nusika2013
|
IZVIRNO SPOROČILO: araucaria Vesper, hvala za vzpodbudne besede. Nusika2013, tudi jaz mam pol kufr teh dohtarjev... V ponedeljek sva bila zopet na ultrazvoku, ker je moja ginekologinja pred dvema tednoma rekla, da ima mali eno nogo malo krajso od druge. V ponedeljek sva bila pri drugi ginekologinji, ker je moja na dopustu. Kot prvo sva cakala 1 uro dlje, kot drugo je bila zoprna kot hudic, kot tretje je med pregledom nekaj momljala sebi, da sploh nisem razumela kaj in kako. Sem jo vsaj 10krat vprasala kako je z nogami in ce mi lahko pove koliko je to odstopanje, koliko mm, al je to 10mm ali 1mml ali 0.1mm, pa me je popolnoma ignorirala. Je rekla, da ni veliko, ampak da na grafu izgleda ogromno. Wow, kaksna tolazba!!! Sem cist padla v jok , ko sem prisla ven iz ordinacije, me je moj komaj umiril. Sej upam in verjamem, da je vse ok, ampak zakaj hudica, potem delajo tak halo. Bivsa sodelavka je zarad ene take pripombe njene ginekologinje na zacetku nosecnosti odklonila vse nadaljne preglede in teste - je rekla, kar bo, pa bo. Pa sta oba otroka zdrava! Jaooo Drugace pa mali brca, zopet se je postavil na glavo - jeeeej, le naj tako tudi ostane . Vceraj sem pekla potico, njam njam, danes pa me dragi pelje v shopping - je rekel, da mi kupi gugalnik, pa tudi za posteljico si je premislil - bova za prve mesece kupila kosaro-zibelko; posteljico pa kasneje. Bodite lepo, pozitivne misli vsem, tistim, ki ze zibate , in tistim, ki bomo sele zibale tocno vem kak se pocutis. glej... moja kolegica je imela cist isti primer z to nogico, pa je do konca mislila, da je nekaj narobe, pol pa je blo vse ok. sploh pa...kak te oni vejo da je ena krajsa bemti. po moje zdaj sploh zmeriti ne morejo vec obeh. meni nikoli ni merila nogic. samo vedno eno kot, pac od ene nogice in je blo to to. po moje je to kr nekaj. saj z mojo glavico tudi tak pretiravajo. se dobro, da imamo nase moske, da nas malo pomirijo, ker drugace bi se mi ze zmesalo. v petek je mojega ze strah kak klic bo dobil po pregledu. je reko, da vedno samo caka prvi glas, ko se javim... :(
|