Arwen_84
|
IZVIRNO SPOROČILO: _vanilija_ Arwen, ne zmanjkuje ti, zdej se končno uspostavilo povpraševanje in ponudba, ti samo imaš občutek da so prazne. Večina mamic misli da jim zmajkuje mleka in začnejo dodajat umetno hrano, ki jo otrok ne potrebuje. Potem seveda, otrok je manj cajta na joškici, manj sesa in se proizvodnja mleka počasi začne zmanjevat. To sam fulkrat prebrala na forumih, knjižicah in vodnikih ki sem jih dobila v porodnišnici in šoli za starše. Tudi sama opažaš da tvoja punčka ne zahteva da bi jedla bolj pogosto. Tko da, ne rabiš skrbet Ma fora je v tem, da je v parih dneh taka bistvena razlika...prej pa 3m skoraj isto...oz. ena še vedno isto funkc. nekako...druga pa kar štrajka se mi zdi...tudi mi visi gor ful več časa - ker je prej blo 10min se je zdej razvleklo v 30min in cuza tko, da more 5x povlečt, pol šele pogoltne (ko je polna je kar goltala)...sploh pa me na koncu čisto že boli, ki imam občutek da mi že na suho vleče in prau peče...tko, da neka sprememba je sigurno. Druga še nekako normalno gre, čeprav jo malo ''''šparam'''' v smislu, da ji ob 18h dam tisto, ki je jedla ob 15h...tko, da dobi ob 20h konkreten obrok iz polne...ker mi drugače še to v kosu nebo spala prej, če se bo nekaj napol najdela...se pa ''''taslaba'''' od 15-20h nič ne napolne...oz. ful malo gre ven ... ona vem, da bi dobila, če bi jedla...ker pač mleka nikoli povsem ne zmanjka in se sproti dela...samo boli pa ko hudič in pred spanjem, ko mi gor visi 1h, da zaspi ji res nebi dala te, ki štrajka...ker ni not nič kaj dosti. Mah, sem začela spet pit to seno, da vidim če bo kej razlike...mislim, pa da rabim eno noč spat vsaj 2x3h v kosu in bom ko nova spet. AM ne mislim še dodajat...sem ji pa svoje hotla dat preko flaše danes...ma ni šans ej...tisti cucelj je vse drugo kot nekaj za vlečt..pa sem se 15min trudla, je bla vse okoli od mleka, moker body, tetra plenica, ona...samo požrla je samo tisto malo kar sem ji špricala jaz ven, da vidi kaj je in kar je ona s stiskanjem dlesni dobila ven...pa sem ji dala takrat, ko je bla lačna...sem misnla, da bo zagrabla kot nora...ah, ja...pol se je začela dret, češ kaj se grem....in sem ji dala joško...ampak kaj pa če mi res zmanjka mleka?Mislim a moremo pol met še borbe prej s flaškami preden pogrunta, da je pač to zdej vir hrane... Ko je bla mičkena je lepo jedla na Nukove cuclje, zdej sem ji pa še TT probala ...pa nič od nič. Kakorkoli bi rada, da bi znala, da jo bo čez kakšen mesec, dva kdo kdaj čuval in ji mogoče dal za jest, če gih mene vmes ne bo...jao. IZVIRNO SPOROČILO: cacao Še to sem hotla vprašat a vaši majo ninico? Ja, moja ima mojo joško Me moj zajeb., da ima ninico (Nina-mene pač oz. mojo joško ja) Naša nima nobene stvari, da bi ji bla posebej pri srcu...ji pa nosim že od malega vedno s sabo eno tetra pleničko, ki ima dinozavre gor naslikane-najprej je bla kot zaščita pred soncem in jo je ful gledala, ker je pač pisana...zdej jo imam še vedno s sabo v avtu, z vozičkom...tko, da okoli nje je vedno. na podlogi jo brišem z njo in ji pokrivam nogice na gugalniku...nevem, mogoče nebo nikoli nič s tega...mogoče pa ji bo nekako ''''znano'''' in bo kaj sprejela kot svojo ninico...Sicer pa otroci to sami nekako najdejo, ko se bolj zanimajo stvari...Tko, da prav neko načrtno uvajanje nevem, če pali...no, bomo vidli kaj bo s to našo pleničko glede na to, da sem jo mela vedno - nenačrtno s sabo že od rojstva. IZVIRNO SPOROČILO: Arabella1 včeraj je bil siten kot muha... se vidi, da mu je manjkala ena kitica spanja dopoldne... vročine ni dobil, spal ni ne več ne manj kot ponavadi... boli ga ne, ima pa tako rdečo piko tam, kjer je bil cepljen, velikosti cca 0,5 cm x 1 cm Dej mu kakšen hladen obkladek, pa malo spremljaj, da kej ne otrjuje spodaj pod pikico...naša ni mela nobene pike razen tam, kjer je pla pičena od igle -par mm. IZVIRNO SPOROČILO: Arabella1 arwen kaj pa če probaš spet uno grško seme pit? jaz ga in moram rečt, da je proizvdnja ok, zjutraj se počutim kot kakšna pamela anderson.... kar se spanja tiče vam ne vem kaj svetovat držim pesti, da vam začnejo spat ponoči, da si napolnite malo baterije. Ja sej ga bom...da vidimo, škodil mi nikoli ni. Drugače pa tole s spanjem...iz tvojih ust v ... ušesa!
< Sporočilo je popravil Arwen_84 -- 2.8.2012 18:51:08 >