicer mam neke bakterije prisotne v urinu ampak je rekla zdravnica da je to skor normalno pri nosečkah-bili me pa nič ne ko grem lulat, zadaj pri ledvicah pa-no sm jim povedal da mene boli celoten hrbet ko se tamala odloči da gre na pohod tako da ne morem nič rečt. Tako da sem doma z zapestnico iz porodnišnice :) in počivam, kuha tašča, drugam bi pa moj mogu, sm mu lepo povedala da jst moram počivat :) saj zdajle ko sem naspana bi lahko kaj skuhala, prej ko sem pa iz pregleda bila pa ni šans. upam da so vaši bušiji tudi pridni :)

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
26.12.2012 18:05:33   
nitta
aja še nekaj, se ravno spravim pakirat torbo ki jo bo ati prinesel v porodnišnico, en kopletek za domov moram zbrati, pa nimam pojma katerega :) al naj bo to v enem tak pajacek, ali naj bodo hlačke, bodi in jopica, itak potem jo bom zbasala v vrečo za v lupinico ampak vseeno, sploh ne vem kaj je in lepo in praktično...

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
26.12.2012 19:25:58   
Inigo
Hej sonosečke!

Kr ne najdem časa, da bi vam kj napisala in pokomentirala. Odkar nism v službi se mi prav ne da na računalnik. Pa bi kamot šla… ampak si raj dol vležem al pa kj z malim počneva… vedno nekaj drugega.

Nitta – no, se je pa vseen dobr izteklo. Ni lepšga! Vajina pupika bo pomoje mela čist lepe 3 kile, ko se bo rodila. Al pa še kj zravn. Naaaaajbolj mi grejo na jetre ta merjenja. Sm že zadnjič rekla Kuštrinovi nj mi sploh ne govori o merah, kr sploh ne verjamem UZ meritvam. Pa mi je tut sama rekla, da so to taki grobi okvirji…

Pritiskanje na mehur – jst že skos nosim pobiča tko, da mi pritiska na mehur. Mi pa ni nč rekla, da bi nosla nizko. Pol že ni alarmantno, je pa sigurn dost nižje kot je bil Brin. Kr pr Brinu the problemov nism mela. So me pa glih tko rebre bolele. Zdj pa kr oboje… sj kr bojim kk bo v tretje! Jp jp… sj ne da že načrtujemo tretjega, si ga pa sigurn želimo. Pr treh maš še lahk en avto, hahahaha!

Vesper
– super za mleko! To je majka! Če vidiš, da ti ostaja po podoju, ti kr izčrpaj in shrani. Pride še kako prav. Če ne prej pa ko bosta pričela s kašicami in tem, boš primešala zraven.

Nikky – čestitke za uspeli koncert!

Sadrika – tut jst včasih začutim nekakšno vibriranje. Ampak bolj razmišljam, da je to kak živec. Itak so že zdj tok veliki, da pritiskajo na vse strani… in pritisne na kak živec tako, da občutimo trzanje. Ne vem.. mogoče.

Krčki – se veeeeedno pojavijo proti večeru. Ker so malčki takrat že dost utrujeni in jih tolko bolj to matra. Pomaga čaj proti krčem oziroma malo več tekočine – s tem tut razbremenimo ledvičke. Če je pa hudo pa kakšne kapljice. Brinu je ful pomagal, da sm na nosla na ramo gor, ko je bil pa že mal večji pa, da sem ga dala na trebušček spat. To je baje pomagal tut meni, ko sm bla dojenček… pa čimbolj kupčke podirat. Kolko se pač da. Pravijo, da je pametno tut vmes kupček podret. Pr Brinu tega nism počela, zdj bom pa probala – da bi le pomagal!

Vesper , sandra – kk so vam zdj rekli, da je pametno dojit: en podoj ena ziza, al na vsaki 10 minut? Kr ko sm prvič dojila, so rekli, da treba eno spraznit in pol drugo dat. Zdj u šoli so pa neki bluzli, da bi naj vsako po 10 minut. Sam kk gre pol to, če se nobena ne sprazni do konca… sj pol ne more nastajat novo mleko…

Araucaria – kaj?! Pa kk je lahk tk smotana… mislim, da ti niti odgovori ne… kdo da takim sploh licenco?! Drgač pa super za shopping. Zadovoljna?

Naročanje na pregled – najrajš neb sploh komentirala. Mene že skos na 5 tednov naroča. Do zdj sm mela sam 6 pregledov! Naslednjega imam šele 9.1.2013! Najraj bi neki zašpilala in šla kr v P na eno kontrolo zdle pred novim letom… sam cvikam, da bi dejansko kj blo in bi mogla not ostat. Zdj pa vedi ka je za nardit…

Oblekice za domov – jst sm pripravila bodi z dolgimi rokavi, hlačke s stopalkami (štramplic za tk malega nism kupovala, kr jih je tešk oblačit), debele zoknčke, plišast pajac v celem (dolgi rokavi in stopalke), kapica, rokavičke in kombinezon. Na izi! Da bo tebi praktično in dojenčku udobno. Za fensi šmensi bo še čas.

Neki me grlo boli. Itak, kr sta bla pa oba moja zdj prehlajena… smo si potalali. Radodarno, ni kj.

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
27.12.2012 10:52:56   
nusika2013
jaz imam od oblekic: zabice (ce jih bom dala gor), body z dolgimi rokavi, hlacke in jopico iz plisa in cez debeli pajacek, dvojne zokncke (ene za na rokice) in 2 kapici (eno tanko in eno malo debelejso). pa dekico, da jo bom pokrila v jajcki. mislim, da je to cist ok.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
27.12.2012 11:04:54   
Sadrika
Ravnokar sem iz pregleda, zadnjega... plodovnica že mlečna, fantek je že na tesnem in G mi je dala max.2dni. Upam, da res, ker me že tko boli v križu..Če ne naštejem 10 gibov, moram že danes v P
Vibriranje- sem povedala G, pa pravi, da ne pozna tega in ne ve, kaj bi to bilouser posted image
Oblekica za domov - jaz imam pripravljen body z dolgimi rokavi -2x, bombažna majčka, flis kompletek, termo zoknčki, copatki, zimski kombinezon, bombažna kapica+zimska kapica, rokavičke, šal, odejica, pa itak tetra plenice+za enkratno uporabo

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
27.12.2012 13:20:32   
HotCat
vesper Najlepša hvala da si delila tvojo izkušnjo CR z nami! Upam da ga krčki ne matrajo preveč!! super da imaš veliko mleka, upam da se tako nadaljuje še naprej user posted image

sadrika A ti pa že danes zadnji pregled pri naši G? potem si že 39/40 teden? Ja super! Želim ti da se boste čimprej cartali user posted image

oblekica za domov Jaz ima mpripravljen bodi na dolge rokave, plišat kompletek, zokne, tanko bombažno kapico in flis kapico za preko, pajac oz. kombinezon in pa potem zimsko vrečo za v jajčko (mogoče bomo namesto zimske vreče vzeli raje dekico, še nisem sigurna...je vreča kr velika hihi user posted image ) To ima dragi vse pripravljeno v omari, in bo prinesel ko bo čas za to user posted image . Nisem pa komplicirala glede kompletka za domov, kakor je napisala Indigo, za fensy bo še čas :)

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
27.12.2012 14:57:34   
SonoLei
Punce, jaz sem pa danes proti jutru že mal panike delala in me zanima, zna katera povedati, kako se tisti pravi popadki občutijo al je spet to pri vsaki drugače in ene to občutijo prej, druge kasneje? Sama do zdaj nisem čutila nobenih lažnih popadkov, vsaj mislim da ne, mam pa včasih malo trd trebuh. Tudi ctg mi zadnja dva tedna ni nič pokazal.
Me pa zadnji teden (do roka imam še točno en teden) spodnji del trebuha in križ bolita podobno kot pred menstruacijo, me pa tudi grozno tišči navdol, tudi med ležanjem. Danes ponoči pa me je ene trikrat v trebuhu zabolelo od zgoraj navzdol, kot nekakšen krč, trajalo pa je kakšne 15 sekund. Potem sem pogledovala na uro, prvič me je ta bolečina zbudila ob 5-ih, pa potem spet ob 6-ih in 6.30. Sem že razmišljala, kaj vse moram pripraviti in mojemu zabičala, da naj ima telefon v službi ves čas ob sebi. Zdaj čez dan je vse spet po starem, sem že brez večjih težav pospravla stanovanje in mislim, da je bil le nek false alarm. Jutri imam spet pregled pri svoji G in tudi ctg mi bo naredila. Me prav zanima, če se že kaj dogaja. Upam, da vseeno počaka še kak teden, da bo 13 ...

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
27.12.2012 15:00:21   
alenkita1
Nitta:kako je bilo na ultrazvoku?

Jst sem opravila danes in se je otroček pordeil za 300gr tako da so rekli ,da je vse super pač bo malo manjši,vsi izvidi so pa super tako da zdej bom doma;))So delali paniko brezveze očitno.;))

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
27.12.2012 16:11:23   
Sadrika
IZVIRNO SPOROČILO: HotCat

sadrika A ti pa že danes zadnji pregled pri naši G? potem si že 39/40 teden? Ja super! Želim ti da se boste čimprej cartali user posted image

Ja, zdaj sem glih 4 dni pred PDP. Pa ti? Si bila tudi danes pri njej? Kako kaže? Kako pa je z akupunkturo? Si še bila potem kaj? Sem že mislila, da bom morala it nazaj oz. v P, ker me je že od ponoči zvijalo v križu in spodnjem delu trebuha, vendar se je zdaj pomirilo. Upam samo, da mi ne bo treba ponoči tja skakat, to bi mi najbolj morilo. Fantek res slabše miga kot prej, vendar brez problema naštejem 10 gibov v parih urah, pa mislim, da mu je res zelo tesno oz.plodovnice bolj malo, ker te gibi že tko bolj bolijo, ker je bolj suho notri. No, ne vem, ugibam.

SonoLei - evo, jaz sem imela danes isto kot ti, ali pa še imam tko po malem, pa tud ne vem, al so popadki, al se pa vse skupaj samo pripravlaj, ker se še nič ne stopnjuje. Zaenkrat mi še ni nič odteklo pa tudi čep še ni odletel, tko da ne vem.

alekita1 bravo za pridobljenih 300g, le tako naprej. user posted image
Upam, da se še nitta javi s tako novico.

Mala BB - kako je pa s tabo? Tudi ti si imela danes zadnji pregled pri naši G, a ne?

< Sporočilo je popravil Sadrika -- 27.12.2012 16:13:12 >

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
27.12.2012 16:13:57   
vesper
sandra_sandra tud jaz delam isto ja, dojim ga na tri ure, ponoči ga ne zbujam, razen če se sam, ga pristavim. Od začetka sem ga, zdaj ko smo pa doma pa ne več.
Mi smo včeraj cel dan in celo noč spali kot bubice, danes pa je že cel dan bolj alarmasto user posted image

dojenje inigo saj ne veš več, kaj je prav in kaj ne, ker vsak govori drugače. Jaz sedaj delam tako, da z vsakim dojenjem spraznim eno zizo in potem ga pristavim na drugo za drugo dojenje. Razen, če čutim da je v prvi še kaj ostalo, potem ga dam prvo na to, pa potem na drugo itd....

čaj punce kateri čaj za njega pa naj kupim? Keri je najboljši? P koliko čaja na dan naj bi spil?

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu alenkita1)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
27.12.2012 16:17:41   
vesper
aja punce še nekaj glede teh UZ, to je vse skupaj eno sranje vam povem. Mislim te meritve in to. Meni je recimo ko je delal zdaj zadnji UZ pred CR pokazalo, da ima mali glavico in trebušček veliko za 40 teden, nogice pa za 37 teden user posted image user posted image user posted image sem rekla ja kaj potem bo neproporcionalen ali kako? Kaj to zdaj pomeni? Pa je sam dr.rekel, da je to en veliki šmorn vse skupaj user posted image No, pa je prišel naš otrok ven čist normalen user posted image user posted image
Tako da punce, čimmajn sekiranja glede tega user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
27.12.2012 18:27:01   
nikky887
jst tut mislim da ta merjenje so bolj larifari...še posebi računanje teže...glavno,da ginek vidi po ultrazvoku,da se otrok razvija-raste,da ma roke in noge,pa obraz, da je trebušček zaprt,pa seveda da srček bije...drugo je večinoma vse zračunano,zat nevem zakaj dajejo ginek tolk poudarka na to.no,eni...moja ne daje...moja meni tut ni omenla nikol kolk naj bi bla težka al pa kaj drugega...ona pravi,da to so podatki za njo...ostale "vidne"stvari pa so zame in mi tut vse lepo razloži kje je kaj...
mene še nič ne "špika"al pa kaj podobnega,da bi kazalo da bo moja pikica2012letnik...mam sicer ju3 še en pregled,pa bomo vidli,če no kaj omenla...
počutim pa se občasno ko ena velika žoga,včasih komi ustanem k se moja bebi tako lepo raztegne...

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
27.12.2012 19:47:16   
Inigo
ker sem očitno čist preveč upoštevala nasvete neonaie, se pa pr nas kr dogaja user posted image včeraj zvečer smo šteli popadke, so bli dve uri kr na 10 minut. danes pa ga cel dan neredno sračkajo... user posted image sva šla popoldan na sprehod z mojim (mali je na počitnicah pr babici) in sm mela filing, da mi bo kr vn padu. neke čudne pritiske med nogami čutim. se mi zdi, da če bi se primla za ustje nožnice, da bi ga za nos zagrabla user posted image

sj vem, zdj bote rekle nj se grem pokazat v P... ampak pol mi novo leto v P ne uide. tega si pa reees ne želim. če se misli rodit, se bo tko rodilo... ampak normalno miga in je načeloma vse ok, tko da bom kr doma počakala. dokler se ne zgostijo na 5 minut al mi odteče voda, se odlušči čep al kj...

sj ne vem. zdle ko pa tole berem, me pa grabi, da bi vseen mogoč šla v P na checking... user posted image sj ne vem ka nj! sm huj ko prvorodka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nikky887)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
27.12.2012 19:49:14   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

sandra_sandra tud jaz delam isto ja, dojim ga na tri ure, ponoči ga ne zbujam, razen če se sam, ga pristavim. Od začetka sem ga, zdaj ko smo pa doma pa ne več.
Mi smo včeraj cel dan in celo noč spali kot bubice, danes pa je že cel dan bolj alarmasto user posted image

dojenje inigo saj ne veš več, kaj je prav in kaj ne, ker vsak govori drugače. Jaz sedaj delam tako, da z vsakim dojenjem spraznim eno zizo in potem ga pristavim na drugo za drugo dojenje. Razen, če čutim da je v prvi še kaj ostalo, potem ga dam prvo na to, pa potem na drugo itd....

čaj punce kateri čaj za njega pa naj kupim? Keri je najboljši? P koliko čaja na dan naj bi spil?

jst mislim, da kr prav delaš. morš spraznit do konc,a sicer ne nastaja dovolj mleka. user posted image

glede čaja pa maš ful tega. jst sm mela instant različico iz mullerja od hippa. je bil ok. komarček, kumina in kamilica. ga je tut zelo rad pil. tut že pol ko je bil večji.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
27.12.2012 20:00:11   
nitta
punce evo mene doma, so me nagnali iz bolnice :) no, tako se reče hehe. Torej danes so mi delali dodatne preiskave in CTG in UZ in je zdravnica ugotovila da ima mala precej večji trebušček kot v ponedeljek in da naj ne skrbim ker je vse v redu. Zdaj pa ne vem al je to zaradi tega ker sem res skos počivala al so zdaj mal drugače merili, v bistvu me sploh ne zanima :D važno da je naša mala ok. Zdaj pa še ene dva tedna in bomo trije :) okoli 10.1. bi naj imela CR, pravijo da ne bi delali zunanjega obrata ker je bol drobižek in bi se preveč namatrala pri porodu. Popadkov več ni zaznam CTG, jst jih parkrat na dan čutim, ampak to so sigurno lažni, jst jim rečem pripravljalni :) naslednji teden imam zadnji pregled in dobim točen datum. V vodi imam sicer prisotne številne bakterije in povečane levkocite ampak bi naj to bilo precej značilno za nosečnice. Tako da, tako lepo mi je ko vem da imam tudi vašo podporo-čeprav se tako ne poznamo, ste moje sonosečke :) in hvala vsem za vsako pozitivno misel.

sedaj pa še zadnji šprint in smo na cilju user posted image

(odgovor članu nikky887)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
27.12.2012 20:21:08   
nikky887
inigo...tut men se tk zdi,sam popadkov nimam ,pa miga tut gospodična na pouno,tk da bom kr doma čakala,da se kaj orng začne dogajat...user posted image
sam me je pa mal strah,k sm zdej dva dni sama doma,k ma moj še šiht neki malega(no cel dan vozi,tak da ga ni doma niti dosegljiv ni),moji starši so šli v nemčijo, tastu pa zihr ne bom rekla,naj me pele v Puser posted image jst se kr tolažim s tem,da ko se bo začelo,da bo mela kr velik časa,da pridem do porodnišnce,pa do pdpja mam še več k tedn,tk da si malo kr zatiskam oči,da ne bo še akcije..

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
27.12.2012 20:43:46   
Mala BB
Sadrika - hej, hej, ja zgleda da nas je res danes vse naročila (in spet se je zamujalo)user posted image . Pri nas vse mirno, mali še ful divja, spet pretoki (joj js bi res rada imela že ta en CTG vsaj), me je pa nekaj drugo skoraj sesulo...no, nič groznega...ampak imamo prave bajsijauser posted image ! Baje bo imel okoli 4 kg. Sploh nočem razmišljati o tem.
Zdej grem naslednjič - na PDP 3.1. -direktno v porodnišnico na CTG, naši sestri pa samo na kontrolo vode, teže in pritiska, ker G ni. Če bo do takrat še noter. A mogoče veš kdaj je najbolje iti v bolnico? Dopoldan, zgodaj? In kam - v 1. nadstropje?

In mislim, glede na to kar pišeš in kaj se dogaja pri tebi, da boš ti res verjetno še letos!!!

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
27.12.2012 20:54:47   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

jst mislim, da kr prav delaš. morš spraznit do konc,a sicer ne nastaja dovolj mleka. user posted image

glede čaja pa maš ful tega. jst sm mela instant različico iz mullerja od hippa. je bil ok. komarček, kumina in kamilica. ga je tut zelo rad pil. tut že pol ko je bil večji.

inigo ja sej zato sem tud vprašala raje kerege, sem itak vedela, da boš mi ti ok svetovala user posted image glede na to, da je tega ogromnoooo in te vse skupaj samo zmede kerega kupit. Preverjeno je pa preverjeno.
Pa koliko pa naj tega čaja na dan spije zraven približno? Pa verjetno tak, mlačnega mu dam za pit ne. Joooj saj še bo kera mislila, da sem nesposobna mati, ampak vseeno se raje prepričam user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
27.12.2012 21:14:37   
SonoLei
Inigo, glede na to, da imaš podatke iz prve roke. Kako pa je čutit popadke? Sem prvorodka user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
27.12.2012 22:00:47   
neonaia
inigo: user posted image važn d se mamo fajn...js tut včasih začutm neki čudnga odspodi, ampak veretn ni nč tazga, če otroček normalno miga. veretn se vse skupi mal raztegne, pa maternica se krči ob orgazmu, tko da vse skupi povzroč neko reakcijo...sam js mislm da ne more lih vplivat na datum poroda..al? heh..js mam filing da bo naša kr čakala in tut pdp dočakala. sam upam da nebo treba umetno sprožt popadkov...

aja..hvala za recept! sm spekla piškotke! user posted image super so ratal! ful lepi, pa ful dobri..sicer sm dala mal manj cukra in manj čokolade, ampak so res fajn...jih talam v vrečkicah za darilca in so vsi navdušeni user posted image

srečno vsem!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
27.12.2012 23:06:09   
Inigo
vesper - haha user posted image sj maš take tut na filter. men je blo pač bolj u izi nardit instant... ti ga naredi mlačnega, kr vsega tk ne bo spil, bo pol pač pil sobne temperature. ne bo nč narobe user posted image ni pa nobene omejitve kolko ga lahko spije. sj veš da tut pr odraslih ni nč narobe, če več pijemo... isto je pr dojenčkih. sam več polulanih pleničk bo user posted image

sonoLei - vsaka jih čuti drgač veš. jst ti lahko samo povem kako jih jaz. jst začnem čutit neko tesnobo, začne me krčit, trebuh postane fuuuul trd in začutim bolečino v predelu, kjer je bila maternica pred nosečnostjo (torej nizko spodaj), bolečina se rahlo šri proti križu. pr Brinu sm čutila samo bolečine v križu. zdaj pa čutim tudi nek pritisk v nožnici, kot da bi mi glavica že kr vn lezla user posted image tk da me tole ustje nožnice boli... sj ne vem kk ti nj opišem user posted image

neonaia - draga moja... če prej ne rodim, pol pa tut user posted image jst mislim, da bo tole res prej. če bova z mojim še napej tk pridna user posted image user posted image user posted image neee, sj se mal hecam. sam se mi pa zdi, da sma res mal spodbudila stvari. itak pa pravijo, da jih lahko aktiviraš samo, če je pripravljno. če ni... ti ne pomaga čist nč.

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
28.12.2012 6:24:17   
Sadrika

IZVIRNO SPOROČILO: Mala BB

Sadrika - hej, hej, ja zgleda da nas je res danes vse naročila (in spet se je zamujalo)user posted image . Pri nas vse mirno, mali še ful divja, spet pretoki (joj js bi res rada imela že ta en CTG vsaj), me je pa nekaj drugo skoraj sesulo...no, nič groznega...ampak imamo prave bajsijauser posted image ! Baje bo imel okoli 4 kg. Sploh nočem razmišljati o tem.
Zdej grem naslednjič - na PDP 3.1. -direktno v porodnišnico na CTG, naši sestri pa samo na kontrolo vode, teže in pritiska, ker G ni. Če bo do takrat še noter. A mogoče veš kdaj je najbolje iti v bolnico? Dopoldan, zgodaj? In kam - v 1. nadstropje?

In mislim, glede na to kar pišeš in kaj se dogaja pri tebi, da boš ti res verjetno še letos!!!

Jutro user posted image . Ojej, Mala BB, boste pa res imeli velikana... no, upam, da se je zmotila pri merjenju in bo le imel kaj manj, da bo šel z lahkoto ven. Hmm... mi je pa hecno, da moraš vseeno še k naši sestri na PDP.
Torej, pri meni so se stvari umirile že včeraj zvečer, tko, da nisem nikamor skakala, pa mi tud ni za ponoči, sem prav upala, da se bo umirilo. Danes sem pa rekla, da bi se pa vseeno šla pokazat v P, ker me skrbi, kako se malemu godi. Bom pa rajši šla že dopoldan, pa kar v 1.nadstropje, ja. Drugače me bodo pa že preusmerli. Pa še vseeno upam, da še pridem kaj domov, bi rada dobila svoje popadke, pa bila čim dlje doma, ko tam mi glih ni za bit, če res ni nuje, nisem še nikdar bila prej v bolnici in imam tak odpor, že samo, ko pomislim, da bom morala bit not tiste 3 dni, ko rodim, zato upam, da mi res ne bi bilo treba biti še kaj več.

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
28.12.2012 9:16:30   
nusika2013
pozdravljene punce!

o vidim, da se vam ze kr vsem nekaj dogaja. pr nas se nic. jaz mam trebuh se vedno visoko pod prsmi :) edino kaj je, me vcasih ponoci in zjutraj desno spodaj v predelu jajcnikov ful boli. kot vi spala tak cudno in bi se pol raztegnila, pa te vse zaboli. verjetno se z maternico kaj dogaja, sam dvomim, da je kaj resnega. jaz se imam vseeno kr dalec do PDP.

punce mislite dans name, grem k moji G in mi je ze celo jutro slabo kaj bo spet pametovala. sem molila, da ne bo spet kakih komentarjev in bom mela se novo leto pokvarjeno. naslednji pregled pa imam tak 7.1. v P, takrat pa bomo dolocili tud datum CR, ce se mala ni obrnila.

kr strah me je user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
28.12.2012 10:58:29   
Mala BB
Sadrika javi kako bo. A ti si že imela CTG? Kje in kam to greš? No, upam, da se ti želja uresniči in prideš domov. Jaz in mali sva se "dogovorila", da smo za praznike doma, ker sej veš kako je pri nas v Ce...nočem biti v časopisu pa pikauser posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Katero ime izbrati?
kimica86

Ne moremo se odločiti.. Pomoč bi prav prišla..

Alina (63%)

Luna (19%)

Aria (18%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!