Arabella1
|
pozdravljene pupe da še tu kaj napišem, od kar imamo fb skupino, je tam bolj zanimivo :) fb ne štrajka. glede avtosedežev je bil v junijski reviji od zveze potrošnikov test, bom potem probala nekako poslikat in dat na fb. A ste že kaj razmišljale kako potem, ko bo v avtu avtosedež in ne več lupinica iti po "špežo" jaz si ne predstavljam zdaj zasede ogrodje večji del prtljažnika, jaz sedim zadaj pri tako, da je prostor za nakupljeno robo na sovoznikovem sedežu, pa nekaj malega v prtljažniku... ma potem, ko bo treba s sabo vzet še športni del vozička, si ne predstavljam sploh, pa nimamo nekih malih avtov... ukvarjanje z mojega moram pohvalit, je priden, ko pride iz službe je on "varuška", tudi previje ga, razen, če je pokakan moram jaz moškim to nekako smrdi drugače pa pri kopanju sodeluje, pripravi vodo, pa drži jaz ga pa umijem in potem oblečem. komarji... no dva dni nazaj smo dali tudi mi zvečer uno v elektriko v mansardo, zdaj ni več popikan, sva pa gledala za naročit uno iz tv prodaje pest reject ali nekaj takega. Ima katera mogoče? zgleda, da je generacija naših staršev enaka, vsi so dajali že zgodaj golaž in podobno, mi pač ne bomo še hujša pa ugotavljam, da je generacija on naših non (dedkov in babic)... meni je moja nona v ponedeljek celo doktorsko dizertacijo naredila, ker je bratranec pustil pri njej en bodi in eno majčko črne barve, sem mu pač naročila za vsaki slučaj, če mi ne bi nič dobili na metal campu..... in cela znanost, da se mi meša, da to ne morem oblečt, da se bo bal itd.... ja pa ja de, črna barva ne grize... "ljubezen do vozička" hmmmm nekako je ni.. ok sej zdrži noter, ko mi "pomaga" skuhat kosilo, res, da zdaj nismo na sprehodu že dolgo bili, je enostavno prevroče včeraj ob devetih zvečer, ko sva zalivala rože je bilo še vedno 29 stopinj zadnjič smo bili na konkretnem sprehodu, ko smo ga peljali na metal camp pogledat, ja takrat je užival, ker se je toliko dogajalo okrog njega, pa glavna atrakcija je bil, je bil edini vozičkar dol včeraj smo imeli na obisku ene kolege z dvema fantkoma (4 leta in 15 mesecev stara) in sta rekla, da sta se otroka vozila v vozičku edino na trebuhu, ma naš niti kravc ne obožuje preveč.. tako, da to pri nas odpade, lahko pa katera proba, če bo kaj bolje.Glede spanja sta pa čisto različna, starejši je rekla, da je bil zelo priden, da je že od cca 8. meseca dalje prespal celo noč, mlajši se pa še zdaj zbudi 2-3x kar se tiče kožice na lulčku je bilo nam rečeno, da se do enega leta to ne vleče nikamor, se pač lulčka očisti okrog, jao kaj tudi to vsak drugače reče
|