Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.2.2013 11:59:41
|
|
|
|
matcar
|
Karmen- za vse skupaj! Ly-zjutraj si me vidla? Drugače pa nimam volje niti za živet,kaj šele druga.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.2.2013 12:00:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Saš je pa danes doma mogo ostat,ker nimam bencina,da bi ga lahko v vrtec peljala,brat pa me noče. mama pa nima več avta? Ima,samo z letnimi gumami.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.2.2013 12:17:16
|
|
|
|
oktober11
|
dan za vse bolančke! pozdravite se, te pa noret na sneg mi pa nismo nič za pusta, ta dan mi nikoli ni potegnil razen v osnovni šoli ko sve s sosedo hodle celo popoldan naokrog in tolarje nabirale služba eh, brezveze vse skup!!! bolj gledam in iščem, slabše je RES si želim neki j**** šiht, vsaj za minimalca. "doma" mi že totalno preseda biti. šiht je edina opcija da grem iz te bajte, res se mi že meša tu. j**** vtikovanje ter oprezanje skozi okna, vsega skup mam poln kufer že, sploh ne bi rabila pakirati jaz res ne vem kaj je to eno glupo obdobje, vse je šlo in še gre v maloro. keri pa ma šiht pa se samo buni in šinfa ljudi s katerimi ma opravka, ter to po možnosti javno na facebook piše. ma ja, te pa prepusti meni delovno mesto, z veseljem bom šla nekam delat. uf, znoriš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.2.2013 13:04:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: je blo vse ok? malo smo se tiščali no, druga velika soba pa je bila prazna . drugače hrana pa to je pa bilo vredu ja. Joj, daj nehaj. To pa je neka čudna mamina logika, al kaj že. Pa bog ne daj, da ji kaj rečem, ker jaz itak nimam pojma. Saj sem ti rekla. Emšo pa to. .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.2.2013 18:40:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Karmen za vaju z Juretom. za tvojega pa . Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.2.2013 18:42:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly-zjutraj si me vidla? Ne popoldan. Mi2 z Lukcom sva šla domov ravno po Mladinski.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.2.2013 8:49:58
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 služba eh, brezveze vse skup!!! bolj gledam in iščem, slabše je RES si želim neki j**** šiht, vsaj za minimalca. "doma" mi že totalno preseda biti. šiht je edina opcija da grem iz te bajte, res se mi že meša tu. j**** vtikovanje ter oprezanje skozi okna, vsega skup mam poln kufer že, sploh ne bi rabila pakirati jaz res ne vem kaj je to eno glupo obdobje, vse je šlo in še gre v maloro. keri pa ma šiht pa se samo buni in šinfa ljudi s katerimi ma opravka, ter to po možnosti javno na facebook piše. ma ja, te pa prepusti meni delovno mesto, z veseljem bom šla nekam delat. uf, znoriš če ti kaj pomaga
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.2.2013 8:53:45
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, vreme je... eh... moj je moral danes v Zagreb na sestanek z direktorjem. upam, da se bo uspel kaj dogovoriti, drugače bomo tudi mi tanko piskali finančno . zvečer pa grem z mamo v gledališče, je spet neke karte dobila. upam, da me malo razvedri, čeprav je Romeo & Julija
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.2.2013 9:09:45
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx moj je moral danes v Zagreb na sestanek z direktorjem. upam, da se bo uspel kaj dogovoriti, drugače bomo tudi mi tanko piskali finančno . Držim pesti, da se dobro izide...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.2.2013 16:13:03
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Bila danes pri kolegici v A. Sva si malo dušo izpihali po dolgem času. In načvekale. Zdaj pa čakam da pride I domov. Luka pa je pri mojih.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.2.2013 16:13:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx moj je moral danes v Zagreb na sestanek z direktorjem. upam, da se bo uspel kaj dogovoriti, drugače bomo tudi mi tanko piskali finančno . Držim pesti, da se dobro izide... Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.2.2013 6:32:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx moj je moral danes v Zagreb na sestanek z direktorjem. upam, da se bo uspel kaj dogovoriti, drugače bomo tudi mi tanko piskali finančno . Držim pesti, da se dobro izide... Podpis. Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.2.2013 6:34:02
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Počasi moram it otroke zbudit.Danes gremo prej od doma,ker imama z Maksom logopeda.Pa otroški so danes.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.2.2013 7:39:38
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx moj je moral danes v Zagreb na sestanek z direktorjem. upam, da se bo uspel kaj dogovoriti, drugače bomo tudi mi tanko piskali finančno . Držim pesti, da se dobro izide... Podpis. Podpis! Upam, da so bile pozitivne novice!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.2.2013 7:40:59
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Z malim grema na kontrolo, zunaj pa sneži - še kar. Midva pa brez avta, ker dela danes zjutraj. Nimam pojma kako bova to izvedla, ker z vozičkom ne morem. Peš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.2.2013 8:47:25
|
|
|
|
ly117
|
Ne moreš da verjameš. Post mi je odprlo. Jutro! Ne vem za vas ampak jaz imam tega snega dovolj.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.2.2013 12:59:43
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 služba eh, brezveze vse skup!!! bolj gledam in iščem, slabše je RES si želim neki j**** šiht, vsaj za minimalca. "doma" mi že totalno preseda biti. šiht je edina opcija da grem iz te bajte, res se mi že meša tu. j**** vtikovanje ter oprezanje skozi okna, vsega skup mam poln kufer že, sploh ne bi rabila pakirati jaz res ne vem kaj je to eno glupo obdobje, vse je šlo in še gre v maloro. keri pa ma šiht pa se samo buni in šinfa ljudi s katerimi ma opravka, ter to po možnosti javno na facebook piše. ma ja, te pa prepusti meni delovno mesto, z veseljem bom šla nekam delat. uf, znoriš če ti kaj pomaga hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.2.2013 13:00:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne moreš da verjameš. Post mi je odprlo. Jutro! Ne vem za vas ampak jaz imam tega snega dovolj. Jaz ga že od nekdaj sovražim,naslednji teden pa jovo na novo.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.2.2013 13:01:23
|
|
|
|
matcar
|
Teo doma,sem ga zjutraj mogla vzet iz vrtca in ga k P peljat,ker ima rito dobesedno odprto rano.Tak da je že začel z počitnicami predčasno.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.2.2013 13:03:44
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx moj je moral danes v Zagreb na sestanek z direktorjem. upam, da se bo uspel kaj dogovoriti, drugače bomo tudi mi tanko piskali finančno . Držim pesti, da se dobro izide... Podpis. Podpis! tudi jaz se pridružujem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.2.2013 13:05:31
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne moreš da verjameš. Post mi je odprlo. Jutro! Ne vem za vas ampak jaz imam tega snega dovolj. Jaz ga že od nekdaj sovražim,naslednji teden pa jovo na novo. jaz sem tudi že naveličana da sva z malim pečena tukaj mam avto,, nočem pa tvegati in v tem vremenu nekam z malim laziti če ni potrebe matcar res??????? spet bo sneg?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.2.2013 13:06:42
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Teo doma,sem ga zjutraj mogla vzet iz vrtca in ga k P peljat,ker ima rito dobesedno odprto rano.Tak da je že začel z počitnicami predčasno. hjoj, pikepoke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.2.2013 13:07:29
|
|
|
|
oktober11
|
lep valentinčkast pozdrav vam želim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.2.2013 13:15:40
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Teo doma,sem ga zjutraj mogla vzet iz vrtca in ga k P peljat,ker ima rito dobesedno odprto rano.Tak da je že začel z počitnicami predčasno. hjoj, pikepoke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.2.2013 20:41:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Teo doma,sem ga zjutraj mogla vzet iz vrtca in ga k P peljat,ker ima rito dobesedno odprto rano.Tak da je že začel z počitnicami predčasno. hjoj, pikepoke
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?