Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 29.5.2012 9:59:58
|
|
|
|
zeuso
|
Jona klara, žau mi je ker se je tako končalo, objemi svojega sončka ki ga imaš doma in naj ti vlije pogum za nov postopek. Sisi, super za celice naj te v sobote pričakajo vseh osem oplojenih.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 29.5.2012 10:37:34
|
|
|
|
SILVA
|
jona žal mi je,da ni prišlo do transferja, pošiljam ti kup objemčkov, čeprav vem, da ti to ne pomaga kaj preveč sisi bravo za celice, naj se vse lepo oplodijo, da te pričakajo lepe na dan ET Nama pa očitno ni uspelo, sem delala danes test in je negativen, me je pa čisto sesulo ta postopek in ne vem, če se ima sploh še smisel trudit naprej, imam poln kufer tega špikanja, bolečin in trepetanja, tako, da sem se odločila, da se prepustim, če bo uspelo naravno bo, če ne pa tud prav.Imava enega krasnega sina, ki je star že osem let, bomo pa samo pri njem ostali. Še vedno pa držim pesti za ostale, seznamček bom naredila, ko se malo pomirim.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 29.5.2012 10:44:07
|
|
|
|
latka
|
jona, silva . Silva, midva imava tudi enega sina po naravni poti, ki bo star 8 let, aprila sem imela neuspel postopek ICSI, lansko leto 2x neuspešen postopek s eskimčki, junija pa grem ponovno po eskimčke. Kaj je pri vama vzrok na neplodnost?
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 29.5.2012 10:57:21
|
|
|
|
SILVA
|
Meni jajčniki delajo bolj slabo.Sem imela endometriom na desenm jajčniku in mogoče zardi tega ne dela več tako kot bi moral. Jaz sem zanosila po naravni poti po 6 let truda ampak je bil potem SS.Potem so me porihtali kar so imeli pač za porihtat, čez pol leta sva bila v prvem IVF, je bil plus in potem zelo hitro M.Zdaj je drugi postopek minus, ma ne vem, nimam več ne volje ne energije, do sedaj sem bila vedno optimistična, čeprav že 7 let gledam ali minuse ali M.Zdaj me je pa čist sesulo.Malo bom odklopila vse skupaj, se z možekom pogovorila, potem bomo pa videli. Kaj pa so pri vama ugotovili ?
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 29.5.2012 11:03:01
|
|
|
|
zeuso
|
Silva žau mi je da ni uspelo . Kolko pstoopkov pa si že imela.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 29.5.2012 11:13:12
|
|
|
|
latka
|
Jaz imam PCO, delno neprehoden levi jajcevod, mož pa premalo semenčic. Bojim se, da nimam kako toksično snov v jajcevodih, ki ti baje ubijejo zarodek!
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 29.5.2012 11:30:57
|
|
|
|
zeuso
|
latka, zaradi česa pa pride do te toksične snovi?
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 29.5.2012 11:34:33
|
|
|
|
sisi81
|
SILVA žal mi je, da ni ratalo samo ne obupat, malo pavze, da se telo spočije pol pa novim zmagam naproti. Vem pa da je lažje reči kot storiti. Jaz sem včeraj od vsega navdušenja, da ni bilo tako grozno kot sem pričakovala pozabila na postelji osebno zmedena čist. JONA KLARA hvala za številko, te pokličem, pa greva lahko na kakšno kavo ZEUSO IN OSTALE hvala za spodbudne besede, upam da me v soboto pričaka kakšna blastocista ali morula objemček vsem
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 29.5.2012 11:44:43
|
|
|
|
latka
|
Jaz sem to zasledila po raznih forumih, da je velikokrat pri zamašenih, okvarjenih jajcevodih prisotna ta toksična snov-sactosalpinx(gre za vrečasto razširitev jajcevoda), ki je strup za zarodek. Jaz razen HSG nisem imela druge preiskave za jajcevode, toda v izvidih jaz nisem imela tega izraza omenjenega, je pa od tega že 3 leta. Sem pa imela lani histeroskopijo, kjer so mi odstranili pregrado.Do sedaj mi v MB niso omenjali težav z jajcevodi, upam, da res ni v tem težava, da nam ne uspe, čeprav imava zelo lepe blastociste.Več ne vem kako, junija grem po eskimčke in me je strah!
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 29.5.2012 12:04:28
|
|
|
|
zeuso
|
Latka no pa sem zvedla spet nekaj novega, meni so pa lani na laparoskopiji ugotovili hudo vnetje v trebušni votlini, zaradi katerega imam posledično popolnoma zamašena oba jajcevoda. Sem pa pred letom in pou naravno zanosila po 2 letih dela na , ampak sem v devetem tednu spontano splavila. Po tem pa ni več nikakor uspelo zagledat plusek niti s klomifenom in femaro. Kako, kdaj in zakaj je prišlo do tega vnetja in zamašitve jajcevodov mi pa ni znau odgovoriti noben doktor.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 29.5.2012 12:53:19
|
|
|
|
zeuso
|
Punce kaj mogoče katera ve kdo dela ta teden uz na gin. Ljubljana
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 29.5.2012 13:06:08
|
|
|
|
k4pa0510
|
IZVIRNO SPOROČILO: zeuso Punce kaj mogoče katera ve kdo dela ta teden uz na gin. Ljubljana Jaz sem bila včera in je bila doktorca s temno blond lasmi v čopu, nimam pa pojma kdo to je :) Stara mislim da j okoli 40 let?!
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 29.5.2012 16:27:31
|
|
|
|
zeuso
|
k4pa0510 hvala za odgovor, kako si ti opravla, kaj si se zmenla?
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 29.5.2012 18:23:07
|
|
|
|
ninon
|
živjo punce...js sm danes 15.dan po ET(ki je bil 5.dan) in so mi na GK LJ potrdil nosečnost :))) ampak mam vrednost hcg beta 298,4 pa me zanima če je to dost al ne al kak zdej to? punce,z vsemi sm v mislih in držim pesti za vse,žal mi je za vse ki jim ni uspelo ampak morate zbrat pogum in voljo za naprej...držim pesti vsem...
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 29.5.2012 20:42:23
|
|
|
|
anau
|
ninon jaz sem imela v 5 tednu HCG 348 pa mi je dr. rekel da naj pridem ponovno cez dva dni in mi je rekel,da mora bit najmanj 1000.no po dveh dneh je naraslo na 657.dan za tem pa močni krči in nosečnost je bila izven....v trebušni votlini plodek in srček se je tudi videl,v maternici pa je bila GV ampak prazna .....torej sta bila dva in mi žal ni ostal nobeden saj so me operirali laparoskopsko in odstranli .ninon držim pesti zate da bo pri tebi vse ok in da boš .pri vsaki je drugače HCG.PESTKAM
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 29.5.2012 21:36:53
|
|
|
|
k4pa0510
|
IZVIRNO SPOROČILO: zeuso k4pa0510 hvala za odgovor, kako si ti opravla, kaj si se zmenla? Jaz sem dobila podaljšan Suprefact do petka(torej npodaljšan za 5 dni ), ko grem zopet na UZ in dobim stimulacijo. Rekla je samo, da desni jajčnik izgleda super, levi ima še malo "nevemčesa" gor, a se bo ščistilo, saj sem bila na 2.dan M. Tako da praktično nič novega, naprej furam Suprefact :)
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 30.5.2012 8:12:34
|
|
|
|
gasilka
|
Jona klara zal mi je pošiljam ti veliko sisi81 srečno v soboto Tanja_jes kako kaj ti si že naredila testek ?
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 30.5.2012 14:29:34
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: gasilka Tanja_jes kako kaj ti si že naredila testek ? Ja, že včeraj sem nalulala en velik minus....gggggggrrrrrrr...sem bila čist preveč slabe volje, da bi se sploh javla včeraj. Poj pa še preberem za Silvo, prejšnji dan Jona, še zmeraj sem čisto down!!! Razmišljam, ali je sploh smiselno...hodit v ljubljano, se špikat, zastrupljat telo, pa punkcija, pa to ubijajoče čakanje...na konc pa nč od nč...po drug strani sem pa tko trmasta in si mislim...ok, bitka je izgubljena, boj pa ne bo!!! Zdej se bom posvetila možu pa svoji , poj bomo pa vidl kako bo! Bom pa vesela vsake ali od vas punc, to je pa skor kokr bi sama imela. Jah, pač, NE SMEMO OBUPAT!!!! Gasilka...kdaj lulaš!!! Navijam za ali !!!! Dajmo!!!! Silva to je tist ta obojestranski!
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 30.5.2012 14:31:55
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Hany bany...kako se ti držiš? So se izcedki umirili? en šop ti pošiljam
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 30.5.2012 16:36:05
|
|
|
|
sisi81
|
Ojli puncemene pa nekaj zanima, jaz sem v ponedeljek dobla ultragestan, in ga moram do sobote uporablajt, v soboto nič, ni pa nobenih navodil zraven, pa na različnih forumih sem brala, da se gre na Fernetiče kupit te kapsule? A ga bom rabila tudi še po transferju? Zdaj sem ga kar v LJ dobla. Hvala vam za odgovr
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 30.5.2012 20:54:48
|
|
|
|
gasilka
|
tanja jaz bom lulala v torek pa da vidimo kako bo pri meni , jaz sem rekla kar bo bo , če nebo mogoče ponovim boj čez eno leto ali 2 bomo še vidl kako bo čez čas drugače sem pa zadovolna z dvema sončkoma ki ju imam sisi81 utrogestan se uporablja po 2 tabletki 3* na dan v nožnico, v soboto si ga nedaš ( ker ti ga bo zmankalo) ker greš po pikico potem popoldne nadaljuješ po 2 tabletki samo 2 * v dnevu sobota v nedeljo pa normalno po 2 tabletki 3* na dan 15 dni pol pa krvni test dobiš pa ga na kliniki v lj ti ga bodo dali po ET-ju tako da nimaš dodatnih skrbi kje ga dobiš Vsem bodočim borkam srečno cel postopek in po ET da zagledate ali+ Vam ki pa se ni posrečilo pa srečno naprej in čimprej lep rezultatek pa ne obupajte
< Sporočilo je popravil gasilka -- 30.5.2012 20:56:24 >
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 30.5.2012 21:01:57
|
|
|
|
sisi81
|
GASILKA NAJLEPŠA HVALA ZA ODGOVOR, ZDAJ SEM SKORAJ BREZ SKRBI
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 30.5.2012 21:40:44
|
|
|
|
lučka 25
|
tanja, ma sem jezna no. A tebi tudi ni uspelo Bom pa navijala še vseeno za čudežni ali v prihodnjosti.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 31.5.2012 7:38:28
|
|
|
|
limonca*
|
tanja, žal mi je za minus.. Kar se tiče pa tvojega razmišljanja - saj sama veš da tako pride vsakič po neuspehu.. potem pa se pobereš in greš naprej.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 31.5.2012 7:50:04
|
|
|
|
Ina81
|
Punce zdravo! Ima mogoče katera kakšne izkušnje oziroma je že šla čez postopek z novim zdravilom ELONVA na GKLJ? To injekcijo si daš enkrat in potem drži sedem dni. Baje to zdaj prakticirajo v LJ. To bo moj 3. postopek, prej sem imela dva dolga postopka in me res zanima, če lahko katera deli izkušnje v zvezi s tem. Hvala in lp, Ina
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?