|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI
18.6.2012 19:14:50   
k4pa0510

IZVIRNO SPOROČILO: tjasa1

hvala vsem za cestitke.
Danes sem bila na bhcg in prijazna sestra je rekla: ja vidva bosta pa imela dojencka. Kljub sumu, da bo tako sem najbolj srecna in solza srece nisem mogla zadrzati. Sedaj mi pripada mesec dni bolniske...tega nisem pricakova...pa naj bo, ce tako pravijo.

Drage punce. Bodite optimisticne, verjemite, da je nekje en dan, ki bo D dan tudi za vas. Jaz drzim pesti, da ta dan pride cimprej.
SRECNO!!!!!

Vas berem in spremljam.

tjasa1, joj kako sem se naježila. user posted image
Se ne poznamo, a sem res zelo vesela za vsak par, ki mu uspe.
Ti kar počivaj, ti lahko kvečjemu koristi.
Lepo preživljaj nosečnost, naj bo prijetna ter brez težav. In še enkrat, iskrene čestitke, srečka nosečka!!! user posted image

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 501
19.6.2012 7:10:13   
Anonimen
Najprej cestitke vsem noseckam, in drzim pesti za ns ostale, ki se cakamo rezultate..
tjasa1 , a to so ti v ljubljan dal en mesc bolniske? A to je do 1. Uz , ki ga imas pri njih?

Uzivjte v soncku

(odgovor članu k4pa0510)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
19.6.2012 7:46:42   
limonca*

IZVIRNO SPOROČILO: k4pa0510

IZVIRNO SPOROČILO: limonca*

k4pa0510, ja, partnerju pripada bolniška. Kar se tiče bolečin in endometrioze - tudi jaz imam globoko endometriozo (jajčniki, maternica, mehur, črevo.. nazadnje so mi celo vzeli 15 cm črevesja) in vem kako boleče so lahko punkcije.. te je mogoče na eni strani bolelo bolj kot na drugi? Mene je na desni bolj bolelo, ker je maternica pred jajčnikom (zaradi endo) in so mi morali vsakič ko so špiknili, predreti maternico. user posted image Odkar sem v MBju teh problemov nimam, ker lepo spančkam med punkcijo.user posted image

Ja, potem sva na podobnem..... E na jajčnikih, maternici, trebušni steni, predelom za maternico, in še vedno na črevesju, kjer me še čaka resekcija user posted image ...
V bistvu me je na eni strani bolj bolelo, ja, a sem predvidevala, da je to zato, ker je bil kak folikel več. Meni je bilo grozno, po obrazu sem bila totalno mokra... In v Mariboru imajo to res fajn uštimano.
Tako da si res ne želim več punkcij. Potem me pa dr. vpraša, če je taka pekoča bolečina. Ma kje pekoča, špikanje je neznosno!!! Uf, ampak smo borke, bomo preživele.

Jaz sem šla na resekcijo po 4 neuspelem postopku (po prvi laparo-pred postopki so mi vsi govorili, da ni potrebna ponovna laparoskopija, da ni tok hudo, ampak sem sama vztrajala po 4 postopku). No, ponovna laparoskopija je bila porazna, zato sem šla še tretjič na resekcijo. Dr. Ribičeva mi je rekla, da dejansko prej sploh nisem imela možnosti zanosit.. tako da premisli, če ne bi šla čimprej na resekcijo.

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 503
19.6.2012 8:51:35   
k4pa0510

k4pa0510, ja, partnerju pripada bolniška. Kar se tiče bolečin in endometrioze - tudi jaz imam globoko endometriozo (jajčniki, maternica, mehur, črevo.. nazadnje so mi celo vzeli 15 cm črevesja) in vem kako boleče so lahko punkcije.. te je mogoče na eni strani bolelo bolj kot na drugi? Mene je na desni bolj bolelo, ker je maternica pred jajčnikom (zaradi endo) in so mi morali vsakič ko so špiknili, predreti maternico. user posted image Odkar sem v MBju teh problemov nimam, ker lepo spančkam med punkcijo.user posted image

Ja, potem sva na podobnem..... E na jajčnikih, maternici, trebušni steni, predelom za maternico, in še vedno na črevesju, kjer me še čaka resekcija user posted image ...
V bistvu me je na eni strani bolj bolelo, ja, a sem predvidevala, da je to zato, ker je bil kak folikel več. Meni je bilo grozno, po obrazu sem bila totalno mokra... In v Mariboru imajo to res fajn uštimano.
Tako da si res ne želim več punkcij. Potem me pa dr. vpraša, če je taka pekoča bolečina. Ma kje pekoča, špikanje je neznosno!!! Uf, ampak smo borke, bomo preživele.

Jaz sem šla na resekcijo po 4 neuspelem postopku (po prvi laparo-pred postopki so mi vsi govorili, da ni potrebna ponovna laparoskopija, da ni tok hudo, ampak sem sama vztrajala po 4 postopku). No, ponovna laparoskopija je bila porazna, zato sem šla še tretjič na resekcijo. Dr. Ribičeva mi je rekla, da dejansko prej sploh nisem imela možnosti zanosit.. tako da premisli, če ne bi šla čimprej na resekcijo.

Uf, ja, ta endometrioza. Men so ščistili, ostal je torej samo endometriom na koncu črevesja, ker ko sem jim pokazala DVD s prve laparoskopije, ta ni bil viden. In zato dr.Ribičeva ni bila ripravljena, ni imela ob sebi sbdom.kirurga. Nato mi je rekla, da bi 1 ali 2 postopka poskusili, sicer mi bodo pa še črevesje poštimali. Upanje umre zadnje. Nimam pa nekih pričakovanj glede postopkov. Upam, da operacija ne bo potrebna, a v primeru 2 neuspelih postopkov grem seveda na resekcijo. Joj, kakšne imamo user posted image

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 504
19.6.2012 10:09:39   
tjasa1
Anonimen ja to so mi dal v Ljubljani in to je do prve kontrole pri mojem izbranem ginekologu. Prvi UZ, ki je se na oddelku za ivf pa je cez 14 dni.

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 505
19.6.2012 10:34:08   
limonca*

Uf, ja, ta endometrioza. Men so ščistili, ostal je torej samo endometriom na koncu črevesja, ker ko sem jim pokazala DVD s prve laparoskopije, ta ni bil viden. In zato dr.Ribičeva ni bila ripravljena, ni imela ob sebi sbdom.kirurga. Nato mi je rekla, da bi 1 ali 2 postopka poskusili, sicer mi bodo pa še črevesje poštimali. Upanje umre zadnje. Nimam pa nekih pričakovanj glede postopkov. Upam, da operacija ne bo potrebna, a v primeru 2 neuspelih postopkov grem seveda na resekcijo. Joj, kakšne imamo user posted image

Aha, no super. Samo, da so ti povedali kako in kaj. Meni dr. Bokalova po prvi operaciji ni niti omenila kakšne endometrioze na črevesju.

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 506
19.6.2012 11:22:00   
tamala86
oj. prišla iz ET. od 3 oplodili dve celici. je Reševa rekla da je super to...tako da grejem eno pikico, za drugo pa čakamo do četrtka in če bo ok, jo bojo zamrznili. ful sm vesela...me je blo strah, da me ne bo nič pričakalo.zdj sm si vzela 3 dni frej, potem pa v soboto spet delat, sicer je Reševa rekla da lahko takoj delam, sam sm raj mal doma pa počivam. kako so pa vam kej rekl glede tega? a ma kera bolniško po ET?
uglavnm, zdj pa ma da se prime...:) test delam 3.7.!
Prav en lep pozdrav vsem! :)

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 507
19.6.2012 11:44:41   
k4pa0510

IZVIRNO SPOROČILO: tamala86

oj. prišla iz ET. od 3 oplodili dve celici. je Reševa rekla da je super to...tako da grejem eno pikico, za drugo pa čakamo do četrtka in če bo ok, jo bojo zamrznili. ful sm vesela...me je blo strah, da me ne bo nič pričakalo.zdj sm si vzela 3 dni frej, potem pa v soboto spet delat, sicer je Reševa rekla da lahko takoj delam, sam sm raj mal doma pa počivam. kako so pa vam kej rekl glede tega? a ma kera bolniško po ET?
uglavnm, zdj pa ma da se prime...:) test delam 3.7.!
Prav en lep pozdrav vsem! :)

tamala 86, super, čestitamuser posted image To, da pride do transferja, je že res veliko. Ti kar raje počivaj, čeprav pravijo, da ni treba ravno prenehat "živet", a 2-3 dni počitka po ET-ju zagotovo dobro dene. Upamo s tabo, in naj bo 3.7. res en čudovit, sončen dan user posted image

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 508
19.6.2012 18:09:04   
sisi81
Živjo! Sem prav vesela, ko berem, da vam je ratalo, da ste srečke nosečke, da je tudi za nas še upanje in da enkrat zagledamo magični plusek.

Imate moje pestke, in velikokrat se spomnim na vas, pa čeprav vas ne poznamuser posted image vsem želim lepo in mirno nosečnost in pa seveda zdravega otročka, jaz že hodim v službo, tako da ne vem. če bom imela še dosti časa za komentiranje, bom vas pa vsake toliko časa prečekirala, mislim na vasuser posted image

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 509
19.6.2012 22:44:49   
Anonimen
Punce, eno vprašanje. Upam, da bo katera vedela povedat. user posted image
V 3. postopkih je konec lepega in M napovedala pekoča bolečina v križu 5. dan po ET. Čez 3 dni se je ulilo.
V tem postopku me peče križ danes že cel dan, ET pa sem imela včeraj. Mislite, da je možno, da se tako hitro napove konec? user posted image

(odgovor članu sisi81)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
20.6.2012 9:02:09   
k4pa0510

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce, eno vprašanje. Upam, da bo katera vedela povedat. user posted image
V 3. postopkih je konec lepega in M napovedala pekoča bolečina v križu 5. dan po ET. Čez 3 dni se je ulilo.
V tem postopku me peče križ danes že cel dan, ET pa sem imela včeraj. Mislite, da je možno, da se tako hitro napove konec? user posted image

Anonimen, jaz te ne bom čisto nič strašila, vendar meni je sestra rekla, da če me bo po PUNKCIJI kaj bolelo v ramenih ali križu, da naj pridem nazaj, da gre potencialno lahko tudi za kakšne notranje krvavitve. Pač tega ne sme biti. Tako da jaz mislim, da je najbolje, da pokličeš tja, če ne drugega zato, da ne boš imela črnih misli. Da bi se pa vse skupaj tako hitro končalo, pa sama zelo dvomim. Lahko je telo tako odreagiralo, a bolje, da se prepričaš. In počivaj!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 511
22.6.2012 12:31:24   
anau
pozdravljene

na tej strani pa zatišjeuser posted image user posted image user posted image
jaz sem peti dan po ET. počutje je tak tak.in kako ste vse ostale?
LP

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 512
22.6.2012 14:08:32   
marjetacveta
anau, se ti pridružujem...jaz sem pa 6.dan po ET :) o znakih ne razmišljam kaj dost, ker me itak skoz nekej zvija kot pred M... upam da bo user posted image user posted image :)

(odgovor članu anau)
Neposredna povezava do sporočila: 513
22.6.2012 14:24:39   
anau
marjetacveta a si v lj ali v mb?
ja pri meni je isto nekaj časa mi je vredu včasih pa imam mal krče pa križ me boli in pa prsi.
menda pa ja bo in da nam uspe.user posted image
jaz pa že neučakana glede testauser posted image

(odgovor članu marjetacveta)
Neposredna povezava do sporočila: 514
22.6.2012 14:53:52   
marjetacveta
hehe, ja, na cajte sm tut jst neučakana, in bi kar test delala user posted image drgač me pa nič križ ne boli. Jaz sem v LJ, ti?

(odgovor članu anau)
Neposredna povezava do sporočila: 515
22.6.2012 14:56:38   
anau
hahauser posted image se mi je zdelo da te more mal matrat,ker če ne bi bila fenomenuser posted image .
jaz pa sem v mb in za mano je to prvi postopek.

(odgovor članu marjetacveta)
Neposredna povezava do sporočila: 516
22.6.2012 16:15:48   
k4pa0510
o punci, držim pesti za obe!!!!
jaz pa sem imela danes ET in od 5 celic so me pričaale 3 blastociste. Ena je že v mojem varstvu, 2 sta pa na poti do eskimčkov... držimopesti ena za drugo!!!!!

(odgovor članu anau)
Neposredna povezava do sporočila: 517
22.6.2012 17:16:47   
Anonimen
Punce, ki imate več izkušenj s postopki, lepo vas prosim za malo pomoči oz. vaših izkušenj. user posted image

Sem 5. dan na Gonal F 150, na UZ je bilo danes 9 foliklov velikosti: D: 9, 9, 9, 9 in L: 12, 9, 9, 8, 8, endometrij 6.

Je to dober ali slab rezultat? Ponoven UZ imam čez 3 dni. Kdaj bi lahko pričakovala punkcijo?

user posted image

(odgovor članu k4pa0510)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
22.6.2012 17:48:32   
k4pa0510

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce, ki imate več izkušenj s postopki, lepo vas prosim za malo pomoči oz. vaših izkušenj. user posted image

Sem 5. dan na Gonal F 150, na UZ je bilo danes 9 foliklov velikosti: D: 9, 9, 9, 9 in L: 12, 9, 9, 8, 8, endometrij 6.

Je to dober ali slab rezultat? Ponoven UZ imam čez 3 dni. Kdaj bi lahko pričakovala punkcijo?

user posted image

Anonimen, število in velikost foliklov ne povesta dosti. Res je pomembna njihova vsebina, za katero pa še ne veš, kakšna je. Ti lepo jej jajčka in piščančka pa boš lahko kaj pripomogla h kakovosti... Jaz bi ti upala "napovedat", da bi imela lahko punkcijo konec prihodnjega tedna, vem pa ne.
Ne se obremenjevat s številom in velikostjo, ker nista pokazatelja ničesar pomembnega. No, kakšen folikel mora bit, to itak! Javi kaj, kako ti rastejo dalje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 519
23.6.2012 9:21:25   
lenci
Evo da se tudi jaz malo javim.vceraj sem imela krvnega in smo namerili 2350.1 bhcg,cez 14 dni pa imamo UZ.toliko od mene vsem ostalim pa zelim cimprej ene velike user posted image

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 520
23.6.2012 15:49:59   
vesper
jeeeej lenci, bravoooo. To pa je res lepa beta user posted image user posted image user posted image Zdaj pa samo naj ti teh 14 dni čimprej mine, da končno vidiš srčka user posted image
No, mi pa smo že imeli nuhalno in imamo 70% babiko, tak da moj ima že štiri dni drisko, kak bo on odreagiral, ko bo fanta domov pripeljala user posted image user posted image

punce za vse ostale pa zares močno stiskam pesti in vam pošiljam nešteto user posted image da končno tudi ve zagledate user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 521
24.6.2012 13:09:25   
tamala86
Čao punce!
lenci čestitke za lepo beto. :)
Mene pa neki zanima, test nej bi delala naslednji torek, 3.7., ET sem imela ta torek, 3. dan. Če delem test v soboto zjutraj a bi mogel že pokazat al ne. v petek bo dva tedna po stopki. trenutno se ne dogaja nič posebnega še le občasno sem mal napihnjena ampak to pomoje zarad prometriuma. a kljub prometriumu lahko dobim menstruacijo, če se ni prijelo al ne?
Pa še to, v četrtek naj bi zamrznili drugi zarodek, če se je lepo razvijal. Je Reševa rekla, da naj bi mi poslal pošto če je zamrznenček, če ga pa ni potem pa nič ne dobim. Pošte še ni bilo, tako da po eni strani upam, da bo še prišla, po drugi je pa že dva dni od tega ko bi lahko prišla, tako da nevem...:( Kakšne so kaj vaše izkušnje?
Prosim, če kakšna ve zarad teseta pa to, če mi lahko sporoči, ker v soboto gremo na morje in bi po eni strani rada prej vedla, po drugi me je pa kar strah. Dobr da delam cel teden, da čim manj razmišljam o tem, čeprou glih odklopt ne morem. Upam in verjamm v najboljš!
Lep pozdrav! ;)

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 522
24.6.2012 18:54:36   
tjasa1
lenci bravo, res imas visok bhcg. Si le potrdila svoje sume.
Jaz moram cakati se teden dni do UZ, mi je pa slabo, ne je se mi, spi se mi.
Upam, da ostale kmalu zagledate user posted image

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 523
25.6.2012 20:15:17   
BARBARA0809
Živjo punce..da se vam še jaz malo javim..zdaj sem si od doma naštimala registracijo, drugače sem prej imela upor.ime BARBI78. Takole je bilo pri meni: imela sem eno injekcijo ELONVE (nekaj novega), potem pa cetrotide in puregon..punkcijo sem imela 8.6., pridelala 8 celic, 2 vstavljene 13.06...zdaj pa takole: v soboto 23.6.sem na wc papirju opazila rahlo kri in to sedaj traja že 3 dni..vendar me mori, ker krvi ni na vložku ampak samo na wc papirju-enkrat rjave barve, enkrat roza barve..čudno mi je pa to da zvečer poneha...ali naj gre v četrtek vseeno na odvzem krvi ali naj naredim doma test (ali bo ta sploh pravilen) ??? Ponavadi ko sem dobila M je to res teklo v potokih poleg M krčev. Čisto sem zmedena in prosim za vaš nasvet..lp, Barbara

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 524
26.6.2012 7:40:48   
BARBARA0809
No..pa se je meni tudi danes M ulila...tako da so bili vsi upi še par dni nazaj zaman..moram si kak plan nardit kako zdaj naprej, kot prvo pride na vrsto DOPUST...potem pa dalje...punce vso srečo..

(odgovor članu BARBARA0809)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?