Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.2.2013 9:06:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 dan majakla podpis
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.2.2013 9:07:23
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Kafe,pa malo gremo na sprehod z Sammy,pol pa nekaj v pisker vrečt.Jutri pa spet laufarija.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.2.2013 9:19:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 dan majakla podpis Podpis. Pa naj odženejo vročino stran.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.2.2013 11:58:29
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 dan majakla podpis Podpis. Pa naj odženejo vročino stran. Tudi naše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.2.2013 12:29:35
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa dobila testne kite za vzorce, kaj si to dobila??? testne kite za odvzem blata,urina in las. in zakaj to rabiš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.2.2013 12:30:24
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 dan majakla podpis Podpis. Pa naj odženejo vročino stran. Tudi naše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.2.2013 13:47:14
|
|
|
|
matcar
|
Bambi-za Saš-a rabim.Njegove vzorce urina,blata in las moram poslat v Australijo na kliniko,kjer analizirajo vzorce na peptide,težke kovine,razne alergije.Potem pa po teh analizah dobi predpisano dieto(to je za vse avtiste tak).Mora pa nekaj imet takega v sebi,ker njegov urin in blato nenormalno smrdita(drugače).
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.2.2013 15:19:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 dan majakla podpis Podpis. Pa naj odženejo vročino stran. Tudi naše Hvala vam, šel spat s 37,7, kar je super proti 39,7, kot je bila zjutraj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.2.2013 15:37:05
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bambi-za Saš-a rabim.Njegove vzorce urina,blata in las moram poslat v Australijo na kliniko,kjer analizirajo vzorce na peptide,težke kovine,razne alergije.Potem pa po teh analizah dobi predpisano dieto(to je za vse avtiste tak).Mora pa nekaj imet takega v sebi,ker njegov urin in blato nenormalno smrdita(drugače). ahaaaaa zdaj mi je malo več jasno. oprosti, če sem bila radovedna, verjetno si že kaj pisala, ko sem bila jaz odsotna in sem spregledala. ampak si napisala, da ti ni nič jasno, ker so navodila v angleščini in sem mislila, če lahko kako pomagam, pa nisem vedela za kaj se sploh gre . torej, če rabiš pomoč oz. prevod, povej. a to pomeni, da če se predpisane diete drži, se mu lahko stanje potem izboljša ali odpravi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.2.2013 16:50:52
|
|
|
|
matcar
|
Bambi-ne gre mi citirat,ti bom tak odgovorila.Nisem prej nič pisala,ker je bilo še vse v zraku.Sem pa naju včlanla v Društvo za avtizem DAN(če ti je kaj znano),oni ravno sodelujejo z australijo in ameriko pri teh testih.So pa z PRO PLUS(akanalom) skupaj organizirali projekt "Majhni koraki za velik cilj",mogoče si kaj zasledila.Z tem projektom so zbrali nekaj čez 43.000€,ki jih bodo donirali oz. plačali socialno ogroženim družinam in družinam,kjer so težke oblike avtizma.Jaz sem nas prijavila in bomo deležni teh sredstev,ker te preiskave so ful drage in si jih niti sama ne bi mogla privoščit.Sem pa kontaktirala to gospo,ki ima to preko iz tega projekta in mi je na mail poslala navodila v slovenščini.Če se bomo kaj na kavi dobile ta teden,pa lahko zraven prinesem,pa mi poglej še ti,če lahko!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.2.2013 17:45:07
|
|
|
|
arabela*
|
ly...kaj L mora prit jutri namaskiran v vrtec?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.2.2013 18:48:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* ly...kaj L mora prit jutri namaskiran v vrtec? Ne.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.2.2013 19:16:59
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* ly...kaj L mora prit jutri namaskiran v vrtec? zakaj pa jutri? Naslednji torek je pust
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.2.2013 20:58:21
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če se bomo kaj na kavi dobile ta teden,pa lahko zraven prinesem,pa mi poglej še ti,če lahko! seveda lahko prineseš in super za teste , da si dobila . jaz sem od danes dalje v bistvu vsako dopoldne fraj, ker je moj otrok končno po 1 mesecu šel v vrtec. tak da ti povej, ko si bolj leteča, kdaj ti paše. se ti bomo ostale prilagodile.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.2.2013 6:11:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če se bomo kaj na kavi dobile ta teden,pa lahko zraven prinesem,pa mi poglej še ti,če lahko! seveda lahko prineseš in super za teste , da si dobila . jaz sem od danes dalje v bistvu vsako dopoldne fraj, ker je moj otrok končno po 1 mesecu šel v vrtec. tak da ti povej, ko si bolj leteča, kdaj ti paše. se ti bomo ostale prilagodile. Lahko v četrtek ali v petek?V SO?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.2.2013 8:17:49
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Danes bom pa samevala, dokler ne pride I domov. Gre ata po Lukca in bo tam po vsej verjetnosti ostal.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.2.2013 8:18:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če se bomo kaj na kavi dobile ta teden,pa lahko zraven prinesem,pa mi poglej še ti,če lahko! seveda lahko prineseš in super za teste , da si dobila . jaz sem od danes dalje v bistvu vsako dopoldne fraj, ker je moj otrok končno po 1 mesecu šel v vrtec. tak da ti povej, ko si bolj leteča, kdaj ti paše. se ti bomo ostale prilagodile. Lahko v četrtek ali v petek?V SO? Matcar v petek je praznik in smo doma.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.2.2013 8:50:11
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če se bomo kaj na kavi dobile ta teden,pa lahko zraven prinesem,pa mi poglej še ti,če lahko! seveda lahko prineseš in super za teste , da si dobila . jaz sem od danes dalje v bistvu vsako dopoldne fraj, ker je moj otrok končno po 1 mesecu šel v vrtec. tak da ti povej, ko si bolj leteča, kdaj ti paše. se ti bomo ostale prilagodile. Lahko v četrtek ali v petek?V SO? V četrtek bo mogoče še meni uspelo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.2.2013 9:02:04
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! V službi...ej a imate za vaše žabe že vse kostume za pusta? Naš je še vedno brez, nimam niti ideje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.2.2013 9:19:06
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če se bomo kaj na kavi dobile ta teden,pa lahko zraven prinesem,pa mi poglej še ti,če lahko! seveda lahko prineseš in super za teste , da si dobila . jaz sem od danes dalje v bistvu vsako dopoldne fraj, ker je moj otrok končno po 1 mesecu šel v vrtec. tak da ti povej, ko si bolj leteča, kdaj ti paše. se ti bomo ostale prilagodile. Lahko v četrtek ali v petek?V SO? V četrtek bo mogoče še meni uspelo... v četrtek bi bilo super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.2.2013 9:19:31
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! V službi...ej a imate za vaše žabe že vse kostume za pusta? Naš je še vedno brez, nimam niti ideje. Mi imamo, sem lani do zadnjega čakala in skoraj brez ostala. Letos se ji pustila, da si sama zbere, tako da imamo eno princesko lepo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.2.2013 9:19:59
|
|
|
|
majakla
|
jutro še mene nekaj hakla, pa itak še Nik ni brez vročine, tak da ta teden na kavo ne morem. Za pusta bo Nodi, pa malo leopard, pa še Spiderman. Karmen od lani (in predlani) imam Dalmatinca doma, ampak je kostum debelejši + lasulja z uhicama, tak da glih ne za Jureta. No, ti povej.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.2.2013 9:22:14
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! V službi...ej a imate za vaše žabe že vse kostume za pusta? Naš je še vedno brez, nimam niti ideje. jaz sem kupila v Hoferju, ko so imeli akcijo za 5€ pred 2 tednoma. in ker se z mojim nisva mogla zmenit kaj bo (zmaj ali klovn), sva kupila oba, tak da bo 1 dan eno, drug dan drugo . tak da ti lahko kaj posodim, če hočeš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.2.2013 14:47:09
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Eh,dan se je slabo začel že zjutraj.Najprej mi kolegica javi,da ji je babica umrla ,bla ful vredu ženska,faca res taprava,pa še RD je imela kot jaz.Pol sem mogla peljat Saš-a k P,ker je neke fleke dobil po rokah,ličkih in ritki.Pa še na zavodu za šolstvo sem imela sestanek za Maksa za usmeritev.Pridemo domov,pa me čaka odločba od CSD za izredno.Po 4 mesecih so se spomnili poslat,pa še to so mi zavrnili.Eh,ne vem več,nisem dovolj pametna. Sem pa študirala za kavo.Kaj če bi se v četrtek dobile v Luni(za planetom TUŠ),imajo pokrito teraso pa grelce.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.2.2013 15:06:16
|
|
|
|
Arwenko
|
Meni je vseeno glede lokacije za kavo, itak se moram v avto vsest, pa v vsakem primeru priletim iz službe pač.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?