Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.1.2013 18:07:37
|
|
|
|
majakla
|
Matcar, pa kaj imaš ti to spet pri odvetniku? Za kavo pa še ne vem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.1.2013 7:03:08
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.1.2013 7:06:24
|
|
|
|
matcar
|
Šibam počasi k moji Z,da bom med prvimi.Pa usput še Teo-ta peljem.maks in Saš pa sta doma.Saš je nekaj zbolel spet,pa še bruhal mi je včeraj popoldan. Bomo vidli,kak se bo odvila zadeva. Majakla-za ločitev,preživnino,stike,skrbništvo. Bambi-komot
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.1.2013 8:05:29
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Punce hvala ... današnja noč je bila malo kratka kar se spanca tiče, sem bolj razmišljala kako naprej. Ma bomo že, upam samo, da čim prej najdem nekaj drugega. Si bom pa za sebe definitvno vzela par dni, potem pa v boj. Čeprav imam v torek razgovor - madona me je zmeraj bolj strah tega nemškega razgovora, imam občutek, da nič ne znam in da pol stvari ne bom razumela ali pa znala povedati Držite pesti v torek ob dveh. Bom pa šla zdaj večkrat z vami na kavo če bom lahko. Bolj zato ker sem nemobilna čisto.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.1.2013 8:46:00
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Noč mirna in tiha. Pa še celo noč je Luka spal v svoji postelji in zjutraj ko sem se zbudla šla gledat če še diha. Sem se že čist odvadla tega. Ko pa spijem kavo pa grema malo ven. Da se malo nadihama svežega zraka. Matcar za tvoja velika fanta. Pa fajn zrihtaj pri odvedtniku in zdravnikih.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.1.2013 9:43:13
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Bom pa šla zdaj večkrat z vami na kavo če bom lahko. Bolj zato ker sem nemobilna čisto. v ponedeljek je kava, če si slučajno spregledala. če rabiš prevoz, javi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.1.2013 10:07:04
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Bom pa šla zdaj večkrat z vami na kavo če bom lahko. Bolj zato ker sem nemobilna čisto. v ponedeljek je kava, če si slučajno spregledala. če rabiš prevoz, javi. Bambi hvala, sem videla. Ampak v ponedeljek in torek še ne morem, od srede naprej pa kadarkoli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.1.2013 12:27:43
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Majakla-za ločitev,preživnino,stike,skrbništvo. Ti to čisto resno? IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 imam v torek razgovor - madona me je zmeraj bolj strah tega nemškega razgovora, imam občutek, da nič ne znam in da pol stvari ne bom razumela ali pa znala povedati Držite pesti v torek ob dveh. Seveda bom držala pesti. Daj pliiis svetuj mi, jaz bi tudi v A. šla delat, kje kaj najdeš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.1.2013 13:30:25
|
|
|
|
matcar
|
No,pa se selimo še povrhu vsega.Če katera ve za kao stanovanje kje,pa da ni previsoka najemnina,mi naj javi.Pa fajn bi bilo čimprej. Majakla-čisto resno mislim,ja.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.1.2013 21:45:37
|
|
|
|
tjaShiika
|
matcar amm kakšno stanovanje, naša oma je zdaj šla v dom za upokojence (je padla doma in možganske krvavitve, je demenca napredovala tak da ni drugam kot za v dom) - no drugače pa je stanovanje tu pri parku magdalenskem, pred psihiatrijo, hodnik, kopalnica z wc-jem, kuhna z jedilnico, 2 sobi. .. cene pa še ne vem. Morem teto vprašat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.1.2013 9:52:36
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Še malo pa grem po mojega bavca. Je včeraj ostal pri mojih2.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.1.2013 9:53:43
|
|
|
|
ly117
|
Imam 2 karti za Zlato lisico, bo imela katera?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.1.2013 12:44:30
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Imam 2 karti za Zlato lisico, bo imela katera? kaj nisi prej rekla Saj se hecam. No, bi pa takoj šla, če bi bil Nik večji.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.1.2013 12:44:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika matcar amm kakšno stanovanje, naša oma je zdaj šla v dom za upokojence (je padla doma in možganske krvavitve, je demenca napredovala tak da ni drugam kot za v dom) - no drugače pa je stanovanje tu pri parku magdalenskem, pred psihiatrijo, hodnik, kopalnica z wc-jem, kuhna z jedilnico, 2 sobi. .. cene pa še ne vem. Morem teto vprašat. oooo,super,pa ne za omo,da ne bo pomote.Omi vse dobro pa čimboljše okrevanje.Ja,prosim,vprašaj za ceno.Glede na to,da je to blok,v katerem nad.?Aja,pa če so živalce dovoljene.Iščem pa 2-,2,5-sobno nekje,bo čisto dovolj.
< Sporočilo je popravil matcar -- 26.1.2013 12:45:27 >
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.1.2013 17:01:44
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla [IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 imam v torek razgovor - madona me je zmeraj bolj strah tega nemškega razgovora, imam občutek, da nič ne znam in da pol stvari ne bom razumela ali pa znala povedati Držite pesti v torek ob dveh. Seveda bom držala pesti. Daj pliiis svetuj mi, jaz bi tudi v A. šla delat, kje kaj najdeš? Majakla jaz iščem tukaj na teh dveh: https://jobroom.ams.or.at/jobroom/login_as.jsp http://www.willhaben.at/jobs/
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.1.2013 19:09:54
|
|
|
|
oktober11
|
večer.... ma končno mi je uspelo okno za odgovor odpreti, že 2 dni se trudim odločitev je padla, v ponedeljek gremo v žusterno. kaj bi dala da bi me kdo spakiral karmen vso srečo na razgovoru matcar ločitev? aja? ojej zakaj pa še selitev poleg?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.1.2013 21:00:20
|
|
|
|
tjaShiika
|
Mateja bom pisala teti pa ti javim ko kaj zvem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.1.2013 21:40:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Imam 2 karti za Zlato lisico, bo imela katera? kaj nisi prej rekla Saj se hecam. No, bi pa takoj šla, če bi bil Nik večji. Saj lahko greš jutri, karti veljata za oba dneva.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.1.2013 22:13:22
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Imam 2 karti za Zlato lisico, bo imela katera? kaj nisi prej rekla Saj se hecam. No, bi pa takoj šla, če bi bil Nik večji. Saj lahko greš jutri, karti veljata za oba dneva. Hvala. Žal, A. ju3 dela, sami pa mi res ni. Se pa kar za drugo leto priporočam, če ti bosta "odveč". Smo spet bili v mestu na podelitvi, super je bilo. Nik se že 2 dni dere, Tina daj, Tina daj, pa me prej vpraša, mami, kaj pomeni Tina. Hahaha...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.1.2013 8:52:58
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro. Mi2 butla pred tv, ko Nik še spi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.1.2013 9:15:28
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, še pride katera na kavo jutri v SO, 10h?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.1.2013 9:35:01
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.1.2013 9:36:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, še pride katera na kavo jutri v SO, 10h? Jaz.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.1.2013 9:37:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Imam 2 karti za Zlato lisico, bo imela katera? kaj nisi prej rekla Saj se hecam. No, bi pa takoj šla, če bi bil Nik večji. Saj lahko greš jutri, karti veljata za oba dneva. Hvala. Žal, A. ju3 dela, sami pa mi res ni. Se pa kar za drugo leto priporočam, če ti bosta "odveč". Smo spet bili v mestu na podelitvi, super je bilo. Nik se že 2 dni dere, Tina daj, Tina daj, pa me prej vpraša, mami, kaj pomeni Tina. Hahaha... Če jih dobiva komot.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.1.2013 8:11:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, še pride katera na kavo jutri v SO, 10h? Jaz. Jaz pa ne bom mogla,sem sama z pesiko,pa je ne morem same pustit.Tam pa je tudi ne morem met ali?
|
Cel danbusklcaKako razumete stavek: Danes sem cel dan gledala TV.od 0h do 24h (
2%)
od 8h do 22h (
11%)
TV sem gledala precej več časa kot običajno (
73%)
TV sem gledala nekoliko dlje kot ponavadi (
11%)
drugo - napiši kaj (
2%)
Število vseh glasov: 131Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!