curly
|
Helou! No, pa ga imamo -> prehlad. Včeraj sem tako pametno skakala notri in ven z napol posušenimi lasmi, zdaj pa je kar je! Danes bom dan preživela bolj ali manj v postelji. Skuhala sem si čaj in prežgano juhico, zdaj pa malo pojem, vzamem kak Lekadol pa ne vem, če ne bom šla kar spat nazaj. Danes nimam energije za kaj drugega! Vsem, ki vas je obiskala zvesta , pošiljam ... Katte, kako lepo, da si se malo oglasila, te pogrešamo, veš? Držim pesti za prihodnji teden! In za napotnico! Tako je treba, če ne gre naravno, nam bodo pa zdravniki pomagali!!! niiniii, hitro se pozdravi! čiba, itak da te hočemu tukaj. Če ti kaj leži na duši, kar na plano z besedami, me te bomo pa potolažile! Zato smo tukaj, da si pomagamo! LS, saj pri tebi je vedno sonček! Mi je všeč, da si tako pozitivna - kar vplivaš name! ČESTITKE za obletnico!!! witch, sporoči, kaj si izvedela. Držim pesti, da greš v ponedeljek že notri, da te čim prej poštimajo, potem pa v nove boje za ! zaspančka, DOBRODOŠLA. Ne znam si predstavljati, kako hudo je, če imaš SS, ampak treba je it naprej, se borit! Glede zamude pa... Malo še počakaj, če ne pa naredi test. Kar je tako je!
|