Arwen_84
|
Pozdravčke, sem mislila, da bom 1 dan porabla da bom RR prebrala, ko bom iz morja prišla...pa nič od nič...je FB prevzel sceno očitno V glavnem blo je super, zadnja dva dni slabo vreme...smo bli noter, drugače pa OK. Mala pridna, spala isto kot doma (2x bujenje ponoči), čez dan malo več...smo bli zunaj na plaži v senci od 9-12h pol od 12-15h noter, kjer je spala in pol spet od 15-19h, potem večerni sprehod in spat. Ker nismo imeli banjice sva jo kar pod tušem...sem mislila da bo jok in stok ampak nič...smejala se je in opazovala vodo z rokicami...tko, da super...je pa res škoda, da ne more čofat kot v banjici. Je pa zato v morju. Dali smo celo 1x noter in tudi v obroč...za par minutk, ma tudi ni nič jokala ali dala znakov, da ji kaj nebi ugajalo...voda ni bla glih topla. Ma smo se pol pogreli na sončku in je blo to to. Še ena nova ugotovitev pri vozičkanju - naša je itak v športnem delu že 3 mesce...ampak je bla vedno obrnjena tako, da je nas gledala (in tisto torbo)...ampak smo jo, ko se je enkrat na sprehodu nekaj bunila, obrnili stran...tako, da je naprej gledala...in čudežno utihnila in opazovala okolico ...za nekaj minut sem ji tudi dvignila naslonjalo na vmesno stopnjo (je manj sključena kot v lupinci) in je bla sploh zadovoljna....zaspala je po 10min, sem spustila naklon in je spala naprej. Tko, da od zdaj vozičkamo tako, da gleda stran od nas, ker prvič veliko več vidi in tudi mir da, ker pač je tudi mi skozi ne ogovarjamo, itd...pa bi k nam na roke rada prišla... Vsako leto sva si na morju privoščila večerjo...in letos sva rekla si bova tudi, čeprav z malo. Glede na to, da sem tako skeptična bla a vedno videvala dojenčke kako jim spijo v vozičkih ob 21h zunaj.... Me je blo cel dan ''''strah'''' kako bo s spanjem, uspavanjem itd...v glavnem ob 20h sme jo v avtu podojila, valda ni zaspala...je divjala v vozičku (smo se sprehajali, polno ljudi, lučk, muzike)....pol sva se usedla v restavracijo, zunaj živa glasba, blabla...no, pol ob 21h je ratala tečna, sve šle stran od mize...malo vozla po ulici, zaspala kot top, prinesla nazaj na teraso, spala...prestavila v avto...spala...prestavila v pojstlico doma ...spala...in to do 2.30 (vedno se zbudi ob 1.30) in drugič ob 6h! tko, da ni blo slabše, ampak boljše....se vidi kako jih to res vse zmatra, svež luft cel dan, namakanje nogic, šunder,....res ogromno za te majhne bućke Da ne govorim o tem kako je bla glavna atrakcija na laži...''''koliko ima? 6 mjeseca?'''' in ''''ali dobro jede, buba''''. Sem se pog. z mamico, ki je tudi držala otročka ...je bil star 5 mesecev pa glih za 1/2 drobnejši od naše bučke...res zgleda velika (predvsem pa debela ...) Telovadi sama tako, da si drži obe nogi v luftu in si eno že pridno trudi dat v usta, sicer malo slabo drži ampak še kakšen dan, dva pa bo noter. Obrača se še bolj štrorasto...ker gre na bok in ima noge pravokotno od sebe in s epol začne dvigat z glavo gor in hoče obrnit ma s tako lego nog že ne bo šlo...ji pol samo nogo poravnam dol in se zarotira...pol se pa na trebušku vrti okoli osi in počasi že hoče it naprej tako da dviga rit in skrčuje kolena... glede nošenja: naša tudi ni šans da je v ležečem položaju, sicer pa niti več ne more bit ker ima prek 76cm in je sploh ne moremo več tako držat...jo držim tako napol, da je name naslonjena, čeprav glavo drži stran od telesa, ali kot letalo (pod rokice in med nogami)-tako še glavo trenira, ali pa na rami. GH: na morju ji nisem nič dajala, ker se mi ni dalo še s tem zafrkavat....ji bom zdje začela to kašico da vidim, če bo kej interesa...zanima me te ki že zelenjavo dajate ...a recimo korenček more vedno biti svež ali je lahko tudi zmrznjen (tsti baby recimo) - nevem eni pravijo, da je ta zmrznjena zelenjava vseeno boljša od teh pesticidnih na trgu (žal nimam nikjer dobit res tako domače, da bi vedla da ni 100% nič dodano)...sicer korenček ni vprašljiv no, ma me na splošno zanima....ker ji tistih pripravljenih lončkov ne mislim dajat zaenkrat. Smo pa napredovali malo pri pitju- no, nardi pa par požirkov čaja s tistim lončkom za učenje pitja (ustnik, ne cucelj)... Aja, 4 dni nisem pila grškega sena in naša ni en dan sploh kakala, en dan pa samo zvečer...pol sem spila spet eno šalco in je spet začela normalno (najmanj 4x pokakana plenička vsak dan, včasih še več ..že od rojstva)....nevem, očitno ima tudi na njo tak vpliv...samo nevem če je to glih ok nič grem, nevem kako lahko spakiraš tako hitro....pospravljaš pol pa par dni...grrr
< Sporočilo je popravil Arwen_84 -- 2.9.2012 19:27:18 >