|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja
11.5.2012 8:32:45   
LittleSun
Ja vivaldika ti naša nosečnica. Odkar si pobegnila k sosedom je tukaj strašno zatišje user posted image user posted image

orešek sem že mislila, da si med štihanjem še sebe zakopala user posted image user posted image ponudba za pivo še vedno velja....bajta je potrebna pedantne roke user posted image user posted image

tarnica user posted image user posted image

Monstera močno stikam pesti, da vama ne bo treba še enkrat čez vso to čakanje in boste kmalu zagledali plusek.

Sonček jeeeee in meeen se rolaaa user posted image user posted image user posted image imamo se super, slončkamo ko nam paše, več kot ponavadi user posted image , če pa je toliko energije od sončka user posted image user posted image naš veliki bauc je pravi navihanec, je v taki fazi (vsaj upam, da je faza), da nam kravžlja živčke, tako da imamo pestro user posted image user posted image vikend bo poln alkohola, imamo sama praznovanja, morda pa le prinese rezultate user posted image user posted image user posted image vse smo že poskusili, samo tega še ne user posted image user posted image

Imejte se lepo, javite se kaj in uživajte na sončku, ker baje prihaja dež.

cmokec

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 151
12.5.2012 21:24:08   
coris
Oooo Monstera ;)) no naj ti povem da smo se mi enako odlocili kot pri vas le da smo zacel 1 mesec kasneje ko sem dobila prvo M in vrjela al ne ko je bila prvorojenka stara 6 mesecev sm takoj in v prvo zanosila ;)) smo rekli ko rata rata in v drugo je ratalo takooooooj ;)) no pa imam se dobra dva meseca do poroda ;)))

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 152
12.5.2012 21:41:21   
Monstera
A res coris haha. Ja veš, ko nisi obremenjen pol pa rata :D
Pa rada bi imela veliko otrok, tko da ne bi neki čakala. Čeprov smo v enosobnem stanovanju pa jaz še šolo delam. Ampak "strašil" so me že tko al tko prej, ja boš videla kako bo, ko boš imela otroka, pa šolo, to je težko, men se pa prov nič bolj težko ne zdi kot prej. Tako, da mi noben ne bo zdej solil pameti, da bo pa z zdej z dvema težko. Kakor nam bo usejeno, se bomo pa stiskali vsi v eni postli hehehe

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 153
13.5.2012 19:23:20   
curly
Aloha, babike!
Nič ne čvekate? Vse imate pavzo od forumov?
Jaz prej nisem imela časa, ker so me pikniki in sonček zvabili na "luft", danes ob mrzlem vremenu, sem si ga pa vzela. user posted image
Monstera, dobrodošla nazaj in upam, da greš hitro na sosednji forum. Kar po coris se zgleduj! user posted image
Vivaldi, pogrešamo tvoj poetični touch na naših temah. user posted image Kako napreduje nosečnost? Imaš že velik trebušček? Na nuhalni si že bila?
LS, kaj je novega pri tebi?
oreh in witch a pijeta kaj piva za folikelčke? Jaz sem zdaj že po ovulaciji pa še vseeno kakšen zapaše.
monsy, rozi in tiana, kako kaže pri vas? Držim pesti za vse tri!!!
Lepo nedeljo želim vsem!

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 154
14.5.2012 7:08:51   
LittleSun
Dooober dan.

Kako ste kaj pupe? Zdaj ko bo spet malo slabše vreme bi pa lahko kaj poklepetale user posted image user posted image

Mi smo ta mesec super pridni, tako še nismo bili noben mesec, ampak fora je v tem, da niti ne vem kdaj imam O in nič in tudi ne študiram na nič, samo uživama in se imava rada user posted image user posted image zadnje dni je lubi kot bi se v njega naselil en zelo prijazen pozoren in deloven (domača opravila) marsovec in jaz tako uživam user posted image
In še ena novica nas je razveselila...postala bom teta user posted image user posted image user posted image to je bil kar šok za vse nas, ampak seveda smo noro srečni user posted image user posted image
morda pa tudi mi konec maja ugledamo te user posted image in dobi babi kar 2 naenkrat user posted image user posted image

Lepo bodite pupe
pošiljam veliko rozike

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 155
14.5.2012 9:04:29   
oreh
LS vidim, da prihaja obdobje, ko se boš spet sama s sabo dopisovalauser posted image . No, edino curly še zraven vzdržuje boro življenje na tem forumu. A prav je tako!

Nič kaj piva ne pijem curly, je O tako švignila mimo, da sploh ne vem ali sem ga vsaj takrat ali ne.

Drugače pa je počutje enkratno, samo da je toplo in vsaj malo sončno, pa kratki rokavi so zakon!

Meni sta najlepša ta dva meseca, ko si v pričakovanju dopusta. Sem pa trenutno v pričakovanju delanja testa (četrtek-uradno), pa saj bo kmalu ta dan tukaj. Upam, da bo že katera pred mano obelodanila plus!

Neposredna povezava do sporočila: 156
14.5.2012 10:21:34   
S*
Joj babe žabe, res je neko mrtvilo tukej zadnje čase. Lepo da ste skoraj vse dale možgančke na off in uživate v življenju.
Oreh držim pesti za testek, upam da nalulaš en velik, debel +.
LS user posted image user posted image user posted image biti teta je nekaj najlepšega, jaz sem nora na nečaka in nečakinjo.

Jaz sem bila v soboto na ETzju in grejem 2 pingvinčka, upam da se vsaj eden odloči ostati pri meni za naslednje 8 mesecev. Uradno naj bi delala test 26.5. ma ga bom sigurno že kaj prej user posted image

En lep pomladanski pozdrav!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 157
14.5.2012 10:28:39   
donini
Pozdravljene,

prejšnji teden sem šla po enem neuspešnem letu končno do G. Moj dragi bo delal spermiogram, jaz pa krvne teste.
No, v bistvu poskušava zares ene 8 mesecev, saj sem se vmes par mesecev zaščitila, ker sem imela ene zdravstvene preiskave, pa nismo hoteli tvegat.

Zanima me pa nekaj, in sicer v zvezi z ovulacuijskimi testi - meni en 10-12 dan pokaže zelo rahlo črtico. Prejšnje dni nič, potem pa rahlo. Upam, da O imam. Ima katera tudi takšne izkušnje?

Aja, drgač pa ne pričakujem enkrat 26., 27. 5.

LP

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 158
14.5.2012 17:50:34   
tiana
evo tud js sm mela mal odklopa ampak da vam povem-ne deluje.user posted image  me je obiskala že v petek, tko da grem še v zadnji krog z klomifenom in se selim v naslednji mesec... user posted image

Pa kaj se zdaj to dogaja da ni nobenih user posted image ???  upam punce,ki še čakate da vsaj vam ta mesec uspe-držim pesti

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu donini)
Neposredna povezava do sporočila: 159
15.5.2012 9:27:11   
LittleSun
dan

oreh so že kakšni znaki??

donini meni O test pokaže najprej rahlo, potem drug dan močno, naslednji dan pa spet zelo rahlo, torej je lepo viden dvig in padec, kar pomeni da bo O nastopila 24-48 ur po tem ko je močna črtica

tiana user posted image user posted image

jaz sem ravno po O, se mi zdi, saj sem jo ta mesec kar čutila, čeprav nimam časa na to študirat, je toliko stvari, da je to trenutno na stranskem planu. Sicer sva bila kar pridna, ampak to še nič ne pomeni user posted image user posted image

bodite lepo in naj vas sonček greje

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 160
15.5.2012 18:53:26   
črtica1
ojla..

pa se spet malo javim:)

moje bolečine so se kar umirile(trkam) tko da se nism šla nč pokazat zadnjič..mam pa jutr redni pregled in bom zvedla kaj se dogaja..

u nedeljo sva pelala nečaka v čatež je blo fuuul luštn..se mi je fajn zaluštal po user posted image ..

se javim jutri kaj nam bo novega povedaluser posted image

uživajte v sončku jutri bo mraaaaazuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 161
15.5.2012 21:30:50   
curly
Helou.
Evo, curly se javlja. Zadnje čase imam težave z računalnikom in zato ne morem biti tako aktivna na forumu.
Moram pa malo pojamrati. Lotil se me je namreč PMS -> dobila sem ful boleče prsi user posted image in čisto prevelik apetit. user posted image Komaj, čakam, da se apetit umiri in da prsi nehajo bolet, ker to je GROZNO!!!

donini, mislim, da si ful prav naredila. Nič čakat, čim prej na kliniko pa bo! Če pa rata prej je pa itak najboljše! user posted image

S* močno, močno stiskam pesti, da se oba pingvinčka obdržita in da se ti končno uresniči želja, da bi postala mamica. Ti pa nas le updejtaj, da bomo vedele, kako si! user posted image

oreh, ti bi nas tudi lahko prišla večkrat pogledat, da ne bi samo medve z LS čepeli tukaj in zvesto klepetali!

LS, močno stiskam pesti, da dobi vaša babi dva vnučka naenkrat!!! user posted image

tiana user posted image user posted image user posted image

črtica
, hvala bogu, da so bolečine minile - sem vesela, zdaj pa pogumno v nov boj! user posted image

Punce, lep večer še naprej vam želim! user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 162
16.5.2012 8:04:03   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: curly

Helou.
Evo, curly se javlja. Zadnje čase imam težave z računalnikom in zato ne morem biti tako aktivna na forumu.
Moram pa malo pojamrati. Lotil se me je namreč PMS -> dobila sem ful boleče prsi user posted image in čisto prevelik apetit. user posted image Komaj, čakam, da se apetit umiri in da prsi nehajo bolet, ker to je GROZNO!!!

Hm, curly.....kdaj je dan D? user posted image

S*, tudi jaz močno navijam za tvoje user posted image .

Oreh, kje si? Si že delala test?

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 163
16.5.2012 8:20:41   
oreh
Sem pa vrlo iskana oseba vidim, sam škoda ker me išče tudiuser posted image , saj se že nakazuje z izcedkom. kaj naj rečem drugega kot naj gre spet vse v 3pm in z dvignjeno glavo naprej, v nov mesec. Ampak res nej gre vse v 3pm.
Joj, danes me je tole čist zabediralo. v teh 2 letih so kar 3 kolegice dobile 2 otroka oz. je pri 2 visoko na poti. ne morem verjet, jaz oz. me pa še tistih dveh usranih črtic ne moremo zagledati! a tole diši po zavisti? Ja nič, tako pač je.

S*, res močno, močno navijam!

no, upam, da se danes razvije kaka debata, vreme je ravno primerno za bit na forumuuser posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 164
16.5.2012 8:26:21   
LittleSun
oreh user posted image user posted image razumem te bolj kot si misliš, par dni nazaj je tudi mene taka jeza prijela. Amapk glavo pokonci, kmalu boš tudi ti morala nehat pit pivo user posted image user posted image vse ob svojem času!!!!

S* močno stiskam pestke user posted image user posted image

curly
da ni ta tvoj PMS slučajno NS  user posted image user posted image

helenčica lepo da nas prideš še pokukat user posted image

črtica čakamo na report user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 165
16.5.2012 8:57:14   
HeLenčica
MaliSonček, spremljam vas vsak dan, še posebej te dni ko nimam delodiša user posted image . Oh, Oreh in LS, tudi jaz dobro vem kako se počutita user posted image user posted image user posted image , ampak kaj čmo, ženske smo trdožive in vedno znova se po takšnih neuspehih poberemo in s pokočno glavo gledamo v prihodnost. Na srečo! Vem, da bo tudi vajin user posted image prišel, ampak na žalost si sam izbere čas. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 166
16.5.2012 9:51:10   
oreh
LS sumim, da bo določena pivovarna še kar nekaj časa služila na moj račun!user posted image no, vsaj žganjerije bom pustila pri miru!

ja, ja curly, pri Helenčici je bil tudi močan PMS, ja!

A gre katera na dm tek za ženske? sa.je nič več ne pošiljaš športnih poročil?

Helenčica lepo te je brati, si taka mala lučka upanja, da vemo, da se da.

Neposredna povezava do sporočila: 167
16.5.2012 10:48:30   
LittleSun
oreh si spet malo spomnila na tek user posted image user posted image že 3 leta imam plan it na ta tek, ampak mi vedno pride nekaj vmes. 5km bi že odtekla. Ampak zdaj se pa res spravim tekat, takoj ko bo lepo vreme bom začela, poletje se bliža user posted image

moj delodiš je danes tudi vremenu primeren user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 168
16.5.2012 11:55:41   
curly
Joooj, kake face ste. LS, itak bi dala vse na svetu, da bi ta PMS bil NS, ampak sem že izgubila upanje v naravno zanositev. Najlepše darilo, ki bi ga lahko dala mojmu dragemu, bi bilo, da se na njegov rojstni dan izrišeta dve čudoviti user posted image ! Dan D je drug teden. Sem dober teden po O, tako da je za znakce za user posted image prehitro, za PMS pa ravno prav! Zdaj sem celo malo upanja dobila, ampak ga že odganjam stran, da ne bo prevelikega razočaranja, ko bo prišla user posted image .
Namreč, tudi mene ima zelo rada in vedno pride. user posted image
oreh, take smo, če pride user posted image , gremo z dvignjeno glavo v nov boj. Nas lahko preseneti le še nosečnost, user posted image nas ne more! user posted image Pošiljam user posted image user posted image user posted image , ker bi vseeno raje videla, da je ne bi bilo! Glede zavisti pa mislim, da je tvoja reakcija kar normalna, ampak nič zato, tudi tebe čaka trenutek, ko se bosta izrisali dve močni močni user posted image in takrat boš vriskala od veselja, me pa s tabo! user posted image
Helenčica, kako vesela sem, ko še vidim, kak tvoj post, ker potem vem, da nisi pozabila na nas! user posted image user posted image Kako se počutiš? Imaš kakšne slabosti? Še zdaj, ko se spomnim, da si ti noseča, kar skačem od veselja - se mi zdi, da si nam vsem vlila ful veliko upanja!user posted image

Punce, pridne mi bodite pa veliko napišite - jaz se grem zdaj namakat v vročo vodo, ker v tem deževnem in mrzlem vremenu ne vem, kaj bi bolj pametnega lahko počela. user posted image user posted image user posted image Izgovor je pa dober! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 169
16.5.2012 12:46:15   
K_a_t_j_a
oreh user posted image Verjamem, da te spravi napoved user posted image v slabo voljo. In tudi okoli mene so vse user posted image in nekateri še sam čakajo, da še jaz povem, da sem tudi user posted image .user posted image Ja vse bo.... Midva grema v akcijo julija.
S* držim pesti, da bosta user posted image !! user posted image
curly dokler ni tečke user posted image , je še vedno upanje. user posted image

Jaz še vedno močno navijam, da bo tale mesec bolj vesel kot je bil prejšnji. user posted image user posted image user posted image
Na seznamu se pa tudi jaz pridružim v juliju. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 170
16.5.2012 12:59:45   
HeLenčica
Punce, kako vas naj ne spremljam če pa sem z vami preživela tooooooooliko časa? Pa saj ste mi druga familija!user posted image
Curly, tak kot je rekla Oreh - jaz sem tudi imela močan PMS, ki to ni bil user posted image - čudeži se dogajajo! Drugače pa se zadnje dni pravzaprav fantastično počutim, so me pa prejšnji teden kar fejst mučile slabosti in to od jutra do večera. Ampak meni je slabo z nasmeškom na obrazu, ker vem zakaj user posted image Drugače sem pa super, zdaj me je začelo prežemat strašno veselje ker bom mama user posted image . Jaz VEM, da boste vse prišle do tega, edino vprašanje je samo KDAJ.

Katte, kje hodiš, kako si?

Kar se tiče teka, LS, v MB je en tek naslednji teden, lahko se pridružiš, je brezplačen in 3km dolguser posted image . Izgovorov skorajda ne moreš imeti, ne?

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 171
16.5.2012 13:28:39   
LittleSun
uuu 3km to pa ni tak švoh user posted image user posted image mejbe bejbe user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 172
16.5.2012 13:41:43   
witch
Da še jaz prispevam nekaj k debati user posted image
Lahko me obarvate. Modro seveda. Tetka je prišla v vsej svoji lepoti in bolečini. Se pa kar noče posoviti. Ponavadi je dogla tri dni, četrti malo izcedka. Zdaj pa že peti dan pa še kar ni konca user posted image Sem klicala v bolnico. Zdaj pa čakam jutri da naredijo seznam in me obvestijo ali sem na njem ali čakamo naslednji m.
Toliko za zdaj od mene. Se še oglasim kaj user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 173
16.5.2012 13:53:16   
curly
Hm... Helenčica in kdaj si ti začela čutit ta močan "PMS". No, saj pri meni ni močan, ampak prsi me pa res že dolgo niso bolele, vsaj pol leta ali celo več. Apetit pa... Vedno je povečan kakšen teden pred pričakovano user posted image .
Mi bomo lepo počakali. Če user posted image ne pride do 25.5., bom delala test, prej ne! Ampak bo prišla, vam rečem! user posted image
Me veseli, da so slabosti minile. Itak je pa to verjetno malenkost v primerjavi s tem, kar moramo vse "pretrpeti" preden pridemo do user posted image oz. user posted image . user posted image
witchuser posted image user posted image user posted image , ni mi všeč, da je prišla. user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 16.5.2012 13:54:06 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 174
16.5.2012 13:58:19   
HeLenčica
witch draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

curly....če ti nisi nosečka! Jaz sem imela 7 dni po O vgnezditveno. Nekaj dni zatem so me začele prsi boleti in počutla sem se bolano, kot da se me nekaj loteva. Pri apetitu pravzaprav nisem opazila neke spremembe, ker vedno rada jem user posted image . Zadnje dni pred testom sem pa imela rahlo vrtoglavico in tak hecen cmok v želodcu, ni mi blo do hrane. Sumim, da bo naslednji teden naval user posted image !

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 16.5.2012 13:59:57 >

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?