|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI
16.6.2012 8:17:00   
limonca*
Ema, tudi jaz sem imela tak primer, ko se je od 7 celic oplodila samo 1, in še ta je odmrla pred ET. Ponovno so me dali na konzilij in odločili namesto IVF, ICSI in potem sem imela vedno ET. Tako, da nikar ne skrbi, najbrž bo pri tebi ista odločitev in bo drugič rezultat boljši. user posted image user posted image user posted image

Pa še to: večkrat preberem - pijte pivo za rast foliklov. To pomaga nekaterim ženskam, pri tistih s PCO pa naredi več škode kot koristi. Res je, da je mogoče potrebna kakšna špika več, ampak pivo škoduje kvaliteti celic pri PCO!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 476
16.6.2012 9:09:45   
k4pa0510

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

k4pa0510, ne skrbet, sej je isto, en, dva ali tri vode v 2 praška, važen je koncentrat ne pa voda:-) Stvar je samo taka, če je manj vode te lahko več boli ko si vbrizgavaš, tako da ti svetujem samo mirno:-)
Srečno tebi in vsemuser posted image

Anonimen, hvala za odgovor. Celo noč sem to premišljevala kaj če smo s tem zafurali cel postopek... Pa sicer sploh nisem panik, samo tukej pa res ne bi rada kiksnila. Sej sem sama tudi tako razmišljala- voda je fiziološka raztopina inje samo osnova, važen je prašek. In joj, tolk sem pa jezna na sestre po zdr.ustanovah in tudi una na GK v LJ.bi mi lahko povedala, kako si zmešati zadevo. Ampak ni panike. Hvala ti!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 477
16.6.2012 9:10:35   
k4pa0510

IZVIRNO SPOROČILO: limonca*

Ema, tudi jaz sem imela tak primer, ko se je od 7 celic oplodila samo 1, in še ta je odmrla pred ET. Ponovno so me dali na konzilij in odločili namesto IVF, ICSI in potem sem imela vedno ET. Tako, da nikar ne skrbi, najbrž bo pri tebi ista odločitev in bo drugič rezultat boljši. user posted image user posted image user posted image

Pa še to: večkrat preberem - pijte pivo za rast foliklov. To pomaga nekaterim ženskam, pri tistih s PCO pa naredi več škode kot koristi. Res je, da je mogoče potrebna kakšna špika več, ampak pivo škoduje kvaliteti celic pri PCO!!!!!

No, to je pa tudi fino vedet! Glede piva mislim.

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 478
16.6.2012 11:57:01   
EmaS.

Na konziliju so se odločili  spet za dolgi postopek samo drugačna zdravila in sicer gonal F 250, tako da upam na najboljše. Sem se naročila pri dr. Zornu, 5.7. tako da se spet začne vojna živcev :)

Lenči čestitke tudi  od mene  :), saj vem kako ti je ko čakaš in čakaš na +.Jaz čakam že 8 let(eno leto manj kot ti)in upam, da mi se bo nasmehnila sreča, pa ostalim puncam tudi privoščim veelik +

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 479
16.6.2012 16:27:39   
sisi81
ZEUSO user posted image jokam s tabo, boš videla jeseni pa bouser posted image
Sem videla, da imaš že novo ev. št? A si ti v LJ? Jaz imam Tomaževiča 11.7., a moram tudi poklicat za ev. št?

LENCI čestitam za user posted image in da si tako dolgo vztrajala, kje si dobila moč in energijo? Vesela sem zateuser posted image

TJASA držim pestke, da boš imela zdravega otročkauser posted image

EMA tebi pa tudi želim, da se prime naslednji postopekuser posted image

K4pa0510 jutri dobro opravi na punkciji, misli na kaj lepega pa potem sporoči rezultatuser posted image

Pa lep vikend vsemuser posted image

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 480
17.6.2012 9:29:05   
tamala86
čao! danes imela punkcijo.mal boli ampak ni hudga, sm mislila da bo velik bol boleče. drugač pa sem pridelala samo 3 celice. :( Prav Reš da sva zadela na loteriji z najino miško. Da so moji izvidi porazni, ampak upamo na najboljš. Na eno zmagovalno. ET imam 3. dan, torej v torek 19.6.
Cestitke lenči in tjasi1, ziher sta srečke nosečke!
No, zdj pa še vse ostale...:)

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 481
17.6.2012 11:16:59   
lenci
user posted image punce moje danes se mi je pokazalo pa zelo lepo močno user posted image sedaj vem zakaj me vsak dan špika.sicer še ne dojamem kaj se je zgodilo ampak bom se veselila šele od petka dalje ko bom zvedela kako bo kazalo na krvnem.do takrat pa hvala za pestke očitno so pomagaleuser posted image

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 482
17.6.2012 12:14:58   
tjasa1
oj.
Danes sem 14 dan po ET, jutri mam krvnega.
In
ob 7h zjutraj mi je CB pokazal en ogromen +

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 483
17.6.2012 14:26:38   
k4pa0510

IZVIRNO SPOROČILO: tamala86

čao! danes imela punkcijo.mal boli ampak ni hudga, sm mislila da bo velik bol boleče. drugač pa sem pridelala samo 3 celice. :( Prav Reš da sva zadela na loteriji z najino miško. Da so moji izvidi porazni, ampak upamo na najboljš. Na eno zmagovalno. ET imam 3. dan, torej v torek 19.6.
Cestitke lenči in tjasi1, ziher sta srečke nosečke!
No, zdj pa še vse ostale...:)

O, tudi jaz sem imela punkcijo danes, vendar ne pri Rešu. Pridelala sem pa tudi samo 5 celic, a upam, da se v njih skriva tista srečauser posted image . Želim ti uspešen transfer ter prijetno trepetanje.

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 484
17.6.2012 14:28:17   
k4pa0510
tjasa1 in lenci, vama pa ČESTITAM!!!!! user posted image Super, res fajn!!! Lepo grejta naprej in vse dobro vama želim.

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 485
17.6.2012 17:28:13   
zeuso
tjasa in lenci tako sem vesela za vaju kot bi bila sama zaseuser posted image , zdaj pa vama res lahko zaželim lep nosečnost, in drugo leto v naročju eno lepo dišečo štručko. Prav lepo da sta nam ostalim ki nama ratalo dale s vajinimi pluski spobudo in upanje da je trba biti vstrajen.
sisi81 ja jaz sem drugi dan izcedka naredila test in ker je biu negativen sem tako poslala emaile za novo ev.št in datum posveta pri moji dr. Požlep Barbari imam pa ga 20.07. Sem pa tudi jaz v lj.
Po tretji menstruaciji morem poklicat za sprejem v drugi postopek
k4pa0510 držim pesti za tvoje celice da te pričakajo lepi zarodki pa še kakšen zamrznenček.

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 486
17.6.2012 17:31:57   
Anonimen
ker vidim da ste tukaj najbolj aktivni vam bom kar tu pisala,čeprav ni v skladu s temo. stara sem 16, s fantom sva se malo igrala in je imel spolni ud na vhodu v nožnico ni bil noter in tudi ni bila odprta (nevem kako naj se lepše izrazim). zaradi izločanja predsemenske tekočine me zanima kolikšna je možnost da sem noseča?? žal testa ne moram opraviti saj sem stara 16 in nemorem ponj, z mamo se neupam posvetovati, zato se zanašam na vas :)
to je bilo pred 3 dnevi, menstruacija mi zamuja 6 dni, sem morda res noseča,ali je to zaradi živciranja?? sem izjemno prestrašena:O hvala za odgovore

(odgovor članu k4pa0510)
  Neposredna povezava do sporočila: 487
17.6.2012 17:46:32   
lenci
anonimna najprej me zanima zakaj hudica ze ne mores kupit testa tud ce si stara 16 letuser posted image oprosti ampak to so velike klobase.testi se prodajajo v trgovini npr.DM,MULLER,TUS DROGERIJA,LEKARNE IN SE IN SE
zdaj pa k drugemu vprasanje ja lahko zanosis tud predsemenska tekocina je lahko plodna tako da najprej pocakaj na zamudo user posted image in potem delaj paniko.zelim ti da se obnese tebi v prid in pametno naprej.Pa ne mislit da sem zdej jezna sam resno sem ti napisala vsaj glede testa,ker sem sama prodajalka in vem da se testi kupijo kot cigumije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 488
17.6.2012 18:14:32   
Anonimen
Punce, tudi jaz se vam pridružujem! Kooončno! user posted image To bo moj prvi IVF (kratki postopek) in sicer nevem sploh kaj pričakovati. Jutri grem na UZ (MB), 2.dan M in na prevzem zdravil. Dobila bom gonal. Malo me je kar strah vsega. user posted image

LP,
user posted image

(odgovor članu lenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 489
17.6.2012 22:34:38   
Anonimen
Pozdravljene!

Tudi jaz sem v postopku icsi in sem imela danes punkcijo pri Rešu. Bil je zelo zadovoljen,
ker sem pridelala 12 celic. V prvem postopku pa somo 3 in niti ET nisem imela. Sedaj
pa upam, da bo med temi celicami katera znmagovalna.
Sedaj pa me zanima a ste ve tudi imele precejšnje bolečine po punkciji? prvič me je bolelo
res veliko manj. Hvala za vsako vaše mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 490
18.6.2012 9:20:38   
limonca*
Ema, mogoče bi vseeno prosila za ICSI pri naslednjem postopku (ali pa mogoče 50% IVF, 50% ICSI), čisto za vsak slučaj. Pri nama je npr. spermiogram ok, vendar se celice ne oplodijo, ker imajo pretrdo ovojnico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 491
18.6.2012 11:49:55   
k4pa0510
Vem, da je bilo to že napisano, a vendar zdaj tega ne najdem. Ali na dan transferja partnerju pripada bolniški stalež?
Drugače pa naj povem, da je mene osebno punkcija zeloooo bolela. Imam res visok prag bolečine, živim z globoko endometriozo, krči ob user posted image so hudi, a tole je bilo pa meni grozno. Se preživi, ker je kratko, vendar je mene full gor metalo. Ampak- tako je bilo pri meni!!!

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 492
18.6.2012 12:15:46   
limonca*
k4pa0510, ja, partnerju pripada bolniška. Kar se tiče bolečin in endometrioze - tudi jaz imam globoko endometriozo (jajčniki, maternica, mehur, črevo.. nazadnje so mi celo vzeli 15 cm črevesja) in vem kako boleče so lahko punkcije.. te je mogoče na eni strani bolelo bolj kot na drugi? Mene je na desni bolj bolelo, ker je maternica pred jajčnikom (zaradi endo) in so mi morali vsakič ko so špiknili, predreti maternico. user posted image Odkar sem v MBju teh problemov nimam, ker lepo spančkam med punkcijo.user posted image

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 493
18.6.2012 13:00:13   
k4pa0510

k4pa0510, ja, partnerju pripada bolniška. Kar se tiče bolečin in endometrioze - tudi jaz imam globoko endometriozo (jajčniki, maternica, mehur, črevo.. nazadnje so mi celo vzeli 15 cm črevesja) in vem kako boleče so lahko punkcije.. te je mogoče na eni strani bolelo bolj kot na drugi? Mene je na desni bolj bolelo, ker je maternica pred jajčnikom (zaradi endo) in so mi morali vsakič ko so špiknili, predreti maternico. user posted image Odkar sem v MBju teh problemov nimam, ker lepo spančkam med punkcijo.user posted image

Ja, potem sva na podobnem..... E na jajčnikih, maternici, trebušni steni, predelom za maternico, in še vedno na črevesju, kjer me še čaka resekcija user posted image ...
V bistvu me je na eni strani bolj bolelo, ja, a sem predvidevala, da je to zato, ker je bil kak folikel več. Meni je bilo grozno, po obrazu sem bila totalno mokra... In v Mariboru imajo to res fajn uštimano.
Tako da si res ne želim več punkcij. Potem me pa dr. vpraša, če je taka pekoča bolečina. Ma kje pekoča, špikanje je neznosno!!! Uf, ampak smo borke, bomo preživele.

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 494
18.6.2012 14:08:57   
EmaS.

Ema, mogoče bi vseeno prosila za ICSI pri naslednjem postopku (ali pa mogoče 50% IVF, 50% ICSI), čisto za vsak slučaj. Pri nama je npr. spermiogram ok, vendar se celice ne oplodijo, ker imajo pretrdo ovojnico.

limonca jaz sem imela ICSI ,  samo slabe celice imam, tako da upam na boljše rezultate v 3. IVF ( ICSI)hitro mi zrastejo folikli samo so celice slabe kvalitete in nezrele

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 495
18.6.2012 14:11:12   
EmaS.
tjasa1 in lenci čestitke, čestitke, čestitke user posted image  user posted image  user posted image  bravo punce  :)

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 496
18.6.2012 14:14:37   
EmaS.
tjasa1 in lenci čestitke, vse najlepše v nosečnosti, končno ste zagledale ++++

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 497
18.6.2012 18:31:13   
anau
tjasa1 in lenci čestitkeuser posted image user posted image
za mano pa danes ETuser posted image smo bili pridni. po 21 celicah oplodile 6 ,enega vstavili 2 zamrznili in jutri mogoče še 2 če bosta preživelauser posted image user posted image
sedaj pa to mučno počivanje in čakanje.
lp vsem in čimveč +++++user posted image

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 498
18.6.2012 18:57:12   
k4pa0510

IZVIRNO SPOROČILO: anau

tjasa1 in lenci čestitkeuser posted image user posted image
za mano pa danes ETuser posted image smo bili pridni. po 21 celicah oplodile 6 ,enega vstavili 2 zamrznili in jutri mogoče še 2 če bosta preživelauser posted image user posted image
sedaj pa to mučno počivanje in čakanje.
lp vsem in čimveč +++++user posted image

anau, super, res fajn! Le dobro misli še naprej in bo vse tako, kot mora biti. Iskrene čestitke za toliko dobrih celic!user posted image

(odgovor članu anau)
Neposredna povezava do sporočila: 499
18.6.2012 19:02:55   
tjasa1
hvala vsem za cestitke.
Danes sem bila na bhcg in prijazna sestra je rekla: ja vidva bosta pa imela dojencka. Kljub sumu, da bo tako sem najbolj srecna in solza srece nisem mogla zadrzati. Sedaj mi pripada mesec dni bolniske...tega nisem pricakova...pa naj bo, ce tako pravijo.

Drage punce. Bodite optimisticne, verjemite, da je nekje en dan, ki bo D dan tudi za vas. Jaz drzim pesti, da ta dan pride cimprej.
SRECNO!!!!!

Vas berem in spremljam.

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?