Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 8:11:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika Mateja bom pisala teti pa ti javim ko kaj zvem. Ok,javi mi ,plissss!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 8:14:47
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Za mano en fajn vikend(če deda odštejem ),z Sammy se igramo,norimo,se je po 2-h dneh super že navadla.Na sprehodu pa je še bolj tako-tako,noče najbolj hodit,ampak se bo že navadla.Pridna je zelo,večino časa pa tak prespi! Otroci zdravi in v vrtcu in šoli.grem zdaj gledat na SO stran,če lahko kužeka zraven vzamem.Če bo šlo,pride še ena moja kolegica zraven,upam,da ne bo kaj narobe.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 8:15:24
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro Celo odprlo mi je. Naj kavo me ne bo, čeprav sem imela namen, še lasje mi lepo stojijo, AMPAK moram spet varuško špilat. Kaj pa čet ali petek, še ena kava v SO???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 8:24:42
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Majakla škoda da te ne bo.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 8:47:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj pa čet ali petek, še ena kava v SO??? Jaaaaa!!!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 8:48:19
|
|
|
|
matcar
|
Ne najdem na njihovi strani,da so psi dovoljeni! Tako,da mene tudi ne bo.Sem pa takoj za čet ali pet še enkrat!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 8:51:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne najdem na njihovi strani,da so psi dovoljeni! Tako,da mene tudi ne bo.Sem pa takoj za čet ali pet še enkrat! Matcar koliko jaz vem, psi ne smejo noter. Škoda da te ne bo. Aja pa da ne pozabim, lahko si prideš po paketek.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 9:05:25
|
|
|
|
tjaShiika
|
Heila, Matcar žal, teta pravi da e vsaj 2 do 3 mesece nebo oddajala stanovanja, potem pase bo vrjetno odločla za študente. Za kavo pa me žal ne bo, je zara nekaj prehlajena, ful kašla pa z noska teče, niebi blo pametno okoli z njo hodit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 9:24:50
|
|
|
|
bambixxx
|
glede na to, da nobena danes ne more na kavo, razen mene in Ly, pa dajmo kavo res komplet prestavit na četrtek. same time, same place! ly se strinjaš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 9:32:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx glede na to, da nobena danes ne more na kavo, razen mene in Ly, pa dajmo kavo res komplet prestavit na četrtek. same time, same place! ly se strinjaš? Absolutno.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 9:34:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx glede na to, da nobena danes ne more na kavo, razen mene in Ly, pa dajmo kavo res komplet prestavit na četrtek. same time, same place! ly se strinjaš? Absolutno. Pa hvala za SMS.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 10:18:16
|
|
|
|
karmen7
|
Dan! V pisarni. Ko sem že mislila da se bom rešila tega s sredo, so me danes lepo obvestili, da imam 30 dnevni odpovedni rok. Dopust mi še računajo, imam sicer 9 dni starega ter sorazmerni delež novega. In bom lepo hodila sem še skoraj mesec dni Jupijej...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 12:09:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne najdem na njihovi strani,da so psi dovoljeni! Tako,da mene tudi ne bo.Sem pa takoj za čet ali pet še enkrat! Matcar koliko jaz vem, psi ne smejo noter. Škoda da te ne bo. Aja pa da ne pozabim, lahko si prideš po paketek. Ja,saj... Ti javim,če bom jutri že lahko prišla okoli.Ne vem,če bo Iztok doma.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 12:10:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx glede na to, da nobena danes ne more na kavo, razen mene in Ly, pa dajmo kavo res komplet prestavit na četrtek. same time, same place! ly se strinjaš? Absolutno. Pa hvala za SMS. Je možno ob 9-h v četrtek?Imam ob 11-h zobarja.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 12:10:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dan! V pisarni. Ko sem že mislila da se bom rešila tega s sredo, so me danes lepo obvestili, da imam 30 dnevni odpovedni rok. Dopust mi še računajo, imam sicer 9 dni starega ter sorazmerni delež novega. In bom lepo hodila sem še skoraj mesec dni Jupijej...
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 12:12:10
|
|
|
|
matcar
|
Mi2 s Sammy pa sma šle okoli 9-h ven,ble zunaj dobro uro,zdaj pa je čisto hin(beri-spi,kot polh). Zaj pa grem nekaj za jest pripravit,sem že ful lačna.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 12:33:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne najdem na njihovi strani,da so psi dovoljeni! Tako,da mene tudi ne bo.Sem pa takoj za čet ali pet še enkrat! Matcar koliko jaz vem, psi ne smejo noter. Škoda da te ne bo. Aja pa da ne pozabim, lahko si prideš po paketek. Ja,saj... Ti javim,če bom jutri že lahko prišla okoli.Ne vem,če bo Iztok doma. Saj ni panike. Zaradi mene pa lahko imaš Sammy zraven.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 12:45:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dan! V pisarni. Ko sem že mislila da se bom rešila tega s sredo, so me danes lepo obvestili, da imam 30 dnevni odpovedni rok. Dopust mi še računajo, imam sicer 9 dni starega ter sorazmerni delež novega. In bom lepo hodila sem še skoraj mesec dni Jupijej... Podpis. Po eni strani pa bo vseeno eno plača več. To pa je tudi nekaj. Vem pa da ni lahko hodit zdaj v službo oz. ima grenak priokus.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 12:59:39
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar [Je možno ob 9-h v četrtek?Imam ob 11-h zobarja. mi2 ne moreva pred 9.30, verjetno pa bo katera druga lahko prej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 13:04:26
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar [Je možno ob 9-h v četrtek?Imam ob 11-h zobarja. mi2 ne moreva pred 9.30, verjetno pa bo katera druga lahko prej Lahko, torej direkt iz vrtca. Sicer sva danes prišla po 9., ampak sva se res devala.
< Sporočilo je popravil majakla -- 28.1.2013 13:06:35 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 14:42:39
|
|
|
|
arabela*
|
da vas malo pozdravim, Dost stvari se dogaja, tak da ni časa in ne volje bit na netu. upam da kmalu rešim te svoje probleme in da bo življenje teklo naprej z polno paro
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 17:29:00
|
|
|
|
ly117
|
Danes sem dobila odločbo za OD in vrtec. Za zjokat. OD so mi znižali za cca. 50€, in vrgli v 5. plačilni razred za plačilo vrtca. In ker sem prejšnji mesec vložila za DSP bo mi komaj od 1.2. upoštevala izpad dohodka. A jaz brez službe od septembra in zadnji dohodek dobila decembra. Kak bom plačala slabih 95€ vrtca pa ne vem.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 18:17:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Danes sem dobila odločbo za OD in vrtec. Za zjokat. OD so mi znižali za cca. 50€, in vrgli v 5. plačilni razred za plačilo vrtca. In ker sem prejšnji mesec vložila za DSP bo mi komaj od 1.2. upoštevala izpad dohodka. A jaz brez službe od septembra in zadnji dohodek dobila decembra. Kak bom plačala slabih 95€ vrtca pa ne vem. hej če si dec. imela zadnji dohodek ti morajo že jan. upoštevat, zakaj bi ti komaj feb., kaj so rekli? Kdaj pa si vložila? Ker jaz še vedno nisem nič dobila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 20:55:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Danes sem dobila odločbo za OD in vrtec. Za zjokat. OD so mi znižali za cca. 50€, in vrgli v 5. plačilni razred za plačilo vrtca. In ker sem prejšnji mesec vložila za DSP bo mi komaj od 1.2. upoštevala izpad dohodka. A jaz brez službe od septembra in zadnji dohodek dobila decembra. Kak bom plačala slabih 95€ vrtca pa ne vem. hej če si dec. imela zadnji dohodek ti morajo že jan. upoštevat, zakaj bi ti komaj feb., kaj so rekli? Kdaj pa si vložila? Ker jaz še vedno nisem nič dobila. Ja ne vem zakaj. Saj meni tudi ni jasno. Vložla pa sem proti koncu decembra.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 22:05:09
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Danes sem dobila odločbo za OD in vrtec. Za zjokat. OD so mi znižali za cca. 50€, in vrgli v 5. plačilni razred za plačilo vrtca. In ker sem prejšnji mesec vložila za DSP bo mi komaj od 1.2. upoštevala izpad dohodka. A jaz brez službe od septembra in zadnji dohodek dobila decembra. Kak bom plačala slabih 95€ vrtca pa ne vem. hej če si dec. imela zadnji dohodek ti morajo že jan. upoštevat, zakaj bi ti komaj feb., kaj so rekli? Kdaj pa si vložila? Ker jaz še vedno nisem nič dobila. Ja ne vem zakaj. Saj meni tudi ni jasno. Vložla pa sem proti koncu decembra. torej se moraš pritožit, da popravijo Jaz pa dala not 13., jih jutri pokličem, kaj mučkajo.
|
|
|
medicina ali naravna potcupacupskaj dajete svojim otrockom ko jih kaj muci?zdravila,mazila (
66%)
domače pripravke (
34%)
Število vseh glasov: 196Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!