JozicaH
|
''čer! Mi smo že drugi dan brez flaše. Sej ne vem, ali naj bom vesela, ali ne. Po eni strani mi je super, da samo dojim, po drugi pa... danes sem šla s cmokom v grlu k dermatologu, ker sem vedela, da me par ur ne bo in vem, da mala flaše ne bo pila. Ko me ni bilo je s težavo spravila dol 20 ml, to je pa tud vse. Sem ji tud nehala ponujat, ker je vedno jok. No pa danes čisto nič spala čez dan, prej pa običajno 5-6 ur. Sicer se mi ni zdela kaj posebaj utrujena zvečer, tako kot običajno. In tudi jaz sem ji, pred kopanjem naredila jabolčno "good night" kašico, pa jo je kar zmazala ca. 40 ml, sem prav slišala, kako požira. In kot mali ptiček je imela kljunček skoz odprt, čeprav ji je še teklo ven :) Tale jabolčna/riževa kašica je veliko bolj okusna od samo riževe in ji je verjetno tudi bolj teknila. Pa še lačna je bila. Zdaj je tudi brez težav zaspala, brez AM. Se pa zbudi bistveno prej, tudi prva runda traja samo 2-3 ure. Včeraj sva imeli prvo "nočno dojenje" že ob 22.30. Mah, se bom mogla kr navadit, da ima dost samo mojo zizo. ...še vedno mam nekje v glavi, da ni sita samo tega... _ada_ pa ti si ji že prej kaj uvajala hrane, kaj sadja, kašic ipd.? jaz ji kar ne upam dat še teh ustekleničenih, predno ne probava vsaj kakega kuhanega sadja, zelenjave... Kurumba..... ti si še vedno mamica, torej 1A za svojega dojenčka.. Se strinjam z ado, z njim najdi nek svoj način. Se bosta že ujela. Tudi mene kdaj zvije v trebuhu, ko je kdaj nervozna pa pride moj samo zraven, pa se totalno pomiri. Njemu se nič kaj tudi ne zvija in joka, ko ji poskuša dati AM, samo molče noče. Pri meni pa jok in stok. Ker pa se s taščo in mojo mamo zelo poredko vidimo, jih tudi naša miška ni tako navajena... Se pa že zdaj poskušam sprijaznit s tem, da bo imela z vsakim svojstven odnos, na katerega bom imela bore malo vpliva in tudi prav je tako. Če bo kaj otro mimo, bom opozorila, to je pa vse... Pa sem zdaj totalno zašla iz teme, na katero sem komentirala, a ne? Ko pa sem že ravno pri tej temi moji otroci in druga žlahta... Zaenkrat so vsi tako uvidevni, da me vprašajo,, če lahko in kaj lahko. Sestro pa sem že zelo kmalu postavila na realna tla, saj je zelo, celo pretirano navdušena nad dojenčki, in mi je po telefonu, ko sem bila še v porodnišnici razlagala, kako ga bo ona polupčkala in prevohala in prestiskala in če mi bo to pasalo ali ne, in da bi kr v bolnico prišla... Sem ji rekla, da ne sme in da bo tudi k nama domov prišla, ko ji bom jaz rekla. Pa se je kar sama povabila 2 dni zatem, ko smo prišli domov, hvala bogu, je rekla moji mami, da grejo na obisk k nam, da sem jo lahko še pravi čas ustavila. Meni se je kar mešalo, ko sem pomislila, da bo vzela tiso malo štruco, za katero še jaz takrat nisem vedela, kako naj jo držim, in jo mrcvarla... sem prejokala ful zarad tega, ker rečt svoji sestri, da ne sme prit... da je ne sme "polupčkat... po drugi strani pa sem ravnala po svojem instiktu. No, sestra je potem prišla kak teden za tem, jo je malo, ampak res zelo malo pestovala in še zdaj je malo "jezna in užaljena". Pa mi kar paše tako. Sploh ne vem, ampak ona je edina, za katero nisem čisto mirna, da jo ima v rokah. Pa ima svoja dva otroka, pa verjamem, da zna z dojenčki, ampak me kar črviči. Mogoče zato, ker vidim, kako je vzgojila svoja dva pa nočem, da bi imela kakršenkoli vpliv na našo... In tud ko sem doma pri mami (blizu je tudi sestra doma in običajno pridejo tudi oni na obisk, ko smo mi tam), pa se raje z mačkami ukvarja, kot z našo :) ...no, pa sem si dala duška. TOle sem hotla že tolikokrat komu "zunanjemu" povedat, pa mi je blo zmeri ful čudno, da kompliciram po nepotrebnem. zdaj pa sem vsaj iz sebe dala, pa ne rabite komentirat.
< Sporočilo je popravil JozicaH -- 13.8.2012 21:56:37 >
|