|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI
31.5.2012 10:26:12   
zeuso
TANJA JES žau mi je za tvoj minus.
Hany bany kako je s tabo, upam da se je vse porihtalo.
k4pa0510, hudič s tem superfactom, sej bo petek tik tak tu.

No jaz sem pa včeraj imela uz, rezultat pa na obeh jajčnikih po 5 foliklou, na desnem od 13 do 18mm na levem pa od 17 do 22m, endometrij 8mm. Tko da se je doktorca odločla za stopko,jutri pa punkcijauser posted image ufa kako me je strah

(odgovor članu Ina81)
Neposredna povezava do sporočila: 326
31.5.2012 11:48:19   
k4pa0510

IZVIRNO SPOROČILO: zeuso

TANJA JES žau mi je za tvoj minus.
Hany bany kako je s tabo, upam da se je vse porihtalo.
k4pa0510, hudič s tem superfactom, sej bo petek tik tak tu.

No jaz sem pa včeraj imela uz, rezultat pa na obeh jajčnikih po 5 foliklou, na desnem od 13 do 18mm na levem pa od 17 do 22m, endometrij 8mm. Tko da se je doktorca odločla za stopko,jutri pa punkcijauser posted image ufa kako me je strah

Ooooo, potem pa srečno jutri!!! Sej bo hitro minilo :) In potem bo vikend, poln prijetnega pričakovanja :) Jaz grem jutri po stimulacijo :) Srečnoooo!!!

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 327
31.5.2012 16:14:18   
sisi81
ZEUSO super za jutrišnjo punkcijo, želim čimveč dobrih celic in čimmanj bolečinuser posted image

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 328
31.5.2012 17:08:38   
Mamabear
Prosim za hiter odgovor! Sem dva tedna po ET in ko se obrišem na Wcju, je rahlo rdeče oz. roza. Najbrž se bo ulila user posted image , ne vem pa ali bi morala mogoče poklicati v bolnišnico, da ne bi bilo karkoli narobe, če sem zanosila. Prosim za mnenja, izkušnje.

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 329
31.5.2012 19:01:26   
Tanja_Jes

IZVIRNO SPOROČILO: Mamabear

Prosim za hiter odgovor! Sem dva tedna po ET in ko se obrišem na Wcju, je rahlo rdeče oz. roza. Najbrž se bo ulila user posted image , ne vem pa ali bi morala mogoče poklicati v bolnišnico, da ne bi bilo karkoli narobe, če sem zanosila. Prosim za mnenja, izkušnje.

Si delala test? Koliko zarodkov imaš...če imaš dva, lahko izcedek pomeni da se je eden poslovil...če bo pa skoz bolj rdeče, pa žal pomeni user posted image
V glavnem počivaj!!! Upam na najboljše!!!

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Mamabear)
Neposredna povezava do sporočila: 330
31.5.2012 19:05:36   
Mamabear
Hvala. Imam en zarodek, testa še nisem delala, za zdaj je samo malo roza in rjavo, ko grem na wc..
Še vedno upam na najboljše.user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 331
31.5.2012 20:50:30   
Tanja_Jes

IZVIRNO SPOROČILO: sisi81

ZEUSO super za jutrišnjo punkcijo, želim čimveč dobrih celic in čimmanj bolečinuser posted image

tudi jaz, tudi jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 332
31.5.2012 21:35:01   
jona klara
silva, tanja jes- user posted image user posted image user posted image user posted image res mi nje žal, vem kako se počutita.Še iti naprej ali ne? zakaj vse te hormone prestajati? držita se in kmalu se bomo pobrale in šle dalje- vsaj upam.user posted image user posted image user posted image

sisi 81- hvala za zs, oprosti, ker danes nisem imela časa, se slišiva, ti pa počivaj do sobote ko greš po pikice......

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 333
31.5.2012 21:35:59   
jona klara
zeuso- drži se jutri

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 334
31.5.2012 21:39:22   
jona klara
k4pa510- ti v kratkem odgovorim na zs, imaš prav ampak ni nujno, da drugič ne čutiš isto močne želje kot prvič in si spet v začaranem krogu.Tudi jaz si nisem prej mislila, da se mi še lahko to zgodi po 1 otroku, pa se je,njega imam neskončno rada in me neizmerno razveseljuje, želim si, da bi to še enkrat doživela.Kdo lahko nadzoira čustva' tebi želim uspešen postopek, več ti napišem drugič- srečno

Neposredna povezava do sporočila: 335
31.5.2012 21:56:19   
Tanja_Jes

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

silva, tanja jes- user posted image user posted image user posted image user posted image res mi nje žal, vem kako se počutita.Še iti naprej ali ne? zakaj vse te hormone prestajati? držita se in kmalu se bomo pobrale in šle dalje- vsaj upam.user posted image user posted image user posted image

Sej to Jona klara....kar se mene tiče, smo mi zmagali, ker imamo eno user posted image že doma. Glede na to, da je to s postopki ena velika loterija, majhne možnosti zanositve...bom šla jaz verjetno samo še v en postopek.
Sicer sem pa danes fasala angino po enih 20 letih pomoje in bi rekla, da je to samo zaradi neravnovesja hormonov in s tem padec imunskega sistema.
Upam da si se ti pobrala in da že načrtuješ prihodnost!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 336
1.6.2012 11:47:24   
k4pa0510
Punce, koliko Gonala ste ve kej dobile in na kateri dan stimulacije ste imele prvi UZ?! Sama sem danes prejela Gonal, ki ga bom jemala po 3 ampule (225ml/dan), prvi UZ imam pa komaj na 10.dan. Ste imele vse s tako dozo UZ šele na 10.dan?! Sem mislila, da z UZ-ji začnejo že 8.dan jemanja... Pa še to- ste se prehranjevale tako kot običajno ali je katera prešla na več proteinov, izločitev kave in podobno?

Neposredna povezava do sporočila: 337
1.6.2012 12:19:12   
Ina81
k4pa0510, a to imaš kratki protokol? kateri postopek pa je to zate, če smem vprašati? jaz sem malo nazaj spraševala, če ima katera kratki protokol s tem novim zdravilom Elonva. Pa ne tukaj, ne na sosednjem forumu ne najdem niti ene punce. user posted image

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 338
1.6.2012 12:40:10   
Anonimen
Na stimulacijo reagiram zelo slabo, v vsakem jajcniku po en folikel, rasteta zeloooo pocasi. Danes je ze 14 dan spikanja in sta velika le 14. Je katera s tako pocasnimi imela sreco in zanosila?

(odgovor članu Ina81)
  Neposredna povezava do sporočila: 339
1.6.2012 12:47:44   
k4pa0510

IZVIRNO SPOROČILO: Ina81

k4pa0510, a to imaš kratki protokol? kateri postopek pa je to zate, če smem vprašati? jaz sem malo nazaj spraševala, če ima katera kratki protokol s tem novim zdravilom Elonva. Pa ne tukaj, ne na sosednjem forumu ne najdem niti ene punce. user posted image

Imam dolg protokol, v postopku sem prvič. Sem brala tvoj post pa nimam pojma o tem, še nikoli slišala. Čim manj beri- manj boš vedela, manj se boš obremenjevala :)
Želim ti pa vse dobro, najboljše!!! In če je zadeva nova, je sigurno še bolj izpopolnjena, še bolj napredna, tako da nič skrbet!!!user posted image

(odgovor članu Ina81)
Neposredna povezava do sporočila: 340
1.6.2012 13:02:06   
k4pa0510

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Na stimulacijo reagiram zelo slabo, v vsakem jajcniku po en folikel, rasteta zeloooo pocasi. Danes je ze 14 dan spikanja in sta velika le 14. Je katera s tako pocasnimi imela sreco in zanosila?

Kateri postopek pa si? Kateri protokol? Najbrž bi bila boljša kakšna druga terapija... Po drugi strani pa tudi ni nujno, da se iz tega ne more kaj lepega razvit...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 341
1.6.2012 13:33:07   
Avonija
3 postopek. V prvem gonal, slabse reagirala, oplojene 4 celice, svoh, brez zamrznjenckov. V drugem dolg postopek, 1 menopur + 2 bravelle, isto 4 celice, lepse, se ni prijelo, punkcija je 14 dan, zdej v tretjem pa 3 menopur, svoh, na uz je bilo vec foliklov, na zadnjem uz samo 2. V 3 h dneh zrastejo po 1.

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 342
1.6.2012 13:35:19   
Avonija
Aja, avonija = anonimna :-). Verjetno prej ponesreci kljukco pritisnila, ker se matram tipkat na telefonu :-)

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 343
1.6.2012 13:51:43   
k4pa0510

IZVIRNO SPOROČILO: Avonija

3 postopek. V prvem gonal, slabse reagirala, oplojene 4 celice, svoh, brez zamrznjenckov. V drugem dolg postopek, 1 menopur + 2 bravelle, isto 4 celice, lepse, se ni prijelo, punkcija je 14 dan, zdej v tretjem pa 3 menopur, svoh, na uz je bilo vec foliklov, na zadnjem uz samo 2. V 3 h dneh zrastejo po 1.

Zanimivo user posted image . Ti bodo znale bolj druge punce svetovat, jaz sem še čisti laik tu... Oziroma, sama niti nevem na čem bom, ker komaj začenjam s stimulacijo. Mogoče bi blo pa dobro kje drugje poskusit, k bi ti dali povsem drugačno terapijo. No, sej pravim, samo ugibam.... lako pa je to čist povprečno stanje vseh nas...

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 344
1.6.2012 14:00:08   
Mamabear
Pri meni je tako, včeraj sem imela cel dan rjav izcedek, malo roza in par rdečih pikic, danes se je umirilo in tudi zvija me ne več v trebuhu. Ne vem, kaj naj si mislim.
Držim pesti za vse nas!user posted image

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 345
1.6.2012 16:13:11   
k4pa0510

IZVIRNO SPOROČILO: Mamabear

Pri meni je tako, včeraj sem imela cel dan rjav izcedek, malo roza in par rdečih pikic, danes se je umirilo in tudi zvija me ne več v trebuhu. Ne vem, kaj naj si mislim.
Držim pesti za vse nas!user posted image

Lahko so čist samo hormonske motnje... Bodi pozorna na izcedke, ne pa v njih iskat tistega slabega. Čim več počivaj in skušaj odmislit na to, pa se bo uredilo. Srečno! user posted image

(odgovor članu Mamabear)
Neposredna povezava do sporočila: 346
1.6.2012 17:55:00   
Anonimen
Punce, koliko Gonala ste ve kej dobile in na kateri dan stimulacije ste imele prvi UZ?! Sama sem danes prejela Gonal, ki ga bom jemala po 3 ampule (225ml/dan), prvi UZ imam pa komaj na 10.dan. Ste imele vse s tako dozo UZ šele na 10.dan?! Sem mislila, da z UZ-ji začnejo že 8.dan jemanja... Pa še to- ste se prehranjevale tako kot običajno ali je katera prešla na več proteinov, izločitev kave in podobno?

k4pa0510, to je čisto normalen potek dolgega postopka. Po devetih špikah gonala, ko boš verjetno tudi že čutila, da se z jajčniki nekaj dogaja, bo UZ, od velikosti foliklov pa bo potem odvisno, kdaj bo punkcija. Jaz sem v prvem postopku imela sicer menopur in sem si ga dajala 14 dni, zdaj sem na gonalu in računam, da bo stopka po 12ih ali 13ih injekcijah. Tiste, ki zelo hitro odreagirajo, imajo dovolj 9 doz, druge pač rabimo malo dlje... Na rezultat pa to ne vpliva.

Aja, pa na rast foliklov baje ugodno vplivajo jajca in pivo. Jaz v času stimulacije pogosto spijem kak radler, pa pojem kakšno jajčko več, če pomaga, pa ne vem...

Kup user posted image vsem za srečo!

(odgovor članu k4pa0510)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
1.6.2012 18:53:11   
zeuso
Punce hvala za vaše pestke in lepe želje, preživela sem punkcijo in pridelala 6celicuser posted image , kar pa se bolečin tiče lahko rečem samo to da so oni šteli celice jaz pa zvezdiceuser posted image . V sredo pa transfer, seveda če me bo le kaj pričakalouser posted image
k4pa0510, jaz sem tudi imela prvi uz po stimulaciji  10 dan in sem imela dovol velike folikle za stopko,tako da ni bilo več potrebne stimulacije.
Sisi 81 imaš moje pestke za jutri da te pričaka vseh 8 lepo oplojenihuser posted image

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 348
1.6.2012 23:21:22   
jona klara
sisi81- dobro opravi jutri, držim pesti, da prejmeš 2 lepi blastcisti v varstvo!PA SREČNO,

tanja jes- jaz sem boljše, ampak se ne bi sprijaznila, če ne bi več mogla poskusiti.je pa vseeno prisotna bolečina v duši in upam, da še kdaj doživimo radosti nosečnosti.Pa naj čas čimhitreje mine.Ka orkoli se boš odločila, upam na pozoitiven izid čimprej.Mene drži pokonci naš sonček, ampak rada bi mu dala družbo.vse srečno

silva, hanybany- kako sta?

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 349
2.6.2012 8:39:50   
zeuso
ufa zdaj sem pa jezna, zakaj ko hočem it na 14 stran mi pokaže erorr, samo do 13 -e strani lahko gremuser posted image

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?