Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.1.2013 8:55:16
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Koooončno imam danes razgovor. Kaj pa ko me je strah ko hudič??? Pa ne razgovora kot takega oziroma vprašanj, ampak tega da je v nemščini!!! Prvič v življenju ga imam v nemščini!!! Držite pesti da mi rata tole danes
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.1.2013 9:50:00
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Koooončno imam danes razgovor. Kaj pa ko me je strah ko hudič??? Pa ne razgovora kot takega oziroma vprašanj, ampak tega da je v nemščini!!! Prvič v življenju ga imam v nemščini!!! Držite pesti da mi rata tole danes
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.1.2013 10:32:51
|
|
|
|
tjaShiika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Koooončno imam danes razgovor. Kaj pa ko me je strah ko hudič??? Pa ne razgovora kot takega oziroma vprašanj, ampak tega da je v nemščini!!! Prvič v življenju ga imam v nemščini!!! Držite pesti da mi rata tole danes držimo pesti ;)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.1.2013 11:30:35
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Pri nas nič novega. Pa da ne boste pozabile oddat vlogo na davčno za vzdrževanega člana. jaz sem bila danes. tak da sem naredila tudi en lep sprehod.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.1.2013 14:02:03
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! Pri nas nič novega. Pa da ne boste pozabile oddat vlogo na davčno za vzdrževanega člana. jaz sem bila danes. tak da sem naredila tudi en lep sprehod. jaz sem skoraj pozabila na njo, so me včeraj na FB spomnile naše punce, sem jo kr preko klika oddala...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.1.2013 14:40:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! Pri nas nič novega. Pa da ne boste pozabile oddat vlogo na davčno za vzdrževanega člana. jaz sem bila danes. tak da sem naredila tudi en lep sprehod. jaz sem skoraj pozabila na njo, so me včeraj na FB spomnile naše punce, sem jo kr preko klika oddala... Jaz sem oddala že prešnji teden kr po pošti priporočeno.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.1.2013 14:42:46
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Pri nas nič novega,skozi neka gužva spet,pa sploh nič takega nimam.Ukvarjam se z Sammy dosti,2xdnevno sma na sprehodu,drugače pa pospešeno iščem neko stanovanje ali hišo,pa nič ni pametnega. Ly-jutri me najbrž ne bo,ker nimam penezov. Tak,da če se lahko v petek pri tebi oglasim dopoldan 1x? Karmen-sem stiskala pestke.Kak ti je šlo?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.1.2013 17:30:34
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! Pri nas nič novega. Pa da ne boste pozabile oddat vlogo na davčno za vzdrževanega člana. jaz sem bila danes. tak da sem naredila tudi en lep sprehod. jaz sem skoraj pozabila na njo, so me včeraj na FB spomnile naše punce, sem jo kr preko klika oddala... jaz tudi danes preko e-davkov
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.1.2013 17:31:24
|
|
|
|
bambixxx
|
jutri kava okoli 9.30 v SO. se vidimo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.1.2013 19:04:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutri kava okoli 9.30 v SO. se vidimo? Z moje strani ja.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.1.2013 19:06:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly-jutri me najbrž ne bo,ker nimam penezov. Tak,da če se lahko v petek pri tebi oglasim dopoldan 1x? Veš da se lahko.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.1.2013 22:03:13
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutri kava okoli 9.30 v SO. se vidimo? Z moje strani ja. jaz pridem Ly, ti delo prinesem, spet
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.1.2013 8:06:20
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Počasi grem delat...razgovor niti ni bil tako hud no, moram priznati da sem bila na že hujšem razgovoru pri nas. Čisto normalna vprašanja, vse povedali, tako da sedaj čakam. Malo jih je edino zmotila ta vožnjo. Bomo videli kaj bo. Sicer pa imava midva z možekom hude težave in ne vem kako se bo to vse skupaj končalo. Dolga zgodba, ampak vsak dan malega popoldan poberem pa grema kam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.1.2013 8:07:44
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! Pri nas nič novega. Pa da ne boste pozabile oddat vlogo na davčno za vzdrževanega člana. jaz sem bila danes. tak da sem naredila tudi en lep sprehod. jaz sem skoraj pozabila na njo, so me včeraj na FB spomnile naše punce, sem jo kr preko klika oddala... jaz tudi danes preko e-davkov jebentiš to še moram zrihtati
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.1.2013 8:08:42
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Karmen-sem stiskala pestke.Kak ti je šlo? Hvala Bomo videli kaj bo, čakam odgovor.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.1.2013 8:23:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutri kava okoli 9.30 v SO. se vidimo? Z moje strani ja. jaz pridem Ly, ti delo prinesem, spet Ti samo prinesi.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.1.2013 8:26:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Sicer pa imava midva z možekom hude težave in ne vem kako se bo to vse skupaj končalo. Dolga zgodba, ampak vsak dan malega popoldan poberem pa grema kam. IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Karmen-sem stiskala pestke.Kak ti je šlo? Hvala Bomo videli kaj bo, čakam odgovor. Upam da bo odgovor pozitiven.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.1.2013 8:30:12
|
|
|
|
ly117
|
Aja, jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.1.2013 8:46:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Aja, jutro! jutro, in se vidimo .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.1.2013 8:47:29
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Počasi grem delat...razgovor niti ni bil tako hud no, moram priznati da sem bila na že hujšem razgovoru pri nas. Čisto normalna vprašanja, vse povedali, tako da sedaj čakam. Malo jih je edino zmotila ta vožnjo. Bomo videli kaj bo. Sicer pa imava midva z možekom hude težave in ne vem kako se bo to vse skupaj končalo. Dolga zgodba, ampak vsak dan malega popoldan poberem pa grema kam. upam, da se oboje izteče pozitivno zate
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.1.2013 10:43:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Počasi grem delat...razgovor niti ni bil tako hud no, moram priznati da sem bila na že hujšem razgovoru pri nas. Čisto normalna vprašanja, vse povedali, tako da sedaj čakam. Malo jih je edino zmotila ta vožnjo. Bomo videli kaj bo. Sicer pa imava midva z možekom hude težave in ne vem kako se bo to vse skupaj končalo. Dolga zgodba, ampak vsak dan malega popoldan poberem pa grema kam.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.1.2013 10:45:11
|
|
|
|
matcar
|
Upam,da je blo fajn na kavi.Jaz pa zaj k zobarju trpet isusove muke-SPET!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.1.2013 12:20:36
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Upam,da je blo fajn na kavi.Jaz pa zaj k zobarju trpet isusove muke-SPET! fajn je blo ja, škoda da nisi prišla . za zobarja pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.1.2013 12:27:10
|
|
|
|
oktober11
|
daaan evo nas nazaj, skopani ter prežeti z morskim zrakom. blo kar fajn, boljše od pričakovanj. še mali ni bil tak siten kot sem si mislila da bo hja, kolko sem na hitrico preletela... karmen pri tebi ma pa vrag res mlade upam da se ti vse razreši tak kot se more matcar tudi pri tebi naj bo vse ok super za kužeka. če sem kaj spregledala, pa pikapoke ter objemčke za vse
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.1.2013 13:34:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Upam,da je blo fajn na kavi.Jaz pa zaj k zobarju trpet isusove muke-SPET! fajn je blo ja, škoda da nisi prišla . za zobarja pa če pa sem brez din-din,nočem pa nekomu bit v breme. Pa še z benzom na knap.Eh....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Spoštovana gospa, kot ste ...rotkappchenNadaljujte stavek s pravilno obliko glagoladejala (
13%)
dejali (
80%)
nič od tega (
2%)
lahko oboje (
4%)
ne vem (
1%)
Število vseh glasov: 252Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!