Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 25.5.2012 15:48:18
|
|
|
|
zeuso
|
k4pa0510 , jaz sem menstruacijo dobila z 2 dnevno zamudo, pa ki mi nikoli ne zamuja zmeraj je točna na 26 dni.Ne vem pa če je uredu to da po 4dneh menopurja ne čutim še nobenega špikanja v jajčnikih, kot da sploh ne reagiram, ali pa je mogoče še prezgodaj . Kaj pravite na to punce ki ste to že dale vse skozi?
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 25.5.2012 16:06:10
|
|
|
|
k4pa0510
|
Zeuso, moje mnenje je, da tu ne gre za prav/narobe glede čutenja Menopur-ja. Vsaka je svoj primer, ene ga čutijo, ene ga dolgo časa ne bodo. Sej je pri spontanih ovulacijah isto- ene jo čutimo, druge ne.... Tako da se ne s tem obremenjevat, ti samo uživaj ob špikanju . Naj ti čim prej mine, pa naj bo uspešno. Sem hotela napisat, da ti želim čim več foliklov, a ti ne. Enega dobrega pa je to to!!! :)
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 25.5.2012 17:31:29
|
|
|
|
jona klara
|
S*-hvala ti lepa! punkcija za mano, ni bilo lušno, sem pa pridelala samo 1 celico tako, da sem fulllll žalostna, - et 28.5- če me pikica počaka, to je 3. dan po et, žalostno vse skupaj, vsakič slabše
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 25.5.2012 18:54:45
|
|
|
|
Anem
|
Ojla, noh za mene se je ta pot končala saj je prišla Razočarana sem toliko, da ne morem sploh opisati. Mogoče sem po tihem vedela in zato tudi nisem testa delala zdaj pa moram samo še počakati ponedeljek, da vidim kakšna navodila bom dobila za naprej... Srce me boli in kot zanalašč, ko sem šla iz službe, je bila vsaka druga mimoidoča ... pa toliko sem upala, da je uspelo... Počutim se prazno, utrujeno, žalostno, razočarano in v dvomih, da bom kdaj v svojih rokah imela svojega otroka... Zaenkrat se še trudim, da ne jočem, včasih mi uspe, drugič se cela tresem
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 25.5.2012 19:54:13
|
|
|
|
k4pa0510
|
jona klara: bolj kot kvantiteta je pomembna kvaliteta in dokler punca kaj pridela, obstaja upanje tako da je treba samo + razmišljat!!! Anem: karkoli rečt je brezpredmetno. Sama sem prvič v postopku in če povem po pravici, sem popolnoma brez pričakovanj. Sama imam pomisleke, če bo moje telo sploh učinkovalo na vsa ta zdravila, če si jih sploh prav dajem (M zamuja 1 teden), če je sploh vredno poskušati. Potem si pa rečem, da če ne bom upala, sploh ne bo nikoli uspelo. Le zakaj imamo po 6 postopkov brezplačnih? To je najbrž povprečno število postopkov za uspeh... ali pa še to ne... Ne vem, koliko si stara, kateri postopek je to, vendar to ni tako zelo pomembno. Treba je verjet, živet in se veselit novih priložnosti!!! Malo je takšnih, ki ne bodo nikoli imele svoje kepice... Tako da- samo pozitivno razmišljat, odklopit vse in živeti!!!
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 25.5.2012 20:41:06
|
|
|
|
SILVA
|
anem sem ti par besedic na sosednjem forumu namenila, tukaj te pa še enkrat Pri meni je še vse belo, ampak počasi izginjajo vsi znaki, tako, da nisem več kaj preveč optimistična.Bomo videli drugi teden, ko bo čas ali bo prišla ali pa se je odločila it končno na dopust.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 25.5.2012 20:41:47
|
|
|
|
SILVA
|
jona klara tale ena bo pa zmagovalna boš videla
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 26.5.2012 8:00:28
|
|
|
|
jona klara
|
silva- hvala, upanje umre zadnje.KAKO SI PA TI? anem- žal mi je, vem kako je to doživljanje praznine hudo.Vidiš in slišiš pa okoli same , vse govorijo o tem, ti pa imaš občutek kot, da si marsovec, ki te to ne bo doletelo, le pogumno naprej v nove boje. S+- tebi pa želim, da čimbolje izkoristite poletje v troje, pa naj se jeseni uresniči želja,Javi se kaj.Jaz se že sedaj tolažim, če bo neg. izid , da gremo kr na norje in se posvetim samo malim in mojemu, samo kaj ko v mislih je vseeno to skozi prisotno, ki te nažira. Prepuščam se kaj me čaka v ponedeljek, upam, da se ta pikici dobro godi...
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 26.5.2012 8:01:47
|
|
|
|
jona klara
|
sisi 81- kako si ti rihtala včeraj? si okej, držim ti pesti? kaj pravi dr.?
< Sporočilo je popravil jona klara -- 26.5.2012 8:02:09 >
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 26.5.2012 8:12:16
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Anem žal mi je da ni uspelo zjoči se, daj ven to bolečino in ne obupaj!!! Verjamem da boš imela v naročju svojega otroka!! Jaz vedno pravim..."takrat ko bo pravi čas za to!!!" Zdaj si naberi novih moči, da se boš spet lahko borila za svoje želje!!!! Vem, kako grozno se počutiš, ampak gremo dalje...v nove zmage!!! S* Drži se!!!! Jesen pa po deco!! Jona....držim pesti da te v ponedeljek dočaka!!! Silva...nič ne bo čas za ...šc, šc slabe misli...
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 26.5.2012 9:30:31
|
|
|
|
ninon
|
živjo punce :) sem se malo umaknila iz foruma da odklopim možgančke ker je danes 12.dan po transferju(ET je bil na 5.dan)!mislim na vse in za vse držim pesti...z vsako upam,se veselim in razžalostim pa vseeno vsaki posebaj pošiljam ...jaz sem danes zjutraj(to pomeni 12.dan po ET) nardila test in so ble dve črtice čeprou je bla druga zlo slabo vidna...ne vem če to pomeni da je uspelo al ne...kakšne mate ve izkušnje?nardila sem test first sign duo...kaj ve mislite?mislim na vse vas...žal mi je za vse ki vam ni uspelo,veselim se s tistimi ko je uspelo in držim pesti vsem ki ste še v postopku...
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 26.5.2012 9:43:20
|
|
|
|
SILVA
|
ninon to je to, čestitke
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 26.5.2012 11:42:41
|
|
|
|
sisi81
|
JonaKlara vceraj sem ves čas mislila nate, v službi sem imela tolk dela,petkove dežurne so zmeri nore, da nisem prišla do računalnika. Pa sem danes videla, da si dobla eno celico, držim pesti, da bo vse ok:)Moja svakinja je 5 let nazaj tudi imela samo eno in je bla dobitna, bo avgusta star 5 let:) Jaz sem bila pa danes spet na uz, danes si dam stopko in v ponedeljek imam punkcijo, imam 6 foliklov, največji 21mm, sem kar vesela, komaj čakam:) Se vidiva v ponedeljek, kdaj pa imaš transfer? Držim pesti;) Punce v ponedeljek imam punkcijo ( 28.5.), Silva me lahko dodaš na seznam;) objemček vsem
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 26.5.2012 11:43:15
|
|
|
|
zeuso
|
ANEM,pa ne no pošiljam ti en velik virtualni objem , pa tako močno sem stiskala pestke. Verjemi da bo tudi zate prišeu dan ko boš dobila v naročje svojo štručko . JONA KLARA naj bo ta ena zmagovalna , držim pesti da se lepo razvije. Ninon ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 26.5.2012 12:02:24
|
|
|
|
jona klara
|
sisi 81-- super za tvoje foliklče, imaš super število.Kdaj pa imaš punkcijo?jaz moram biti tam ob 11 ih, pa upam, da bo et.Hvala, ker si mislila na,e, tudi jaz bom nate v ponedeljek, pa naj bo srečen poneeljek za naju .Drži se in hitro bo konec vikenda.Po punkciji pa upam, da ne greš v službo. ninon- za jaz sem pa včeraj imela tako napihvanje zvečer po punkcijo, da nisem vedelA ALI SO TO PLINI ALI HIPERCA.koT KAKI PORODNI POPADKI, SAM, DA JE DRŽALO DOLGO.....1 celica, punkcija pa slabš ko zadnjič pri 10 celicah- ni ti jasno od česa je odvisno to
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 26.5.2012 12:03:17
|
|
|
|
jona klara
|
zeuso, tanja jes- hvala za lepe želje, naj se uresničijo
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 26.5.2012 12:17:13
|
|
|
|
zeuso
|
Sisi 81 super za številne folikle, držim pesti za lepo število celic in čim manj bolečo punkcijo. Naj vama bo ponedeljek za obe z jono uspešen. Punce še eno vprašanje imam kaj stop inekcijo si daste same pa prav tako v trebuh
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 26.5.2012 12:56:06
|
|
|
|
anau
|
anem en velik ninon čestitke....tista rahla črtica je to to jona klara v to edino celico verjemi in uspelo ti bo. jaz pa včeraj peto špiko komaj dala.....trebuh imam tako trd da joj.ali je katera tudi imela tako .
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 26.5.2012 13:05:49
|
|
|
|
sisi81
|
Jona Klara midva imava uro 9.30, mogoče se pa vidimo;) Ja pa ponedeljek je najin dan, sem pa na bolniški od ponedeljka, včeraj sem mislila da me bo konec od zaspanosti;) No jaz bom pa zate držala pestke, da bo ET in da boš kako pa si danes, si še napihnjena, te kaj boli? Upam, da si vredu in da boš lahko kaj lepega počela čez vikend Zeuso ja stop injekcijo si isto dam sama, opozoril so me, da malo peče, da ne bom mislils, da je kaj narobe:) Daš si jo pa isto v trebuh. Hvala za lepe želje, kako pa tebi kaže?
< Sporočilo je popravil sisi81 -- 26.5.2012 13:12:52 >
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 26.5.2012 13:44:36
|
|
|
|
zeuso
|
SISI hvala za razlago, pri meni pa se mi zdi da počasi menopur že deluje, začenjam čutit jajčnike. V sredo 30 imam uz bomo videli če je že kak folikel zrastu, drugače pridno papam vsak dan kak jajček, pa danes si bom privoščla zvečer ko bomo pekli na žaru radler.
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 26.5.2012 15:29:20
|
|
|
|
jona klara
|
zeuso- ti pa kr kak jajček in pivo, čeprav ni meni to nič pomagalo. ne vem ali je kaj na tem ali ne....pa verjeti moramo v marsikaj sisi 81- upam,da se vidmo, da se tudi jaz preoblečem v haljo.A si s prof. zmenjena, da bo on delal punkcijo?danes me spet napihuje sedaj po kosilo, do sedaj se mi ni po punkcijah to nikoli dogajalo, sem lahko jedla kar sem hotla, trebuh kr fajn povečan, utrujena, da te kap, sedaj moram do et skozi ležati je rekla sestra, sicer pa kaj druga ne bom ta vikend doživela, v upanju na najlepši ponedeljek.Drži se pol, pa naj bo neboleča punkcija, z čimboljšimi celicsmi in lep vikend vsem, čimveč plusov in
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 26.5.2012 15:30:01
|
|
|
|
EmaS.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen pupika 83, jona klara, EmaS., tudi jaz sem z vami trepetala že v februarju. Sem tista anonimna, ki ji je takrat uspelo in sedaj že čakam prve brcike ,..nikakor pa ne morem nehati brati te teme in močno držim pesti za vas in seveda za vse ostale borke. Upam da bo pomald prinesla veliko pluskov in zdravih nosečk. Mislim na vas.... A. Anonimna - A. vesela sem zete in ti želim lepo nosečnost, a kot vidiš še vztrajamo na in upam da nam se bo uresničila želja :)
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 26.5.2012 15:43:30
|
|
|
|
limonca*
|
Tanja, kako si??
|
|
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 26.5.2012 15:45:08
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara zeuso- ti pa kr kak jajček in pivo, čeprav ni meni to nič pomagalo. ne vem ali je kaj na tem ali ne....pa verjeti moramo v marsikaj Men jajca in pir zagotovo ne pomagajo, vsak dan 1 malo pivo in 2 jajčka...v dveh dneh so mi folikli zrasli približno 1 mm, kar je čist premal...sicer nič narobe s tem, samo dokaz da ne reagiram na pivo in jajca. Šele ko sem ležala dva dan, se je stvar začela premikat...jest bi rekla POČITEK POMAGA, vsaj pri meni! Jona....res LEP LEP LEP PONEDELJEK! Že zdaj navijam...pa počivaj do ponedeljka, pa tudi po ponedeljku! Pomoje pri vseh teh hormonih telo rabi počitek!!
|
|
RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI 26.5.2012 15:49:12
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: limonca* Tanja, kako si?? Mene bolj zanima kako si ti? Upam da skoz bolje! Sicer se skoz butam v joške, pa me še zmer bolijo , zaspana, belina . Drugač pa mož prav da sem noseča, ker skoz visim na računalniku, tako kot prvič Do srede počakam, če ne bo , lulam!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?