curly
|
Joooj, kake face ste. LS, itak bi dala vse na svetu, da bi ta PMS bil NS, ampak sem že izgubila upanje v naravno zanositev. Najlepše darilo, ki bi ga lahko dala mojmu dragemu, bi bilo, da se na njegov rojstni dan izrišeta dve čudoviti ! Dan D je drug teden. Sem dober teden po O, tako da je za znakce za prehitro, za PMS pa ravno prav! Zdaj sem celo malo upanja dobila, ampak ga že odganjam stran, da ne bo prevelikega razočaranja, ko bo prišla . Namreč, tudi mene ima zelo rada in vedno pride. oreh, take smo, če pride , gremo z dvignjeno glavo v nov boj. Nas lahko preseneti le še nosečnost, nas ne more! Pošiljam , ker bi vseeno raje videla, da je ne bi bilo! Glede zavisti pa mislim, da je tvoja reakcija kar normalna, ampak nič zato, tudi tebe čaka trenutek, ko se bosta izrisali dve močni močni in takrat boš vriskala od veselja, me pa s tabo! Helenčica, kako vesela sem, ko še vidim, kak tvoj post, ker potem vem, da nisi pozabila na nas! Kako se počutiš? Imaš kakšne slabosti? Še zdaj, ko se spomnim, da si ti noseča, kar skačem od veselja - se mi zdi, da si nam vsem vlila ful veliko upanja! Punce, pridne mi bodite pa veliko napišite - jaz se grem zdaj namakat v vročo vodo, ker v tem deževnem in mrzlem vremenu ne vem, kaj bi bolj pametnega lahko počela. Izgovor je pa dober!
|