Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 31.5.2012 10:26:12
|
|
|
|
zeuso
|
TANJA JES žau mi je za tvoj minus. Hany bany kako je s tabo, upam da se je vse porihtalo. k4pa0510, hudič s tem superfactom, sej bo petek tik tak tu. No jaz sem pa včeraj imela uz, rezultat pa na obeh jajčnikih po 5 foliklou, na desnem od 13 do 18mm na levem pa od 17 do 22m, endometrij 8mm. Tko da se je doktorca odločla za stopko,jutri pa punkcija ufa kako me je strah
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 31.5.2012 11:48:19
|
|
|
|
k4pa0510
|
IZVIRNO SPOROČILO: zeuso TANJA JES žau mi je za tvoj minus. Hany bany kako je s tabo, upam da se je vse porihtalo. k4pa0510, hudič s tem superfactom, sej bo petek tik tak tu. No jaz sem pa včeraj imela uz, rezultat pa na obeh jajčnikih po 5 foliklou, na desnem od 13 do 18mm na levem pa od 17 do 22m, endometrij 8mm. Tko da se je doktorca odločla za stopko,jutri pa punkcija ufa kako me je strah Ooooo, potem pa srečno jutri!!! Sej bo hitro minilo :) In potem bo vikend, poln prijetnega pričakovanja :) Jaz grem jutri po stimulacijo :) Srečnoooo!!!
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 31.5.2012 16:14:18
|
|
|
|
sisi81
|
ZEUSO super za jutrišnjo punkcijo, želim čimveč dobrih celic in čimmanj bolečin
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 31.5.2012 17:08:38
|
|
|
|
Mamabear
|
Prosim za hiter odgovor! Sem dva tedna po ET in ko se obrišem na Wcju, je rahlo rdeče oz. roza. Najbrž se bo ulila , ne vem pa ali bi morala mogoče poklicati v bolnišnico, da ne bi bilo karkoli narobe, če sem zanosila. Prosim za mnenja, izkušnje.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 31.5.2012 19:01:26
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mamabear Prosim za hiter odgovor! Sem dva tedna po ET in ko se obrišem na Wcju, je rahlo rdeče oz. roza. Najbrž se bo ulila , ne vem pa ali bi morala mogoče poklicati v bolnišnico, da ne bi bilo karkoli narobe, če sem zanosila. Prosim za mnenja, izkušnje. Si delala test? Koliko zarodkov imaš...če imaš dva, lahko izcedek pomeni da se je eden poslovil...če bo pa skoz bolj rdeče, pa žal pomeni V glavnem počivaj!!! Upam na najboljše!!!
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 31.5.2012 19:05:36
|
|
|
|
Mamabear
|
Hvala. Imam en zarodek, testa še nisem delala, za zdaj je samo malo roza in rjavo, ko grem na wc.. Še vedno upam na najboljše.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 31.5.2012 20:50:30
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: sisi81 ZEUSO super za jutrišnjo punkcijo, želim čimveč dobrih celic in čimmanj bolečin tudi jaz, tudi jaz
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 31.5.2012 21:35:01
|
|
|
|
jona klara
|
silva, tanja jes- res mi nje žal, vem kako se počutita.Še iti naprej ali ne? zakaj vse te hormone prestajati? držita se in kmalu se bomo pobrale in šle dalje- vsaj upam. sisi 81- hvala za zs, oprosti, ker danes nisem imela časa, se slišiva, ti pa počivaj do sobote ko greš po pikice......
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 31.5.2012 21:35:59
|
|
|
|
jona klara
|
zeuso- drži se jutri
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 31.5.2012 21:39:22
|
|
|
|
jona klara
|
k4pa510- ti v kratkem odgovorim na zs, imaš prav ampak ni nujno, da drugič ne čutiš isto močne želje kot prvič in si spet v začaranem krogu.Tudi jaz si nisem prej mislila, da se mi še lahko to zgodi po 1 otroku, pa se je,njega imam neskončno rada in me neizmerno razveseljuje, želim si, da bi to še enkrat doživela.Kdo lahko nadzoira čustva' tebi želim uspešen postopek, več ti napišem drugič- srečno
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 31.5.2012 21:56:19
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara silva, tanja jes- res mi nje žal, vem kako se počutita.Še iti naprej ali ne? zakaj vse te hormone prestajati? držita se in kmalu se bomo pobrale in šle dalje- vsaj upam. Sej to Jona klara....kar se mene tiče, smo mi zmagali, ker imamo eno že doma. Glede na to, da je to s postopki ena velika loterija, majhne možnosti zanositve...bom šla jaz verjetno samo še v en postopek. Sicer sem pa danes fasala angino po enih 20 letih pomoje in bi rekla, da je to samo zaradi neravnovesja hormonov in s tem padec imunskega sistema. Upam da si se ti pobrala in da že načrtuješ prihodnost!
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 1.6.2012 11:47:24
|
|
|
|
k4pa0510
|
Punce, koliko Gonala ste ve kej dobile in na kateri dan stimulacije ste imele prvi UZ?! Sama sem danes prejela Gonal, ki ga bom jemala po 3 ampule (225ml/dan), prvi UZ imam pa komaj na 10.dan. Ste imele vse s tako dozo UZ šele na 10.dan?! Sem mislila, da z UZ-ji začnejo že 8.dan jemanja... Pa še to- ste se prehranjevale tako kot običajno ali je katera prešla na več proteinov, izločitev kave in podobno?
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 1.6.2012 12:19:12
|
|
|
|
Ina81
|
k4pa0510, a to imaš kratki protokol? kateri postopek pa je to zate, če smem vprašati? jaz sem malo nazaj spraševala, če ima katera kratki protokol s tem novim zdravilom Elonva. Pa ne tukaj, ne na sosednjem forumu ne najdem niti ene punce.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 1.6.2012 12:40:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Na stimulacijo reagiram zelo slabo, v vsakem jajcniku po en folikel, rasteta zeloooo pocasi. Danes je ze 14 dan spikanja in sta velika le 14. Je katera s tako pocasnimi imela sreco in zanosila?
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 1.6.2012 12:47:44
|
|
|
|
k4pa0510
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ina81 k4pa0510, a to imaš kratki protokol? kateri postopek pa je to zate, če smem vprašati? jaz sem malo nazaj spraševala, če ima katera kratki protokol s tem novim zdravilom Elonva. Pa ne tukaj, ne na sosednjem forumu ne najdem niti ene punce. Imam dolg protokol, v postopku sem prvič. Sem brala tvoj post pa nimam pojma o tem, še nikoli slišala. Čim manj beri- manj boš vedela, manj se boš obremenjevala :) Želim ti pa vse dobro, najboljše!!! In če je zadeva nova, je sigurno še bolj izpopolnjena, še bolj napredna, tako da nič skrbet!!!
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 1.6.2012 13:02:06
|
|
|
|
k4pa0510
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Na stimulacijo reagiram zelo slabo, v vsakem jajcniku po en folikel, rasteta zeloooo pocasi. Danes je ze 14 dan spikanja in sta velika le 14. Je katera s tako pocasnimi imela sreco in zanosila? Kateri postopek pa si? Kateri protokol? Najbrž bi bila boljša kakšna druga terapija... Po drugi strani pa tudi ni nujno, da se iz tega ne more kaj lepega razvit...
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 1.6.2012 13:33:07
|
|
|
|
Avonija
|
3 postopek. V prvem gonal, slabse reagirala, oplojene 4 celice, svoh, brez zamrznjenckov. V drugem dolg postopek, 1 menopur + 2 bravelle, isto 4 celice, lepse, se ni prijelo, punkcija je 14 dan, zdej v tretjem pa 3 menopur, svoh, na uz je bilo vec foliklov, na zadnjem uz samo 2. V 3 h dneh zrastejo po 1.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 1.6.2012 13:35:19
|
|
|
|
Avonija
|
Aja, avonija = anonimna :-). Verjetno prej ponesreci kljukco pritisnila, ker se matram tipkat na telefonu :-)
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 1.6.2012 13:51:43
|
|
|
|
k4pa0510
|
IZVIRNO SPOROČILO: Avonija 3 postopek. V prvem gonal, slabse reagirala, oplojene 4 celice, svoh, brez zamrznjenckov. V drugem dolg postopek, 1 menopur + 2 bravelle, isto 4 celice, lepse, se ni prijelo, punkcija je 14 dan, zdej v tretjem pa 3 menopur, svoh, na uz je bilo vec foliklov, na zadnjem uz samo 2. V 3 h dneh zrastejo po 1. Zanimivo . Ti bodo znale bolj druge punce svetovat, jaz sem še čisti laik tu... Oziroma, sama niti nevem na čem bom, ker komaj začenjam s stimulacijo. Mogoče bi blo pa dobro kje drugje poskusit, k bi ti dali povsem drugačno terapijo. No, sej pravim, samo ugibam.... lako pa je to čist povprečno stanje vseh nas...
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 1.6.2012 14:00:08
|
|
|
|
Mamabear
|
Pri meni je tako, včeraj sem imela cel dan rjav izcedek, malo roza in par rdečih pikic, danes se je umirilo in tudi zvija me ne več v trebuhu. Ne vem, kaj naj si mislim. Držim pesti za vse nas!
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 1.6.2012 16:13:11
|
|
|
|
k4pa0510
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mamabear Pri meni je tako, včeraj sem imela cel dan rjav izcedek, malo roza in par rdečih pikic, danes se je umirilo in tudi zvija me ne več v trebuhu. Ne vem, kaj naj si mislim. Držim pesti za vse nas! Lahko so čist samo hormonske motnje... Bodi pozorna na izcedke, ne pa v njih iskat tistega slabega. Čim več počivaj in skušaj odmislit na to, pa se bo uredilo. Srečno!
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 1.6.2012 17:55:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, koliko Gonala ste ve kej dobile in na kateri dan stimulacije ste imele prvi UZ?! Sama sem danes prejela Gonal, ki ga bom jemala po 3 ampule (225ml/dan), prvi UZ imam pa komaj na 10.dan. Ste imele vse s tako dozo UZ šele na 10.dan?! Sem mislila, da z UZ-ji začnejo že 8.dan jemanja... Pa še to- ste se prehranjevale tako kot običajno ali je katera prešla na več proteinov, izločitev kave in podobno? k4pa0510, to je čisto normalen potek dolgega postopka. Po devetih špikah gonala, ko boš verjetno tudi že čutila, da se z jajčniki nekaj dogaja, bo UZ, od velikosti foliklov pa bo potem odvisno, kdaj bo punkcija. Jaz sem v prvem postopku imela sicer menopur in sem si ga dajala 14 dni, zdaj sem na gonalu in računam, da bo stopka po 12ih ali 13ih injekcijah. Tiste, ki zelo hitro odreagirajo, imajo dovolj 9 doz, druge pač rabimo malo dlje... Na rezultat pa to ne vpliva. Aja, pa na rast foliklov baje ugodno vplivajo jajca in pivo. Jaz v času stimulacije pogosto spijem kak radler, pa pojem kakšno jajčko več, če pomaga, pa ne vem... Kup vsem za srečo!
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 1.6.2012 18:53:11
|
|
|
|
zeuso
|
Punce hvala za vaše pestke in lepe želje, preživela sem punkcijo in pridelala 6celic , kar pa se bolečin tiče lahko rečem samo to da so oni šteli celice jaz pa zvezdice . V sredo pa transfer, seveda če me bo le kaj pričakalo k4pa0510, jaz sem tudi imela prvi uz po stimulaciji 10 dan in sem imela dovol velike folikle za stopko,tako da ni bilo več potrebne stimulacije. Sisi 81 imaš moje pestke za jutri da te pričaka vseh 8 lepo oplojenih
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 1.6.2012 23:21:22
|
|
|
|
jona klara
|
sisi81- dobro opravi jutri, držim pesti, da prejmeš 2 lepi blastcisti v varstvo!PA SREČNO, tanja jes- jaz sem boljše, ampak se ne bi sprijaznila, če ne bi več mogla poskusiti.je pa vseeno prisotna bolečina v duši in upam, da še kdaj doživimo radosti nosečnosti.Pa naj čas čimhitreje mine.Ka orkoli se boš odločila, upam na pozoitiven izid čimprej.Mene drži pokonci naš sonček, ampak rada bi mu dala družbo.vse srečno silva, hanybany- kako sta?
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 2.6.2012 8:39:50
|
|
|
|
zeuso
|
ufa zdaj sem pa jezna, zakaj ko hočem it na 14 stran mi pokaže erorr, samo do 13 -e strani lahko grem
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?