Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.2.2013 16:44:01
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Meni je vseeno glede lokacije za kavo, itak se moram v avto vsest, pa v vsakem primeru priletim iz službe pač. meni je tudi vseeno. Arwenko bi pa te prosila za prevoz, če boš res šla iz službe in nazaj. Sicer, če bo tu pri Tušu pridem peš , če pa bi bilo kje drugje, pa te prosim no.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.2.2013 17:22:49
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Meni je vseeno glede lokacije za kavo, itak se moram v avto vsest, pa v vsakem primeru priletim iz službe pač. meni je tudi vseeno. Arwenko bi pa te prosila za prevoz, če boš res šla iz službe in nazaj. Sicer, če bo tu pri Tušu pridem peš , če pa bi bilo kje drugje, pa te prosim no. Komot...samo ful dolgo jaz ne bom mogla v nobenem primeru
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.2.2013 18:43:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Meni je vseeno glede lokacije za kavo, itak se moram v avto vsest, pa v vsakem primeru priletim iz službe pač. meni je tudi vseeno. Arwenko bi pa te prosila za prevoz, če boš res šla iz službe in nazaj. Sicer, če bo tu pri Tušu pridem peš , če pa bi bilo kje drugje, pa te prosim no. Komot...samo ful dolgo jaz ne bom mogla v nobenem primeru Te pa res najboljše,da se pri Tuš-u dobimo.Bi jaz tudi pripešakala.Pa Sammy lahko zraven pride!
< Sporočilo je popravil matcar -- 5.2.2013 18:44:38 >
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.2.2013 19:32:17
|
|
|
|
bambixxx
|
vprašanje če bo sploh kaj iz moje kave. mislim, da sem včeraj pri P v ZD spet angino pokasirala . vročina 38, gnojni mandlji.... grem zdaj na urgenco malo pogledat. če dobim ospen, bo to že tretji različni AB, ki jih trenutno jem, v zadnjih dveh dneh . pol še mi pa samo kako vnetje tam doli fali od vseh teh AB in po možnosti še četrti antibiotik!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.2.2013 20:46:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx vprašanje če bo sploh kaj iz moje kave. mislim, da sem včeraj pri P v ZD spet angino pokasirala . vročina 38, gnojni mandlji.... grem zdaj na urgenco malo pogledat. če dobim ospen, bo to že tretji različni AB, ki jih trenutno jem, v zadnjih dveh dneh . pol še mi pa samo kako vnetje tam doli fali od vseh teh AB in po možnosti še četrti antibiotik!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.2.2013 9:12:33
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.2.2013 9:14:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx vprašanje če bo sploh kaj iz moje kave. mislim, da sem včeraj pri P v ZD spet angino pokasirala . vročina 38, gnojni mandlji.... grem zdaj na urgenco malo pogledat. če dobim ospen, bo to že tretji različni AB, ki jih trenutno jem, v zadnjih dveh dneh . pol še mi pa samo kako vnetje tam doli fali od vseh teh AB in po možnosti še četrti antibiotik! O joj.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.2.2013 10:59:03
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Poslala ponovno vlogo za izredno.Pa upam tokrat,da se bodo držali 60-dnevnega roka(sem jim noter to napisala).Drugače pa za en drek,študiram,kak do nekega dnara prit,ker sem čisto brez vsega že,pa nič ne morem naumit. Bambi-kak si ti?AB prijeli?Porihtaj se čimprej pa roj Ly-ti prideš na kavo jutri?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.2.2013 12:01:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Poslala ponovno vlogo za izredno.Pa upam tokrat,da se bodo držali 60-dnevnega roka(sem jim noter to napisala).Drugače pa za en drek,študiram,kak do nekega dnara prit,ker sem čisto brez vsega že,pa nič ne morem naumit. IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly-ti prideš na kavo jutri? Namen imam prit, če nas bo več. Če bova pa same bi pa jaz prestavla. Pa brez zamere. Sem finančno na istem kot ti.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.2.2013 12:04:53
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Poslala ponovno vlogo za izredno.Pa upam tokrat,da se bodo držali 60-dnevnega roka(sem jim noter to napisala).Drugače pa za en drek,študiram,kak do nekega dnara prit,ker sem čisto brez vsega že,pa nič ne morem naumit. IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly-ti prideš na kavo jutri? Namen imam prit, če nas bo več. Če bova pa same bi pa jaz prestavla. Pa brez zamere. Sem finančno na istem kot ti. jaz pridem za 1 urco v vsakem primeru.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.2.2013 12:19:05
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bambi-kak si ti?AB prijeli?Porihtaj se čimprej pa roj hvala, gre nekak no. sem danes šla še k mojemu zdravniku. in sem dobila še eno škatlo AB Amoksiklav zraven, tak da sem še 1 teden na teh antibiotikih. Test na streptokok je bil sicer negativen, ampak to je po moje zaradi tega, ker sem že jedla AB preden sem se okužila z angino. kaj te vem, nisem več pametna Zdravnica na urgenci je napisala tonzilitis in rekla naj grem na odvzem brisa grla za test, ki traja 48 ur. moj zdravnik je rekel gnojna angina in me dal na navaden hitri presejalni test, ki je bil negativen. zdaj pa bodi pameten . hitra kava jutri, načeloma ja, ker mislim, da nisem kužna, je pa odvisno od mojega počutja in vremena. če bo mrzlo, mi glih ni zunaj za sedet z vročino.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.2.2013 12:21:29
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bambi-kak si ti?AB prijeli?Porihtaj se čimprej pa roj hvala, gre nekak no. sem danes šla še k mojemu zdravniku. in sem dobila še eno škatlo AB Amoksiklav zraven, tak da sem še 1 teden na teh antibiotikih. Test na streptokok je bil sicer negativen, ampak to je po moje zaradi tega, ker sem že jedla AB preden sem se okužila z angino. kaj te vem, nisem več pametna Zdravnica na urgenci je napisala tonzilitis in rekla naj grem na odvzem brisa grla za test, ki traja 48 ur. moj zdravnik je rekel gnojna angina in me dal na navaden hitri presejalni test, ki je bil negativen. zdaj pa bodi pameten . hitra kava jutri, načeloma ja, ker mislim, da nisem kužna, je pa odvisno od mojega počutja in vremena. če bo mrzlo, mi glih ni zunaj za sedet z vročino. Te pokličem jaz ko štartam tukaj iz službe, pa boš videla kako boš. Ob kolkih bi se sploh dobili, 10h?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.2.2013 12:41:55
|
|
|
|
matcar
|
Ja,saj se lahko ob 10h dobimo. Torej:KAVA,JUTRI OB 10H V CAFE LUNA(za planetom tuš)če še katera pride!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.2.2013 14:00:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,saj se lahko ob 10h dobimo. Torej:KAVA,JUTRI OB 10H V CAFE LUNA(za planetom tuš)če še katera pride! Se vidimo.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.2.2013 15:22:08
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Te pokličem jaz ko štartam tukaj iz službe, pa boš videla kako boš. zmenjeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.2.2013 15:55:06
|
|
|
|
majakla
|
Dan vsak dan slabša, Nik pa še z vročino, drugače pa kot da mu nič ni, pa koliko poje, ni mi jasno kam da. Uživajte na kavi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.2.2013 16:04:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan vsak dan slabša, Nik pa še z vročino, drugače pa kot da mu nič ni, pa koliko poje, ni mi jasno kam da. Uživajte na kavi Kaj če bi ti tudi malo do Z stopla?Pa roj
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.2.2013 19:19:52
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan vsak dan slabša, Nik pa še z vročino, drugače pa kot da mu nič ni, pa koliko poje, ni mi jasno kam da. Uživajte na kavi Kaj če bi ti tudi malo do Z stopla?Pa roj Za1x ne, imam isto, ampak v lažji obliki, kot nečaka, ki pa še zdaj po treh tednih nista čisto ok in so bili pri P in so to pač neke viroze, nimaš kaj. Šit je samo, ko me zaradi ležanja hrbtenica mantra in posledično noge, ampak bo že. Pa hvala za pikapokice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.2.2013 21:21:05
|
|
|
|
ly117
|
Majakla zate in za Nika.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.2.2013 7:12:54
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Zunaj zgleda lep dan,kak pa je mrzlo pa ne vem še.Je pa nek plus napovedan čez cel dan.Vglavnem,jaz pridem,samo ne vem,če bi Sammy zraven vzela al ne.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.2.2013 7:13:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan vsak dan slabša, Nik pa še z vročino, drugače pa kot da mu nič ni, pa koliko poje, ni mi jasno kam da. Uživajte na kavi Kaj če bi ti tudi malo do Z stopla?Pa roj Za1x ne, imam isto, ampak v lažji obliki, kot nečaka, ki pa še zdaj po treh tednih nista čisto ok in so bili pri P in so to pač neke viroze, nimaš kaj. Šit je samo, ko me zaradi ležanja hrbtenica mantra in posledično noge, ampak bo že. Pa hvala za pikapokice Aja,ufff,nič lepo se ne bere.Obema z Nikom pokic ogromno.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.2.2013 8:16:45
|
|
|
|
matcar
|
Babike,lahko na 10.30 premaknemo?Moram mamo k zobarju peljat.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.2.2013 8:29:00
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.2.2013 8:30:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,lahko na 10.30 premaknemo?Moram mamo k zobarju peljat. Zaradi mene lahko.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.2.2013 8:37:21
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,lahko na 10.30 premaknemo?Moram mamo k zobarju peljat. Zaradi mene lahko. Komot, bom verjetno itak morala vmes po mojega, pa ga peljat k staršem, ker ima operacijo zoba zdaj ob 9h...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?